- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Pantpas kullan derdim ama birkaç gün dayanırsın artık. Şampiyon geliyorGece kuşları bol sütlü geceleriniz olsunmidem uyutmadı kalkıp oturuyorum artık bebişede hazırlık zorlanmıycam gece uyumazsa ciğer geliştirci iğne için hastaneye gidicez şimdi biraz yürüycez hava alınca mideme iyi gelir belki
Yalnız değilsin yanındayım bebiş olsunda öyle düşim buralara sağa sola dönme derdi olmadan en önemlisi mide yanması olmadan sabah hemen alıcam pantpas 3 gündür dayanılır gibi değil şampiyonumu dinç karşılamak istiyorum
Hayır ya! Baksanıza herkes uyuyor! Ayıp bir şey! Bu saatte uyunmaz kiOcak anneleri her gece ayakta maşallah
İyi uykular. Evet pantpas al, şampiyonu dinç karşılaman lazım. Sıcak duş alıyorum her gün. Bayağı etkili. Aslında rakı etkiliymişYalnız değilsin yanındayım bebiş olsunda öyle düşim buralara sağa sola dönme derdi olmadan en önemlisi mide yanması olmadan sabah hemen alıcam pantpas 3 gündür dayanılır gibi değil şampiyonumu dinç karşılamak istiyorumsende uyu dinlen fırsat buldukça süt olsun bebişe şu sırtınızı peteğe dayamayı ve sıcak tutmayıda muhakkak deneyin kızlar.iğnemide oldum uyurum inşallah çok amin
Ben hep okuyorum burayı bizim şubat anaları fosur fosur uyuyor malum bende 16 aylık canavar var ben hep ayaktayım bu Arada ayak fotosu sizin miydi tam bir erkek ayağıHayır ya! Baksanıza herkes uyuyor! Ayıp bir şey! Bu saatte uyunmaz ki
Yok, o N narantikibi nin oğlu mertBen hep okuyorum burayı bizim şubat anaları fosur fosur uyuyor malum bende 16 aylık canavar var ben hep ayaktayım bu Arada ayak fotosu sizin miydi tam bir erkek ayağı
Annelik biraz da ayakta uyumak herhalde. Uyurken gaz çıkarmayı öğrendim, alt değiştirmeyi de öğrenirsem oldu bu işSaat 5 te Alfamed içmeye kalkıyorum ve uykum kaçıyor R refikaaydintabi ondan öncede saat başı wc bizim kızı kontrol hiç bitmiyor ama onları uyuyarak gerçekleştiriliyorum artık
Kasım mı çok aceleciymiş benim de max tarihim 25 olacak inşallah o güne kadar durabiliriz.görürsünüz merak etmeyinYok, o N narantikibi nin oğlu mertinş tez vakitte evine kavuşacak oğluşu.
benim Kızım oldu, gerilerde bi el fotosu var ama artık o el iki katına çıktı. Yanlışlıkla Kasım annesi oldumbiz de güya Ocak annesiyiz ama Aralık’ta herkes doğurur, en geç Ocak başında doğurmayan kalmaz herhalde.
Allah size bağışlasın minik canavarı. O günleri biz de görelim inş.
Geçmiş olsun. Kaç haftalıktı canım? Kilosu kaç? Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin minnoş.Günaydın kuzlar bende şuan hastanede yatıyorum 36+0 dün leke gelmeye başladı dr aradık gittik Sancı var doğum başlamış dedi yatırdı beni serumla durdurmaya çalışacaklar ciğer geliştirici iğne oldum bakalım beklemedeyim
Saol canım 36+1 deyim 2.500 kg bebeğim ikinci doz ciğer geliştirici yapıldı nst de sancı çıktı ama ben sadece kasılma hissediyorumGeçmiş olsun. Kaç haftalıktı canım? Kilosu kaç? Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin minnoş.
Hahaha! Çocuk annesini dinliyoruyumaması sarılığın artmadığını gösterirmiş, bu da teselli olsun
Aptamil eoprotin. Düşük Doğum ağırlıklı veya prematüre bebekler için kullanılıyor. Bugün son kez aldım, paketi bitiremeyeceğim, bu hızla giderse yarın 4 kilo olur Deniz. şişko Deniz
Gelelim kurutma makinasına, yaygın teknik servis olan hangisiyle onu al. O hatayı bir kere yapmıştımşimdi Arçelik’ten beko’dan Şaşmıyorum. Bosh teknik servis de iyidir. Electrolux teknik servisini bilemedim. Kurutma makinası mutlaka al, ne marka olursa olsun al. Süper bir şey.
fotoğraf yüklemeyi ne kadar istesem de nazar olur diye yüklemiyorum. İnstagrama da yüklemedim. Bakalım ne kadar direneceğim
İyi uykular. Evet pantpas al, şampiyonu dinç karşılaman lazım. Sıcak duş alıyorum her gün. Bayağı etkili. Aslında rakı etkiliymişiçsem süte geçiyormuş. Anason çayıyla idare edicez artık. Anasondan da nefret ederim, mezeler olmasa rakı da içmezdim
Günaydın kuzlar bende şuan hastanede yatıyorum 36+0 dün leke gelmeye başladı dr aradık gittik Sancı var doğum başlamış dedi yatırdı beni serumla durdurmaya çalışacaklar ciğer geliştirici iğne oldum bakalım beklemedeyim
Baslarda oyle oluyor acilma artinca tam anlamiyla sanci olarak da hissetmeye baslarsin. İnsallah oyle bi durum olmaz tabi. Guzel haberlerini bekliyoruzSaol canım 36+1 deyim 2.500 kg bebeğim ikinci doz ciğer geliştirici yapıldı nst de sancı çıktı ama ben sadece kasılma hissediyorum
malesef canım hıc alamadım bızım hastanede anne bebek uyumuna kadar kucağına almak yokAy minnak! Ayağını öpesim geldi. Kıyamam ya! Elbiselerini hazırla annesi, yakında giyer bu yakışıklı
40 bebek için değil bizim için önemliymişama işte bebeğe de 40 yapıyormuşuz geleneksel olarak. Sağlıklı olsun da yavrum, daha diş buğdayı var, Doğum günü var.. kutlama çok. İnş tez vakitte kavuşacaksınız.
Hiç kucağına aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?