N narantikibi ben de el fotosu koydum sadece, instagrama da koydum. Çok tatlı fotoğraflar çektim kimseye gösteremiyorumiçimde patladı. 2 2kedi_1deli gibi üstüne mi gitsem acaba? Aslında içimde hacı nine var sürekli okuyorum üflüyorum bir şey olmaz herhalde.
E bize iki paket sut cek ordan o zaman
Benimkinin 40i cikinca yapalim bari anca alir kilo
Ooo istanbuldakiler alem yapıyorhem de ışıklı mışıklı Ankara'da kimse yok mu partileyecek çay olur kahve olur kısır olur rakı bira olur ben hepsine uyarım yoksa Istanbuldakileri görünce bir yerim şişecek
K kimsebilmesindiye kırmızı ışık da var onj çekmemişimhastaneden çıktım bebekle kocayı eve yolladım, eczaneye gitmem lazım diye kaçtım, çay içiyorum. Oh be! Dünya varmış! Günlerdir evden çıkmamıştım.
Rakı işini de şöyle yapalım, biz 2 2kedi_1deli yle içelim önce, sen doğur sonra bi daha içelimher fırsatı değerlendirmek lazım. Süt sağdıktan sonra hiç dert değil.
Sırf bu sebepten anneme fotoğraf yollamadım günlerce. Dayanamaz herkese gösterir. Kaynanan da bir alem! Ne değişik kadın! Allah yardımcın olsun bezdirmişler seni. Hazır lohusa halinle çemkirsene diycem ama eşinle aran bozulur. En iyisiChek gibi biberon fırlatmak Harika bir tepkiymiş o.
Bu yaz Antalya'da deli gibi sıcakta, barı da çok iyi olan otelde günde sadece 2 soda 3 çay bardağı çay, ayran, su içerek tatilimi geçirdim nasıl içime oturdu.
Ayrıca ne Meksika mutfağı, ne suşiler neler neler geldi geçti gözümün önünden ahh ahh
Ya sen ne diyosun ben tekne tatiline gittim bizimkiler su gibi akitti rakilari saraplari hainler yaa.. ben ki iyi icerim baya iyi icerim.hele tatilde kahvalti sonrasi baslar yatana kadar devam ederim... bide sushi meselesine girmeyelim.. ama son donem pismis olanlara abandim.ben
Su an bi yerlerde birileri doğuruyor, hissediyorum
Bütün kış mı? Ne gerek var ki.Bu arada kayinvalidem, eltime bu kiş burdayim demis.... oy ben nerelere gidem
Bugun cikti gezdi yine bende kizi slingle bagladim kendime ev supurdum vileda yaptim. Temizlikciye rahat vermiyolar alamadim kadini..
6. Gunum bugun baya ev temizligi yaptim bebe kucagimda dusunun.. cunku yemek disinda bisey yapmiyo onu da lutfen... simdi girdi mutfaga ki esim ben en gec 7 de yemek yemek istiyorum biz daha gec yemeyiz diye kirk kere soyledi.
Sancım hala yüksek çıkıyor Canım ama doktorum saat bile dursa faydalı diye ertelmeye çalışıyor doğumu sezeryan günümüde almıştım 6 ocaktı ama birden ne oldu anlamadım en son artık dil altı bir hal verdi 3 tane 4 saat arayla bıda son kozum dedi buna rağmen durmassa gece alacağım mecbur dediBi gelisme var mi merak ettim
Bi onlem alma geregi duymadi mi doktor?Kasilmalarim fazla, eğer duzenli hale gelirse ben de aralikta doğuranlar kervaninda olacagim bu gidisle.
Evde 2.5 yasinda kizimla ful tempoda geciyor gunlerim. Dr um dinlenemedigin icin erken dogum olabilir dedi kasilmalar sebebiyle.
Bakalim yasayip gorecegiz :)
Biz senle kesin en sona kalırız aceleciyiz ya
Nidicard muhtemelen ilac ben de kullaniyorum ise yarıyor. Neden sezaryen olacaksin?Sancım hala yüksek çıkıyor Canım ama doktorum saat bile dursa faydalı diye ertelmeye çalışıyor doğumu sezeryan günümüde almıştım 6 ocaktı ama birden ne oldu anlamadım en son artık dil altı bir hal verdi 3 tane 4 saat arayla bıda son kozum dedi buna rağmen durmassa gece alacağım mecbur dedi
zeytinburnunda hastane cikin cikin gelin vallaha hatta size su yerine bi sek raki ayarlarim siz iversiniz ben ohhh cekerimSoyle yapalim biz @refikaaydin ile icip senin bebeye ziyarete gelelim hastaneye gorecemmm o cocuguu diye
bem sabah icmiyorum ama aksamlari 3 4 bardak iciyorumArkadaşlar her sabah kahvaltı da yumurta tüketiyorum ama çay içiyorum yanında yediğim yumurtanın bir faydası olmayacağını düşünüyorum ama çay içmezsem de yumurtayı yiyememçay tüketimi sizlerde nasıl
ocak analari bildiginiz keyifci cikti.Ooo istanbuldakiler alem yapıyorhem de ışıklı mışıklı Ankara'da kimse yok mu partileyecek çay olur kahve olur kısır olur rakı bira olur ben hepsine uyarım yoksa Istanbuldakileri görünce bir yerim şişecek
Sen bukadar soylemeye hastaneye gelmezsen bittin sen bulurum seni garamelAllahim yaa isiklara bak... dogan gorunumlu sahinin icinde alttan mor kirmizi isik cikarak on camda da cd asili vaziyette K kimsebilmesindiye yi hastanede ziyarete gidelim.. gordugun gibi buyuk oynuyorumya ayni semtte olsak dikis falan dinlemem bende gelirdim caya
Geçen hafta çıkmamıştı inşallah yarında çıkmaz, bugün çok karnım kasıldı hayra alamet değil. Dediğin gibi bu hafta benim için hayaldi inşallah hayırlısıyla vakitlice doğarlar bebeciklerBenim büyük tansiyonum bazen 13e yükseliyo ama küçük 8i geçmedi. Yükselmeye devam ederse belki alfametin sayısı arttırılır. Şimdilik iyi hissediyorum ödem vs de yok.
Spot idrarda hala çıkmıyor dimi? Beklediğinden çok daha fazla dayandı, tansiyonun düzene girer ve daha iyi beslenir umarım
Arkadaşlar her sabah kahvaltı da yumurta tüketiyorum ama çay içiyorum yanında yediğim yumurtanın bir faydası olmayacağını düşünüyorum ama çay içmezsem de yumurtayı yiyememçay tüketimi sizlerde nasıl
2 2kedi_1deli mor ışık olmaz olur mu! Al bakalım
Bütün kış mı? Ne gerek var ki.
Bence kendini kanıtlamak adına iyi yapmışsın yemeğe kadar da camları filan sil ki gidebilceğini anlasın
Sen 1 hafta falan gecsin ben iyiyim demelere başla. Sevmediği eltin varya o gelip kalacal ayaklari yap gonder gitsinBen bunlari yaparken o evde degildi ama esim biliyor slingli selfie attim biz evi supuruyoruz diye .. eve geldiginde de kucagimda julietle camasir asiyodum
Canim ben yeni geldim doktordan. Bebis hâlâ dönmemis. Kilosunuda ölcemedi bacagini kasigima sıkıştırmişOoo istanbuldakiler alem yapıyorhem de ışıklı mışıklı Ankara'da kimse yok mu partileyecek çay olur kahve olur kısır olur rakı bira olur ben hepsine uyarım yoksa Istanbuldakileri görünce bir yerim şişecek
yok ben lohusalığı bebiş gelince yaşayacağım depoluyorum pusuya yattm beklıyormSırf bu sebepten anneme fotoğraf yollamadım günlerce. Dayanamaz herkese gösterir. Kaynanan da bir alem! Ne değişik kadın! Allah yardımcın olsun bezdirmişler seni. Hazır lohusa halinle çemkirsene diycem ama eşinle aran bozulur. En iyisiChek gibi biberon fırlatmak Harika bir tepkiymiş o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?