Iyiyim canim cok sukur :) sanki dogurmayacakmisim gibi bir enerji var üstümde. Bütün agrilarim sancilarim gectiKızlar ev kalabalık fırsat bulup giremedim siteye ve çok ağrım oldu.Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun bebişleriniz
Chek geçmiş olsun canım. O Otimoti geçmiş olsun canım sarılık ne zaman tespit edildi sizde ben de benim bebişten şüphe ediyorum benimki sarışın olunca ayırt da edemedim.
_Ravzaa_ sen nasılsın var mı sancı filan ?
Kızlar ben hamileliğimin başında Progestan kullanmıştım kanama alanı oluştuğu için geçince bıraktık.Şimdi iki haftadır yine kullanmaya başladım hem erken doğum riski var diye hemde nst de sancı çıktı diye sabah akşam kullan dedi doktorum ama ben alttan kullandığım için çatı muayenesinde sancı başlayanları falan okuyunca korktumdaha ilk hafta ileriye ittiriyordum bu hafta yapmıyorum dolayısıyla da ilaç ne kadar etki ediyor ne kadarı gidiyor bilemiyorum.aranızda kullanan var mı? Bugün 34+6 olduk
Bizde bebeğimle hastanedeyiz bugün tıkandı 1 dk kadar nefes alamadı ambulans çağırdık gelene kadar düzeldi acildeyiz şimdi hava veriyorlar bir iki kere burda da tıkandıröntgen çekildik ona da çok üzüldüm ya radyasyon bilemedim iyi mi ettik kötü mü şimdi ikinciyi istediler ciğerlerine süt kaçmış mı diye kuzum yutamıyor yaa ilk zamanlar böyle sıkıntısı yoktu sonradsn oldu
röntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım etCok gecmis olsun.. caresini bulmak icin rontgense rontgen.. takilma onlara bisey yapmak zorundalar keske bakinca anlayabilseler ama olmuyor iste.. baska seyler bile isteyebilirler. Sen rahat ol gecicek
Allah yardımcınız oldun. Aklına hemen kötü şeyler getirme. Bir anlık birşeyde olabilir. Benim yiğenim 2 kere durup dururken bayıldı bebekken. Herşeyine baktılar kalp , beyin vs. Sonuç D vitamini eksikliği çıktı. Bir dahada olmadı. Şimdi 7 yaşında maşallah. Yani sonuç inşallah çok basit birşey çıkarröntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım et
Çok geçmiş olsun yavruya. Doktorlar gereksiz yere röntgen çekmez, lazımdır. Minicikler, burunlarını temizleyemiyorlar ki! Buraya da yazmıştım burun aspiratörü alın diye. ona Rağmen geçmiyor. Fizyolojik serum sıkıyor muydun burnuna?Bizde bebeğimle hastanedeyiz bugün tıkandı 1 dk kadar nefes alamadı ambulans çağırdık gelene kadar düzeldi acildeyiz şimdi hava veriyorlar bir iki kere burda da tıkandıröntgen çekildik ona da çok üzüldüm ya radyasyon bilemedim iyi mi ettik kötü mü şimdi ikinciyi istediler ciğerlerine süt kaçmış mı diye kuzum yutamıyor yaa ilk zamanlar böyle sıkıntısı yoktu sonradsn oldu
bir süredir tıkanma yaşıyordu öksürür gibi olup geçiyordu iki gündür yogundu bugün resmen nefes alamadı morardı sebebini bilmeden eve gitmekte benı cok tedirgin edecek hastanede yatarsa nasıl olur bilemiyorum hakkımızda hayırlısıAllah yardımcınız oldun. Aklına hemen kötü şeyler getirme. Bir anlık birşeyde olabilir. Benim yiğenim 2 kere durup dururken bayıldı bebekken. Herşeyine baktılar kalp , beyin vs. Sonuç D vitamini eksikliği çıktı. Bir dahada olmadı. Şimdi 7 yaşında maşallah. Yani sonuç inşallah çok basit birşey çıkar
burun aspiratörüm var daha perşembe günü yogun bakımdaki doktoruna götürdüm hırıltısınıda söyledim burun kuruluğundandır dedi birşey demedi şunu kullan dıye acaba ondan mı tıkanıyor ama ben ondan olduğunu düşünmüyorum bazen birikiyor ağzında bu akiam ilk tıkanmasında ki 3 kere tıkandı ilkinde birsürü kustu of bilmiyorum kafam cok karışık neden nıye falanÇok geçmiş olsun yavruya. Doktorlar gereksiz yere röntgen çekmez, lazımdır. Minicikler, burunlarını temizleyemiyorlar ki! Buraya da yazmıştım burun aspiratörü alın diye. ona Rağmen geçmiyor. Fizyolojik serum sıkıyor muydun burnuna?
Bende hiç uyuyamıyorum. Benimde 3 ocak kısmetse.Doguma son 4 kala uyuyamamak da neyin nesi ya hu. Belki en rahat zamanlarim ama gozume 1 damla uyku girmedi. Heyecandan olsaydi keske:/
Bende hiç uyuyamıyorum. Benimde 3 ocak kısmetse.
Amin. Ne güzel bir dua. Aylardır gerçek anlamda uyumuyorum desem doğrudur. Kızımı eşimi şimdi yolladım. Deniyeyim bakalım uyumayıInsallah bebisler uykuyu sever ve gazsiz olur da dogduktan sonra uyuruz:)
Çabucak anlaşılır da şifasını bulur inşallahröntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım et
Canım geçmiş olsun benim koca ayaklıma ne olmuş öyle balgamdan tıkanmıştır belki tez zamanda şifa diliyorumröntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım et
Bana bir doz iğne olarak verdiler. Endiseniz varsa bi doktorunuza danisin istersenizKızlar ben hamileliğimin başında Progestan kullanmıştım kanama alanı oluştuğu için geçince bıraktık.Şimdi iki haftadır yine kullanmaya başladım hem erken doğum riski var diye hemde nst de sancı çıktı diye sabah akşam kullan dedi doktorum ama ben alttan kullandığım için çatı muayenesinde sancı başlayanları falan okuyunca korktumdaha ilk hafta ileriye ittiriyordum bu hafta yapmıyorum dolayısıyla da ilaç ne kadar etki ediyor ne kadarı gidiyor bilemiyorum.aranızda kullanan var mı? Bugün 34+6 olduk
Bizde bebeğimle hastanedeyiz bugün tıkandı 1 dk kadar nefes alamadı ambulans çağırdık gelene kadar düzeldi acildeyiz şimdi hava veriyorlar bir iki kere burda da tıkandıröntgen çekildik ona da çok üzüldüm ya radyasyon bilemedim iyi mi ettik kötü mü şimdi ikinciyi istediler ciğerlerine süt kaçmış mı diye kuzum yutamıyor yaa ilk zamanlar böyle sıkıntısı yoktu sonradsn oldu
Cok gecmis olsun Allah şifasını versinröntgende birşey cıkmadı ciğerde süt yok ama nıye tıkandı belli değil hoca görcekmiş sabaha kadar acildeyiz hava veriyorlar hoca ne derse o yatıradabilirmiş..Allah ım yardım et
Bir gelişme var mı? Nasıl oldu mert?burun aspiratörüm var daha perşembe günü yogun bakımdaki doktoruna götürdüm hırıltısınıda söyledim burun kuruluğundandır dedi birşey demedi şunu kullan dıye acaba ondan mı tıkanıyor ama ben ondan olduğunu düşünmüyorum bazen birikiyor ağzında bu akiam ilk tıkanmasında ki 3 kere tıkandı ilkinde birsürü kustu of bilmiyorum kafam cok karışık neden nıye falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?