2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pantpas kullan derdim ama birkaç gün dayanırsın artık. Şampiyon geliyor

Yalnız değilsin yanındayım bebiş olsunda öyle düşim buralara sağa sola dönme derdi olmadan en önemlisi mide yanması olmadan sabah hemen alıcam pantpas 3 gündür dayanılır gibi değil şampiyonumu dinç karşılamak istiyorum sende uyu dinlen fırsat buldukça süt olsun bebişe şu sırtınızı peteğe dayamayı ve sıcak tutmayıda muhakkak deneyin kızlar.iğnemide oldum uyurum inşallah çok amin

İyi uykular. Evet pantpas al, şampiyonu dinç karşılaman lazım. Sıcak duş alıyorum her gün. Bayağı etkili. Aslında rakı etkiliymiş içsem süte geçiyormuş. Anason çayıyla idare edicez artık. Anasondan da nefret ederim, mezeler olmasa rakı da içmezdim

Ben hep okuyorum burayı bizim şubat anaları fosur fosur uyuyor malum bende 16 aylık canavar var ben hep ayaktayım bu Arada ayak fotosu sizin miydi tam bir erkek ayağı
Yok, o N narantikibi nin oğlu mert inş tez vakitte evine kavuşacak oğluşu.
benim Kızım oldu, gerilerde bi el fotosu var ama artık o el iki katına çıktı. Yanlışlıkla Kasım annesi oldum biz de güya Ocak annesiyiz ama Aralık’ta herkes doğurur, en geç Ocak başında doğurmayan kalmaz herhalde.
Allah size bağışlasın minik canavarı. O günleri biz de görelim inş.

Saat 5 te Alfamed içmeye kalkıyorum ve uykum kaçıyor R refikaaydin tabi ondan öncede saat başı wc bizim kızı kontrol hiç bitmiyor ama onları uyuyarak gerçekleştiriliyorum artık

Saat 5 te Alfamed içmeye kalkıyorum ve uykum kaçıyor R refikaaydin tabi ondan öncede saat başı wc bizim kızı kontrol hiç bitmiyor ama onları uyuyarak gerçekleştiriliyorum artık
Annelik biraz da ayakta uyumak herhalde. Uyurken gaz çıkarmayı öğrendim, alt değiştirmeyi de öğrenirsem oldu bu iş

Kasım mı çok aceleciymiş benim de max tarihim 25 olacak inşallah o güne kadar durabiliriz.görürsünüz merak etmeyin Çabuk geçiyor zaman

Geçmiş olsun. Kaç haftalıktı canım? Kilosu kaç? Hayırlı vakitte sağlıkla gelsin minnoş.

Teknik servis konusunda haklisin bende o yuzden elektroluxten cekindim acikcasi. Arceliklede buzdolabinda cok ugrastim ondan tirsiyorum bide bi arkadasim hic memnun degil makineden biri cok memnun ayni model kullaniyolar bide. Bende kedide oldugu icin mecbur alicam.. ama benim camasir makinemide degsitirmem gerek 12 yillik bir bosch...

Foto nazar hikayesi icinde gorsunlerde tahminlerde bulunup durmasinlar .. bak foto paylasmiyor neye benziyor acaba falan diye kurmasinlar bakip gecsinler... nazarin ustune yuruyorum yani mermiye kafa atiyorum

R refikaaydin kiz su cocuklar 5 kilo olsun sutleri sagalim bi gun seninle bulusup raki icelim o gece bunlarda sagilan sutleri icsin. Oyle yapinca oluyor. Sonra kaldigimiz yerden devam...

Ya bu gece bizim uyutma.saatleri sizin uyanik oldugunuz zamana denk geldi kusura bakmayin kaciramazdim uyudum . zaten 2 saatte bire saat kuruyorum malum..

Bu arada midesi yananlara mujde dogurdugum an bitti gitti o yanma. Hic mide sorunum.kalmadi

Bide ben hamile degilkende zirt pirt tuvalete giderdim simdi mesanem iyice dolmadan hissetmiyorum bile gidince bi kova isiyorum masallah. Mesanem resmen o kadar dar yerden sonra sinirlarini genisletmenin rahatligini yasiyor.

Saol canım 36+1 deyim 2.500 kg bebeğim ikinci doz ciğer geliştirici yapıldı nst de sancı çıktı ama ben sadece kasılma hissediyorum
Baslarda oyle oluyor acilma artinca tam anlamiyla sanci olarak da hissetmeye baslarsin. İnsallah oyle bi durum olmaz tabi. Guzel haberlerini bekliyoruz

malesef canım hıc alamadım bızım hastanede anne bebek uyumuna kadar kucağına almak yok uzun bır sure elleyememiiştim bile solunum cıhazındayken dokundurmamışlardı
fotoğraf paylaşma mevzusunda ise elim dün kac kere gitti geldi ayakları avucumun içinde olan bir fot.var instagrama koysam mı dıye..koyamadım buraya attım hevesimi aldım çünkü inanıyorum ki bizi bilen tanıyanlar ya ah vah yaparak ya da başka türlü nazar ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…