2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Amiiin
Çok üzüldüm canım. Sormasaydım keşke. Sana ahirette şefaatçi olur inşallah. Rabbim bundan sonraki yavrularını korusun inşallah. Sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsinler.
Amin inşallah teşekkür ederim . Bu Bebeğimi sabırsızlıkla bekliyorum bize teselli olacak diye

Yelek candır, hem çok bunaltmaz hem üşütmez. Zaten yün ipten de olmuyor bebek yelekleri ağzına da alsa takılma bence

Battaniyeden cikart yelek hirka giydir sicaktan cikinca üşür. Bide yataktan alirken bak bakalim terlemis mi yerliyorsa battaniyelerden birini iptal edersin.
2 2kedi_1deli seninki cok ince be kuzum. Ben usurum oyle tek katla

Bebekler anneden bi kat kalin giyinmeli arkadaslar abartmayin nasil alisirsa oyle gider. Ben evde tshirtle geziyorum altinda da tayt var o yuzden benim kiz ic body uzerine tulum uzerine battaniye. Olurda ben usursem uzerime bisey giyersem onun uzerinide benden bir kat kalin olacak sekilde giydiriyorum yine. Hic olmadi battaniyesini kalinlastiriyorum

Merhaba bende bugun tam 36 haftayi tamamladım Alalhin izniyle ama bazen ağrı giriyo neden olabilir onu bilmiyorum asiri oksurugum var ondan olabilirmi geciremedim 1 haftadir oksururgu onereceginiz seyler varsa yardimci olurmusunuz herkeze hayirli kolay dogumlar isallah

içine patikli alt giydirmiyor musun benımki cok titriyor yaa..e mesela uyandı penye battanıye alıyor musun üstünden tulumla mı kalıyor..bırde benm ev ısınmadı gitti bazen yatağımın üstüne koyuyorum tir tir titriyor sarılı olmasa bende uzun kollu geziyorum bebeye nasıl gıydireyım tek kat😣

Sen uzun kollu giyiyosan ona tek kat giydiremezsin zaten olmaz. Sen tek kat uzun kollu giyiyosan o cift giyicek ama kalinligi abartma. Sen tshirt giyorsan o atlet ve uzun kollu giyicek. Patikli alt giydirmiyorum. Hastanede zaten asiri giydirmeyin demislerdi. Uyaninca buyuk bir muslini var bazen cift kat onu aliyorum hani oylesine bisey bide sariliyorum benim sicakligimi aliyo zaten. Emzirirken bisey ortmuyorum uzerine... benim yatak odam serin o da yan yatakda o yuzden gece emzirirken pelus battaniyesi ile alip yavas yavas zamana yayarak aciyorum ustunu. Vucut isilarini zamanla ayarliycaklar ama tavsiyem cok da abartma giydirmeyi. Benim kiz butun gun salonda sepetinde gecede yan yatakta en serin yer yatak odasi iste orda da dedigim gibi battaniye destegi

Sen uzun kollu giyiyosan ona tek kat giydiremezsin zaten olmaz. Sen tek kat uzun kollu giyiyosan o cift giyicek ama kalinligi abartma. Sen tshirt giyorsan o atlet ve uzun kollu giyicek. Patikli alt giydirmiyorum. Hastanede zaten asiri giydirmeyin demislerdi. Uyaninca buyuk bir muslini var bazen cift kat onu aliyorum hani oylesine bisey bide sariliyorum benim sicakligimi aliyo zaten. Emzirirken bisey ortmuyorum uzerine... benim yatak odam serin o da yan yatakda o yuzden gece emzirirken pelus battaniyesi ile alip yavas yavas zamana yayarak aciyorum ustunu. Vucut isilarini zamanla ayarliycaklar ama tavsiyem cok da abartma giydirmeyi. Benim kiz butun gun salonda sepetinde gecede yan yatakta en serin yer yatak odasi iste orda da dedigim gibi battaniye destegi
işte bende senin gibi anne ne giyiyorsa bebek çift olacak ben uzun kolluyla dolaşıyorum o yüzden onada zıbın-patikli alt üstüne tulum ama giydirdiklerim kışlık şeyler değil normal tulumlar yan zıbınlar falan ince..o zaman gündüz penye battanıyeyle uyutuyorum uyanınca ya müslinle alayım ya yelek giydireyim gece üstüne kadife örgü battanıye tek kat seriyorum sadece penye battanıye ile alıyorum inşallah doğru yapıyorum😣 inşallah hasta etmemişimdir cocugu ya burnunda hırıltı var eve geldiğimizden beri bakalım yarın kontrol var ne desin doktorumuz bir de kiloyu merak ediyorum çünkü bir süre yediklerini çıkardı 😞bugün cok kötüydü hatta neden oldu bilmiyorum kafamda deli sorular😒😒

işte bende senin gibi anne ne giyiyorsa bebek çift olacak ben uzun kolluyla dolaşıyorum o yüzden onada zıbın-patikli alt üstüne tulum ama giydirdiklerim kışlık şeyler değil normal tulumlar yan zıbınlar falan ince..o zaman gündüz penye battanıyeyle uyutuyorum uyanınca ya müslinle alayım ya yelek giydireyim gece üstüne kadife örgü battanıye tek kat seriyorum sadece penye battanıye ile alıyorum inşallah doğru yapıyorum😣 inşallah hasta etmemişimdir cocugu ya burnunda hırıltı var eve geldiğimizden beri bakalım yarın kontrol var ne desin doktorumuz bir de kiloyu merak ediyorum çünkü bir süre yediklerini çıkardı 😞bugün cok kötüydü hatta neden oldu bilmiyorum kafamda deli sorular😒😒
Kadın doğuma mı yoksa çocuk doktoruna mı götürüyorsunuz geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir

ya bız taburcu olalı 5 gün olmuş ben çocuğa banyo yaptırmayı unutmuşum onu geç temizlemek aklıma bile gelmemiş😒😒 altını silerken parmaklarını boynunda gördüğümü alıyordum falan ama komple hiç temizlenmemişti ta ki bugüne kadar hemen banyo yaptırdık ilk 2 gün telaş kıyafett yıka bebek alışsın zaten ev soguktu anca 2 günde ısındı sonraki 2 günde bebek çok zorladı çok mızmız hıc yakamdan ayrılmadı bugün nefes aldık aklımıza geldi..aslında bır ara ablam sordu bu cocuk yıkanmıcak mı diye de ben hırıltısı var doktora götüreyim sonra diye düşünmüştüm sonra aklımda hiç kalmamış😅 ama sıcak suyla ağız mendili olarak kullandığım küçük parçayı ıslatıp vücudunu sildim sabah yıkamadığım zamanda öyle yapacağım..😊
Çok detaylı ve güzel anlatmışsınız inşallah heşeyinşz düzene girer biran önce bende göbeği düşene kadar silmeyi düşünüyorum teşekkür ederim inşallah aklıma gelir zor günler çabuk alışmak dileğiyle

ben yatak odada tutuyorum bebişi 22 derece gösterıyor cok nadır salona alıyorum gunde 1 2 saat orası daha serın ama yınede bılemedım öğrenecez bakalım o bızı bız onu eğitecez👍😂
Bir sekilde alisiyorsun ona gore davraniyorsun canim. Daha cok cok yeni 😍tam da kis bebisleri mecbur soguk gorecekler 😊

canim bugun iyi konustu baya 2345 gr bizim oglan. iki gunde ne yedin dedi. yine tamam düşük ama iki gun önceye göre iyi. bu sekilde 37 yi bile geceriz belki dedi. tansiyon 12/9 larda şu an. bakalim uc öğün et yiceksin dedi🙄🙄🙄🙄 nasil yicem bilmiyorum
Ay maşallah çok sevindim. Et çok güzel kilo aldırıyo hem doyurucu. Haşla, sote yap, yemeklere karıştır. Benim de tansiyon çok düştü ya 9 6 çıktı sabah bayılcak gibi oldum

@Otimoti X xemax hadi bakalim gozunuz aydin. En azindan bi el kol bacak fotosu atin.. ben direk yataktan atmistim malum..

Kizlar sezeryani sevmeyen ben bile hemen toparladim korkmayin. Sondayi siz uyusuken takiyolar. Bende cok korkuyodum sonda dan. Cikarirken hic hissetmedim.

Yuruyusuyu aksatmayin agriya ragmen yapin. Gaz cikarmak onemli olay. Bana hemsireler papatya cayi icirmisti bide kayisi kompostosu.

6. Gun julieti sling ile kucagima baglayip ev supurdum dusunun.
Esmer anne babasının papatya kızı 🤣 Gören herkes şok 🤭🤭 Gazı kolay çıkardım çok şükür ama ağrılarım henüz bitmedi.

Eklentiler

• 20191225_224314.webp
    20191225_224314.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 127
Ay maşallah çok sevindim. Et çok güzel kilo aldırıyo hem doyurucu. Haşla, sote yap, yemeklere karıştır. Benim de tansiyon çok düştü ya 9 6 çıktı sabah bayılcak gibi oldum
aman düşük olsun da canim. yuksek olmasin. bizim gene yukseldi alfametle 13/9 şu an. aksamlari asiri yükseliyor ya. her gun bi tansiyon macerası

Esmer anne babasının papatya kızı 🤣 Gören herkes şok 🤭🤭 Gazı kolay çıkardım çok şükür ama ağrılarım henüz bitmedi.
Yaaa saclara bakkk 😍ilk defa boyle sari sacli bebek görüyorum 😊masallah subhanallah. Aman canim cikarsin eve ne guzel dogum yaptin ya gerisi gelir merak etme. Yaninda kim kaliyor ?

Back
X