2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

N narantikibi geçmiş olsun canım sebebini bulsunlar da radyasyonu düşünme hiç. Minik bebekler daha zor büyüyor ama merak etme 3/3,5 kilodan sonra keyifle büyüteceksin biraz daha sabır

Bende 21. Haftadan beri kullanıyorum sabah akşam dışarda kalmadığı sürece etkili merak etme dr doğuma kadar kullanacaksın dedi benimde erken doğum rıskı olduğu için

Geçmiş olsun canım

Canım geçmiş olsun benim koca ayaklıma ne olmuş öyle balgamdan tıkanmıştır belki tez zamanda şifa diliyorum
kalbinde üfürüm gördü doktor saturasyonn düşüyor dedi ciğerlerinde bırsey yok hastaneye yatış yapıldı
tıkanıklıkla ilgili serum dedıgın gıbı ama kalpte üfürüm dedi kanda oksijen miktarı düşüyordu kansızlık varmış takip edilecek tıkanma diye geldik ne dıye yatıyoruz anlamadm valla burda da doktor baksn bakalm
N narantikibi geçmiş olsun canım sebebini bulsunlar da radyasyonu düşünme hiç. Minik bebekler daha zor büyüyor ama merak etme 3/3,5 kilodan sonra keyifle büyüteceksin biraz daha sabır
inşallah bakalım şimdi tarttılar 2060 olmuşuz ben bakarken sıkıntı etmiyorum ama keşke şu yutma tıkanma sorunu olmasaydı
N narantikibi gecmis olsun canim benim. tez zamanda saglikla cikarsiniz insallah. yeter ki iyi olsun, radyasyona takma şu anda canim
sağlığına etki etmesin zaten minnacık bebek olacaklar ondan endişem

R refikaaydin N narantikibi Çok geçmiş olsun kızlar umarım bebişleriniz hemen iyileşir.

Benim canım da sıkkın cuma günkü kontrolde bebek 2450 olmuş 35. haftada, 2 hafta öncesinde 2300 dü az kilo almış.
Bir de karın çevresi 33 haftalık görünüyordu kızımda da öyle olmuştu sonra büyümesi durmuştu.
Bu cuma tekrar randevum var bakalım ne diyecek.

Üfürünün sebebine bakarlar canım daha kötüsü olmadan çare bulunur en azından böyle düşün

Herseyimiz hazir ama ben cok zorlaniyorum artik iyice agirlastim saat kacta alacakmis seni doktorun
Doktorum sabah 6 da yatış yap ilk sezeryan seni alcam dedi çok heycanlıyım düşündükçe ağlayasım geliyor duygulanıyprum bende ağırlaştım iyice sancılarım da oluyor inşallah gününü bekler seni saat kaçta alacak doktorun

Bana sabah 8 de gel dedi 11 de alacaklarmis beni

N narantikibi deniz’in kalbinde de üfürüm görmüşlerdi, bu bahsettiğim damar sebep olmuş. Çok küçük olduğu için uzun zamanda iyileşiyor ama iyileşiyor. EKG çekilince anlaşılır. Çabucak sağlığına kavuşsun minik.

Chek gelişim geriliğinin sebebi nedir? Direnç mi var damarda? İnş bu kontrolde düzelmiş olur. Sağlıkla gelir. Öyle olmasa bile haftası güzel, 32 haftadan sonra nerdeyse hiç risk kalmıyor.
2 2kedi_1deli 2 kilonun üstündeki çocuklarda kendiliğinden kapanma ihtimali daha yüksekmiş. E şimdi bizimki tosun oldu, inş kapanır. 1 yıl süre verdi. Kalbinde de delik varmış, her bebekte oluyormuş, deniz’inki bayağı büyükmüş. Kalp olunca insan endişeleniyor. N narantikibi ’nin endişesini o kadar iyi anlıyorum ki!

aslında yogun bakımdayken tedavisini yapmışlar ama konustum yogun bakım sorumlusuyla birşey tetiklediyse genişlemiştir dedi bakalım 1 saate doktor gelir ne diyecek

Sanırım sebebi yok canım çünkü bir sebep söylemedi kızımda da şimdiki bebekte de
Damarlar, suyu normal ama karnı gelişmemiş. Bu haftaya kadar normaldi her şey.
Bana da çok bir şey demedi az büyümüş kızda da bu haftalarda gerilemeye başlamıştı dedi
Sonra rapora baktım AC %5 Persentil yazmış

sende hiç tıkanma oldu mu resmen morarıyor
Evet oluyordu. Hastanedeydi o zaman. Mosmor oluyordu. O tıkanmalar bitmeden taburcu etmediler. Tıkanınca hemşireler biraz bekliyordu, kendiliğinden nefes alamazsa müdahale etmeye hazır şekilde duruyorlardı yanında. Biraz nefessiz kalıp düzeliyordu ama tehlikeli bir şey tabi. Nefes alamayabilirdi de. Şayet damar açıklığından oluyorsa yeniden tedaviye başlarlar, 3 günlük bir tedavi. Kuzucuk ya, çabucak toparlasın.

Doktor konuyla ilgili endişelenmediyse veya riskli olduğu konusunda bilgilendirmediyse endişe etme. İlginç bir durum tabi. Herhangi bir sorun olmadan yalnızca göbek çevresi geri kalıyor.
Kız şimdi iyi değil mi? Bu durum herhangi bir soruna yol açmadı herhalde. Endişe etme, sağlıklı bir bebiş olacak ve annesinin canına okuyacak kulaklarımda ıngaaaa çığlıkları yankılanıyor birazdan yine başlar benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…