Öerhaba. Doğumum sabah 08:47 de oldu. 3820gr ve 52 cm epidural spinal. İyiyiz öok şükür. Sütüm henüz gelmedi 13 saat emzirdim o da bende çok uğraştık. Çok ağladı ağladıkça hava yutup gazlandı. Biraz önce kaşıkla mama verildi. İnşallah biran önce sütüm gelir evladıma besin olur şifa olur. Doğum yapan tüm arkadaşlarım. Hayırlı uğurlu sağlıkla bol sütlü olır inşallah. Doğum bekleyen arkadaşlarım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
BBanu bora
Benim dogumum da Cumartesi suni sanci ile olacak da senin dogumu yakindan takip ettim oncelikle Allah hayirli evlat etsin
Bilac sey soracagim musait olur cevaplarsan cok sevinirim
Kacinci dogumundu? Suni verilmeye baslandiginda kac cm acikligin vardi? Kendi duzenli/duzensiz sancilarin var miydi? kac saat sonra dogum oldu?
Benim ikinci dogum ilki de suni sanciyla oldu ama bunda farkli durumlar var o yuzden sana sormak istedim
Öerhaba. Doğumum sabah 08:47 de oldu. 3820gr ve 52 cm epidural spinal. İyiyiz öok şükür. Sütüm henüz gelmedi 13 saat emzirdim o da bende çok uğraştık. Çok ağladı ağladıkça hava yutup gazlandı. Biraz önce kaşıkla mama verildi. İnşallah biran önce sütüm gelir evladıma besin olur şifa olur. Doğum yapan tüm arkadaşlarım. Hayırlı uğurlu sağlıkla bol sütlü olır inşallah. Doğum bekleyen arkadaşlarım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Ay hiç giremedim ya kimler doğurdu ne oldu haberim yok. Vaktim olursa geçmişe dönüp okuycam. Biz iyiyiz. Birazcik uykulaaar haram olduu modundayiz. Olsun saglikli olsun da
Ay hiç giremedim ya kimler doğurdu ne oldu haberim yok. Vaktim olursa geçmişe dönüp okuycam. Biz iyiyiz. Birazcik uykulaaar haram olduu modundayiz. Olsun saglikli olsun da
Ay tesekkur ederim canim benim hislerin dogru cikti demekki 9 ocak tahmini dogum tarihi. Digerleri de 41 ve 42. Haftalarda dogdu sanirim buda oyle olacak. Sancim cok oldu ama döndügü icindi galiba sen nasil oldun ? Insallah gecmistir agrilarin ve hastaligin
Ben de şaşırdım ama çok da sevindim senin adına ağrılarımın büyük bir oranı geçti çok şükür daha iyiyim annem ile babam bendeler sanırım biraz da onlara nazlandım güvendim
Ay tesekkur ederim canim benim hislerin dogru cikti demekki 9 ocak tahmini dogum tarihi. Digerleri de 41 ve 42. Haftalarda dogdu sanirim buda oyle olacak. Sancim cok oldu ama döndügü icindi galiba sen nasil oldun ? Insallah gecmistir agrilarin ve hastaligin
canım ben iyiyim idare ediyorum hala hırıltılı nefes almam devam ediyor öksürüyorum da bol bol . Antibiyotik tedavim devam ediyor 2 buçuk gün daha böyle, ama geçeceğini zannetmiyorum ilacım bittiğinde . Stresteyim de Kombimiz yine bozuldu kombici gelcek yarın. Dün de trafik kazası yaptım travma yaşadım çarptılar arka yandan .böyle yoğun sıkıntılı maceralı geçiyor son gebelik günlerim istediğim gibi değil. hamd olsun bel Ağrılarım azaldı şükür ara ara yokluyor da. bugün izne ayrıldım kafam rahata erdi yatıp dinlenicem artık bol bol Doğum korkum başladı şimdi ilk gebeliğim çok korkuyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum rüyalarımda Doğuma giriyorum doğuramıyprum bakalım inşaAllah herşey güzel olur bu yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen sağlığımız yerinde olsun yeter