2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç riske atma bence canım tersten normal doğum hem senin için hem bebiş için çok riskli.Sen evde köpek duruşu filan yap dönerse döner dönmezse sezeryan olursun kısmet artık.
Bir dahaki kontrolüme kadar bekleyecegim . Eger dönmezse bende sezaryen istiyorum . Korkuyorum acikcasi ilk defa dogumdan. Digerlerinde hic endisem yoktu. Doktor bünyen müsait 2 normal dogum oldugu icin olabilir diyor ama ben yinede korkuyorum cok zormus ya

Dönmezse kesinlikle sezaryen iste canım annem 3 numarayı ters doğum yapmıştı hatırlıyorum çocuktum, çok zorlanmış anlatırdı da..

Hayırlı uğurlu olsunn gözünüz aydın inşallah sağlıkla evinize dönün

S Seda987 hayirli olsub bir aralik bebesi daha geldi..

N narantikibi normalde anne karninda olsaydi kacinci haftasinda olucakti... bana hemsire hep 38. Haftaya yaklasinca emmesi duzelicek dedi ve gercekten duzelmeye basladi. Ama zorla uyandiriyorum o ayri... soyuyorum ayak altlarindan uyariyorum.

Dönmezse kesinlikle sezaryen iste canım annem 3 numarayı ters doğum yapmıştı hatırlıyorum çocuktum, çok zorlanmış anlatırdı da..
Sancilarim gelene kadar beklememi soyluyorlar , gün vermiyorlar digerleri normal oldugu icin. Ya ne yapsam bilemedim. Dogru düzgün bir baksalardi dönme ihtimali var mi diye , donme ihtimali yok deseler hemen olmak istiyorum sezaryen neden bosuna sanci cekip riske atayim bebegi diyorum ama karar da veremiyorum. Suan tam 37+1 haftaligiz. Doktor kontrolümde 39+1 olacagim. O zamana kadar ne olur bilmiyorum. Tabi annende zorlabmistir cunku tasimasi bile zor gercekten oyle acitiyor ki icerlerimi dogumu dusunemiyorum ;(

arkadaşlar ben yuruyemıyorm genelde evdeyim dısarı markete gıttım kzıımla 10 dakka değişik bı kasılma oluyor aşagı dogru bastırıyor oyle kalıyorum zor geldım eve oturdum ağrı yaptı az hareket etsem baskı oluyor aglatacak derecede erken doğum rıskımı acaba bu:/

Tüm karnın mi sertleşiyor eğer böyle ise ve dinlenince geçmiyorsa Nst çektir canım

Düşme ihtimali var canım aşırı değil sen stres yapma hem Bebiş de büyümüş bayağı tevekelallah
İnşallah canım. Evdeki ölçümlerim normaldi hep burda yüksek çıkıyor ama riske atamam takip edelim dedi. İki tane alfamet içtim bekliyorum. Hastane ortamı çok geriyo beni

Olabilir vitamin eksikliği eğer geçmiyorsa doktora git yine de ayyy millet nasıl hoplaya zıplaya hamilelik geçiriyor anlamadım bu grupta hepimizin bir yeri ağrıyor
sen niyeti bozdun elif doguracam diyeye diye dogurtacaksin cocugu dogurda rahatla
Cheke yazarken aklima geldi magnezyum.kullaniyorsan oda ishal yapiyor

Buyuk olasilikla magnezyum eksik.bendede oluyor 2 3 gun magnezyum icince rahatliyorum
Gecmis olsun canim pihtilasma olmasin sakin
Cok gecmis olsun canim . Insallah onemli birsey yoktur .

Merhaba hanımlar doktora gittim bugün.
10 seans fizik tedavi verdiler, bugün birinciyi aldım.
Rahim ve kaslar doğuma hazırlanırken gevşiyor ondan olmuş dedi. Fıtık falan yok dedi.
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için

bugün 36+1 olacaktı düzelir inşallah bıraz tutuyor bırakıyor 2 3 dk emiyor sadece..ilk defa son beslenmede acıktığı için ağladı zor belaaa uykulu uyanık arası gidiyorduk

Hayırlı olsun canım:) Allah analı babalı büyütsün.

Aa hayirli olsun gecmis olsun gozun aydin ne diyecegimi de bilemedim cok heyecanli

Kızlar bugün kontorlüm vardı tansiyon 16 9çıkınca yatış yaptılar. Kontorl ediyolar şuan. Düşmezse alabilirlermiş
Son durum ne canim insallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın

Arkadaşlar süt pompası almalı mıyım şimdiden?ikiz gebeyim.philipste karar kıldım.sizler neler yaptınız

Ben bugün e bebekten sipariş verdim.
Philips avent almıştım ilkinde ama ben pek verim alamadım göğsümle uyum sağlamadı, göğsümü kavramadı ameda ucu philipse takarak sağabildim. O yüzden başka marka aldım.

hanımlar bende bebeğime kavustum bu akşam anne bebek uyumundayız miniğim kollarımda çok şükür rabbim herkese nasip etsin

Şükürler olsun. Minik savaşçı evine geldi demek. Kolaylıklar diliyorum

Aa gerçekten sürpriz. Gule gule buyutun. Sırada ben varım diye düşünürken bakalım başka gelen olacak mı

Korkma canim neden korkuyorsun. Donmus olursa sorun yok. Donmemisse de sezaryan istersin. Nasılsa 3. Doğumun. Bu da böyle oluversin. Düşünüyorsan da baglatirsin tüplerini. Aradan çıkar. Doktorunun bir gebelik daha onermedigini hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…