2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gel katilda biz aralikta doguruyoruz catir catir
Kasilmalarim fazla, eğer duzenli hale gelirse ben de aralikta doğuranlar kervaninda olacagim bu gidisle.
Evde 2.5 yasinda kizimla ful tempoda geciyor gunlerim. Dr um dinlenemedigin icin erken dogum olabilir dedi kasilmalar sebebiyle.

Bakalim yasayip gorecegiz :)

Sağlıklı doğumlar simdiden haber verin Ben tecrübesizim o yüzden bişey diyemedim günlermiz aynı sayılır neden sezeryan sizin tercihiniz mi yoksa öyle mi olması gerekti acaba bizim doğum nasıl olucak eger sezeryan kararı vermek gerekirse bu kadar erken mi oluyor merak ettim ☺ Ondan soruyorum.

benım kayınvalide küvezdeki resimlerini hep insanlara göstermiş daha ne oldu ki doğalı 3 haftalık falan resimlerini arayan gören diyor kii aa bebek aynı eşin kayınvaliden gösterdi aynı babası falan sonra geçen aramış diyor ki okuyorum da çocukta nazar var eşime dedim olur tabı önüne gelene göstermiş nasıl olmasın bize gelmişlerdi ondan 1 gün önce mi aynı gün mü ne eşim tarafından kadın aradı çok mu delirdin kocana aynı o burnundan düşmüş dedi neyse bızdeler eşim dediki herkese gösterme oda dediki yok yookk hiç kimseye göstermedim baban abin kardeşin bakıyoruz sadece dedi yalan söylüyor birde yabazır dedim fırsat var yapıştır lafı dedim ...teyze aradı ee dedi kaynanam eşimde resmini göstermişsin falan filan demiş ...ablayıda gördük oda aynısını söylüyor dedi..bozuldu kendisi ama kusura bakmasın ben eline ayağına kıyamıyorum kendi arkadaşlarıma göstermiyorm da daha bebek yoğun bakımda neye kime servis ediyorsun fotoğrafları düşüncesiz..

Nescafe bol bol ic su da oyle ne buluyosan ic daha dogrusu.. ben 3 nescafeyi pespese icmistim biraz ilik sekilde... agri sizi aksama kadar hiç hissetmezsin.. sonra ayaga kalkarken yine yok 2. Gun ama.ne yalan soyliyim olucak yapicak bsiey yok. Ayagimin uzerine basamadigim oldu. Agri kesicileri aksatma. Agri girdigi an bacagini yukari topla, otur falan. 2 gune o agrida gecicek yada gelme suresi uzayacak. Hareket et agrim var yuruyemiyorum deme sakin o asiri agri yada ne diyim yirtilma gibi bisey o olmadigi surece surekli.hareket et.. ve o agri daha cok emzirdikten sonra oluyor o yuzden tavsiyem once yuru sonra emzirmeye basla .. sonra dinlenirsin agri daha az olur.

Arkadaşlar her sabah kahvaltı da yumurta tüketiyorum ama çay içiyorum yanında yediğim yumurtanın bir faydası olmayacağını düşünüyorum ama çay içmezsem de yumurtayı yiyemem çay tüketimi sizlerde nasıl

Ben hic kahve icemiyorm ya normal hayattada napsamki

E bize iki paket sut cek ordan o zaman

Benimkinin 40i cikinca yapalim bari anca alir kilo
Ooo istanbuldakiler alem yapıyor hem de ışıklı mışıklı Ankara'da kimse yok mu partileyecek çay olur kahve olur kısır olur rakı bira olur ben hepsine uyarım yoksa Istanbuldakileri görünce bir yerim şişecek

Dikkat ediyorum beslenmeme ama son 1 haftadır sıcak su çay hiç etki etmedi.

Dikkat ediyorum beslenmeme ama son 1 haftadır sıcak su çay hiç etki etmedi.
Ben de genel olarak aynı durumdayım. Şuan bi şikayetim yok ama bazen çok şiddetli oluyo. Bol yürüyüş ve sıcak uygulamak dışında hiçbi yöntem yok malesef. Katlanılamaz hale gelirse ilaç isteyebilirsin ben şimdiye kadar ilaç kullanmadım.

Şöyle iki bira fıstık olsa hiç fena olmaz ama ben tekilacıyım eşimin sözü var emzirmeden sonra bi gece alem yapıcaz artık

Benim büyük tansiyonum bazen 13e yükseliyo ama küçük 8i geçmedi. Yükselmeye devam ederse belki alfametin sayısı arttırılır. Şimdilik iyi hissediyorum ödem vs de yok.
Spot idrarda hala çıkmıyor dimi? Beklediğinden çok daha fazla dayandı, tansiyonun düzene girer ve daha iyi beslenir umarım

K kimsebilmesindiye kırmızı ışık da var onj çekmemişim hastaneden çıktım bebekle kocayı eve yolladım, eczaneye gitmem lazım diye kaçtım, çay içiyorum. Oh be! Dünya varmış! Günlerdir evden çıkmamıştım.
Rakı işini de şöyle yapalım, biz 2 2kedi_1deli yle içelim önce, sen doğur sonra bi daha içelim her fırsatı değerlendirmek lazım. Süt sağdıktan sonra hiç dert değil.

Sırf bu sebepten anneme fotoğraf yollamadım günlerce. Dayanamaz herkese gösterir. Kaynanan da bir alem! Ne değişik kadın! Allah yardımcın olsun bezdirmişler seni. Hazır lohusa halinle çemkirsene diycem ama eşinle aran bozulur. En iyisi Chek gibi biberon fırlatmak Harika bir tepkiymiş o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…