Mideden kaynaklı demek ki. Benimki artık yanma boyutunu geçti ejderha gibi alev çıkarıcam sanıyorum. Gecem kötüydü bugün ruh gibiydim
2 2kedi_1deli alınca haber ver demistin. Dün kurutmayı aldım bugün montajı yaptılar. Arçelik aldım da satıcı daha tam indirime girmediler dedi. Istersen biraz daha bekle.
R refikaaydin annelik hep bir muhakeme.. bir şeyi tecrübe etmeden öğrenemiyorsun zaten çok normal. Ilk bebeğim 4. Gün kontrolde 27 değerle yatırıldı sarılıktan. O gün düşmezse kanını değişeceklerdi. Ne ağladım ne ağladımmm bebeği ac bıraktım da oldu diye. Oğlumda işi biliyordum ilk günden mama verdim 2. Gün baktım sarardı hemen goturdum 17 değerle 2 gün yattık yine. allah dermansız dert vermesin. Kafayi takma rahatla. Her seyden once stressiz bir anneye ihtiyaci var. Gerisi gelir merak etme
Bebek ile uyuyamamak daha iyidir sanirim :) zaten kizim agliyor geceleri , kocaman karnimla zorla kalkiyorum , hafiflemis olurum diye dusunuyorum :)ama belli de olmaz . Insallah hepsi gece uyurVe benim kiz gece mesaisine baslar... hamile olup uyuyamamak mi bebekle uyuyamamak mi?
Tarafini sec tarzini belirle
Ve benim kiz gece mesaisine baslar... hamile olup uyuyamamak mi bebekle uyuyamamak mi?
Bu gece cok agrim var bebekle uyuyamamamk demek istiyorummmVe benim kiz gece mesaisine baslar... hamile olup uyuyamamak mi bebekle uyuyamamak mi?
Hastaneye yattığımda iki doz ciger gelistirici igne yapildi. Bir de progestan igne yapildi sanirim. Nidicard diye bi ilac kullanıyorum. Bu da tansiyon ilaci imis ama sancilarin azalmasini sağlıyor. Onun dışında baska rahatsizliklarim icin de kullandigim ilaclar da var. ilacla besleniyorum gibi hissediyorum. Allah agir hastaligi olup hayati boyunca ilaca bagimli olanlara yardim etsin
36 hft olduğu halde benim kızıma yapıldıNidicard ı ben de kullanıyorum. Ama düzenli değil. Her gün günde 3 kere yazıyor ilacın üzerinde. ben ne zaman kasılma hissedersem karnımda toparlanma ve aşırı şişlik o zaman kullanıyorum. Tabi ise yaramıyordur böyle. Sen düzenli olarak günde 3 tane içiyor musun?
Kızlar bu arada merak ettiğim bir konu var. Doktor 34 den sonra ciğer iğnesi vurmaya gerek yok dedi. Benim aklıma pek yatmadı. Solunum sıkıntısı yasamamasi için bu iğnenin vurulması gerekmiyor mu sonuçta 34 hafta dolsa bile daha küçük ve solunumu yeterli düzeyde gelişmemiş olabilir ? Riske atmiyor mu sizce? Sizlerin doktoru 34 den sonra vurdu mu? Hangi haftayı baz aliyor doktorlar?
Ben hastaneye ilk yattigimda 15 dk arayla 4 tane verdiler. Sonra 8 saatte bir vereceklerdi sancilar artti 6 saatte verme karari aldilr. Sancilar artip duzenlilesince 3 saatte bir aldim gece boyu. Ciktigim ilk 2 gun 4 saatte bir alip simdi 6 saatte bire çıkardım. Hala karnım kaskati kesiliyor. Biraz erken dogum riskine gore belirliyorlar dozunu sanirmNidicard ı ben de kullanıyorum. Ama düzenli değil. Her gün günde 3 kere yazıyor ilacın üzerinde. ben ne zaman kasılma hissedersem karnımda toparlanma ve aşırı şişlik o zaman kullanıyorum. Tabi ise yaramıyordur böyle. Sen düzenli olarak günde 3 tane içiyor musun?
Kızlar bu arada merak ettiğim bir konu var. Doktor 34 den sonra ciğer iğnesi vurmaya gerek yok dedi. Benim aklıma pek yatmadı. Solunum sıkıntısı yasamamasi için bu iğnenin vurulması gerekmiyor mu sonuçta 34 hafta dolsa bile daha küçük ve solunumu yeterli düzeyde gelişmemiş olabilir ? Riske atmiyor mu sizce? Sizlerin doktoru 34 den sonra vurdu mu? Hangi haftayı baz aliyor doktorlar?
Evdeki tüm Işıklar sarı, beyaz ışık migrenimi tetikliyor. Belki de bu yüzden göremedim. Değiştireyim ampulleri madem.Sariligi gozden kacirmamak icin sari giydirmeyin ve odanin isigi sari olmasin
Gözünde bacaklarında sarılık Yok, burnunda ve yanaklarında var. Demek ki daha ilerlememiş. Yarın bir doktora sorayım. Bir de burnu tıkalı sürekli, kusmaya başladı. Reflüsü de azdı. Hepsini soracağım.R refikaaydin bir de bacaklara kadar inmişse ilerlemiştir. Yuzu gözü sarı olabilir. En geç de gözden gider zaten. Bacağına parmağını cektiginde sarı görünüyorsa artmıştır sarilik. Ama zaten kontrol altındasın dr yonlendirir
bu gece mesaidesinEvdeki tüm Işıklar sarı, beyaz ışık migrenimi tetikliyor. Belki de bu yüzden göremedim. Değiştireyim ampulleri madem.
Gözünde bacaklarında sarılık Yok, burnunda ve yanaklarında var. Demek ki daha ilerlememiş. Yarın bir doktora sorayım. Bir de burnu tıkalı sürekli, kusmaya başladı. Reflüsü de azdı. Hepsini soracağım.
Anne sütü zenginleştirici yüzünden yanaklar bağımsızlığını ilan etti, ayrı bir cumhuriyet kurdu.insan ısırmak istiyor.
Ben de kurutma makinasını yeni aldım. Beko. Arçelik’ten beğendiğim modelin aynısının Beko olanını aldım daha hızlı teslimdi. 8 kg alıyor. Son yıllarda aldığım tüm eşyaların içinde parasını en çok hak eden eşya budur. Çok büyük kolaylık. 3200 tl idi fiyatı. Evde yer yoktu, yatak odasına kurdurdum. Dolap kuruluğunda ve bebek eşyası kurutma programları 3.5 saat sürüyor dolu makineyle. Daha az eşya olduğunda daha kısa sürüyor. Acelem olduğunda önce iki kere yarım saatlik programı çalıştırıyorum, sonra 3.5 saatlik programı çalıştırıyorum, 3.5 saatlik program 1 saat sürüyor, 2 saatte bitiriyorum.Ee hayirli olsun ben alana kadar sen.performansida.test edersin o zaman. Biraz kullan bakalim memnun kalicak misin
Bu gece ve her gecebu gece mesaidesin
bende süt sağmaya kalkmıştım buralara uğrayayım dedım vardır birileriBu gece ve her geceişlerim anca bitti, çay molası verdim. Az sonra kaldığım yerden süt sağmaya devam bugün kırkımız çıkıyor. Biraz rahatlayacağım. Adet oldum daha 40 çıkmadan. Ne meraklıymışım üremeye. Hemen faaliyete geçti bünye.
Ay asıl sana ne diycem, bugün bebekle tartıldım, bi de bebeksiz tartıldım. Aradaki fark 3.600 gr. Bu demek ki bir haftada 850 gr almış Deniz. Su içse yarıyor kuzum. Anasına çekmiş. Ömrü diyet yapmakla geçecek herhalde.
Hahaha! Çocuk annesini dinliyorMesailer kabilesindeniz hepimiz. Bende kurutmayi electrolux yada bosch dusundum ama hala almadim.. bide baston supurge lazim...
Anne sutu zenginlestirici ne kullaniyosun R refikaaydin
Bizim kiza cok uyuyo diyoduk duydu sesimi .. artik.... uyumuyorduuuu
Miniklerin fotosunu koyun diyen arkadas ya bu ara foto yuklemek zor ya uygulamadan giriyorum yoksa netten acmam laizm falan.. instaya koyuyorum ben foto
Ay minnak! Ayağını öpesim geldi. Kıyamam ya! Elbiselerini hazırla annesi, yakında giyer bu yakışıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?