İstanbul da buz gibi bugünlerde ama 2 2kedi_1deli bana mısın demiyor. Maşallah. Beni de cesaretlendirdi, kafeye gidip bi çay kahve içicem, bi sufle yerim. Bebiş de uyusun yanımda. Çok fena gaza geldim.
Benim normal ama bilemedim ilk defa birak diyince icim rahat degil pekBenimd ikinci sezeyan ilkinde hic birakmadim kirkim cikana kadar bunda da brak demedi doktorum 2 ocak dogum tarihi
Evlerden ırakDun gece cok sinirliydim hic telefonu almadim elime yoksa firlatir kirardim valla.
Bizde eltimler ve tabiki kv ve kp vardi. Yemek yaptim eltim mezeleri aldi. Ben yeni yila emzirerek girdim juliet hic uyumadi eltim sagolsun baya oyaladi ama. Neyse bunlar gitti bende odama cekildim son kez emzireyim uyusun falan diye ve taaa taaaaammmmmm kv basladi arkamdan atip tutmaya. Esim asagi sigara icmeye inmisti geldi anladi tabi yuzumden ne oldu dedi. Dedim konusuyo yine. Bide yuksek sesle soyledim. Esim napiyosun falan diyo. Sen demedin mi dedim duyarsan git konus gerekirse kavga cikar diye falan tabi tuttu cikartmadi odadan.
Bir suru seye soylendi. En son kendi cocuklarina ne boktan cocuklarmis bunlar falan dedi. Cekemedigi seyde şu kayinbilader ve esim mutfafa girip yardim etti bize o istiyoki ogullari otursun yaysinlar bi taraflarini biz hizmet edelim. Bide esim buna mutfaktan cik kalabalik etme demesin micildirdi.... ama bi salatayi 1,5 saatto yaptigi icin bizde cildirmistik...
En son tavirlarini hic sevmedim bu ne boyle bi daha gelmem falan diyodu kv. Ama benden mi oglundan mi bahsetti anlamadim.
Gelmem diyo ama gitmiyoda
Oğlum sağlıkla doğsun inşallah onu büyütürken misyonum böyle anne olmamakDun gece cok sinirliydim hic telefonu almadim elime yoksa firlatir kirardim valla.
Bizde eltimler ve tabiki kv ve kp vardi. Yemek yaptim eltim mezeleri aldi. Ben yeni yila emzirerek girdim juliet hic uyumadi eltim sagolsun baya oyaladi ama. Neyse bunlar gitti bende odama cekildim son kez emzireyim uyusun falan diye ve taaa taaaaammmmmm kv basladi arkamdan atip tutmaya. Esim asagi sigara icmeye inmisti geldi anladi tabi yuzumden ne oldu dedi. Dedim konusuyo yine. Bide yuksek sesle soyledim. Esim napiyosun falan diyo. Sen demedin mi dedim duyarsan git konus gerekirse kavga cikar diye falan tabi tuttu cikartmadi odadan.
Bir suru seye soylendi. En son kendi cocuklarina ne boktan cocuklarmis bunlar falan dedi. Cekemedigi seyde şu kayinbilader ve esim mutfafa girip yardim etti bize o istiyoki ogullari otursun yaysinlar bi taraflarini biz hizmet edelim. Bide esim buna mutfaktan cik kalabalik etme demesin micildirdi.... ama bi salatayi 1,5 saatto yaptigi icin bizde cildirmistik...
En son tavirlarini hic sevmedim bu ne boyle bi daha gelmem falan diyodu kv. Ama benden mi oglundan mi bahsetti anlamadim.
Gelmem diyo ama gitmiyoda
Özellikle geceleri artarmış.Kızlar selam
Vücudumda küçük tatlı kaşıntılar var. Böyle sinir etmiyor ama bir bakıyorum başka yerim kaşınıyor.
acaba kolestaz falan böyle mi oluyor. Yoksa deli gibi bir kaşıntıyla mı başlıyor.
ben de aynı durumdayım ya maalesef dün eşime her yerimi kaşıttırdım sırtımı kollarımı. Bi şi de çıkmıyor tahlillerde . Anlamadım gitti hele şu kollarımın kaşıntısı....Kızlar selam
Vücudumda küçük tatlı kaşıntılar var. Böyle sinir etmiyor ama bir bakıyorum başka yerim kaşınıyor.
acaba kolestaz falan böyle mi oluyor. Yoksa deli gibi bir kaşıntıyla mı başlıyor.
Benim de ilk 1 hafta tahlillerim normaldi. Ama oglumda da kolestaz geçirdim o kasintiyi iyi bilirim. 1 hafta sonra tekrar tahlil vermek istedim ve iki katina cikmisti. Kana gecisi zaman aliyor. Yeniletin tahlilleriben de aynı durumdayım ya maalesef dün eşime her yerimi kaşıttırdım sırtımı kollarımı. Bi şi de çıkmıyor tahlillerde . Anlamadım gitti hele şu kollarımın kaşıntısı....
Ben aliskinim zaten gece kalkmalara simdi uyuyabilseydim iyiydiBak bir hafta olmuş bile ben doğum yapalıSen de doğumdan sonra için hazırlık yapıyorsun bak gece uyuyama filan gibi benim bebişte hafif sarılık var emmesi gerek o yüzden geceleri uyandırmak lazım sık sıķ Senin doğum daha belli değil mı ?
Hayirli olsun suni sanci mi verdiler benimde sekerim yuksek oldugu icin 38.haftada almaliyiz dedi doktorum once suni denenecek olmazsa sezeryanKızlar ben de doğurdum :) 30 aralıkta kontrole gitmiştim. Tansiyon 17 11 çıkınca doktorlar bebeği de sizi de riske atmayalım doğumu başlatalım dediler. 23.30 da bebeğimi doğurdum. Aklıma gelen herkese dua ettim. Hepimizi kurtarsın rabbim.
ya şuanda içtiğim hapların ilaçların haddi hesabı yok antibiyotik tedavisi tekrar başladık 5 günlük. Balgam sökücü assist şase yazdı o var 10 günlük . Kreval forte öksürük şurubu yazdı. Vinalac. Maltofer Demir ilacı. Calci d 3 net. Magnorm. Her yerim her anım ilaç oldu artık Bi kısmını içmiyorum çökecek sistemlerim zaten öksürmekten psikolojim allak bullak oldu 15 gün oldu bu akciğer enfeksiyonuna yakalanalı. Hangi hastalığıma yetişicem bilemedim bebeğim içeride İki büklüm oldu yazık iyice düşmüş aşağılara.Hatta ilac kullanmaya basladim sonra. Kan degerlerine gore dustu ama kasinti gecmedi hala. O surec de bi 5-6 gunu buldu
Çok sevindim maşallah. Nasıl oldu doğum.fırsat bulunca detaya girer misin? Umarım ikinizinde sağlığı yerindedir. Allah bağışlasınKızlar ben de doğurdum :) 30 aralıkta kontrole gitmiştim. Tansiyon 17 11 çıkınca doktorlar bebeği de sizi de riske atmayalım doğumu başlatalım dediler. 23.30 da bebeğimi doğurdum. Aklıma gelen herkese dua ettim. Hepimizi kurtarsın rabbim.
Çok geçmiş olsun. Sabret az kaldıya şuanda içtiğim hapların ilaçların haddi hesabı yok antibiyotik tedavisi tekrar başladık 5 günlük. Balgam sökücü assist şase yazdı o var 10 günlük . Kreval forte öksürük şurubu yazdı. Vinalac. Maltofer Demir ilacı. Calci d 3 net. Magnorm. Her yerim her anım ilaç oldu artık Bi kısmını içmiyorum çökecek sistemlerim zaten öksürmekten psikolojim allak bullak oldu 15 gün oldu bu akciğer enfeksiyonuna yakalanalı. Hangi hastalığıma yetişicem bilemedim bebeğim içeride İki büklüm oldu yazık iyice düşmüş aşağılara.dr bu baskıyla erken doğacak belli dedi
. Zaten bebeğimin gelişimi 3 hafta önden giderken şimdi gerçek gününe gerilemiş geçirdiğim hastalıklardan hele Bi de bu ezik öksürüğümden bebeğim bu saate dek nasıl erken doğmadı hayret ediyorum mucize gibi İnan bir öksürüyorum yan mahalle duyuyor .bu kadar beter olacağım aklıma gelmezdi havalanıp tavalanıyordum kullandığım bol bol takviyeler vesilesiyle Enn azından hasta olmuyorum falan diyodum .... mosmor oldum öksürmekten bebeğimi hiç rahat ettiremiyorum içerde .her öksürmemde karnım öyle Bi kasılıp zıplıyor ki içeride bebeği uyurken uyandırdığıma Eminim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?