Yani eger dönmüsse bosuna suni sanci niye cekeceksin. Ama doktora guvenmek zorundasin bilemeyiz ki neden oyle dedi Herkesin degil senin Defne'n olacak minik kizimiz sevmedigin birinin ismi degilse koy ne olcak. Benim kucuk kizim bir bucuk yasinda daha anlamiyor ama cok kiskanc ne yapacak cok merak ediyorum . Buyugu oyle kiskanc degil o kardes istiyor , Bahar ismini istiyordu ama diger isimleride hemen kabul ediyor
Ayy kıymam ya o miniklere de 3 kız kardeş olacaklar çok güzel ben severim kalabalık aileyi.Bir de gurbettesiniz kimseye ihtiyaç duymazsıniz.Ben de kızımın bir kız kardeşi olsun isterim.Rabbim hepsine güzellik versin inşallah
Ayy kıymam ya o miniklere de 3 kız kardeş olacaklar çok güzel ben severim kalabalık aileyi.Bir de gurbettesiniz kimseye ihtiyaç duymazsıniz.Ben de kızımın bir kız kardeşi olsun isterim.Rabbim hepsine güzellik versin inşallah
Evet kiz kardes olmak cok guzel :) insallah seninde Rabbim gönlüne göre verir kalabalik aile bende seviyorum ama hamilelimler gittikce zorlasiyor. Eskiler nasil yapiyormus o kadar cocuk hic bilmiyorum
Ne kadar yediğine bağlı. 25 cc süte bir ölçek koyuluyor. Bizimki 50 cc ile başladı, 60,65,70 diye devam ediyor şu an ama ben hep 2 ölçek koydum süt miktarı artsa da. Yanakları şişti, koca yanak bir şey oldu. Bi de tam versem nolurdu bilemiyorum. 9 günde 600 gr aldı
Şöyle ifade edeyim, konuyu dağıttım. Günde 8 kere, her birinde 2 ölçek koydum süte, bi kutu 16-17 günde bitti. Mert daha küçük daha az süt içer, daha uzun gider.
benım bebiş 35 ml içiyor ama dün ve bugün hiç düzgün ne meme tuttu ne biberon çok üzüldüm yaa20 25 ml de bırakıyor demin tam güzel gidiyor dedim 20 ml içmişti hoop kustu
Evet kiz kardes olmak cok guzel :) insallah seninde Rabbim gönlüne göre verir kalabalik aile bende seviyorum ama hamilelimler gittikce zorlasiyor. Eskiler nasil yapiyormus o kadar cocuk hic bilmiyorum
Eskiler bağda bahçede doğuruverirmiş Artık yediklerimiz içtiklerimizden midir nedir hamile kalmak da zorlaştı hamilelik süreci de doğurma süreci de Bizden sonrakiler daha da zorlanacak sanırım.Amin canım güzel dileklerin için
Acile gittik geldik parol serum. Taktılar başka da birşey yapamayız gebesin dediler . Parolun etkisi ne kadar sürer acaba .? Allah kimseyi hastaneye düşürmesin Aci çekmek zor. Ciğerlerim öksürdükçe sanki bıçakla kesiyorlar gibi acıyor
Ben ilkinde almamıştım sürekli sıtma tutuyordu ikinci de aldım ilk zamanlar özellikle geceleri yine sıtma tuttu ateşlendim göğsümü sağınca çok rahatladım hep keşke ilk de de alsaymışım bilemedim
benım bebiş 35 ml içiyor ama dün ve bugün hiç düzgün ne meme tuttu ne biberon çok üzüldüm yaa20 25 ml de bırakıyor demin tam güzel gidiyor dedim 20 ml içmişti hoop kustu
Benimki de aynı. Ne güzel emdi dedim, hop kustu, kusarken boğuluyor sandım çok korktum, burnundan bile süt geldi, nefes alamadı. Biberonda da memede de mutlaka içtiklerinin yarısını kusuyor. Ne yapalım demek ki bünyelerinin kaldıramadığını kusuyorlar. Mert’in az içmesi normal denizden 3 hafta küçük. Meme tutabiliyorsa Harika, Deniz daha 1 haftadır meme tutabiliyor. Hızlı gidiyor maşallah. Hiç merak etme annesi, büyük savaşcı o
Benimki de aynı. Ne güzel emdi dedim, hop kustu, kusarken boğuluyor sandım çok korktum, burnundan bile süt geldi, nefes alamadı. Biberonda da memede de mutlaka içtiklerinin yarısını kusuyor. Ne yapalım demek ki bünyelerinin kaldıramadığını kusuyorlar. Mert’in az içmesi normal denizden 3 hafta küçük. Meme tutabiliyorsa Harika, Deniz daha 1 haftadır meme tutabiliyor. Hızlı gidiyor maşallah. Hiç merak etme annesi, büyük savaşcı o
Bence alın veya kiralayın. Emzirdikten sonra boş da olsa biraz sağarsanız sütünüz artar. İkizlere süt yetiştirmek zor oluyor. Ablamın ikizleri var süt yetsin diye çok uğraştı. Aslında yeterdi de bebişlerden biri çok oburdu, şimdi 1 yaşında hala şişko
Çocuk dr yönlendir medi mi emdikten hemen sonra yatırmayın başı 30-40 serce yüksekte yatsın vucüt olarak yani sadece baş altı değil az ve sık besleme yapılabilir yenidoğan reflüsü çok oluyor benim oğlanda da vardı kusmuk star olmuştuk
Ameda purely yours ciftli pompa almistim. Piyasadaki en iyi makine. Dolarla birlikte fiyati asiri ucmus simdi olsa alir miydim bilmiyorum. Belki ihtiyac durumuma gore.. oglumda basta almamıştım belki hic gerek olmaz diye. Sutum az olunca artirmak icin 1 ay hastane tipi kiraladim sonra bunu aldim. İse de baslayinca cok isimi gordu emektar
Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Eskiler bağda bahçede doğuruverirmiş Artık yediklerimiz içtiklerimizden midir nedir hamile kalmak da zorlaştı hamilelik süreci de doğurma süreci de Bizden sonrakiler daha da zorlanacak sanırım.Amin canım güzel dileklerin için
Evet simdi hamile kalmakta cok zor . Bu arada benim doktorum aradi butun hastaneler doluymus , son sanci anina kadar bekleyecegimizi soyledi. Bir hastane varmis makat gelis dogum yaptiriyormus ama riskli bir durum varsa ameliyata aliyorlarmis . Sonumuz hayirli olur insallah
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Az az emzir hemen yatirma gazıni ciksrt mutlaka yan yatir ve kafasi yukarıda ikacak sekilde yatir.
Buarasa 3 4 saattiir bel agrum var simdide ufaktan adet sancilari basladi saat 5 30 da kontrolüm var dogurmam herhalde