2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Emzirmek için uyandırma çabaları ayıkmıyor saat kurup kalktım ama 1 buçuk saattir uğraş halindeyim senin nasıl gidiyor ?
Başta öyle bir sorun oluyor ama merak etme 2 haftaya kadar her şey tersine dönecek
Deniz’in gaz dönemi başladı, 2 hafta o ne güzel derken son bi haftadır kulağımdan ıngaaaa sesleri gitmiyor. Bi de dudağını büzüp çenesini titretiyor. En sevdiğim hali ağlarkenki hali emiyor, ağlıyor, gaz çıkarıp bi daha emiyor. Kısır döngü resmen.vücudun süt üretmeye vakti olmuyor memeyi hiç bırakmadığı için. Demin gaz ilacını damlatırken meme sanıp içine çekti bayağı da yuttu doz aşımı önemli değil yazıyor prospektüste. Doya doya osursa da rahatlasam. Bi gün rezene içmesem Deniz hanım perişan. Farkındaysan aramıza mesafe koydum, hanımlı beyli konuşmaya başladımGeçen gün rezene içirdim. İşe yaradı. Bi gün kiraz çekirdekli yastık denedim, eh fena değildi. her gün yeni bir macera. Günlerdir uykusuz olduğumdan 15 dk uyuyakalmışım, o da gece yarısına denk gelmiş. yeni yıla uyuyarak girdim, gelecekten ümitliyim.

Rabbim saglik versin hepimizin miniklerine. Insan ne olursa olsun kiyamiyor. Benim de kv anlardi ilk soylediklerinde hepimiz aglamistik üzülmüstuk diye sonra gecti diyordu. Insallah senin miniginde iyilesecek en kisa zamanda ben de iki tane kiz var ikiside babaya benziyor bakalim 3.kime benzeyecek

Emzirmek için uyandırma çabaları ayıkmıyor saat kurup kalktım ama 1 buçuk saattir uğraş halindeyim senin nasıl gidiyor ?
Ya ne guzel dogurdun rahatladin , ugras simdi bebisle bende bekliyorum kurbanlik koyun gibi ne macera bekliyor beni bilmiyorum bak bebis yok ama bu saat oldu uyuyamadim

Kasinmak kaderimizmis saglikla gelsinler de biraz erken kavusmak da fena degil aslinda

Benim kaşıntılar geceleri ara ara el ve ayakta çok az devam ediyo ama değerler artık normale dönmüş. Yine de bugünkü kontrolde her şey yolunda olmasına rağmen kolestazdan dolayı doğumu erkene alacağız, riske girmeyelim dedi doktorum ve doğum tarihini belirledik. 37+2de olacak. 02.02.2020

Ben de doğum yaptım arkadaşlar 24aralıkta hakikaten ocak ayına kalmadı benimki de. 35+4te erken gelmek istedi çok şükür iyiyiz. Kalanlara hayırlı doğumlar
Gözün aydin canim , Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sen nasilsin ? Bebis nasil ? Neden erken dogum.oldu?

Ay en sevdiğim ağlama modeli dudak büzdürerek ağlamaları Eşim süt yapar diye rezene çayı almış içtim o gün ne ben ne bebiş uyanabildi kafamız güzel oldu biraz tam bir leylaydık Ben de her gün yeni uyandırma modelleri deniyorum ama olmuyor pek

Ya ne guzel dogurdun rahatladin , ugras simdi bebisle bende bekliyorum kurbanlik koyun gibi ne macera bekliyor beni bilmiyorum bak bebis yok ama bu saat oldu uyuyamadim
Bak bir hafta olmuş bile ben doğum yapalı Sen de doğumdan sonra için hazırlık yapıyorsun bak gece uyuyama filan gibi benim bebişte hafif sarılık var emmesi gerek o yüzden geceleri uyandırmak lazım sık sıķ Senin doğum daha belli değil mı ?

Az önce hastaneden geldim sancılarım vardı gittik ve nts de çok bi sancım çıkmadı alttan muayne edildim 1 parmak açıklık dendi daha önce yaşıyan varmı tahminen ne zamana olabilir ki doğumum
Degil 1, 3 cm aciklikla bile haftalarca dogum olmayabiliyormuş. Belli bi öngörüde bulunmak cok zor yani. Eger sancilarin çoksa ilerleme hizli olabilir belki ama ne kadar surer Allah bilir

Ben seni ocak anneai gibi benimsemistim 2 gun geriye al 31 ocaktan yakala bence ama 2.2.20 de cok havali olmus
Saka bi yana hayirli olsun. Benim de cuma ya da Cumartesi suni sanci icin yatisim yapilacak. C.tesi 37+1 oluyo

Ben de doğum yaptım arkadaşlar 24aralıkta hakikaten ocak ayına kalmadı benimki de. 35+4te erken gelmek istedi çok şükür iyiyiz. Kalanlara hayırlı doğumlar
Hayirli olsun sen de kurtuldun, kavuştun yavruna. Bi sağlık sorununuz yoktur insallah? Darisi kalanlarin basina

Bebeği doğan arkadaslara hayırlı olsun . Ben de gece 3 defa sancı çektim ama gaz sancısı mi doğum sancısı mi anlamadım . Gaz sancısı gibi girip bebeği hareket ettirip gidiyordu

Ben de seninle aynı durumdayım su an sanırım ama ben sancı hissetmedm rutin kontrolde cıktı sancı ve 2cm acıklık bakalım nolcak bende meraktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…