2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Düne kadar yattigim yerden kalkamiyordum hastayim diye bugun bir enerji patlamasi yasiyorum evi falan temizledim
günlerdir yaşadığım tansiyon yukseklıgnden ilaca ragmen düşmemesınden yerimden kalkamıyordm heryermde agrıyodu bugun bı enerjıyle uyandım evı temızledim tansıyonumda ıyı çok ılgınc 15 ocak ıcın gün verdi doktor ama ınsallah ben erken dogurmam annemler gelmedı malum kızıma bakıcak kımse yok arkada baska bır çocuk olunca ınsan herseyde onu düşünüyor gercekten enerjı olunca dogum yakınmı oluyorki bir de gobegım çok aşağı düştü arkadaşlar rahat nefes alıyorm böyle yumuşak

Benimde pazartesi randevum var seker oldugu icin fazla beklemeyelim dedi doktor boyle bir enerji var ama dogumla alakasi olmayan bi kendini iyi hissettigin gunde olabilir direk ona baglayamayiz tabi

Benimde pazartesi randevum var seker oldugu icin fazla beklemeyelim dedi doktor boyle bir enerji var ama dogumla alakasi olmayan bi kendini iyi hissettigin gunde olabilir direk ona baglayamayiz tabi
e tabi öyle de olabilir hayırlı zamnalarda dogsunlar senın nezaman doğum tarıhı verdı mi zaten 38 e yaklasmıssın sen

e tabi öyle de olabilir hayırlı zamnalarda dogsunlar senın nezaman doğum tarıhı verdı mi zaten 38 e yaklasmıssın sen
Pazartesi tam 38 olacak sekerim yuksek diye 38i gecirmeyelim dedi doktor pazartesi baslatacak mi dogumu bilmiyorum ama 38den sonra riskli dedi

dün akşama doğru 4.30 da aldılar 46 cm 1800 gr. Çok tatlı minik, sadece ilk kızım hastane yatağımdan inmiyor. Çok kıskanacak belli eve de gönderemiyoruz
Aaa ben sayfalara bakamıyorum tabi kaçırmışım o kısmı. Çok sevindim kuzum rabbim esirgesin maşallah

Ay bilmiyorum ki :) umarim öyledir sabahta erkenden uyandim asiri uykumu almis şekilde :) 2 3 gundur adacayi iciyorum belki ondan dogum yaklasmis olabilir doktor önerdi :)
Bende iceyim o zaman belki bende de işe yarar bu arada kizlar benim bebis dönmüs o kadar mutlu oldum ki. Ondan galiba 2 gundur cok sancim vardi . Insallah daha geri dönmez

dün akşama doğru 4.30 da aldılar 46 cm 1800 gr. Çok tatlı minik, sadece ilk kızım hastane yatağımdan inmiyor. Çok kıskanacak belli eve de gönderemiyoruz
46 cm mi ne tatli , cok seviyorum minik bebekleri. Cocuklar kiskanmadan yapamiyor zaten , birbirlerini sevsinler zıtlaşmasinlar da zamanla gecer sanirim. Benim birinci ikinciyi cok kiskanmadi derken buyudukce kiskanmaya basladi. Zilli kizim da ablasinin saclarini filan cekiyor aglatiyor devamli birde 3. Olunca Allah yardimcimiz olsun .

Genel anestezi ile sezaryen olan var mıydı aramızda?

Onun bebeği nasıl oldu acaba ya
Kaç gündür yazmıyor. İnş ikisi de iyidir.
O Otimoti nerdesin??? Bi haber gönder.

Kizlar merak etmişsiniz eksik olmayın. hiç zamanım olmadi siteye girmeye. Çok şükür ıyiyiz. Bir sıkıntımız yok. Evimizdeyiz

Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün inşallah

of off bu ne guzel pozz bayıldıımmm yesinler popişi Allah ım nazardan korusun sağlıkla buyut cok severım bu tarz gıysılerı

merhaba hanimlar. 38+5 olduk. ara ara kasilmalar var. alta baski yapıyor. afedersiniz koyu krem gibi akintim var dogumun yaklaştığını mi gosterir acaba ? ilkinde normal kontrole gittim 4 cm aciklik vardi. doguma alindim. simdi basima neler gelecegini bilmiyorum . bide sanki gunum gecmis gibi hala dogurmadin mi diyenler var sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…