2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ee hayirli olsun ben alana kadar sen.performansida.test edersin o zaman. Biraz kullan bakalim memnun kalicak misin

Ve benim kiz gece mesaisine baslar... hamile olup uyuyamamak mi bebekle uyuyamamak mi?

Tarafini sec tarzini belirle
Bebek ile uyuyamamak daha iyidir sanirim :) zaten kizim agliyor geceleri , kocaman karnimla zorla kalkiyorum , hafiflemis olurum diye dusunuyorum :)ama belli de olmaz . Insallah hepsi gece uyur

Burdan tüm sorulara toplu yanıt vereyim 36+2 de düzenli sancım olduğu için sezeryan ile doğum yaptım ilki de sezeryandı . 3 gün sancının durmasını beklediler durmadı aksine düzenli oldu. Bebeğim 3200 gr 49 cm oldu . Çok şükür şuana kadar sarılık olmadı henüz sütüm gelmedi mama ile besliyoruz . Boşta olsa beni de emiyor. Hepiniz inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız . Yarın taburcu oluyoruz inşallah bizde

Nidicard ı ben de kullanıyorum. Ama düzenli değil. Her gün günde 3 kere yazıyor ilacın üzerinde. ben ne zaman kasılma hissedersem karnımda toparlanma ve aşırı şişlik o zaman kullanıyorum. Tabi ise yaramıyordur böyle. Sen düzenli olarak günde 3 tane içiyor musun?

Kızlar bu arada merak ettiğim bir konu var. Doktor 34 den sonra ciğer iğnesi vurmaya gerek yok dedi. Benim aklıma pek yatmadı. Solunum sıkıntısı yasamamasi için bu iğnenin vurulması gerekmiyor mu sonuçta 34 hafta dolsa bile daha küçük ve solunumu yeterli düzeyde gelişmemiş olabilir ? Riske atmiyor mu sizce? Sizlerin doktoru 34 den sonra vurdu mu? Hangi haftayı baz aliyor doktorlar?

36 hft olduğu halde benim kızıma yapıldı

Ben hastaneye ilk yattigimda 15 dk arayla 4 tane verdiler. Sonra 8 saatte bir vereceklerdi sancilar artti 6 saatte verme karari aldilr. Sancilar artip duzenlilesince 3 saatte bir aldim gece boyu. Ciktigim ilk 2 gun 4 saatte bir alip simdi 6 saatte bire çıkardım. Hala karnım kaskati kesiliyor. Biraz erken dogum riskine gore belirliyorlar dozunu sanirm

Bana vurduklarinda 34.hafta bitmek uzereydi. Oglumda vurulmadi 35+5te dogum yaptim kuvöz durumu olmadi cok az solunum sorunu vardi hastanede yanimdayken oksijene bagldilr sadece. Ama bugun bi arkadasimla konustum 36+6da dogum yapmis kilosu da 3200mus ama solunum sorunu nedeniyle 9 gun kuvözde yatmış

Sariligi gozden kacirmamak icin sari giydirmeyin ve odanin isigi sari olmasin
Evdeki tüm Işıklar sarı, beyaz ışık migrenimi tetikliyor. Belki de bu yüzden göremedim. Değiştireyim ampulleri madem.

Gözünde bacaklarında sarılık Yok, burnunda ve yanaklarında var. Demek ki daha ilerlememiş. Yarın bir doktora sorayım. Bir de burnu tıkalı sürekli, kusmaya başladı. Reflüsü de azdı. Hepsini soracağım.
Anne sütü zenginleştirici yüzünden yanaklar bağımsızlığını ilan etti, ayrı bir cumhuriyet kurdu. insan ısırmak istiyor.

bu gece mesaidesin

Ee hayirli olsun ben alana kadar sen.performansida.test edersin o zaman. Biraz kullan bakalim memnun kalicak misin
Ben de kurutma makinasını yeni aldım. Beko. Arçelik’ten beğendiğim modelin aynısının Beko olanını aldım daha hızlı teslimdi. 8 kg alıyor. Son yıllarda aldığım tüm eşyaların içinde parasını en çok hak eden eşya budur. Çok büyük kolaylık. 3200 tl idi fiyatı. Evde yer yoktu, yatak odasına kurdurdum. Dolap kuruluğunda ve bebek eşyası kurutma programları 3.5 saat sürüyor dolu makineyle. Daha az eşya olduğunda daha kısa sürüyor. Acelem olduğunda önce iki kere yarım saatlik programı çalıştırıyorum, sonra 3.5 saatlik programı çalıştırıyorum, 3.5 saatlik program 1 saat sürüyor, 2 saatte bitiriyorum.

bu gece mesaidesin
Bu gece ve her gece işlerim anca bitti, çay molası verdim. Az sonra kaldığım yerden süt sağmaya devam bugün kırkımız çıkıyor. Biraz rahatlayacağım. Adet oldum daha 40 çıkmadan. Ne meraklıymışım üremeye. Hemen faaliyete geçti bünye.
Ay asıl sana ne diycem, bugün bebekle tartıldım, bi de bebeksiz tartıldım. Aradaki fark 3.600 gr. Bu demek ki bir haftada 850 gr almış Deniz. Su içse yarıyor kuzum. Anasına çekmiş. Ömrü diyet yapmakla geçecek herhalde.

bende süt sağmaya kalkmıştım buralara uğrayayım dedım vardır birileri aa erken olmuşsun bende hıc nıyet yok gibi hoş ara ara karnım ağrımıyor değil ama böyle belirti vermiyordu benım gelirken bakalım benim oğlanında perşembe kırkı ama yanımda olamayacak malesef napalım sağlıklı olsun da
çook çokk sevındım maşallah yarasın yavruna yok be diyet falan yesin içsin can boğazdan gelir hareketlenince ilerde ay zayıfladı mı dersin bır süre boya gidiyorlar hiiç kilo yok hep uzar gıder canı sağolsun

Mesailer kabilesindeniz hepimiz. Bende kurutmayi electrolux yada bosch dusundum ama hala almadim.. bide baston supurge lazim...

Anne sutu zenginlestirici ne kullaniyosun R refikaaydin

Bizim kiza cok uyuyo diyoduk duydu sesimi .. artik.... uyumuyorduuuu

Miniklerin fotosunu koyun diyen arkadas ya bu ara foto yuklemek zor ya uygulamadan giriyorum yoksa netten acmam laizm falan.. instaya koyuyorum ben foto

Hahaha! Çocuk annesini dinliyor uyumaması sarılığın artmadığını gösterirmiş, bu da teselli olsun
Aptamil eoprotin. Düşük Doğum ağırlıklı veya prematüre bebekler için kullanılıyor. Bugün son kez aldım, paketi bitiremeyeceğim, bu hızla giderse yarın 4 kilo olur Deniz. şişko Deniz

Gelelim kurutma makinasına, yaygın teknik servis olan hangisiyle onu al. O hatayı bir kere yapmıştım şimdi Arçelik’ten beko’dan Şaşmıyorum. Bosh teknik servis de iyidir. Electrolux teknik servisini bilemedim. Kurutma makinası mutlaka al, ne marka olursa olsun al. Süper bir şey.
fotoğraf yüklemeyi ne kadar istesem de nazar olur diye yüklemiyorum. İnstagrama da yüklemedim. Bakalım ne kadar direneceğim

Ay minnak! Ayağını öpesim geldi. Kıyamam ya! Elbiselerini hazırla annesi, yakında giyer bu yakışıklı
40 bebek için değil bizim için önemliymiş ama işte bebeğe de 40 yapıyormuşuz geleneksel olarak. Sağlıklı olsun da yavrum, daha diş buğdayı var, Doğum günü var.. kutlama çok. İnş tez vakitte kavuşacaksınız.
Hiç kucağına aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…