2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

4 kat dolanmişti ilk kızımda normal doğumla doğdu bence de stres yapmayın kontrole gidersiniz sık sık

Teşekkür ederim aslinda 3.doğum ama hep randevulu gittigim icin nedense içimde sanki sanciyla gidecekmisim gibi his var

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bizde 10 günlük olduk çok şükür sarılık oldu ama atlattı. 2. Sezeryan çok zor oluyormuş onu anladım yaklaşık 5 gün sonra kendime zor geldim ama buna şükür. İlki daha kolay geçmişti ayağa kalkmam yatmam falan

sezeryani anlatın kizlar ya cok mu zor oluyor toparlanmak?? cok heyecanlaniyorum
Benim ilkide sezaryen 2.de aynı oldu.ikiside spinal.ilkinde 1 gün kaldım.2.de 2 gün..sezaryende kolay toparlanmak için kendine geldiğin anda iyi hissettiğin anda yürüyüşe başlamak.ben 4 te doğum yaptım bi kaç saat sonra uyuşukluk geçti o sırada serumlar ağrı kesici yapıldı.8 saat sonrasında hemşireler eşliğinde kalktım.ilk etapta baş dönmesi gözde kararma olabiliyomuş bende olmadı.yere bakmadan karşıya bakarak yürümek lazım yavaş yavaş..ağrı sızı muhakkak oluyo ama ağrı kesiciler hafifletiyo zaten.aynı gece sürekli yürümeye çalıştım.ertesi günde yine ağrı kesici verildi belli aralıklarla daha iyiydim.hastaneden anneme yürüyerek geldim 15 dklık yol ve çıktığım gündn beri her gün bebeğimi görmeye gidip geliyorum yürüyerek..5 gün oldu doğum yapalı çok şükür gayet iyiyim arada sızlıyo dikişin başlangıç ve bitiş kısmı dinlenince geçiyo

Aah ahh ben hic sevmedim bu sezaryen isini. Onemli olan saglikla almak kucaga ama yine de neler yasayacagimi az cok bildgm icin telaslaniyorum. Bir de kizim var. Illa ki birlkte birseyler yapmak isteyecek. Insallah ilkinden daha kolay olur. Dr a sordm 10 gunde toparlanırsin diyo. 2 gunde kalkanlara hayret ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…