Doğuma giren arkadaşlar biz doğum yapmayanları unutmayın olur mu dualarınızda yer verin bizlere şimdiden Allah razı olsun ikinci doğumda bir başka oluyor ya ilk evladı düşünüyorsun ya bana bişey olursa endişesi Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Gunaydın arkadaşlar, benim yumurtalar toplandı. Allahın izniyle saglıcakla döllenmeleri kaliteli embriyolar olması için fatiha ve ayetel kursi okuyup dua edebilirseniz cok mutlu olurum kızlar.(ismim bahar) Sizi seviyorum şimdiden Allah razı olsun sizlerden
doğuma giren arkadaşlara kolay sağlıklı doğumlar doğurmayı bekleyenlere de hayırlısı ile zamanında sağlıklı doğumlar dilerim biz 17 günlük olduk bile bu ara gaz sancıları başa bela tabi gece uykusuzluklari da arttı ama onun kokusunu içine çekmek herşeyi kolaylaştırıyor şuan ıkimizde Iyiyiz şükür lohusa psikolojisine hiç girmedim diyebilirim nasıl bisey hiç bilmiyorum bebeğimin herşeyi ile kendim ilgileniyorum doğumun 4. Günü evimin temizliğini bile yaptik eşimle annem yanimda ama yaşlı ve birazda tembel lik olduğu için sadece eşimle arada çay kahve keyfi yaparken bebekle ilgilenirken faydası oluyor diyebilirim ama olsun onun varlığı yeter doğumdan sonra annemin kıymetini daha iyi anladım iyiki var allah başımızdan eksik etmesin yavrum şimdi koynumda uyuyor çok şükür bugünlerimize hamileliğin boyunca hep içten içe kaybetme korkum vardı 14 yıldan sonra gelen mucizem ve riskli gebelik olmasından kaynakli çok şükür sağlıkla. Aldım kucağıma rabbim hiç bir anayı evlatsiz hiç bir yavruyu anasız bırakmasın o kadar savunmasizki tek sakinlestiren ana kokusu yavrumu şimdi tek korkum yavrunu ana kokusundan mahrum bırakmak annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim her isteyene nasip etsin inşallah ❤
18.25 de doğdu Güneşim çok şükür Allah herkese kolaylık versin, ilkini 3. Ikınışta çıkartan ben bunu45dk da çıkaramadım tek sefer vakumun da yardımıyla çıktı şükür ayağı kakalı kızım, emiyor hatta pek doymuyor bitti gitti, hepinizi Allah kurtarsın
Kızlar günaydın, öncelikle doğum yapanların bebeği hayırlı uğurlu olsun, yapacaklara da Rabbim kolaylık versin. Bana da 16 gün kaldı. Önceliğim normal doğum ama çatı muayenesine göre karar vereceğiz. Belden uyuşturmalı doğumun riski var mı merak ediyorum, benim belimde de normalde ağrı var. Korkuyorum, genel anesteziyle mi olsam diyorum. Fikir verirseniz çok sevinirim.
Kızlar selam 1 cm açıklık var tansiyonum yine 150 ye 100 plasenta olgunlaşmış suni sancı verelim diyorlar kabul ettim. Duanıza talibim kolay bir doğum olur inşallah çok stresliyim
Kızlar selam 1 cm açıklık var tansiyonum yine 150 ye 100 plasenta olgunlaşmış suni sancı verelim diyorlar kabul ettim. Duanıza talibim kolay bir doğum olur inşallah çok stresliyim
Teşekkür ederim arkadaslar cok şükür bebeğimde bende iyiyiz. 2900 doğdu oğlum küvezede girmedi sağlıklı yanımda. Diğer doğum yapan arkadaşlarada hayırlı olsun
Kızlar günaydın doktordan geldik.
Dayanılmaz bacak ağrım olduğu için doktor Pazartesi günü sezaryen yapmaya karar verdi.
Ne zaman doğurcam derken doğum için günü aldım
Ciğer geliştirici iğne vurdu yine de. Yarın yine vuracak.
Akşama nasipse annem gelecek uçak bileti aldım
Doğuma giren arkadaşlar biz doğum yapmayanları unutmayın olur mu dualarınızda yer verin bizlere şimdiden Allah razı olsun ikinci doğumda bir başka oluyor ya ilk evladı düşünüyorsun ya bana bişey olursa endişesi Rabbim yar ve yardımcımız olsun
Dogum yaklasinca insana enerji gelirmis banada aynisi oldu . Bende de 2 gundur duzensiz sanci vardi bugun doktor kontrolüm vardi , hic mi sanci olmaz doguramiyacagim boyle giderse
Dogum yaklasinca insana enerji gelirmis banada aynisi oldu . Bende de 2 gundur duzensiz sanci vardi bugun doktor kontrolüm vardi , hic mi sanci olmaz doguramiyacagim boyle giderse
Ay bilmiyorum ki :) umarim öyledir sabahta erkenden uyandim asiri uykumu almis şekilde :) 2 3 gundur adacayi iciyorum belki ondan dogum yaklasmis olabilir doktor önerdi :)
Çok güzel olmuş canım bak normal bile doğurdun bebişin kilosuda iyi normal sayılır hatta. Çabucak toparlanırsınız inşallah.
Ben de şimdi doktorla sonuçları konuşmaya gidicem. Radyolog doppler yaptı ve kan akışı kritik seviyeye gerilemiş dedi 1 hafta ya dayanır ya dayanmazmış. Bakalım kendi doktorum ne diyecek. e-GFR diye bi değer bozulmuş böbrek fonksiyonları ile ilgili sanırım. Bebekte maksimum 2200 en fazla dedi o da. yani kilo da almıyor doğal olarak bu şartlar altında.. Bu hafta bende doğurucam gibi gözüküyor dr ne diyecek merak ediyorum.
Rabbim sağ salim kavuştursun kuzum. Baştan beri riskliydi benimki de. Benzer şeyleri yaşadım seninle. Keşke az daha dursaydu kilo alsaydı diyodum ama çok şükür gözümğn önünde şuan. Hiç içini karartma herşey çok güzel olacak :)
Kaizen S
canım Allah uzun ömürler versin yavruna MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kaç gram doğdu tam bebişin o kadar miniş mi kıyamam ya nasıl tatlıdır o şimdi kaç haftalık kaç günlük doğdu . Rabbim bol bol kilolandırsın tez zamanda .
Rabbim sağ salim kavuştursun kuzum. Baştan beri riskliydi benimki de. Benzer şeyleri yaşadım seninle. Keşke az daha dursaydu kilo alsaydı diyodum ama çok şükür gözümğn önünde şuan. Hiç içini karartma herşey çok güzel olacak :)
Kaizen S
canım Allah uzun ömürler versin yavruna MaşaAllah Allah analı babalı büyütsün kaç gram doğdu tam bebişin o kadar miniş mi kıyamam ya nasıl tatlıdır o şimdi kaç haftalık kaç günlük doğdu . Rabbim bol bol kilolandırsın tez zamanda . ❤☺
dün akşama doğru 4.30 da aldılar 46 cm 1800 gr. Çok tatlı minik, sadece ilk kızım hastane yatağımdan inmiyor. Çok kıskanacak belli eve de gönderemiyoruz