- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Düşme ihtimali var canım aşırı değil sen stres yapma hem Bebiş de büyümüş bayağı tevekelallahKızlar bugün kontorlüm vardı tansiyon 16 9çıkınca yatış yaptılar. Kontorl ediyolar şuan. Düşmezse alabilirlermiş
Bir dahaki kontrolüme kadar bekleyecegim . Eger dönmezse bende sezaryen istiyorum . Korkuyorum acikcasi ilk defa dogumdan. Digerlerinde hic endisem yoktu. Doktor bünyen müsait 2 normal dogum oldugu icin olabilir diyor ama ben yinede korkuyorumHiç riske atma bence canım tersten normal doğum hem senin için hem bebiş için çok riskli.Sen evde köpek duruşu filan yap dönerse döner dönmezse sezeryan olursun kısmet artık.
Bir dahaki kontrolüme kadar bekleyecegim . Eger dönmezse bende sezaryen istiyorum . Korkuyorum acikcasi ilk defa dogumdan. Digerlerinde hic endisem yoktu. Doktor bünyen müsait 2 normal dogum oldugu icin olabilir diyor ama ben yinede korkuyorumcok zormus ya
Hayırlı uğurlu olsunn gözünüz aydın inşallah sağlıkla evinize dönünGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Geçmiş olsun canım inşallah düşer. Büyük ihtimal düşürürler sen sıkıntı yapma sakin olKızlar bugün kontorlüm vardı tansiyon 16 9çıkınca yatış yaptılar. Kontorl ediyolar şuan. Düşmezse alabilirlermiş
Sancilarim gelene kadar beklememi soyluyorlar , gün vermiyorlar digerleri normal oldugu icin. Ya ne yapsam bilemedim. Dogru düzgün bir baksalardi dönme ihtimali var mi diye , donme ihtimali yok deseler hemen olmak istiyorum sezaryen neden bosuna sanci cekip riske atayim bebegi diyorum ama karar da veremiyorum. Suan tam 37+1 haftaligiz. Doktor kontrolümde 39+1 olacagim. O zamana kadar ne olur bilmiyorum. Tabi annende zorlabmistir cunku tasimasi bile zor gercekten oyle acitiyor ki icerlerimiDönmezse kesinlikle sezaryen iste canım annem 3 numarayı ters doğum yapmıştı hatırlıyorum çocuktum, çok zorlanmış anlatırdı da..
Tüm karnın mi sertleşiyor eğer böyle ise ve dinlenince geçmiyorsa Nst çektir canımarkadaşlar ben yuruyemıyorm genelde evdeyim dısarı markete gıttım kzıımla 10 dakka değişik bı kasılma oluyor aşagı dogru bastırıyor oyle kalıyorum zor geldım eve oturdum ağrı yaptı az hareket etsem baskı oluyor aglatacak derecede erken doğum rıskımı acaba bu:/
İnşallah canım. Evdeki ölçümlerim normaldi hep burda yüksek çıkıyor ama riske atamam takip edelim dedi. İki tane alfamet içtim bekliyorum. Hastane ortamı çok geriyo beniDüşme ihtimali var canım aşırı değil sen stres yapma hem Bebiş de büyümüş bayağı tevekelallah
Olabilir vitamin eksikliği eğer geçmiyorsa doktora git yine de ayyy millet nasıl hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor anlamadım bu grupta hepimizin bir yeri ağrıyor
sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugudogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor
Buyuk olasilikla magnezyum eksik.bendede oluyor 2 3 gun magnezyum icince rahatliyorum
Gecmis olsun canim pihtilasma olmasin sakin
Cok gecmis olsun canim . Insallah onemli birsey yoktur .
canım çok geçmiş olsun benim de belimin ağrısı her zaman sağ bacağına vburuyor artık dayanmaya başladım tabi fıtıktan dolayı benim ... sende fıtık var mı ? Kaç kg aldın gebelikte . Doktorum calci net D3 yazdı onu kullanmaya BAşladıktan sonra , koltuğa yatıp ağrıyam yerime sıcak su torbası koyduktan sonra rahata erdim bir nebze olsun.... sana da tavsiye ederim. O ağrıyo çok iyi tanırım gebeliğimin 7. Ayından beri tek bacak ağrım ve bel ağrım yüzünden topallıyorum malesef .......
bugün 36+1 olacaktı düzelir inşallah bıraz tutuyor bırakıyor 2 3 dk emiyor sadece..ilk defa son beslenmede acıktığı için ağladı zor belaaa uykulu uyanık arası gidiyordukS Seda987 hayirli olsub bir aralik bebesi daha geldi..
N narantikibi normalde anne karninda olsaydi kacinci haftasinda olucakti... bana hemsire hep 38. Haftaya yaklasinca emmesi duzelicek dedi ve gercekten duzelmeye basladi. Ama zorla uyandiriyorum o ayri... soyuyorum ayak altlarindan uyariyorum.
Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Kontrole gelmiştim nstde bebeğin kalp atışları sıkıntılı çıkınca acil doğuma alındım.ikimizde iyiyiz sadece bebek biraz gözetim altında olucak
Aa hayirli olsun gecmis olsun gozun aydin ne diyecegimi de bilemedimGünün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Son durum ne canim insallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsınKızlar bugün kontorlüm vardı tansiyon 16 9çıkınca yatış yaptılar. Kontorl ediyolar şuan. Düşmezse alabilirlermiş
tüm karnım sertleşiyor evet ama yürüyünce oluyor böyle bakalm gecmezse gıdıcem tesekkur ederimTüm karnın mi sertleşiyor eğer böyle ise ve dinlenince geçmiyorsa Nst çektir canım
Arkadaşlar süt pompası almalı mıyım şimdiden?ikiz gebeyim.philipste karar kıldım.sizler neler yaptınız
hanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin
Günün doğum haberi benden kızlar.doğurdummm
Korkma canim neden korkuyorsun. Donmus olursa sorun yok. Donmemisse de sezaryan istersin. Nasılsa 3. Doğumun. Bu da böyle oluversin. Düşünüyorsan da baglatirsin tüplerini. Aradan çıkar. Doktorunun bir gebelik daha onermedigini hatırlıyorumBir dahaki kontrolüme kadar bekleyecegim . Eger dönmezse bende sezaryen istiyorum . Korkuyorum acikcasi ilk defa dogumdan. Digerlerinde hic endisem yoktu. Doktor bünyen müsait 2 normal dogum oldugu icin olabilir diyor ama ben yinede korkuyorumcok zormus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?