2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

E bize iki paket sut cek ordan o zaman

Benimkinin 40i cikinca yapalim bari anca alir kilo

Bu yaz Antalya'da deli gibi sıcakta, barı da çok iyi olan otelde günde sadece 2 soda 3 çay bardağı çay, ayran, su içerek tatilimi geçirdim nasıl içime oturdu.
Ayrıca ne Meksika mutfağı, ne suşiler neler neler geldi geçti gözümün önünden ahh ahh

Allahim yaa isiklara bak... dogan gorunumlu sahinin icinde alttan mor kirmizi isik cikarak on camda da cd asili vaziyette K kimsebilmesindiye yi hastanede ziyarete gidelim.. gordugun gibi buyuk oynuyorum ya ayni semtte olsak dikis falan dinlemem bende gelirdim caya

Kız kadına fırlatmadım plastik biberonu duvara fırlattım yanlış anlatma sonra aman diyeyim cam biberon falan fırlatır kadına Chek azmettirdi der al başına belayı

Ya sen ne diyosun ben tekne tatiline gittim bizimkiler su gibi akitti rakilari saraplari hainler yaa.. ben ki iyi icerim baya iyi icerim.hele tatilde kahvalti sonrasi baslar yatana kadar devam ederim... bide sushi meselesine girmeyelim.. ama son donem pismis olanlara abandim.ben

Bu arada kayinvalidem, eltime bu kiş burdayim demis.... oy ben nerelere gidem

Bugun cikti gezdi yine bende kizi slingle bagladim kendime ev supurdum vileda yaptim. Temizlikciye rahat vermiyolar alamadim kadini..
6. Gunum bugun baya ev temizligi yaptim bebe kucagimda dusunun.. cunku yemek disinda bisey yapmiyo onu da lutfen... simdi girdi mutfaga ki esim ben en gec 7 de yemek yemek istiyorum biz daha gec yemeyiz diye kirk kere soyledi.

Eşime "bana inat olsun diye ben hamileyken yemesi içmesi iyi olan bir otel ayarladın dimi" diyorum. Bak yine sinirlendim adam löp löp götürdü yiyecekleri içecekleri

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı ugurlu olsun . Benim hazırlıklar hala bitmedi . Çantam bile hazır değil . Bugün ara ara sancılarım oldu saat başı gibi ama geçti şükür . Galiba yalancı sancılar başladı .

Kuzuma en son bunu yaptırıyorum tabi isim bu değil. Nasıl sizce

Eklentiler

• Screenshot_2019-12-17-17-42-13.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 42
Bütün kış mı? Ne gerek var ki.
Bence kendini kanıtlamak adına iyi yapmışsın yemeğe kadar da camları filan sil ki gidebilceğini anlasın

Merhaba kızlar , tahlil sonuçlarımi göstermeye gittim bugün doktora , nstye gönderdi. Sonucu gösterdiğimde tekrar çekilsin dedi nedenini söylemedi. Poliklinik kapancakti dogumhaneye geçtim. Orda çekildi. Doğum yapmaya hazırlanan biri vardı 8 9 cm açıklığı vardı benimki de ona mı özendi bilmiyorum 100e vuran kasılmalarım oldu. Hiç hissetmedim. Alttan muayene etti hiçte korkulcak bişey yoktu korkmayin . 3gun sonra tekrar çağırdı bakalim. Evde dinlen dedi gelmeye niyetlendi sanırım :)))

Bi gelisme var mi merak ettim
Sancım hala yüksek çıkıyor Canım ama doktorum saat bile dursa faydalı diye ertelmeye çalışıyor doğumu sezeryan günümüde almıştım 6 ocaktı ama birden ne oldu anlamadım en son artık dil altı bir hal verdi 3 tane 4 saat arayla bıda son kozum dedi buna rağmen durmassa gece alacağım mecbur dedi

Bi onlem alma geregi duymadi mi doktor?

Biz senle kesin en sona kalırız aceleciyiz ya

Ay sus sus

Nidicard muhtemelen ilac ben de kullaniyorum ise yarıyor. Neden sezaryen olacaksin?
İnsallah gerek kalmaz az daha bekler

Soyle yapalim biz @refikaaydin ile icip senin bebeye ziyarete gelelim hastaneye gorecemmm o cocuguu diye
zeytinburnunda hastane cikin cikin gelin vallaha hatta size su yerine bi sek raki ayarlarim siz iversiniz ben ohhh cekerim
Gelemedik edemedik demek yok ama

bem sabah icmiyorum ama aksamlari 3 4 bardak iciyorum

ocak analari bildiginiz keyifci cikti.

Sen bukadar soylemeye hastaneye gelmezsen bittin sen bulurum seni garamel

O diilde 3 saat yurudum bugun belim col.agridi. dogurmak istemiyim ya ev temizlenmedi daha ben ocak anasiyim ocakta doğmalı.
Ozel hastanede dogum yapan kizlar yaniniza alipta kullanmadiginiz seyleri yazarmisiniz. Aradan 9 yil gecince tam olarak neler vardi hastane cantasinda hatirlamiyorum gerelsiz seylerde almak istemiyorum

Geçen hafta çıkmamıştı inşallah yarında çıkmaz, bugün çok karnım kasıldı hayra alamet değil. Dediğin gibi bu hafta benim için hayaldi inşallah hayırlısıyla vakitlice doğarlar bebecikler

Çay benim yaşam biçimin. Günün her saati her yiyecekle tuketiyorum. Artık olduğu kadar..

2 2kedi_1deli mor ışık olmaz olur mu! Al bakalım

Kız evi japon k.ranesine mı çevirmek niyetinn

Bütün kış mı? Ne gerek var ki.
Bence kendini kanıtlamak adına iyi yapmışsın yemeğe kadar da camları filan sil ki gidebilceğini anlasın

Ben bunlari yaparken o evde degildi ama esim biliyor slingli selfie attim biz evi supuruyoruz diye .. eve geldiginde de kucagimda julietle camasir asiyodum

Canim ben yeni geldim doktordan. Bebis hâlâ dönmemis. Kilosunuda ölcemedi bacagini kasigima sıkıştırmiş gece sancidan uyuyamiyordum doktora gittim hicbirsey yok . Sonlara dogru birazcik cikti onada birsey demedi. Hastaneden randevu almam icin bir kagit verdi , elle döndürmeyi denesinler olmuyorsa bekleyecegiz dedi. Doktora girince hiic hareket etmiyor , doktordan bir ciktim herlade korktu elle döndürmeyi duyunca bir hareketler yapiyor ki bakalim yarin sana ne diyecek doktor .

yok ben lohusalığı bebiş gelince yaşayacağım depoluyorum pusuya yattm beklıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…