2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

B Banu bora Benim dogumum da Cumartesi suni sanci ile olacak da senin dogumu yakindan takip ettim oncelikle Allah hayirli evlat etsin
Bilac sey soracagim musait olur cevaplarsan cok sevinirim
Kacinci dogumundu? Suni verilmeye baslandiginda kac cm acikligin vardi? Kendi duzenli/duzensiz sancilarin var miydi? kac saat sonra dogum oldu?

Benim ikinci dogum ilki de suni sanciyla oldu ama bunda farkli durumlar var o yuzden sana sormak istedim

voodooml ne durumdasın aklim sende kaldı doğdu mu?
18.25 de doğdu Güneşim çok şükür Allah herkese kolaylık versin, ilkini 3. Ikınışta çıkartan ben bunu45dk da çıkaramadım tek sefer vakumun da yardımıyla çıktı şükür ayağı kakalı kızım, emiyor hatta pek doymuyor bitti gitti, hepinizi Allah kurtarsın

Çok geçmiş olsun canım bebişi görünce süt de gelir inşallah stres yapma

Amanin neler olmuuş! Geliyorlaaar!
Yaav sen niçin uyanıksın
Kaşıntıdan değil dimi?
4te yapılan nst de sancım baya azalmış, hiç değilse ciğer geliştirici iğnelerden sonra vakit kazandık.
Şimdilik iyiyim panicim.
Gerçi ben hep iyiydim hiiçbişiy hissetmedim

Kız ben hep uyanığım sabahlara kadar. :)
Zaten yarasa yapılıydım, son haftalarda 2 saat uykudan sonra hemen uyanır oldum. Gün içinde saçma sapan saatlerde uyuyorum kısa kısa. Mesela bugün 16da sızıp 18de uyandım daha da tık yok :/
Kaşıntım çok az ama midem yanıyo yaa reflü başladı.
Geçmiş olsun sana o zaman.
Sen de acık daha sabret eeeey bebiş! Sessiz sessiz gelecek kendince çok ayıp

Kizlar benim kv de zona olmus ihale bana patladi. Malum zona stresten olur !!!! Esimin surat bes karis.

Valla biz ne kadar rahatsiz oluyosak onlarin ailelerinden, onlarinda bizim ailemizden o kadar rahatsiz olma haklari var.
Sonucta esime gorede annesi yardimci oluyodu en azindan alisveris ve yemege destegi vardi falan. Herkes kendi tarafindan bakiyor olaya.

Bu arada dogum yapan arkadaslar hayirli olsun.

Günaydınn. Hayırlı cumalar. Kızımı okula gönderdim bir selam vereyim dedim. Dogumda olan arkadaslara Allah kolaylik versin darısı bizlere ins

Bebişi gördüm çok minik minicik nutkum tutuldu ben ki 1 kg bebiş annesiyim bi tuhaf oldum görünce ana durumu çok şükür iyi gözüküyor
Ikinci beebekler oyle oluyor canim ☺ birinci cok buyukmus gibi geliyor ikinci minnacik. Yani ben bile oyle hissetnistim 3620 gr idi kizim . Gorunce ne kadar kucuk diyorduk . Insallah hemen toparlanip annesinin kucagina gelecek minik cennet kokulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…