2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun suni sanci mi verdiler benimde sekerim yuksek oldugu icin 38.haftada almaliyiz dedi doktorum once suni denenecek olmazsa sezeryan
Evet canım suni sancı verdiler. Çok şükür zor olmadı sancı çektim biraz ama olacak o kadar. Ocak annesi derken aralığın sonunu yakaladım :)

ayyy nasil şaşırdım canim benim. Allah analı babalı buyutsun... bebek nasil iyisiniz dimi?

Evet canım suni sancı verdiler. Çok şükür zor olmadı sancı çektim biraz ama olacak o kadar. Ocak annesi derken aralığın sonunu yakaladım :)
MaşaAllah ya Allah cc analı babalı büyütsün dün mü doğdu bebişimiz? Kaç hafta kaç günlük doğdu. Normal oldu di mi . ay darısı başımıza vaktiyle sağlıkla ...

İlaclarin etkisiyle de yukselmis olabilir enzimlerin. Cok uzuldum Rabbim sifani versin

İlaclarin etkisiyle de yukselmis olabilir enzimlerin. Cok uzuldum Rabbim sifani versin
amin canım zor bir dönemden geçiyorum gerçekten zor . Sigara içmeyen böyle ciğerlerine sigara kokusu dahi girmesine müsaade etmeyen pimpirikli biriyim hiç sevmem kokusunu bile. Ama her yıl her yıl bu aylarda 1 er kere pnömoni geçiriyorum 25-30 günüme çizik çekiyorum resmen hayatımdan..... seneye aşı olmaya karar verdim. Pnömoniaşısı olcam artık nerede yapıyolarsa..... bıktım artık canıma tak etti

Ben de seninle aynı durumdayım su an sanırım ama ben sancı hissetmedm rutin kontrolde cıktı sancı ve 2cm acıklık bakalım nolcak bende meraktayım
Doktorum mesaj attı bu gün sancılarımı sordu bende adet sancısı gibi ara ara gelip geçiyo dedim bu hafta olur gibi doğum dedi bekliycem artık egzersiz göstermiş ti doktorum açıklığım artsın diye onu yapıyorum evde yürüyüp duruyorum bakalım nolcak

Çok şaşırdım Allah cc anneli babalı büyütmek nasip etsin, geçmiş olsun canım normal doğumda tansiyon yükseldi mi nasıl yaptınız ve en önemlisi doğum sonrası normale döndü mü tansiyonun, bebiş nasıl kaç kg çoksordum kusura bakma.

Benim de öyle giryo arada belimden falan nasıl bi egzersiz verdi ben simdilik beklesn istiyorum gerçi iki gün daha yürümüyorum bile

N Nazlizmir gözün aydın sağlıkla büyüt bebişi

Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerde sağlıkla büyütün bebişinizi

geçmiş olsun ama kullan ilaçlarını kafana göre eksiltme, az kaldı

Bebek şifasıyla gelir insallah

Benim de öyle giryo arada belimden falan nasıl bi egzersiz verdi ben simdilik beklesn istiyorum gerçi iki gün daha yürümüyorum bile
Bir yerden destek alarak çömelip kalkarak 10 kadar sayıyorum gün içinde aklıma geldikçe yapıyorum zaten çok üst üstede yapma dedi doktorum yorulmadan yapıyorum

Gözün aydin canim , Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sen nasilsin ? Bebis nasil ? Neden erken dogum.oldu?
Amin Allah razı olsun iyiyiz çok şükür. Sebebini bilmiyorum ama bi önceki gün kontrolüm vardı her şey normaldi nst de bi şey çıkmadı gecesine suyum boşaldı. Hemen sezaryene aldılar hayırlısı böyleymiş demek ki. 3 gün yoğun bakım sonra ev çok şükür rabbime kimseyi oralarda bekletmesin

Hayırlı olsun. Allah bağışlasın darısı sqğlıkla bizimde başımıza inşallah

Çok şükür bi sağlık sorunumuz yok sürpriz yaptı kerata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…