2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

S. A güzel anneler. Sizlerden bir ricam olacaktı Ben 3. Kez tüp bebek tedavisine başladım. Cuma günü yumurtalarım toplanacak. Benim için dua edebilirseniz eğer cok ama cok mutlu olurum.(ismim bahar) altı yıldır bekliyorum mucizemi.. Hamilelerin duası kabul olur derler buna cok inanıyorum. Birde doğumda yapılan dualar tabi.. Dogumlarınız yaklasmıs Mevlam sizlere de bebişlerinizi sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin, hayırlı kolay dogumlar nasip etsin inşallah. Şimdiden Allah razı olsun. Ailenizle birlikte saglıklı huzurlu yıllar diliyorum

Benim yine ara ara su gibi akıntı devam ediyır. Normal su gibi
Çok olursa riske atma nolur nolmaz Galiba onu ayırt eden şeylerden varmış nerden alınıyo bilmiyorum ama okumustum. benim uzun zamandır geliyo ama kontrollerde suyum normal ondan saldım artık

Onemli olan iyi olmaniz canim , darisi bizim basimiza. Banada doktor olurda suyun gelirse yat ambulans cagir dedi. Acaba ne tehlikesi var ki? Bende olmaz diye cok onemsemedim. ☺

Ocak anneleri Aralık'ta doğum yaptı hep bende çok bekledim ama gelmedi paşa artık ne ayaklarım ne belim beni taşımıyor 39+4 gelse artık
Sancin oluyor mu hic canim ? Bende yarin 39+0 oluyorm. Sabahtan beri cok duzensiz sancim var insallah cogalir da dogururuz artik saglicakla ve kolay bir sekildebeklemekte zor oluyor .

Sancin oluyor mu hic canim ? Bende yarin 39+0 oluyorm. Sabahtan beri cok duzensiz sancim var insallah cogalir da dogururuz artik saglicakla ve kolay bir sekildebeklemekte zor oluyor .
Sancı nasıl oluyo tam olarak yani belim ağrıyor bugün aralıklı değil ama adet sancısı cekiyorum su an yani. Kasılma yok yani öyle arada bi olan yalancılardan farklı değil de

Cuma ya da cumartesi doğumum olacak. İnsallah dua ederim ben (unutmazsam)
İnsallah mucizenize kavusursunuz

Bu sabah ben de ogluma kavusacagim insallah. 2 ocakta dogum yapacak birkac kisi daha vardi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kizimi bırakıp doguma gitmek, sezaryen acisi, sutumun gelip gelmemesi gibi bircok endiselerim var. Allah korktugumuza ugratmasin insallah hersey yolunda gitsin. Rahat bor uyku uyuyabilirim insallah bu heyecanla:)

Sancım
sancı olmuyor sadece iki gündür mode bulantısı var sırt ve bel ağrım fazlalaştı kasılma vardı düzensiz bugün o da olmadı iki dk da oturup ayak uzatmiyom ama yine de gelmeyince gelmiyor inşallah ya gelseler hayırlısıyla

Rabbim yardımcınız olsun yarın benimde kontrolüm var doktor yatış verebilir bende heyecanlıyım kazasız belasız inşallah

Sancı nasıl oluyo tam olarak yani belim ağrıyor bugün aralıklı değil ama adet sancısı cekiyorum su an yani. Kasılma yok yani öyle arada bi olan yalancılardan farklı değil de ☺
Sanki buyuk tuvaletin gelmis gibi asagiya dogru kasiklarindan agri vuruyor :) aralikli oluyor uzun sürmüyor. Ilk defa bile yaşasan duzenli gelmeye baslayinca anliyorsun.

Benimde kemiklerim agriyor cok geceden beri :) seni neden doktor yatirir diye dusunuyorsun ?

Ben aliskinim zaten gece kalkmalara simdi uyuyabilseydim iyiydi sabah 8.30 da uyudum ancak. Sancim vardi ama duzensizdi. Simdi de cok hafif etkilemiyor fazla. Benim dogum belli degil malesef. Ne zaman sancilanirsam o zaman gidecegim hastaneye
Ben de seninle birlikte merakla bekliyorum ne zaman doğuracaksın diye

Hayırlı olsun canım hoşgeldi bebişin

Benim yine ara ara su gibi akıntı devam ediyır. Normal su gibi
Su gibi akıntı bende de oluyordu ama sıvı kontrollerde normal çıkıyordu, kontrollerde normalse endişe etme , Suyun gelmesi yavaş yavaş da olabiliyormuş dikkatli olmakta fayda var.

Kızlar ben taburcu olurken elime bir sürü kağıt verdiler bugün farkettim ki kağıtların birinin bir maddesinde şöyle yazıyor eğer bir sorun yok ise taburcu olduktan en geç 2 gün sonra çocuk.polikinliğine geliniz yazıyor.ben taburcu olalı 1 hafta oldu ve bebeğimi sadece sağlık ocağına götürdüm topuk kanı için ama çocuk polikinliğine gitmedim o yazıyı görmediğim için ne yapmalıyım şimdi bilemedim sizler hepiniz gittiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…