Ya cok gecmis olsun canim. Iyiki sana birsey olmadi kazada , korkudan bile birsey olabilirdi. Valla ben rahatladim izne ciktigin icin , insallah simdi evde dinlenirsin de guzelce gecer. Son gunlerinde yat bol bol dinlen. Dogumdan da hiic korkma ki kolay olsun. Dua edelim hep birbirimize ki kolay olsun hepimizin dogumu.canım ben iyiyim idare ediyorum hala hırıltılı nefes almam devam ediyor öksürüyorum da bol bol. Antibiyotik tedavim devam ediyor 2 buçuk gün daha böyle, ama geçeceğini zannetmiyorum ilacım bittiğinde . Stresteyim de Kombimiz yine bozuldu kombici gelcek yarın. Dün de trafik kazası yaptım travma yaşadım çarptılar arka yandan .böyle yoğun sıkıntılı maceralı geçiyor son gebelik günlerim istediğim gibi değil. hamd olsun bel Ağrılarım azaldı şükür ara ara yokluyor da. bugün izne ayrıldım kafam rahata erdi yatıp dinlenicem artık bol bol Doğum korkum başladı şimdi ilk gebeliğim çok korkuyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum rüyalarımda Doğuma giriyorum doğuramıyprum bakalım inşaAllah herşey güzel olur bu yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen sağlığımız yerinde olsun yeter ☺❤
@Banu bora Benim dogumum da Cumartesi suni sanci ile olacak da senin dogumu yakindan takip ettimoncelikle Allah hayirli evlat etsin
Bilac sey soracagim musait olur cevaplarsan cok sevinirim
Kacinci dogumundu? Suni verilmeye baslandiginda kac cm acikligin vardi? Kendi duzenli/duzensiz sancilarin var miydi? kac saat sonra dogum oldu?
Benim ikinci dogum ilki de suni sanciyla oldu ama bunda farkli durumlar var o yuzden sana sormak istedim
amin inşaAllah kolay olur hepimizin doğumuYa cok gecmis olsun canim. Iyiki sana birsey olmadi kazada , korkudan bile birsey olabilirdi. Valla ben rahatladim izne ciktigin icin , insallah simdi evde dinlenirsin de guzelce gecer. Son gunlerinde yat bol bol dinlen. Dogumdan da hiic korkma ki kolay olsun. Dua edelim hep birbirimize ki kolay olsun hepimizin dogumu.
Allah anali babali buyutsun canimm. masallah prenseseMerhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
Teşekkür ederim. Yarın çıkma ihtimalimiz var bakalım :)Allah anali babali buyutsun canimm. masallah prenseseyarin cikiyo musunuz
Birde herkes tekerleme gibi kız çocuğu erken dogarmis gününü beklemezmis lafı , benimde ne olucagi belli değil ilk doğum ya , sezeryan olsa günüm belli olur en azından . Böyle bilmeden beklemek daha zor tecrübesizlik acemilik :)) bel ve kasık ağrım dan başka bişey yok akıntım fazla o da normalmiş bakalım keyfi ne zaman isterse ozaman gelir bebeğim , sağlıkla gelsinde . Sizin cinsiyet nedirilki 36.haftada olunca bunu da erken bekliyorlar heralde. ama gunum gelmedi daha diyorum. strese giriyorum böyle :) bir de burda çoğu kişi dogurdu ya ben de bi degisik oldum.her an kendimde belirti arıyorum
40ına kadar bebekler çok huy değiştirir diyorlar her gün yeni bir şey çıkaracaklar başımıza bizimkisi de öğleden sonra bir yatıyor uyandırabilene aşk olsunAksam 6 dan beri uyanik imkani yok uyumuyor. Surekli memede. Hani oyle agizda tutmakta degil emiyor uyuya kalirsa kendi birakiyor yatiriyorum 15 dakika en fazla sonrs yine kucak ve meme.. ac olmasi ihtimali yok artik davul gibi sisti. Arada gazda cikariyor. Ne olucak boyle bilmiyorum. Hergun bir saat daha uzatiyor bu sureyi. 7 /8 saat uyanik kalmis oluyor
Kızlar gece doğum yaptım Allah a çok şükürAllah ım sizlere de kolaylıkla versin inşaallah
Kızlar hayırlı olsun uykusuz gecelere hoşgeldinizMerhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
Genel anestezi ile sezaryen olan var mıydı aramızda?
Merhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
Hayır kontrol için geldim sancım ve açıklığım varmış.ben bu doğumumda genel istedim, tansiyonum fln fırlar diye korktum spinalden. Çok güzel uyudum uyandım. Bunyem kaldırıyor geneli ondan tercih ettim zaten
Maaşallah Allah anneli babalı büyütsün
3 Ocak mi oldu doğum tarihiniz, tansiyon dan mı aldılar sezeryana canım
Hayır kontrol için geldim sancım ve açıklığım varmış.
Sabaha kadar sancıları durdurmaya çalıştılar ama açıklık arttı. Tansiyonum gayet iyyidi. Benim de genel anestezi oldu. Nasılsınız ?
Sağol instegram gibi demek o kadar karıştırdım hiç aklıma gelmedi@ tuşuna bas etiketlemek istediğin kişinin adını yaz
İzin için zamanlaman da güzel olmuş ben de 32.hafta çalışabilir aldım 33 te doktor çalışamaz yaptı bir hafta çalışabildim eğer herşey yolunda gitseydi karne gününe kadar çalışacaktım sonraya aktaracaktımcanım ben iyiyim idare ediyorum hala hırıltılı nefes almam devam ediyor öksürüyorum da bol bol. Antibiyotik tedavim devam ediyor 2 buçuk gün daha böyle, ama geçeceğini zannetmiyorum ilacım bittiğinde . Stresteyim de Kombimiz yine bozuldu kombici gelcek yarın. Dün de trafik kazası yaptım travma yaşadım çarptılar arka yandan .böyle yoğun sıkıntılı maceralı geçiyor son gebelik günlerim istediğim gibi değil. hamd olsun bel Ağrılarım azaldı şükür ara ara yokluyor da. bugün izne ayrıldım kafam rahata erdi yatıp dinlenicem artık bol bol Doğum korkum başladı şimdi ilk gebeliğim çok korkuyorum kurbanlık koyun gibi bekliyorum rüyalarımda Doğuma giriyorum doğuramıyprum bakalım inşaAllah herşey güzel olur bu yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen sağlığımız yerinde olsun yeter ☺❤
Sarılık değerinin yükselmesi yeterince beslenemediğini gösterir bebeğin. 2 saate bir emzirip 30cc mama hazırlayıp verin. İlk günler süt az geliyor çoğu zaman o yüzden mama takviyesi şart oluyor sarılığın ilerlememesi için. Süt arttıkça bebek de güzel emdikçe mamayı kesersiniz yavaştanKızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?