Kasilmalarim fazla, eğer duzenli hale gelirse ben de aralikta doğuranlar kervaninda olacagim bu gidisle.Gel katilda biz aralikta doguruyoruz catir catir
Sağlıklı doğumlar simdiden haber verinKızlar selam herkese doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim sizi güzelce büyütmek dileğiyle ben haftaya salı sezeryan doğum a giriyorum 24 Aralık annesi olacağım ocak ayını bekleyemedi bizim oğlanmerak ettiğim Bi kaç şey vardı sezeryan da ve sonrasında uyarınız var mı bide ojeyle girebiliyor muyuz gögüs kısmı ac ölçümü 35 haftalık şimdi ama kafa boy 38 ile uyumlu biraz zayıf olacak şuan 2925 kg doğuma 3100 olur diyor doktor uyaracağınız bişey varsa çok sevinirim hepinize sağlıklı doğumlar
benım kayınvalide küvezdeki resimlerini hep insanlara göstermiş daha ne oldu ki doğalı 3 haftalık falan resimlerini arayan gören diyor kii aa bebek aynı eşin kayınvaliden gösterdi aynı babası falan sonra geçen aramış diyor ki okuyorum da çocukta nazar var eşime dedim olur tabı önüne gelene göstermiş nasıl olmasın bize gelmişlerdi ondan 1 gün önce mi aynı gün mü ne eşim tarafından kadın aradı çok mu delirdin kocana aynı o burnundan düşmüş dedi neyse bızdeler eşim dediki herkese gösterme oda dediki yok yookk hiç kimseye göstermedim baban abin kardeşin bakıyoruz sadece dedi yalan söylüyor birde yaN narantikibi ben de el fotosu koydum sadece, instagrama da koydum. Çok tatlı fotoğraflar çektim kimseye gösteremiyorumiçimde patladı. 2 2kedi_1deli gibi üstüne mi gitsem acaba? Aslında içimde hacı nine var sürekli okuyorum üflüyorum bir şey olmaz herhalde.
Ağrı sızı ne durumda oluyor cnm ilk ayağa kalkma zor diyorlar epidural olacağım tansiyonum sürpriz yapmazsa 6ya 4 tansiyon. Çıkıyor heyecan yaptığımdaböyle olursa uyuturum dedi anestezi sade neacafe depoladım sigara 3 e düşürmüştüm bugun keseceğim tamamen
Ben hic kahve icemiyorm ya normal hayattada napsamkiNescafe bol bol ic su da oyle ne buluyosan ic daha dogrusu.. ben 3 nescafeyi pespese icmistim biraz ilik sekilde... agri sizi aksama kadar hiç hissetmezsin.. sonra ayaga kalkarken yine yok 2. Gun ama.ne yalan soyliyim olucak yapicak bsiey yok. Ayagimin uzerine basamadigim oldu. Agri kesicileri aksatma. Agri girdigi an bacagini yukari topla, otur falan. 2 gune o agrida gecicek yada gelme suresi uzayacak. Hareket et agrim var yuruyemiyorum deme sakin o asiri agri yada ne diyim yirtilma gibi bisey o olmadigi surece surekli.hareket et.. ve o agri daha cok emzirdikten sonra oluyor o yuzden tavsiyem once yuru sonra emzirmeye basla .. sonra dinlenirsin agri daha az olur.
Ben iciyorm surekli cay birakamdm onu malseffArkadaşlar her sabah kahvaltı da yumurta tüketiyorum ama çay içiyorum yanında yediğim yumurtanın bir faydası olmayacağını düşünüyorum ama çay içmezsem de yumurtayı yiyememçay tüketimi sizlerde nasıl
Ben hic kahve icemiyorm ya normal hayattada napsamki
Spinal olcam ayni galiba ama cok midemi agirtiyor kahve cay olur yada artk mide agrisini es gecip icmeye caliscmEpidural olucaksan bi sekilde.icmeye calis. Olmadi çaya aban
Ooo istanbuldakiler alem yapıyorE bize iki paket sut cek ordan o zaman
Benimkinin 40i cikinca yapalim bari anca alir kilo
Dikkat ediyorum beslenmeme ama son 1 haftadır sıcak su çay hiç etki etmedi.Benim hamileliğim gaz sancısıyla geçti. Ne yediğim farketmiyodu ama yine de baklagilden ve gaz yapan sebzelerden uzak dur. Tek iyi gelen şey sıcak uygulamak. Tabi karnına olmaz , ayaklarına sıcak su torbası koyup uzanırsan geçebilir.
Ben de genel olarak aynı durumdayım. Şuan bi şikayetim yok ama bazen çok şiddetli oluyo. Bol yürüyüş ve sıcak uygulamak dışında hiçbi yöntem yok malesef. Katlanılamaz hale gelirse ilaç isteyebilirsin ben şimdiye kadar ilaç kullanmadım.Dikkat ediyorum beslenmeme ama son 1 haftadır sıcak su çay hiç etki etmedi.
Şöyle iki bira fıstık olsa hiç fena olmaz ama ben tekilacıyım eşimin sözü var emzirmeden sonra bi gece alem yapıcaz artıkOoo istanbuldakiler alem yapıyorhem de ışıklı mışıklı Ankara'da kimse yok mu partileyecek çay olur kahve olur kısır olur rakı bira olur ben hepsine uyarım yoksa Istanbuldakileri görünce bir yerim şişecek
Benim büyük tansiyonum bazen 13e yükseliyo ama küçük 8i geçmedi. Yükselmeye devam ederse belki alfametin sayısı arttırılır. Şimdilik iyi hissediyorum ödem vs de yok.İlk başta 12/8 e sabitledi tabi hemen değil 4-5 günü geçti ama daha sonra 13/9 un altına inmemeye başladı. Her hafta dopler bakılıyor ve spot idrar veriyorum. Araştırma hastanesine gitmedim ne zamandır gitsem yine yatırmak isterler diye korkuyorum, senin nasıl gidiyor
Merak etme dogum sirasinda mide ilaci yapiyolar. Baska ilaclarda verdikleri icin mideyi koruyolarSpinal olcam ayni galiba ama cok midemi agirtiyor kahve cay olur yada artk mide agrisini es gecip icmeye caliscm
Arkadaşlar her sabah kahvaltı da yumurta tüketiyorum ama çay içiyorum yanında yediğim yumurtanın bir faydası olmayacağını düşünüyorum ama çay içmezsem de yumurtayı yiyememçay tüketimi sizlerde nasıl
O zamn sorun olmazMerak etme dogum sirasinda mide ilaci yapiyolar. Baska ilaclarda verdikleri icin mideyi koruyolar
Sırf bu sebepten anneme fotoğraf yollamadım günlerce. Dayanamaz herkese gösterir. Kaynanan da bir alem! Ne değişik kadın! Allah yardımcın olsun bezdirmişler seni. Hazır lohusa halinle çemkirsene diycem ama eşinle aran bozulur. En iyisibenım kayınvalide küvezdeki resimlerini hep insanlara göstermiş daha ne oldu ki doğalı 3 haftalık falan resimlerini arayan gören diyor kii aa bebek aynı eşin kayınvaliden gösterdi aynı babası falan sonra geçen aramış diyor ki okuyorum da çocukta nazar var eşime dedim olur tabı önüne gelene göstermiş nasıl olmasın bize gelmişlerdi ondan 1 gün önce mi aynı gün mü ne eşim tarafından kadın aradı çok mu delirdin kocana aynı o burnundan düşmüş dedi neyse bızdeler eşim dediki herkese gösterme oda dediki yok yookk hiç kimseye göstermedim baban abin kardeşin bakıyoruz sadece dedi yalan söylüyor birde yabazır dedim fırsat var yapıştır lafı dedim ...teyze aradı ee dedi kaynanam eşimde resmini göstermişsin falan filan demiş ...ablayıda gördük oda aynısını söylüyor dedi..bozuldu kendisi ama kusura bakmasın ben eline ayağına kıyamıyorum kendi arkadaşlarıma göstermiyorm da daha bebek yoğun bakımda neye kime servis ediyorsun fotoğrafları düşüncesiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?