ya şuanda içtiğim hapların ilaçların haddi hesabı yok antibiyotik tedavisi tekrar başladık 5 günlük. Balgam sökücü assist şase yazdı o var 10 günlük . Kreval forte öksürük şurubu yazdı. Vinalac. Maltofer Demir ilacı. Calci d 3 net. Magnorm. Her yerim her anım ilaç oldu artık Bi kısmını içmiyorum çökecek sistemlerim zaten öksürmekten psikolojim allak bullak oldu 15 gün oldu bu akciğer enfeksiyonuna yakalanalı. Hangi hastalığıma yetişicem bilemedim bebeğim içeride İki büklüm oldu yazık iyice düşmüş aşağılara.
dr bu baskıyla erken doğacak belli dedi
. Zaten bebeğimin gelişimi 3 hafta önden giderken şimdi gerçek gününe gerilemiş geçirdiğim hastalıklardan hele Bi de bu ezik öksürüğümden bebeğim bu saate dek nasıl erken doğmadı hayret ediyorum mucize gibi İnan bir öksürüyorum yan mahalle duyuyor .bu kadar beter olacağım aklıma gelmezdi havalanıp tavalanıyordum kullandığım bol bol takviyeler vesilesiyle Enn azından hasta olmuyorum falan diyodum .... mosmor oldum öksürmekten bebeğimi hiç rahat ettiremiyorum içerde .her öksürmemde karnım öyle Bi kasılıp zıplıyor ki içeride bebeği uyurken uyandırdığıma Eminim artık...