2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

En sinir olduğum soru zaten dogursam haberin olur ne sorup duruyorsun
Bu aralar bana da çok soran var dogurmuyor musun diye hee dogurmuyorum içimde kalcak çocuk

En sinir olduğum soru zaten dogursam haberin olur ne sorup duruyorsun
Bu aralar bana da çok soran var dogurmuyor musun diye hee dogurmuyorum içimde kalcak çocuk
ilki 36.haftada olunca bunu da erken bekliyorlar heralde. ama gunum gelmedi daha diyorum. strese giriyorum böyle :) bir de burda çoğu kişi dogurdu ya ben de bi degisik oldum.her an kendimde belirti arıyorum

Bu nasil bir tatlilik boyle masallah annesi ne guzel de giydirmis ❤❤yerim onu ben yaaa... bebekler nasil seviliyor boyle ya

Hayirli olsun tekrardan acaba epidural yuzunden mi oldu
Evet doğum öncesi ve dikişlerde çok faydası oldu ama itmekte dezavantaj, bir de oradaki kemiğim çıkıntılıymış onu atlatmakta zorlandı, ilk bebekte çıldırtırcasına olan sancıdan kurtulmak için daha kuvvetli itip atlattırmıştım orayı bunda o kadar çok kuvvetli beceremediğim için en son güçsüz düştüm bu da epiduralin dezavantajı işte hiç bir şey 4*4 lük olmuyor

Neyse ki saglikla bitmis hissetmedigin icin itememen normal

Kizlar 3 gündür bel ağrısı çekiyorum daha doğrusu 3 gün önce gece bel ağrısı başladı ama gündüz çok iyidim ağrı falan yoktu dün akşam üstü biraz haksızlıklar birlikte belimde ağrı adet sancısı gibi başladı bu gün gün boyu hep vardı karnım kasiliyo taş gibi oluyo belimde sanki adet olcakmisim gibi ağrı ve makatima vuruyo afedersiniz sanki büyük tuvaletimi yapsam rahatlayacak gibi sizce doktora gitmeli miyim birde vajinanın için ağrı hissediyorum zaman zaman sizce ne yapmalıyım 37+2 deyim

Acaba süt tazikli mi geliyor canım
olabilir çünkü bazen emerken dudaklarının kenarı hep süt oluyor fazla geliyor sanırım ama biberonlada bazen tıkanabiliyor oda ya tam uyanamadığından uykuya geçiyor gibi olup birikiyor ağzında yada hızlı hızlı çekince bilmiyorum ama cok korkuyorum bir gün acılmazsa diye rabbım acısını göstermesin

Hayır hayır saçmalama emzirme akademisi ne yazsana bu sıkıntıyı tazikli süt konusunda önerileri oluyor

Bende iceyim o zaman belki bende de işe yarar bu arada kizlar benim bebis dönmüs o kadar mutlu oldum ki. Ondan galiba 2 gundur cok sancim vardi . Insallah daha geri dönmez
Yaaa döndü mü şükürler olsun daha fazla inat edemedi demek ki annesi,güzellikle gelsin yavrucak

2 2kedi_1deli minoşşun kafası için sırt üstü yatırabiliyor musun bizimkisi yatmamak için direniyor midesi bulanıyor gibi yapıyor ama o kafa düzelmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…