2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şaşırdım ameliyata mı aldılar canım? Allah anneli babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün maşaAllah :)))) Sağlıkla aldın bebeğini.

oyy kıyamam onaa yaaa rabbim sakınsın kötü gün göstermesin ..benımkı kan ilacından sonra kustu bırde doktor o proteinden aldırdı onu sevmedi bakalm inşallah ziyan olmazo kadar da kilo aldırıyor dedin bunyesı kabul etse bari yanı memeyide şöyle ki her öğünde kabul etmiyor etse de 5 10 kere çekiyor o kadar hele bugün biberon bile zor aldı sabahtan berı uyanmadı ki yesin anca doyurabıldık kendine geldi yavrum..rabbim hepsini ailesine bağışlasın gerçekten çok başka

Bu arada kızlar ablam da ameda nın süt sağma makinesini almıştı. Canavar gibi diyordu. Arkadaş ta paylaşmış aynı makine. Yere düşürdüğü için çekim gücü zayıflamış. Ben de letgo dan ikinci el ini aldım 200 tl ye. Çekim gücüne iyi dedi satıcı. Artik sansimiza dedik. Sonra hastane tipi kiralayan teknik servis e götürdü eşim makine çok iyiymiş. Orda cekim gucune bakmis makineye baglamis. Cok mutlu oldum valla. Aparatlarinin hepsini de ordan yeni aldık. E bebekte de satılıyor. Daha Uygun a geldi. Almak isteyenler iyi bir makine bulursa 2. El alabilir. Malesef dolar çok vurmuş fiyat 1000 lerin üzerinde bu makinede.

insallah ikiniz de iyisinizdir canım. bir an once cikmaniz dilegiyle

Hiç riske atma bence canım tersten normal doğum hem senin için hem bebiş için çok riskli.Sen evde köpek duruşu filan yap dönerse döner dönmezse sezeryan olursun kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…