2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende aynıyım salı doğum var bide, portakal nar suyu iç ıhlamur iç tuzlu suyla boğaz gargarası ve 1kasık pekmez e tereyağı koy azcık yut 2güne ayaga kalktım ateş içinde 2tane parol alıyorum günde bebeğe zararlı ateş

Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun bende acillik oldum maalesef ishale fışkırır tarzda kusma da eklenince soluğu acilde aldık gece. Serum taktılar biraz iyileşir gibi oldum. Test sonuçlarına göre doktor antibiyotik yazdı bakteriyel bir şey dedi sanırım anlayamadım kafam bir milyondu. suprax 400 mg yazmış geçmezse enfeksiyon hastalıklarına görü ndedi. Kadın doğumcuda kullanabilirsin o antibiyotiği dedi. İnşallah geçerrrr hamilelik zor zaten yetmiyor gibi birde extralar çıkıyor

Hepiniz sağolun hanımlar güzel dualarınız için Allah razı olsun doğum yapanlar sizlerde sağlıkla büyütün yapmayanlar hayırlısıyla kucağınıza alın sizlerde miss koklayın R refikaaydin doktor bizede önerecek galiba dediğin aptamil eoprotein den hemşire öyle dedi ne kadar gidiyor bir kutu

Ne kadar yediğine bağlı. 25 cc süte bir ölçek koyuluyor. Bizimki 50 cc ile başladı, 60,65,70 diye devam ediyor şu an ama ben hep 2 ölçek koydum süt miktarı artsa da. Yanakları şişti, koca yanak bir şey oldu. Bi de tam versem nolurdu bilemiyorum. 9 günde 600 gr aldı
Şöyle ifade edeyim, konuyu dağıttım. Günde 8 kere, her birinde 2 ölçek koydum süte, bi kutu 16-17 günde bitti. Mert daha küçük daha az süt içer, daha uzun gider.

Canim naptin bebisin ismine karar verdin mi ? Vok heyecan var mi :) ?
Defne ismine karar verdim Ayyy hiç sorma heyecanı korku merak heyecan hepsini bir arada yaşıyorum O anları değil de eve geldiğimiz günü hayal ediyorum ki korkum azalsın.Haftasonu annemler de gelecekler onlara nazlanmayı düşünüyorum Sen ne yaptın diğer hastane ile görüştüm mü Hafsa da kararlı mısınız

Biranda gelip gececek canim insallah , ne guzel kucagina alacagin günü biliyorsun. Defne guzel gercekten ben dahaca isim dusunemyrm ki , evin isleri , hamilelik zorluyor ve grip oldum . Hepsi bir arada :) sadece hastane cantami hazirladim dun aksam ne olur ne olmaz diye. Hastane randevu vermiyor , gec kalmissiniz dedi bashekim . Daha erken tarihlerde gitmemiz gerekiyormus doktorun hatasi dedi. Sezeryan icinde gün vermiyorlar cunku sezeryan olmadim daha once. Sancin baslayinca gel hâlâ dönmemisse sezeryan olursun dedi . sancimin da kolay baslayacagini sanmiyrm digerleri biri 42 haftalik biri 41 haftalik dogdu ama buyudukce cok agri yapiyor ayaklari ;(

Benim doktorum da bazen belli olmuyor son dakika dönenler oluyor ama çok çok zayıf ihtimal dedi.Salı günü bana da bakacaklar dönmemiş ise sezeryan dönmüş ise suni sancı verecekler ama benim hiç sancım açılmam yok.inşallah seninki döner canım demek ki büyük olunca bebek döndürmek için müdahale etmiyorlar.Hayırlısı olsun inşallah ocağı bulacak o zaman seninki.Zümra ismi de güzel sana fikir olsun

Genelde kizlar dönuyor dedi bashekimde , kemik yapilari iri degil ya. Yani bir sıkıntisi yoksa dönermis zaten her bebek , sıkıntisi ne anlamadim seninki eger dönmüsse neden suni sanci versinler ki ? Zümra nin anlamida cok guzel bende cok begeniyorum. Ben bunda hic dusunemedim , karar veremiyorum. Esim bi bakmis Hafsa guzel dedi oyle kaldi , tam karar verilmedi henüz belki degisiriz

Işte ben de onu anlamadım farzet ki gittiğimde döndü niye zorla doğuracaklar beni diye ama dönme ihtimalini düşünmüyor sanırım ondan gün verdi.Aslında normal zamanı 29.12 beni 24.12 de doğurtacak 5 gün önce yani.Bir de gebelik şekerinden dolayı riskli gebelik bölümündeyim ondan dolayı ertelemiyor sanırım.Ben yıllardır kızım olursa adını Defne koyacağım diyordum sonra Defne ismini herkes koymaya başlayınca vazgeçtim bir ara ama başka isme de ısınamadım döndüm dolaştım yine Defne dedim Senin kızın Ablaları isim söylüyor mu kardeş istiyorlar mı kıskanıyorlar mı

Geçmiş olsun canım , parolun kendine hayrı olmaz ya ilaç içen biri değilim ona rağmen bana bir günden bir güne faydası olmadı.Sen Refika'nın dediği gibi pekmez kaynat iç inan iyi geliyor öksürüğe.

Yani eger dönmüsse bosuna suni sanci niye cekeceksin. Ama doktora guvenmek zorundasin bilemeyiz ki neden oyle dedi Herkesin degil senin Defne'n olacak minik kizimiz sevmedigin birinin ismi degilse koy ne olcak. Benim kucuk kizim bir bucuk yasinda daha anlamiyor ama cok kiskanc ne yapacak cok merak ediyorum . Buyugu oyle kiskanc degil o kardes istiyor , Bahar ismini istiyordu ama diger isimleride hemen kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…