- 31 Ocak 2019
- 350
- 272
- 103
tamam alıyorum canımBence alın veya kiralayın. Emzirdikten sonra boş da olsa biraz sağarsanız sütünüz artar. İkizlere süt yetiştirmek zor oluyor. Ablamın ikizleri var süt yetsin diye çok uğraştı. Aslında yeterdi de bebişlerden biri çok oburdu, şimdi 1 yaşında hala şişko
Hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt minnoşunu sağlıkla inşallahGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Allah analı babalı büyütsün maşaAllah :)))) Sağlıkla aldın bebeğini.Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Gözünüz aydın, çok sevindim. Güle güle büyütünhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün inşallahGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Bi minik daha geldi saglikla buyut canm darisi basimza arrtikGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
oyy kıyamam onaa yaaa rabbim sakınsın kötü gün göstermesin ..benımkı kan ilacından sonra kustu bırde doktor o proteinden aldırdı onu sevmedi bakalm inşallah ziyan olmazBenimki de aynı. Ne güzel emdi dedim, hop kustu, kusarken boğuluyor sandım çok korktum, burnundan bile süt geldi, nefes alamadı. Biberonda da memede de mutlaka içtiklerinin yarısını kusuyor. Ne yapalım demek ki bünyelerinin kaldıramadığını kusuyorlar. Mert’in az içmesi normal denizden 3 hafta küçük. Meme tutabiliyorsa Harika, Deniz daha 1 haftadır meme tutabiliyor. Hızlı gidiyor maşallah. Hiç merak etme annesi, büyük savaşcı o
Arkadaşlar süt pompası almalı mıyım şimdiden?ikiz gebeyim.philipste karar kıldım.sizler neler yaptınız
Hayırlı olsun maşallahGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kesinlikle almalisin.. ben lansinoh kullaniyorum. Emzirme disinda mutlaka sagmada yapiyorum
Tamam. Canım teşekkürlerKesinlikle almalisin.. ben lansinoh kullaniyorum. Emzirme disinda mutlaka sagmada yapiyorum
insallah ikiniz de iyisinizdir canım. bir an once cikmaniz dilegiyleGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Hiç riske atma bence canım tersten normal doğum hem senin için hem bebiş için çok riskli.Sen evde köpek duruşu filan yap dönerse döner dönmezse sezeryan olursun kısmet artık.Evet simdi hamile kalmakta cok zor . Bu arada benim doktorum aradi butun hastaneler doluymus , son sanci anina kadar bekleyecegimizi soyledi. Bir hastane varmis makat gelis dogum yaptiriyormus ama riskli bir durum varsa ameliyata aliyorlarmis . Sonumuz hayirli olur insallah
İdrar aldılar mı? İlaçla düşer umarım.Kızlar bugün kontorlüm vardı tansiyon 16 9çıkınca yatış yaptılar. Kontorl ediyolar şuan. Düşmezse alabilirlermiş
Sürpriz doğum hayırlı olsunGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
İlaç+ damardan magnezyum veriyorlar sanırım işe yarar da birkaç hafta daha bekler inşallahKızlar bugün kontorlüm vardı tansiyon 16 9çıkınca yatış yaptılar. Kontorl ediyolar şuan. Düşmezse alabilirlermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?