2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Ayyy canim benim cennet kokularina doyamam onlarin ben ❤hic sıkıntı cekmeden alisir insallah disaridaki yeni hayatina . Hadi bakalim darisi bize insallah

Allah Allah ya hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz ben daha hiç anlayamadım öyle birşey :))) başkalarından duydum hep
Hıçkırık nasıl oluyor ben ayırt edemiyorum
Boyle karnimin icinde kalp atisi gibi minik ritmik hareketler oluyor. Olsa kesin farkedersiniz

hanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Nasil duygulandim. Gozun aydin

Kızlar bugün bir uyudum, deliksiz saatlerce. Bebişi görümceme bıraktım, vurdum kafayı yattım. Mutluluk hormonu salgılıyorum resmen.
Doğumdan sonra çevremdeki herkes depresyona girmişti, ben çok mutluyum diyorum herkes şaşırıyor. Normal koşullarda bu kadar mutlu olur muydum acaba? Sorunsuz doğursaydım, bilemiyorum. Uykusuzluk bile tatlı geliyor.

Kızlar gece 36.5 olan ateşim şimdi37.5. Giderek yükseliyor napıcam bilemedim ciğerim öksürürken sanki parçalanıyor bir anda hatalığın direk ciğerlerimde başlaması tuhafdeğil mi önc b burun Boğaz yanması dahi yaşamamıştım. öte yandan yüksek ateşimin olması bebeğe zararlı olur mu?onun da mı ateşi şuan benim gibi Yüksek acaba? Şahtım Şahbaz oldum hastalıklar sıra sıra değil birden hücum ediyor

37.5 yetişkin için çok yüksek ateş değil korkma canım ama mutlaka dr git

Canim cok gecmis olsun. Bir doktora git bugun istersen. Zaten her yerin agriyordu birde bunu cekme , belki mudehale ederler. Bende grip oldum cok zor gercekten ama seninki kadar agir degil . Insallah hemen toparlanirsin . ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…