Nnarantikibi geliyor minnoş. Şükürler olsun. odası bile mis kokacak kuzumun. Ev mis gibi bebek kokuyor. Bugün fark ettim. Allahım tez vakitte yuvasına kavuştursun.
Kızlar bugün bir uyudum, deliksiz saatlerce. Bebişi görümceme bıraktım, vurdum kafayı yattım. Mutluluk hormonu salgılıyorum resmen.
Doğumdan sonra çevremdeki herkes depresyona girmişti, ben çok mutluyum diyorum herkes şaşırıyor. Normal koşullarda bu kadar mutlu olur muydum acaba? Sorunsuz doğursaydım, bilemiyorum. Uykusuzluk bile tatlı geliyor.
Kızlar gece 36.5 olan ateşim şimdi37.5. Giderek yükseliyor napıcam bilemedim ciğerim öksürürken sanki parçalanıyor bir anda hatalığın direk ciğerlerimde başlaması tuhafdeğil mi önc b burun Boğaz yanması dahi yaşamamıştım. öte yandan yüksek ateşimin olması bebeğe zararlı olur mu?onun da mı ateşi şuan benim gibi Yüksek acaba? Şahtım Şahbaz oldum hastalıklar sıra sıra değil birden hücum ediyor
Kızlar gece 36.5 olan ateşim şimdi37.5. Giderek yükseliyor napıcam bilemedim ciğerim öksürürken sanki parçalanıyor bir anda hatalığın direk ciğerlerimde başlaması tuhafdeğil mi önc b burun Boğaz yanması dahi yaşamamıştım. öte yandan yüksek ateşimin olması bebeğe zararlı olur mu?onun da mı ateşi şuan benim gibi Yüksek acaba? Şahtım Şahbaz oldum hastalıklar sıra sıra değil birden hücum ediyor
Canim cok gecmis olsun. Bir doktora git bugun istersen. Zaten her yerin agriyordu birde bunu cekme , belki mudehale ederler. Bende grip oldum cok zor gercekten ama seninki kadar agir degil . Insallah hemen toparlanirsin . ❤