2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Öerhaba. Doğumum sabah 08:47 de oldu. 3820gr ve 52 cm epidural spinal. İyiyiz öok şükür. Sütüm henüz gelmedi 13 saat emzirdim o da bende çok uğraştık. Çok ağladı ağladıkça hava yutup gazlandı. Biraz önce kaşıkla mama verildi. İnşallah biran önce sütüm gelir evladıma besin olur şifa olur. Doğum yapan tüm arkadaşlarım. Hayırlı uğurlu sağlıkla bol sütlü olır inşallah. Doğum bekleyen arkadaşlarım tez zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.

Benim ilk doğum suyum geldi sancım yoktu bebekte makat gelişti direk sezeryan oldum

Yaşı küçük mü benim oğlum birinci sınıfta herhangi bir sıkıntı yok ama kardeş deliside olmadı hiç bir zaman
Şubat sonu dört yaşı bitecek,biz bir şey demeden eşyalarımı kardeşim kullanabilir diyor seviyor görünüyor ama zaman yaklaştıkça endişelendi herhalde

Amin Allah razı olsun güle güle büyütün Bebeğinizi hayırlı evlat olsun inşallah

Yaaa döndü mü şükürler olsun daha fazla inat edemedi demek ki annesi,güzellikle gelsin yavrucak
Evet canim sükürler olsun döndü . O kadar şasirdim ve sevindim ki insallah geri dönmezde artik dogar sen nasil oldun ? Agrin sancin var mi ?

_Ravzaa_ kız çok sevindiiimm döneceğini hep hissediyodum ❤ sağlıkla kucağına al tez zamanda. DOğum tahmini tarih ne zaman
Ay tesekkur ederim canim benim hislerin dogru cikti demekki 9 ocak tahmini dogum tarihi. Digerleri de 41 ve 42. Haftalarda dogdu sanirim buda oyle olacak. Sancim cok oldu ama döndügü icindi galiba sen nasil oldun ? Insallah gecmistir agrilarin ve hastaligin

Kızlar az önce lavaboya gittim peçeteye kan bulaştı çizgi şeklinde. Hastaneye gittik sancım çıkmadı. Ben de napacağımı şaşırdım. Çok korktum (

Evet canim sükürler olsun döndü . O kadar şasirdim ve sevindim ki insallah geri dönmezde artik dogar sen nasil oldun ? Agrin sancin var mi ?
Ben de şaşırdım ama çok da sevindim senin adına ağrılarımın büyük bir oranı geçti çok şükür daha iyiyim annem ile babam bendeler sanırım biraz da onlara nazlandım güvendim

bugün agdaya gittim, tam bir hafta sonra dogum var. kuafor cok erken gelmissin dedi aman yaa. dedim bas gec çıkar mı o zamana kadar hemen ya

canım ben iyiyim idare ediyorum hala hırıltılı nefes almam devam ediyor öksürüyorum da bol bol . Antibiyotik tedavim devam ediyor 2 buçuk gün daha böyle, ama geçeceğini zannetmiyorum ilacım bittiğinde . Stresteyim de Kombimiz yine bozuldu kombici gelcek yarın. Dün de trafik kazası yaptım travma yaşadım çarptılar arka yandan .böyle yoğun sıkıntılı maceralı geçiyor son gebelik günlerim istediğim gibi değil. hamd olsun bel Ağrılarım azaldı şükür ara ara yokluyor da. bugün izne ayrıldım kafam rahata erdi yatıp dinlenicem artık bol bol Doğum korkum başladı şimdi ilk gebeliğim çok korkuyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum rüyalarımda Doğuma giriyorum doğuramıyprum bakalım inşaAllah herşey güzel olur bu yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen sağlığımız yerinde olsun yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…