2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tansiyonun düzenli ilaç kullanımından sonra ne durumda? Ne kadarda bi muayene oluyosun ?

İlk başta 12/8 e sabitledi tabi hemen değil 4-5 günü geçti ama daha sonra 13/9 un altına inmemeye başladı. Her hafta dopler bakılıyor ve spot idrar veriyorum. Araştırma hastanesine gitmedim ne zamandır gitsem yine yatırmak isterler diye korkuyorum, senin nasıl gidiyor

Şimdi de ben uyudum

2 2kedi_1deli benim obur kızım haftada bir kilo alıyor haftaya hazırım rakı içmeye, gerisini juliet hanım düşünsün. Fazla sütüm geldiğinde sağıp dolaba atıyorum ne olur ne olmaz diye. Buzluk süt dolu

P pembesumbul geç adet olmak menopozu geciktiriyormuş. Ben illa erken giricem

Kızlar n11’den buhar makinası aldım 49 tl. Diyorım bu niye bu kadar ucuz. Çin malıymış. Çok sevdim. Rengarenk led ışıklı. Tek sorunu fişi Yok, usb girişiyle çalışıyor, tel. Bataryasını kullanıyorum. Evde bir pavyon havası

Eklentiler

• 6A483087-112B-44BF-BBCE-A13F82FB7521.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 35
Tansiyon sorunu yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun. İnş sağ Salim şu süreci atlatırsınız da bebişleri sağlıkla kucaklarsınız. Doğumdan önce sanki hep hamileymişim, yıllar sürmüş gibi geliyordu, şimdi de sanki hiç hamile kalmamışım gibi. Tansiyon neden çıkar ki diye düşünürken yakaladım kendimi.

Oyy maşallah yarasın sütlerin

Bende nst ye gittim o sırada emzirme hakkında bilgi verdiler.gün içinde bebek anne göğsüne geldiğinde ilk doğduğunda uyumayı çok sever sık sık emzirin gün içinde 10 kez.gece 2 kez yeterli dedi.
Anne sütü emen bebek günde 1 kerede kaka yapabilirmiş bağırsaklardan emilimi sağlanırmış aç kaldığı anlamına gelmezmiş.
Haftada 150-200 gr alması doyduğu anlamına geliyomuş.
Emzirirken memeyi makas pozisyonunda tutmuycakmışız yani orta parmak ve işaret parmağı arasına memeyi sıkıştırıp emzirmek doğru değilmiş süt kanalları tıkanıyomuş o şekilde.4 parmak altta baş parmak üstte olucakmış. Kahverengi kısmı bebeğin ağzına yerleştiriyoruz sonra.sütümüzden sürüp kurumasını bekleyip meme yarasından korunmaya çalışıyomuşuz.bilindik şeyler ama dinlediklerimi aktardım

Kızlar selam herkese doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim sizi güzelce büyütmek dileğiyle ben haftaya salı sezeryan doğum a giriyorum 24 Aralık annesi olacağım ocak ayını bekleyemedi bizim oğlan merak ettiğim Bi kaç şey vardı sezeryan da ve sonrasında uyarınız var mı bide ojeyle girebiliyor muyuz gögüs kısmı ac ölçümü 35 haftalık şimdi ama kafa boy 38 ile uyumlu biraz zayıf olacak şuan 2925 kg doğuma 3100 olur diyor doktor uyaracağınız bişey varsa çok sevinirim hepinize sağlıklı doğumlar

E bize iki paket sut cek ordan o zaman

Benimkinin 40i cikinca yapalim bari anca alir kilo

Bisi diycem mor isik da veriyo mu yoksa havaya giremem

Ne konusnussunuz beaaa okuyamadim hepsini.
2 3 gundur bendede yalanci kasilmalar basladi dinlensemde 30 dk once gecmiyor.ama kasik ağrısı olmuyor. Yürüyüşlere baslasam mi artik bende diyorum.
R refikaaydin kiz su cocuklar 5 kilo olsun sutleri sagalim bi gun seninle bulusup raki icelim o gece bunlarda sagilan sutleri icsin. Oyle yapinca oluyor. Sonra kaldigimiz yerden devam..
Su raki isini az bi erteleseniz mi acaba malum ben daha dogurmadim ayrica bende istanbuldayim
Cmt arkadaslarla toplandik caya vurduk kendinizi desim ben doguruyorum milleti toplatip bir cilingir yapiyoruz hazir olun ona gore uzun zamandır icmiyorum canim c3kiyor

Makas pozsiyonu falan gec onlari ne pozisyonlardw tutuyorum.. dun cocuk doktoru gunde en az 4 5 kere kaka yapmasi lazim dedi.

Ojeyle girme bence saturasyon cihazi okumuyo bazen bide ameloyathanede aseton bulup silmek zorunda kaliyolar. Makyajda ben goz alti surdum bitek yorgun gorunmiyim diye sonra ister istemez biraz gozyasi oldugundan akmasin

Soyle yapalim biz R refikaaydin ile icip senin bebeye ziyarete gelelim hastaneye gorecemmm o cocuguu diye

Ojeyle girme bence saturasyon cihazi okumuyo bazen bide ameloyathanede aseton bulup silmek zorunda kaliyolar. Makyajda ben goz alti surdum bitek yorgun gorunmiyim diye sonra ister istemez biraz gozyasi oldugundan akmasin
Ağrı sızı ne durumda oluyor cnm ilk ayağa kalkma zor diyorlar epidural olacağım tansiyonum sürpriz yapmazsa 6ya 4 tansiyon. Çıkıyor heyecan yaptığımda böyle olursa uyuturum dedi anestezi sade neacafe depoladım sigara 3 e düşürmüştüm bugun keseceğim tamamen

En azından sen hissediyorsun ben hiçbir şey hissetmiyorum öyle olunca gizli tansiyon oluyor farkında olmayınca müdahale de geç oluyor felan allah korusun

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…