2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oglumda hastane dogumdan 5 gun sonraya otomatik randevu vermisti.
İsitme testi falan yapiliyor sariliga bakiliyo kilo alimi vs rutin kontroller. Aile hekimligine gittiysen sorun yok ilk firsatta gidersin.
Bi cocuk dr arastirip baslarda rutin kontrole gitmekte fayda var

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu

allah kolaylik versin bende bugun doguracagim insallah suni sanci verilcek daha zamani olmadigindan endiseler icindeyim.uyku tutmadi insallalh agrisiz acisiz saglikli guzel bir dogum olur butun herkese ...

Cok gecmis olsun Allah sifa versin. Bebegi rahat ettiremiyorum diye uzulme Allah onu 7 kat icerde koruyor. Senden hep faydalı şeyleri emiyor.

Allah tez zamanda hayırlısı ile evladını sana verir inşallah. Allah isteğen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Ben hep dua ederim bebek isteyenler için.
Allah sağlıkla kavuştursun. Epidural mi yapılacak

Benim de bugün randevum var sata göre 40 hafta bitti ilk ultrasona göre 3 gün sonra 40 doluyor, bakalım neler diyecek son 2-3 randevuya stresten hep midem bulanarak giriyorum

Günaydın kızlar. Doğum yapamların gözü aydın oldun yapacak olanlara Allah kolaylık versin kolay doğumları olsun sağlıcakla kucaklarınıza alın inşaAllah.
Birşey danışıcaktım size alttan muayene sorası pembemsi kan geleminiz oldumu. Eğerki gelirse bu nişanmıdır. Nişan gelmesinden ne kadar zaman sora su gelebilir. Yani 2 hafta kadar sürebilirmi?

Evet spinal ve epidural birlikte yapilacakmis. Geneli onermedi. Eskide kaldi o artk mecbur kalinmadkca yapilmiyor dedi. Bogazim kurudu. Birsey yiyip icememek cok kotu. Bir de grip oldm 3 gndr bogazm kupkuru

Evet spinal ve epidural birlikte yapilacakmis. Geneli onermedi. Eskide kaldi o artk mecbur kalinmadkca yapilmiyor dedi. Bogazim kurudu. Birsey yiyip icememek cok kotu. Bir de grip oldm 3 gndr bogazm kupkuru
Insalllah cok guzel gecer canim , grip olmana üzüldüm insallah öksürük olmaz da dikislerin acimaz. Ne guzel dakikar sonra bebis kucaginda olacak. Insallah hemen toparlanirsin. Sende bebbis de saglicakla evinize gidersini
Bizede dua et kolay dogumumuz olsun.-

Sanki buyuk tuvaletin gelmis gibi asagiya dogru kasiklarindan agri vuruyor :) aralikli oluyor uzun sürmüyor. Ilk defa bile yaşasan duzenli gelmeye baslayinca anliyorsun.
Tamamdır teşekkür ederimm demek ki değilmiş beklemedeyiz

Günaydınn bana çatı muaynesi sonrası bir iki damla gelebilir o nişan değil demişti doktorum hatta muayneden önceki gece geldi o da açılmadan olmuş demişti nişan daha böyle kahvelı sümüksü bi akıntı seklinde dyorlar . Acemiyim ama ben de tabi

Kombine yi jer hastane yapmiyor neden acaba.
Benim dr um spinal onerdi, kabul edersem spinal yapacak. Kombinenin avantajı daha az hissetmek operasyon esnasinda sarsintiyi sanirim,oyle okumustum ama.

Hayirlisiyla evladiniza kavusmaniz dilegiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…