Evet canım suni sancı verdiler. Çok şükür zor olmadı sancı çektim biraz ama olacak o kadar. Ocak annesi derken aralığın sonunu yakaladım :)Hayirli olsun suni sanci mi verdiler benimde sekerim yuksek oldugu icin 38.haftada almaliyiz dedi doktorum once suni denenecek olmazsa sezeryan
ayyy nasil şaşırdım canim benim. Allah analı babalı buyutsun... bebek nasil iyisiniz dimi?Kızlar ben de doğurdum :) 30 aralıkta kontrole gitmiştim. Tansiyon 17 11 çıkınca doktorlar bebeği de sizi de riske atmayalım doğumu başlatalım dediler. 23.30 da bebeğimi doğurdum. Aklıma gelen herkese dua ettim. Hepimizi kurtarsın rabbim.
MaşaAllah ya Allah cc analı babalı büyütsünEvet canım suni sancı verdiler. Çok şükür zor olmadı sancı çektim biraz ama olacak o kadar. Ocak annesi derken aralığın sonunu yakaladım :)
İlaclarin etkisiyle de yukselmis olabilir enzimlerin. Cok uzuldum Rabbim sifani versinya şuanda içtiğim hapların ilaçların haddi hesabı yok antibiyotik tedavisi tekrar başladık 5 günlük. Balgam sökücü assist şase yazdı o var 10 günlük . Kreval forte öksürük şurubu yazdı. Vinalac. Maltofer Demir ilacı. Calci d 3 net. Magnorm. Her yerim her anım ilaç oldu artık Bi kısmını içmiyorum çökecek sistemlerim zaten öksürmekten psikolojim allak bullak oldu 15 gün oldu bu akciğer enfeksiyonuna yakalanalı. Hangi hastalığıma yetişicem bilemedim bebeğim içeride İki büklüm oldu yazık iyice düşmüş aşağılara.dr bu baskıyla erken doğacak belli dedi
. Zaten bebeğimin gelişimi 3 hafta önden giderken şimdi gerçek gününe gerilemiş geçirdiğim hastalıklardan hele Bi de bu ezik öksürüğümden bebeğim bu saate dek nasıl erken doğmadı hayret ediyorum mucize gibi İnan bir öksürüyorum yan mahalle duyuyor .bu kadar beter olacağım aklıma gelmezdi havalanıp tavalanıyordum kullandığım bol bol takviyeler vesilesiyle Enn azından hasta olmuyorum falan diyodum .... mosmor oldum öksürmekten bebeğimi hiç rahat ettiremiyorum içerde .her öksürmemde karnım öyle Bi kasılıp zıplıyor ki içeride bebeği uyurken uyandırdığıma Eminim artık...
amin canım zor bir dönemden geçiyorum gerçekten zor . Sigara içmeyen böyle ciğerlerine sigara kokusu dahi girmesine müsaade etmeyen pimpirikli biriyim hiç sevmem kokusunu bile. Ama her yıl her yıl bu aylarda 1 er kere pnömoni geçiriyorum 25-30 günüme çizik çekiyorum resmen hayatımdan..... seneye aşı olmaya karar verdim. Pnömoniaşısı olcam artık nerede yapıyolarsa..... bıktım artık canıma tak ettiİlaclarin etkisiyle de yukselmis olabilir enzimlerin. Cok uzuldum Rabbim sifani versin
Doktorum mesaj attı bu gün sancılarımı sordu bende adet sancısı gibi ara ara gelip geçiyo dedim bu hafta olur gibi doğum dedi bekliycem artık egzersiz göstermiş ti doktorum açıklığım artsın diye onu yapıyorum evde yürüyüp duruyorum bakalım nolcakBen de seninle aynı durumdayım su an sanırım ama ben sancı hissetmedm rutin kontrolde cıktı sancı ve 2cm acıklık bakalım nolcak bende meraktayım
Kızlar ben de doğurdum :) 30 aralıkta kontrole gitmiştim. Tansiyon 17 11 çıkınca doktorlar bebeği de sizi de riske atmayalım doğumu başlatalım dediler. 23.30 da bebeğimi doğurdum. Aklıma gelen herkese dua ettim. Hepimizi kurtarsın rabbim.
Benim de öyle giryo arada belimden falanDoktorum mesaj attı bu gün sancılarımı sordu bende adet sancısı gibi ara ara gelip geçiyo dedim bu hafta olur gibi doğum dedi bekliycem artık egzersiz göstermiş ti doktorum açıklığım artsın diye onu yapıyorum evde yürüyüp duruyorum bakalım nolcak
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel günlerde sağlıkla büyütün bebişiniziKızlar ben de doğurdum :) 30 aralıkta kontrole gitmiştim. Tansiyon 17 11 çıkınca doktorlar bebeği de sizi de riske atmayalım doğumu başlatalım dediler. 23.30 da bebeğimi doğurdum. Aklıma gelen herkese dua ettim. Hepimizi kurtarsın rabbim.
geçmiş olsun ama kullan ilaçlarını kafana göre eksiltme, az kaldıya şuanda içtiğim hapların ilaçların haddi hesabı yok antibiyotik tedavisi tekrar başladık 5 günlük. Balgam sökücü assist şase yazdı o var 10 günlük . Kreval forte öksürük şurubu yazdı. Vinalac. Maltofer Demir ilacı. Calci d 3 net. Magnorm. Her yerim her anım ilaç oldu artık Bi kısmını içmiyorum çökecek sistemlerim zaten öksürmekten psikolojim allak bullak oldu 15 gün oldu bu akciğer enfeksiyonuna yakalanalı. Hangi hastalığıma yetişicem bilemedim bebeğim içeride İki büklüm oldu yazık iyice düşmüş aşağılara.dr bu baskıyla erken doğacak belli dedi
. Zaten bebeğimin gelişimi 3 hafta önden giderken şimdi gerçek gününe gerilemiş geçirdiğim hastalıklardan hele Bi de bu ezik öksürüğümden bebeğim bu saate dek nasıl erken doğmadı hayret ediyorum mucize gibi İnan bir öksürüyorum yan mahalle duyuyor .bu kadar beter olacağım aklıma gelmezdi havalanıp tavalanıyordum kullandığım bol bol takviyeler vesilesiyle Enn azından hasta olmuyorum falan diyodum .... mosmor oldum öksürmekten bebeğimi hiç rahat ettiremiyorum içerde .her öksürmemde karnım öyle Bi kasılıp zıplıyor ki içeride bebeği uyurken uyandırdığıma Eminim artık...
amin canım zor bir dönemden geçiyorum gerçekten zor . Sigara içmeyen böyle ciğerlerine sigara kokusu dahi girmesine müsaade etmeyen pimpirikli biriyim hiç sevmem kokusunu bile. Ama her yıl her yıl bu aylarda 1 er kere pnömoni geçiriyorum 25-30 günüme çizik çekiyorum resmen hayatımdan..... seneye aşı olmaya karar verdim. Pnömoniaşısı olcam artık nerede yapıyolarsa..... bıktım artık canıma tak etti
amin canım zor bir dönemden geçiyorum gerçekten zor . Sigara içmeyen böyle ciğerlerine sigara kokusu dahi girmesine müsaade etmeyen pimpirikli biriyim hiç sevmem kokusunu bile. Ama her yıl her yıl bu aylarda 1 er kere pnömoni geçiriyorum 25-30 günüme çizik çekiyorum resmen hayatımdan..... seneye aşı olmaya karar verdim. Pnömoniaşısı olcam artık nerede yapıyolarsa..... bıktım artık canıma tak etti
Bir yerden destek alarak çömelip kalkarak 10 kadar sayıyorum gün içinde aklıma geldikçe yapıyorum zaten çok üst üstede yapma dedi doktorum yorulmadan yapıyorumBenim de öyle giryo arada belimden falannasıl bi egzersiz verdi ben simdilik beklesn istiyorum gerçi iki gün daha yürümüyorum bile
Amin Allah razı olsun iyiyiz çok şükür. Sebebini bilmiyorum ama bi önceki gün kontrolüm vardı her şey normaldi nst de bi şey çıkmadı gecesine suyum boşaldı. Hemen sezaryene aldılar hayırlısı böyleymiş demek ki. 3 gün yoğun bakım sonra ev çok şükür rabbime kimseyi oralarda bekletmesinGözün aydin canim , Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin. Sen nasilsin ? Bebis nasil ? Neden erken dogum.oldu?
Hayırlı olsun. Allah bağışlasın darısı sqğlıkla bizimde başımıza inşallahAmin Allah razı olsun iyiyiz çok şükür. Sebebini bilmiyorum ama bi önceki gün kontrolüm vardı her şey normaldi nst de bi şey çıkmadı gecesine suyum boşaldı. Hemen sezaryene aldılar hayırlısı böyleymiş demek ki. 3 gün yoğun bakım sonra ev çok şükür rabbime kimseyi oralarda bekletmesin
Çok şükür bi sağlık sorunumuz yok sürpriz yaptı kerataDegil 1, 3 cm aciklikla bile haftalarca dogum olmayabiliyormuş. Belli bi öngörüde bulunmak cok zor yani. Eger sancilarin çoksa ilerleme hizli olabilir belki ama ne kadar surer Allah bilir
Ben seni ocak anneai gibi benimsemistim 2 gun geriye al 31 ocaktan yakala benceama 2.2.20 de cok havali olmus
Saka bi yana hayirli olsun. Benim de cuma ya da Cumartesi suni sanci icin yatisim yapilacak. C.tesi 37+1 oluyo
Hayirli olsun sen de kurtuldun, kavuştun yavruna. Bi sağlık sorununuz yoktur insallah? Darisi kalanlarin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?