2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

QUOTE="pelinsamet06, post: 62183731, member: 86979"]
Kızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden
[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım bebişin camdan el saklıyoruz size

Telefona geç ulaştım bir de ayaklanma sürecim oldu derken geç haber verebildim
Iyisin insallah , bebis nasil ? Kac kilo dogdu ? Bende simdi geldim hastaneden. 3.hamilelik deyince hepsi normal olur diyor. Bende sezaryen olurum kurtulurum ne guzel sıkıntisiz gecer diyordum ama gayet normalmis gibi normal deniyecegiz dediler. Bana dua edin :)

Kızlar sezeryan dan hiç korkmayın ben çok korkuyordum şükür şimdi iyiyim korkunuz varsa yardımcı olacağım bişey varsa seve seve, sadece sütüm zor geliyor dua bekliyorum hamişlerden
Gözünaydin canim. Guzel gecmesine cok sevindim. Insallah sütün gelecek daha cok cok yeni bizde biran once rahatlariz insallah :)

canim haftan kötü degil az geri git benim yazdiklarimi da oku. ben de umitsiz gibi konusuyodum arkadaslar sagolsun yazdilar rahatladim. benim de kilosu iki hafta geri 37 de alacak. saglikli dogsunlar onemli olan o.
Tabi önce sağlık ama benim aşağı düşüyormuş gibi ağrılarım oluyor bir dönem zaten 10 gün yatmıştım hiç kalkamıyordum ağrıdan kalktığımda alttan düşecek gibi ağrım oluyordu şimdi çok şükür yürüyorum kalkıyorum ama ağrılarım yine var ve artık hastaneye gitmekten korkar oldum hep olumsuz şeyler duyuyoruz diye

Tansiyonum iyi çıkıyor çok şükür hamilelikten önce mide sıkıntılarım vardı o yüzden midem ilk aylardan bugüne kadar hep sorunluydu şunu yerim bunu yerim olamadım belki o yüzden tansiyonda böyle oldu bilmem her şeyde bir hayır var.Ama ağrılarım korkutuyor böyle aşağı doğru bası şeklinde bebekte portakal gibi toplanıp karnımın içinde dönüyor miyomun olduğu yerlere gelince nefesim kesiliyor resmen bu arada progestan başladı doktor bana tekrar inşallah senin gibi 37leri görsek hayırlısıyla kilo içinde sınırda diyor doktor ama ben arkadaşların yazdıklarını okudum bazı hastanelerde ki doktorların yazılarını okudum normal kabul ediyorlar bizim ki sınırda diyor anlamadım 33+1 haftayken 2 kg olmuştuk şuan 34+1 olduk bakalım yarın ne diyecek hayırlısıyla

Kızlar sabah doğum yaptım kızım da ben de iyiyiz çok şükür umarım sağlıklı bir şekilde de taburcu oluruz. Darısı doğum yapmayı bekleyen arkadaşlara
Gözünüz aydı
Ben korkuyorum en çok sonda işinden birde bebeği almalarını beklediğim o anlar heyecandan bayılırım diye

Satla tahmini doğum arasında neredeyse 3 ay mı var hergün yeni şeyler öğreniyorum burada

Tum mesajlari okudum ama tabii ki o kadar alinti yaoamadim. Güzel dualarınız ve dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize

Bugün maksat kontroldü. Doktorum en geç cuma günü suni verip dogurtmam lazım seni dedi. Eşim de bir an önce iş bitsin istiyordu tabi cuma günü için suit odayı ayırtalım dedik hepsi doluymuş bugün boşmuş dediler. Bir oda uğruna ya rab ne kadınlar doğuruyor! iste esim dedi iki gunde ne degisecek yine suni alacaksin filan. Ben de kabul ettim.

11.15te suni takıldı. Hiç agrım olmadi. Bebek çok yukarıdaydı. Hızlandırmak için suyumu patlattılar. Suyum patlar patlamaz güçlü sancılar gelmeye başladı. 3cm ile yatış yapmıştım. Yarım saatte 9cme ulaştık. Sancılar güçlüydü ama neyseki süre kısaydı. Dogumhanede 3 güçlü ıkınma ve yukarıdan ebe desteği ile bebeğim doğdu. Babamız da bir ara karnıma bastırıyordu çok komikti

Doktor kesi yapmadi ama bebeğin yaptığı sıyrıklar vardi. Onlar dikildi 4 dikiş oldu. Bebegim ise ultrasonda 4.100 gorunurken. 4.565gr doğdu . Boyu da 56 cm. Iyi ki daha fazla bekleyip iyice büyütmemişiz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucaklamayi nasio etsin.

Ziyaretçimiz çOktu. Anca simdi telefonu elime alabildim.

X xemax sizin de gözünüz aydın canım. Çok şükür biz sıramızı savdık

Maaşallah canım çok güzel bir doğum olmuş Allah huzurla sağlıkla büyütmek nasip etsin

Az biraz ağrılarım oluyor ama yürüyorum çabuk iyileşeyim diye 2930 kilo 49 cm doğdu çok şükür şimdilik iyiyiz maşallah kız bunlar takmış normal doğuma yani beni sonuna kadar beklediler de ne oldu dönmedi işte seni de son haftaya kadar beklettiler muhtemelen

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sezaryenden sonra ağrın çok oldu mu ? Ne kadar sürdü ? Sonda taktılar mı ? Tavsiye vereceğin bir şey var mı ?
P pelinsamet06
Ameliyata girerken taktılar anestezi uygulandığı için hiç hissetmedim 8 saat yürütmediler beni karnımda ağırlıkla yattım hafif ağrılar oldu ama parol ve antibiyotik verdiler 8,38 de oğlum oldu aksam 6da yürüdüm ilk yüeüyüs biraz fenaydı iç organlar yerine oturdu ama 3 4 de herşey iyiydi sondayı çıkarttılar ama ne yazıkki wc ler kan olmus aşırı tiksindim depend kullanıyorum bugünde çıkmak istediğimi söyleyeceğim Dr ma

Günaydın canım benim de son adetim 8 nisan benim planlanan günüm 6 ocaktı erken doğum başladı geçen hafta hastanede yattım doktorum durdurdu ve 2 ocağa çekti sezeryanı

Hey maşşallah kız neredeyse ilkokula gidecek halde doğacakmış çocuk aldığın 0-3 ay takımlar elinde patlamıştır geçmiş olsun kolay olmuş güzel olmuş tekrar gözün aydın

O Otimoti X xemax hadi bakalim gozunuz aydin. En azindan bi el kol bacak fotosu atin.. ben direk yataktan atmistim malum..

Kizlar sezeryani sevmeyen ben bile hemen toparladim korkmayin. Sondayi siz uyusuken takiyolar. Bende cok korkuyodum sonda dan. Cikarirken hic hissetmedim.

Yuruyusuyu aksatmayin agriya ragmen yapin. Gaz cikarmak onemli olay. Bana hemsireler papatya cayi icirmisti bide kayisi kompostosu.

6. Gun julieti sling ile kucagima baglayip ev supurdum dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…