2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ya cok gecmis olsun canim. Iyiki sana birsey olmadi kazada , korkudan bile birsey olabilirdi. Valla ben rahatladim izne ciktigin icin , insallah simdi evde dinlenirsin de guzelce gecer. Son gunlerinde yat bol bol dinlen. Dogumdan da hiic korkma ki kolay olsun. Dua edelim hep birbirimize ki kolay olsun hepimizin dogumu.

Aksam 6 dan beri uyanik imkani yok uyumuyor. Surekli memede. Hani oyle agizda tutmakta degil emiyor uyuya kalirsa kendi birakiyor yatiriyorum 15 dakika en fazla sonrs yine kucak ve meme.. ac olmasi ihtimali yok artik davul gibi sisti. Arada gazda cikariyor. Ne olucak boyle bilmiyorum. Hergun bir saat daha uzatiyor bu sureyi. 7 /8 saat uyanik kalmis oluyor

voodooml mesajin asil muhatabi sensin
Yarin sabah gidecegm hastaneye suni sanci verilecek. Heyecandan uyuyamiyorum

amin inşaAllah kolay olur hepimizin doğumu Hayatımda hep hastanelerden korkmuşumdur girmeye çekinirdim maazAllah iğne falan yaparlar diye hiç hastaneye gitmezdim kaçardım. Okula aşıcılar gelince de kaçardım çocukken. Artık bu saatten sonra alışmalıyım nazlanmak da bir yere kadar. Geçen hafta hastanede kolumda damar bulamadılar kadın elimden girmek istedi elimi delecekseniz ilaç falan istemem kalsın dedim. Çok pis korkuyom Bu bebekleri Bi şekilde doğurmalıyız Allah’ın izniyle sağlıkla olsunlar.

ilki 36.haftada olunca bunu da erken bekliyorlar heralde. ama gunum gelmedi daha diyorum. strese giriyorum böyle :) bir de burda çoğu kişi dogurdu ya ben de bi degisik oldum.her an kendimde belirti arıyorum
Birde herkes tekerleme gibi kız çocuğu erken dogarmis gününü beklemezmis lafı , benimde ne olucagi belli değil ilk doğum ya , sezeryan olsa günüm belli olur en azından . Böyle bilmeden beklemek daha zor tecrübesizlik acemilik :)) bel ve kasık ağrım dan başka bişey yok akıntım fazla o da normalmiş bakalım keyfi ne zaman isterse ozaman gelir bebeğim , sağlıkla gelsinde . Sizin cinsiyet nedir

kizlar 10-20 dkda bir alt karnima sanci giriyor ve karnim kaskati oluyor. bugun kontrolum var. ama ben cok endişeleniyorum dogum mu bu acaba. cok düzenli sancilar 2 saattir

40ına kadar bebekler çok huy değiştirir diyorlar her gün yeni bir şey çıkaracaklar başımıza bizimkisi de öğleden sonra bir yatıyor uyandırabilene aşk olsun

Genel anestezi ile sezaryen olan var mıydı aramızda?

ben bu doğumumda genel istedim, tansiyonum fln fırlar diye korktum spinalden. Çok güzel uyudum uyandım. Bunyem kaldırıyor geneli ondan tercih ettim zaten

Merhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz

Maaşallah Allah anneli babalı büyütsün
3 Ocak mi oldu doğum tarihiniz, tansiyon dan mı aldılar sezeryana canım

Hayır kontrol için geldim sancım ve açıklığım varmış.
Sabaha kadar sancıları durdurmaya çalıştılar ama açıklık arttı. Tansiyonum gayet iyyidi. Benim de genel anestezi oldu. Nasılsınız ?

Ben iyiyim bugün taburcu edecekler, bebek de iyi aslında biberondan içebiliyor bazende göğsümü tutuyor ne zaman çıkar dedim çocuk Dr una çıkmadan 1 gün önce söylerim diyor cins bi Dr dur kendisi. Eve çıkınca süt mü getiririm sık sık emzirmeye mi gelirim ya da taburcu olmasam mı kararsızım siz nasılsınız?

Kızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???

İzin için zamanlaman da güzel olmuş ben de 32.hafta çalışabilir aldım 33 te doktor çalışamaz yaptı bir hafta çalışabildim eğer herşey yolunda gitseydi karne gününe kadar çalışacaktım sonraya aktaracaktım hiç bir şey planladığın gibi olmuyor maşallah güzel olmuş senin baya başından çalışabildin birde hasta halinle olumlu giden de şeyler var iyi düşün sonra bizim gibi rapor derdine girmeyeceksin.Güzel güzel yat yuvarlan evde

Kızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???
Sarılık değerinin yükselmesi yeterince beslenemediğini gösterir bebeğin. 2 saate bir emzirip 30cc mama hazırlayıp verin. İlk günler süt az geliyor çoğu zaman o yüzden mama takviyesi şart oluyor sarılığın ilerlememesi için. Süt arttıkça bebek de güzel emdikçe mamayı kesersiniz yavaştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…