2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ev kalabalık fırsat bulup giremedim siteye ve çok ağrım oldu.Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz
Chek geçmiş olsun canım. O Otimoti geçmiş olsun canım sarılık ne zaman tespit edildi sizde ben de benim bebişten şüphe ediyorum benimki sarışın olunca ayırt da edemedim.
_Ravzaa_ sen nasılsın var mı sancı filan ?

Kızlar ben hamileliğimin başında Progestan kullanmıştım kanama alanı oluştuğu için geçince bıraktık.Şimdi iki haftadır yine kullanmaya başladım hem erken doğum riski var diye hemde nst de sancı çıktı diye sabah akşam kullan dedi doktorum ama ben alttan kullandığım için çatı muayenesinde sancı başlayanları falan okuyunca korktum daha ilk hafta ileriye ittiriyordum bu hafta yapmıyorum dolayısıyla da ilaç ne kadar etki ediyor ne kadarı gidiyor bilemiyorum.aranızda kullanan var mı? Bugün 34+6 olduk

Iyiyim canim cok sukur :) sanki dogurmayacakmisim gibi bir enerji var üstümde. Bütün agrilarim sancilarim gecti sen nasilsin ? Gecti mi simdi agrilarin ?

Bizde bebeğimle hastanedeyiz bugün tıkandı 1 dk kadar nefes alamadı ambulans çağırdık gelene kadar düzeldi acildeyiz şimdi hava veriyorlar bir iki kere burda da tıkandıröntgen çekildik ona da çok üzüldüm ya radyasyon bilemedim iyi mi ettik kötü mü şimdi ikinciyi istediler ciğerlerine süt kaçmış mı diye kuzum yutamıyor yaa ilk zamanlar böyle sıkıntısı yoktu sonradsn oldu

Ben apartli cubuklu olanindan kullandim. Cubugu baya ileri itiyodum.. 36+6 da sezeryanla dogum yaptim. Acilma yada sanciyi tetiklemedi bende. Onun ulastigi yerle cati muaynesinde.ulasilan yer farkli. O okadar derine gitmiyor

Cok gecmis olsun.. caresini bulmak icin rontgense rontgen.. takilma onlara bisey yapmak zorundalar keske bakinca anlayabilseler ama olmuyor iste.. baska seyler bile isteyebilirler. Sen rahat ol gecicek

Cok gecmis olsun.. caresini bulmak icin rontgense rontgen.. takilma onlara bisey yapmak zorundalar keske bakinca anlayabilseler ama olmuyor iste.. baska seyler bile isteyebilirler. Sen rahat ol gecicek
röntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım et

röntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım et
Allah yardımcınız oldun. Aklına hemen kötü şeyler getirme. Bir anlık birşeyde olabilir. Benim yiğenim 2 kere durup dururken bayıldı bebekken. Herşeyine baktılar kalp , beyin vs. Sonuç D vitamini eksikliği çıktı. Bir dahada olmadı. Şimdi 7 yaşında maşallah. Yani sonuç inşallah çok basit birşey çıkar

Çok geçmiş olsun yavruya. Doktorlar gereksiz yere röntgen çekmez, lazımdır. Minicikler, burunlarını temizleyemiyorlar ki! Buraya da yazmıştım burun aspiratörü alın diye. ona Rağmen geçmiyor. Fizyolojik serum sıkıyor muydun burnuna?

bir süredir tıkanma yaşıyordu öksürür gibi olup geçiyordu iki gündür yogundu bugün resmen nefes alamadı morardı sebebini bilmeden eve gitmekte benı cok tedirgin edecek hastanede yatarsa nasıl olur bilemiyorum hakkımızda hayırlısı

burun aspiratörüm var daha perşembe günü yogun bakımdaki doktoruna götürdüm hırıltısınıda söyledim burun kuruluğundandır dedi birşey demedi şunu kullan dıye acaba ondan mı tıkanıyor ama ben ondan olduğunu düşünmüyorum bazen birikiyor ağzında bu akiam ilk tıkanmasında ki 3 kere tıkandı ilkinde birsürü kustu of bilmiyorum kafam cok karışık neden nıye falan

Doguma son 4 kala uyuyamamak da neyin nesi ya hu. Belki en rahat zamanlarim ama gozume 1 damla uyku girmedi. Heyecandan olsaydi keske:/

Canım geçmiş olsun benim koca ayaklıma ne olmuş öyle balgamdan tıkanmıştır belki tez zamanda şifa diliyorum

Bana bir doz iğne olarak verdiler. Endiseniz varsa bi doktorunuza danisin isterseniz

Cok gecmis olsun Allah şifasını versin

Bir gelişme var mı? Nasıl oldu mert?
Serum fizyolojik kullanman lazım, izotonik su var içinde, burnuna tazyikli sıkarsan hem yumuşuyor, sonra aspiratörle çekiyorsun, hem de burun içi nemleniyor. Günde 10-12 kere sıksan bile bir şey olmaz, yutmasında da sorun olmuyor, birazını yutuyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…