2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Annem kalıyor canım yanında çok şükür Yani biz doğal olarak esmer beklerken sarışın oldu Senin minnakı ne zaman seveceğiz acaba
Benim abimin kizida sarisin mavi gozlu ama abim ve esi esmer bayagi bizde sasirmistik. Ikincisi esmer oldu ama benim ki normal sanciyi bekliyor ya daha cok beklerim ben gibi geliyor bi gaz sancisi oluyor korkuyorum ki dogurcam mi diye. Ay kendime hayret ediyorum ediyorum cunku hiiicc korkmazdim dogumdan. Insallah bir mucize olur da doner yada insallah kolay olur. Ben ocak ayini görürüm

Tansiyonu olan arkadaşlar başağrısı için parol kullanıyor musunuz? Dayanamıyorum artık çok ağrıyor
canim parol degil de minoset iyi geliyor bana, ama bas agrim yok icmedim bayadir benimki sinsi tansiyon. parol hic etki etmiyor sanki ya. dr minoset ya da parol demisti

yaa sende mi patikli alt giydirmiyorsun şimdi doktordan dönüyorm korka korka gittim bu çocuğu kat kat nıye sardın dıyecek diye ama demedi çünkü giydirmeme rağmen eller ayaklar soğuk benm çocuğumun altına külotlu corap kollu zıbın üzerine tulum ve dışarıda olduğumuz içinde hırka giydirdim ellerinde bir çorap üzerine eldiven ayaklarda bir corappusette arabada örgü battanıye hastanede müslin kullandım..doktorda dedi iyi giydirmişsin ama eller ayaklar soğuk olur böyle ısı sorunu çok sıcak tut dedi

Kilosu ne kadar oldu canım? Daha minik olduğu için ısınamıyordur biraz 3,5 -4 e doğru sıcaklığını daha iyi korur

Kızlar bugün çatı muayenesi yapıldı. Feci acı çektim. 1 cm açıklığım varmış. Bekleyeceğiz dedi doktor. Çatı muayenesinden sonra sancım arttı. Yürümekte biraz zorlanıyorum.

Hanımlar merhaba ben birşey sormak istiyorum sizlere benim ilk hamileligim ve doğal olarak çok tecrubesizim bu gün nst ye girdim doktor sancılar hakkında bişey demedi ama benim anladığım kadarı ile düzensiz olarak sancılar vardı 8 Ocak günü akşam üzeri gel dedi kafam çok karışık nst görüntüsünü paylasicam bı bakarmisiniz

İnşallah bir de bu 1cm açıklık ne kadar sürede artar acaba. Akşamları sancım oluyor gündüz olmuyor. Hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza bebeklerimizi
Ben de cok arastirdim ama net bi cevabi yok bunun. Kacinci hamileligin olduguna, vucut yapina, sanci yogunluguna, hareketligine vs vs kadar bi cok etken var. Bazen haftalarca surebiliyormus. Benim de 2 hafta once 1 cm aciklik var demisti dr. Gerci ilac kullandim evde hep yattim vs ama bunlar olmadan da uzun surebilirmis. Veya cok hizli ilerlemesi de mumkun. Ama senin haftan zaten artik dogum yakin diyo

nispeten duzenli ama cok minik sancilarin cikmis. Oyle 100lere kadar çıkmamış doğum habercisi olacak bi durum yok bence

İnşallah bir de bu 1cm açıklık ne kadar sürede artar acaba. Akşamları sancım oluyor gündüz olmuyor. Hayırlısıyla alalım hepimiz kucağımıza bebeklerimizi
Canim o bünye ile alakali senin dogumun cok yakin belki birden sancin baslar acilma hizlanir. Insallah cok kolay hizli dogumun olur seninde bizimde benim ikinci hamileligimde 33.haftada 1cm acikligim vardi 41.haftada dogum yaptim ama senin kontrolde agrin varsa cok sürmez sanirim

Bu benim dunku mesela. Seninkine gore daha yuksek ama oyle inisli cikisli bi duzeni yok. Doktor da cok kayda deger bulmadi

Eklentiler

• image.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 48
Kafa karistiricak bisey yok. Duzensiz sanci herkeste oluyor. Ki zaten dusuk ve duzensiz sancilarin. Doktor 8 ocaga randevu vermis zaten duzenli ve yuksek olsa yatirir yada hergun 2 gune falan cagirir

Kafa karistiricak bisey yok. Duzensiz sanci herkeste oluyor. Ki zaten dusuk ve duzensiz sancilarin. Doktor 8 ocaga randevu vermis zaten duzenli ve yuksek olsa yatirir yada hergun 2 gune falan cagirir
Aslında bende 8 ocakta dogummu olcak diye stres yaptım aslında bı arkadaş da benim doktoruma gitmiş onada benim gibi tarih verip çağırmış suni sanciyla doğum yaptırmış ondan stres oldum birde bel ve sırt ağrılarım oluyo uyku uyuyamıyorum artık bitap haldeyim

Suni sanci icin cok erken olur sanmiyorum suni sanci verecegini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…