Tansiyonun düzenli ilaç kullanımından sonra ne durumda? Ne kadarda bi muayene oluyosun ?
Oyy maşallah yarasın sütlerinŞimdi de ben uyudum
2 2kedi_1deli benim obur kızım haftada bir kilo alıyorhaftaya hazırım rakı içmeye, gerisini juliet hanım düşünsün. Fazla sütüm geldiğinde sağıp dolaba atıyorum ne olur ne olmaz diye. Buzluk süt dolu
P pembesumbul geç adet olmak menopozu geciktiriyormuş. Ben illa erken giricem
Kızlar n11’den buhar makinası aldım 49 tl. Diyorım bu niye bu kadar ucuz. Çin malıymış. Çok sevdim. Rengarenk led ışıklı. Tek sorunu fişi Yok, usb girişiyle çalışıyor, tel. Bataryasını kullanıyorum. Evde bir pavyon havası
E bize iki paket sut cek ordan o zamanŞimdi de ben uyudum
2 2kedi_1deli benim obur kızım haftada bir kilo alıyorhaftaya hazırım rakı içmeye, gerisini juliet hanım düşünsün. Fazla sütüm geldiğinde sağıp dolaba atıyorum ne olur ne olmaz diye. Buzluk süt dolu
Kızlar n11’den buhar makinası aldım 49 tl. Diyorım bu niye bu kadar ucuz. Çin malıymış. Çok sevdim. Rengarenk led ışıklı. Tek sorunu fişi Yok, usb girişiyle çalışıyor, tel. Bataryasını kullanıyorum. Evde bir pavyon havası
Şimdi de ben uyudum
Su raki isini az bi erteleseniz mi acaba malum ben daha dogurmadim ayrica bende istanbuldayimR refikaaydin kiz su cocuklar 5 kilo olsun sutleri sagalim bi gun seninle bulusup raki icelim o gece bunlarda sagilan sutleri icsin. Oyle yapinca oluyor. Sonra kaldigimiz yerden devam..
Kirmizi isik o kirmiziBisi diycem mor isik da veriyo mu yoksa havaya giremem
Oyy maşallah yarasın sütlerin
Bende nst ye gittim o sırada emzirme hakkında bilgi verdiler.gün içinde bebek anne göğsüne geldiğinde ilk doğduğunda uyumayı çok sever sık sık emzirin gün içinde 10 kez.gece 2 kez yeterli dedi.
Anne sütü emen bebek günde 1 kerede kaka yapabilirmiş bağırsaklardan emilimi sağlanırmış aç kaldığı anlamına gelmezmiş.
Haftada 150-200 gr alması doyduğu anlamına geliyomuş.
Emzirirken memeyi makas pozisyonunda tutmuycakmışız yani orta parmak ve işaret parmağı arasına memeyi sıkıştırıp emzirmek doğru değilmiş süt kanalları tıkanıyomuş o şekilde.4 parmak altta baş parmak üstte olucakmış. Kahverengi kısmı bebeğin ağzına yerleştiriyoruz sonra.sütümüzden sürüp kurumasını bekleyip meme yarasından korunmaya çalışıyomuşuz.bilindik şeyler ama dinlediklerimi aktardım
Ojeyle girme bence saturasyon cihazi okumuyo bazen bide ameloyathanede aseton bulup silmek zorunda kaliyolar. Makyajda ben goz alti surdum bitek yorgun gorunmiyim diye sonra ister istemez biraz gozyasi oldugundan akmasinKızlar selam herkese doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim sizi güzelce büyütmek dileğiyle ben haftaya salı sezeryan doğum a giriyorum 24 Aralık annesi olacağım ocak ayını bekleyemedi bizim oğlanmerak ettiğim Bi kaç şey vardı sezeryan da ve sonrasında uyarınız var mı bide ojeyle girebiliyor muyuz gögüs kısmı ac ölçümü 35 haftalık şimdi ama kafa boy 38 ile uyumlu biraz zayıf olacak şuan 2925 kg doğuma 3100 olur diyor doktor uyaracağınız bişey varsa çok sevinirim hepinize sağlıklı doğumlar
Gel katilda biz aralikta doguruyoruz catir catirMerhaba arkadaslar
Erken gelmeye kalkmazsa benim oğlan,
Ocak annesi olacagim %99.9 :)
Araniza katılabilir miyim
Şubat annelerindeyim ama burayi da takipte olacagim artik malum :)
Yok ben morla.havaya giriyorum.. kirmizi var bendeKirmizi isik o kirmizi
Ne konusnussunuz beaaa okuyamadim hepsini.
2 3 gundur bendede yalanci kasilmalar basladi dinlensemde 30 dk once gecmiyor.ama kasik ağrısı olmuyor. Yürüyüşlere baslasam mi artik bende diyorum.
Su raki isini az bi erteleseniz mi acaba malum ben daha dogurmadim ayrica bende istanbuldayim
Cmt arkadaslarla toplandik caya vurduk kendinizi desim ben doguruyorum milleti toplatip bir cilingir yapiyoruz hazir olun ona gore uzun zamandır icmiyorum canim c3kiyor
Ağrı sızı ne durumda oluyor cnm ilk ayağa kalkma zor diyorlar epidural olacağım tansiyonum sürpriz yapmazsa 6ya 4 tansiyon. Çıkıyor heyecan yaptığımdaOjeyle girme bence saturasyon cihazi okumuyo bazen bide ameloyathanede aseton bulup silmek zorunda kaliyolar. Makyajda ben goz alti surdum bitek yorgun gorunmiyim diye sonra ister istemez biraz gozyasi oldugundan akmasin
En azından sen hissediyorsun ben hiçbir şey hissetmiyorum öyle olunca gizli tansiyon oluyor farkında olmayınca müdahale de geç oluyor felan allah korusunhadi ya sana da gecmiş olsun canım benim bebegın gelısımı şuan ıyı sonra neolur blemıorm ama çok korktum bakalm takıp edıyorum dusuk tansıyonla yasıyorum aylardır hep halsızım ama yuksek tansıyon çok kotuymus öluyorum zannedıyorum çktıgında
MaşallahBurdan tüm sorulara toplu yanıt vereyim 36+2 de düzenli sancım olduğu için sezeryan ile doğum yaptım ilki de sezeryandı . 3 gün sancının durmasını beklediler durmadı aksine düzenli oldu. Bebeğim 3200 gr 49 cm oldu . Çok şükür şuana kadar sarılık olmadı henüz sütüm gelmedi mama ile besliyoruz . Boşta olsa beni de emiyor. Hepiniz inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız . Yarın taburcu oluyoruz inşallah bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?