günlerdir yaşadığım tansiyon yukseklıgnden ilaca ragmen düşmemesınden yerimden kalkamıyordm heryermde agrıyodu bugun bı enerjıyle uyandım evı temızledim tansıyonumda ıyı çok ılgınc 15 ocak ıcın gün verdi doktor ama ınsallah ben erken dogurmam annemler gelmedı malum kızıma bakıcak kımse yok arkada baska bır çocuk olunca ınsan herseyde onu düşünüyor gercekten enerjı olunca dogum yakınmı oluyorki bir de gobegım çok aşağı düştü arkadaşlar rahat nefes alıyorm böyle yumuşak
günlerdir yaşadığım tansiyon yukseklıgnden ilaca ragmen düşmemesınden yerimden kalkamıyordm heryermde agrıyodu bugun bı enerjıyle uyandım evı temızledim tansıyonumda ıyı çok ılgınc 15 ocak ıcın gün verdi doktor ama ınsallah ben erken dogurmam annemler gelmedı malum kızıma bakıcak kımse yok arkada baska bır çocuk olunca ınsan herseyde onu düşünüyor gercekten enerjı olunca dogum yakınmı oluyorki bir de gobegım çok aşağı düştü arkadaşlar rahat nefes alıyorm böyle yumuşak
Benimde pazartesi randevum var seker oldugu icin fazla beklemeyelim dedi doktor boyle bir enerji var ama dogumla alakasi olmayan bi kendini iyi hissettigin gunde olabilir direk ona baglayamayiz tabi
Benimde pazartesi randevum var seker oldugu icin fazla beklemeyelim dedi doktor boyle bir enerji var ama dogumla alakasi olmayan bi kendini iyi hissettigin gunde olabilir direk ona baglayamayiz tabi
dün akşama doğru 4.30 da aldılar 46 cm 1800 gr. Çok tatlı minik, sadece ilk kızım hastane yatağımdan inmiyor. Çok kıskanacak belli eve de gönderemiyoruz
Ay bilmiyorum ki :) umarim öyledir sabahta erkenden uyandim asiri uykumu almis şekilde :) 2 3 gundur adacayi iciyorum belki ondan dogum yaklasmis olabilir doktor önerdi :)
Bende iceyim o zaman belki bende de işe yarar bu arada kizlar benim bebis dönmüs o kadar mutlu oldum ki. Ondan galiba 2 gundur cok sancim vardi . Insallah daha geri dönmez
dün akşama doğru 4.30 da aldılar 46 cm 1800 gr. Çok tatlı minik, sadece ilk kızım hastane yatağımdan inmiyor. Çok kıskanacak belli eve de gönderemiyoruz
46 cm mi ne tatli , cok seviyorum minik bebekleri. Cocuklar kiskanmadan yapamiyor zaten , birbirlerini sevsinler zıtlaşmasinlar da zamanla gecer sanirim. Benim birinci ikinciyi cok kiskanmadi derken buyudukce kiskanmaya basladi. Zilli kizim da ablasinin saclarini filan cekiyor aglatiyor devamli birde 3. Olunca Allah yardimcimiz olsun .
Bende iceyim o zaman belki bende de işe yarar bu arada kizlar benim bebis dönmüs o kadar mutlu oldum ki. Ondan galiba 2 gundur cok sancim vardi . Insallah daha geri dönmez
Merhaba Kızlar
Sezeryanı genel anestezi istedim çok korktum nedense şimdi yürütecekler, en zor kısmı işin. Bebişi kuvöze aldılar 1800 gr doğdu. Bi sıkıntısı yok diyorlar ama ben göremedim daha yürüdükten sonra bebeğimi görmeye gideceğim inşallah. Sütüm hemen gelir sanıyordum kızımda çok çabuk gelmişti ama süre dair hiç bi belirti yok
Bizden haberler böyle
Ay hiç giremedim ya kimler doğurdu ne oldu haberim yok. Vaktim olursa geçmişe dönüp okuycam. Biz iyiyiz. Birazcik uykulaaar haram olduu modundayiz. Olsun saglikli olsun da
Ay hiç giremedim ya kimler doğurdu ne oldu haberim yok. Vaktim olursa geçmişe dönüp okuycam. Biz iyiyiz. Birazcik uykulaaar haram olduu modundayiz. Olsun saglikli olsun da
merhaba hanimlar. 38+5 olduk. ara ara kasilmalar var. alta baski yapıyor. afedersiniz koyu krem gibi akintim var dogumun yaklaştığını mi gosterir acaba ? ilkinde normal kontrole gittim 4 cm aciklik vardi. doguma alindim. simdi basima neler gelecegini bilmiyorum . bide sanki gunum gecmis gibi hala dogurmadin mi diyenler var sinir oluyorum