2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar sizce bu hafta yaptiracagim agda dogumu tetikler mi ? Agri dogumu tetikliyor diyorlar ya
Ya ben dün yaptırdım soramadım da doktora bi cesaret gittim bi de uzun zamandır agda yaptırmamıştım 4-5yıldır ama artık kendim yapamıyorum bişey mecbur gittim bi sıkıntım olmadı sükür nts baglandım sancı bile cıkmadı ben 37+2yim ben. Bana alerji yaptı ama ondan sıkıntılıyım kabardı hep inş bişi olmaz .Bi belirtin var mı erken doğuma yönelik ona göre hareket et olmazsa. Düzenli yaptırıyosan yine sıkıntı olmaz sanırım.

canim haftan kötü degil az geri git benim yazdiklarimi da oku. ben de umitsiz gibi konusuyodum arkadaslar sagolsun yazdilar rahatladim. benim de kilosu iki hafta geri 37 de alacak. saglikli dogsunlar onemli olan o.

Yaa bu tarif ettiğin ben de de var geceleri lavaboya kalkınca adım atamıyorum tutunmadan doğrulamıyorum ben de gideyim bari ama benim cok az kaldı doğumdan sonra geçer mi acaba ekstra da çatı agrısı işte doktorum normal yük bindiği icin dediği için yönelmedim de baska doktora

Miyomu bilemiyorum canım ama bende yatarken dönemiyorum cok agrım oluyor sanırım normal artık benim de sağ arterde direnç var hep geriden gidiyor ama artık o değere bakmıyoruz bile kaç haftayla uyumlu diye biz artışı takip edyoruz ben öyle olunca rahatladım biraz sık kontrol altında olduktan sonra bi sıkıntı olmaz inşallah. Perinatolog da sık kontrol dedi iki kere gittim ben de. Biz öyle böyle 37+2 olduk bekliyoruz normal dogumu aksilik olmazsa son iki haftadır da biraz arttı artış belki sizin de öyle olur sıkmayın canınızı tansiyon takini önemli bi de

bugün benim kontrolum vardı bebegın kılosu gelısımı şimdiye kadar gep öndeydı ama 2 hafta gerı kalmıs 35 haftadayım ozellıkle kafa çevresi 3 hafta gerıydı anlam vereemdım kafam takıldı sonra nst de kalp atısları çok yavastı doktor korktu neyse bıraz bekleyelm tatlı ye bırdaha deneyelm dedi basta yıne kotydu ama sonra duzene gırdı geldım eve ama korkuyorum ılk bebegım son anda kalp atısları yavasladıgı içn doguma alınmıstı ya anlamazsam bısey olursa kalbıne panık atak basladı bende de bugun

Bi sebebi olmalı, plasentanın durumu nasıl?
Kordondaki kan akımı nasıl? Bişey demedi mi doktor? Yakın tarihte tekrar nstye gir bence , için rahat etmez stres olursun tabi.

Kızlar yaptığım testlere bir bakıp yardımcı olur musunuz daha adetime 8 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sizce var mı

Eklentiler

• IMG_20191224_135842.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20191223_073952.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20191222_144327.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 59
Canim doktoruna guvenmek zorundasin. Senin hesaplamana gore hic olmuyr emin ol. Benim ilk kizimda gec dollenmeydi haziran 6 beklenen dogm tarihiydi en gec 16 da suni sanci veririz diyordu bu hesaplama gec dollenmeye goreydi zaten , sonra doktor 20 hazirana kadar bekletti biraz daha zamani var dedi. Hatta ya birsey olursa dedim de doktor kizdi bana guvenmjyor musun demisti. Yani eger sancin baslarsada hemen gidersin ameliyata alirlar korkma stres yapma :)

Fizik tedavi özellikle ilk hafta ağrıları şiddetlrndirir, 15 gün geçince faydasını görmeye başlayacaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…