Aynen ptesi yatış salı doğum sabahtan inşSen de mi salı günü doğum yapacaksınhem de karşılıklı mı doğum yapacağız
Gözün aydın cnm bzm içinde kokla ensesinihanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Ayyy canim benimhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Allah Allah ya hıçkırık tuttuğunu nasıl anlıyorsunuz ben daha hiç anlayamadım öyle birşey :))) başkalarından duydum hep
Boyle karnimin icinde kalp atisi gibi minik ritmik hareketler oluyor. Olsa kesin farkedersinizHıçkırık nasıl oluyor ben ayırt edemiyorum
Nasil duygulandim. Gozun aydinhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Oluyor ama ben onun o olduğunu anlamamıştımBoyle karnimin icinde kalp atisi gibi minik ritmik hareketler oluyor. Olsa kesin farkedersiniz
Nasil duygulandim. Gozun aydin
Çok şükür gözünüz aydın allah sağlıkla sıhhatlle büyütmeler nasip etsinhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Maşallah allah analı babalı büyutmeyi nasip etsin inşallahhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Çok sevindim canım sağlıkla sıhhatle büyüsün minnoşhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Süt kokulu kadife yanak ohh mishanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Oreal ile degil. Oaplex ile yaptir yaptiricaksan koku daha azHanımlar röfle yaptıran oldumu aranızda doğuma yaptırıp girmek istiyorum ama korkuyorum da
çok güzel bir haber gözün aydın olsunhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
37.5 yetişkin için çok yüksek ateş değil korkma canım ama mutlaka dr gitKızlar gece 36.5 olan ateşim şimdi37.5. Giderek yükseliyor napıcam bilemedim ciğerim öksürürken sanki parçalanıyorbir anda hatalığın direk ciğerlerimde başlaması tuhafdeğil mi önc b burun Boğaz yanması dahi yaşamamıştım. öte yandan yüksek ateşimin olması bebeğe zararlı olur mu?onun da mı ateşi şuan benim gibi Yüksek acaba? Şahtım Şahbaz oldum hastalıklar sıra sıra değil birden hücum ediyor
cok mutlu oldum canimm ne guzel bir haberhanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Canim cok gecmis olsun. Bir doktora git bugun istersen. Zaten her yerin agriyordu birde bunu cekme , belki mudehale ederler. Bende grip oldum cok zor gercekten ama seninki kadar agir degil . Insallah hemen toparlanirsin . ❤Kızlar gece 36.5 olan ateşim şimdi37.5. Giderek yükseliyor napıcam bilemedim ciğerim öksürürken sanki parçalanıyorbir anda hatalığın direk ciğerlerimde başlaması tuhafdeğil mi önc b burun Boğaz yanması dahi yaşamamıştım. öte yandan yüksek ateşimin olması bebeğe zararlı olur mu?onun da mı ateşi şuan benim gibi Yüksek acaba? Şahtım Şahbaz oldum hastalıklar sıra sıra değil birden hücum ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?