- 2 Kasım 2012
- 1.027
- 962
- 323
güle güle kullan ben de bebeğin çantasını hazırladım kendime valiz hazırlıcam çantaya neler koydunu z kaç takım koydunuz 4 yeter mi . Penye battaniye 3 tane koydum her takıma birer müslin koydum fazla mıdırÇantanın bazı eksiklerini daha bugün aldim.p.tesi doguracam gibi geliyor ya hadi hayırlısı
Hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah. Bize de 10 ocak’a gün verdi doktor. Normal istiyordum ama vajinal muayeneyi bile zor yaptırdım. Zar zor karar verdik sezaryene.Merhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
bende normal doğumu çok çok istedim ama sırf o anı yaşamak için nasıl bir his bebek nasıl hıssedılıyor dırek göğsüne almak vs xok mucize birşeydi ve harıkaydı benım gözümde vıdeolar izlerken hayal eder mutlu olur gözyaşlarımı tutamazdımKızlar desteğinize çok ihtiyacım var. Ben normal doğum istiyordum ama aşırı panik bir yapım var. Doktorum bugün çatı muayenesini zor yaptı. Zaten normalde de ilişkide zorlanan bir insanım. O yüzden istemesem de sezaryene karar verdik. Şu an içim çok huzursuz , sanki bebeğime ihanet etmiş gibiyim normal olmayacağı için. Ağlıyorum doktordan geldiğimden beri. Kendimi çok güçsüz bir anne gibi hissediyorum
Canım çevremden dolayı da böyle hissediyorum. Uzun boylu bir kadınım. Boylu bi kadınsın ne var mantığıyla bakıyorlar. Ama yapı olarak çok hassasım. Zaten biz senin normal yapamayacagını biliyoduk diyenler oldu duyunca. Bu beni çok üzüyor. Normalde takmam ama iyice hassaslaştım. Doğru söylüyorsun o an bebeğime bişe olsa hep vicdan azabı çekeceğim. Hayırlısı artık. Çok sağ ol canım fikir verdiğin için.bende normal doğumu çok çok istedim ama sırf o anı yaşamak için nasıl bir his bebek nasıl hıssedılıyor dırek göğsüne almak vs xok mucize birşeydi ve harıkaydı benım gözümde vıdeolar izlerken hayal eder mutlu olur gözyaşlarımı tutamazdımsonuc 30.haftada sezeryan belki 38 i 40 ı görseydim yıne olmayabılırdı ama bu kendını kötü guçsuz hıssetmen ıcın bır sebep değil ya doğuma gıdıp dogurmaya calısırken bebegıne bır sey olsa nasıl dayanacaksın asıl o zamn kendını suclu hissedersın evet belki catı muayenesı kötü gecıp doğuranda vardır ama buda nasıp işi yaşamadan bılemezsın hayırlısını iste rabbim den hangısı olursa olsun tek düşündüğün senin ve bebegının saglığı olsun sezeryan kötü birşey değil canım sezeryan sonrası bebeğim yogun bakımdaykende cok güçlüydüm hala da öyle kendıne ınan guven kafandan kötü seyleri at ağlama kendını yıpratma..
Epidural normal dogumu dusundun muCanım çevremden dolayı da böyle hissediyorum. Uzun boylu bir kadınım. Boylu bi kadınsın ne var mantığıyla bakıyorlar. Ama yapı olarak çok hassasım. Zaten biz senin normal yapamayacagını biliyoduk diyenler oldu duyunca. Bu beni çok üzüyor. Normalde takmam ama iyice hassaslaştım. Doğru söylüyorsun o an bebeğime bişe olsa hep vicdan azabı çekeceğim. Hayırlısı artık. Çok sağ ol canım fikir verdiğin için.
afedersin de nerden bılıyorlarmış bir laf var müneccim şeyimi yedın dıyeCanım çevremden dolayı da böyle hissediyorum. Uzun boylu bir kadınım. Boylu bi kadınsın ne var mantığıyla bakıyorlar. Ama yapı olarak çok hassasım. Zaten biz senin normal yapamayacagını biliyoduk diyenler oldu duyunca. Bu beni çok üzüyor. Normalde takmam ama iyice hassaslaştım. Doğru söylüyorsun o an bebeğime bişe olsa hep vicdan azabı çekeceğim. Hayırlısı artık. Çok sağ ol canım fikir verdiğin için.
Bize göre sıkıntı yokta insanlar çok tuhaf her kafadan bi ses çıkıyor, alıştım artık he deyip geçiyorumaynen ben de normal dogum bekliyorum.ne zman olacak diye soruyorlar. Her an olabilir iki haftta sonra da olabilir Allah bilir diyorum:) hic alakasi yok bence kiz erkegin erken yada gec gelmesi . ilk oglum 36.haftada oldu .bu heralde 40 i devirecek. bu da erkek canim
Ben normalde hafif derece vajinusmustum. Yani bacaklarımı zor açıyorum. Çengele çıkarken bile korka korka çıkıyorum. Acısını geçtim bacaklarımı açmada çok sıkıntı çekiyorum.Epidural normal dogumu dusundun mu
Sağlıkla büyüsün bebiş Gözünüz aydınKızlar dün akşam 20.25 te doğduk 56 cm 3.400 gram Allah sizleri d e bebeklerinize sağlıkla kavuştursun. Tansiyon yüzünden bir gün daha burdayız. Şöyle bir sorun var ki sütüm gelmiyor napıyım ne ediyim şaşırdım...
Özelde mi yapacaksin peki canim dogumunu ? Eger ozelse catala cikmadan dogum yapip yapamayacagini sorabilirsin. Ben 2.yi yurtdisinda yaptim dizlerimin üstünde yatakta dogdu. Farkli bir tecrübe oldu , eger bacaklarini acamiyorsan deneyebilirsin. Ama arkadasinda dedigi gibi güclü olmalisin , senin bebegin icin hangisi daha iyiyse onu sec ve diger secenegi dusunme asla. Rabbim yardimcimiz olsun. Hepimiz kolayca dogum yapacagiz insallah , guzel dusunelimBen normalde hafif derece vajinusmustum. Yani bacaklarımı zor açıyorum. Çengele çıkarken bile korka korka çıkıyorum. Acısını geçtim bacaklarımı açmada çok sıkıntı çekiyorum.
Gözun aydin canim , hosgelmis minigimizKızlar dün akşam 20.25 te doğduk 56 cm 3.400 gram Allah sizleri d e bebeklerinize sağlıkla kavuştursun. Tansiyon yüzünden bir gün daha burdayız. Şöyle bir sorun var ki sütüm gelmiyor napıyım ne ediyim şaşırdım...
Koz cocugu erken mi dogarmis ? Kim diyor ki onuBirde herkes tekerleme gibi kız çocuğu erken dogarmis gününü beklemezmis lafı , benimde ne olucagi belli değil ilk doğum ya , sezeryan olsa günüm belli olur en azından . Böyle bilmeden beklemek daha zor tecrübesizlik acemilik :)) bel ve kasık ağrım dan başka bişey yok akıntım fazla o da normalmiş bakalım keyfi ne zaman isterse ozaman gelir bebeğim , sağlıkla gelsinde . Sizin cinsiyet nedir
Hiiccc korkma canim , kendini kasmazsan gercekten gelip geciyor . Sanci cekerken bile , sanci geliyor sanki canin cok yaniyor ama sanvi geciyor ya o ara bile rahatlayip unutuyorsun sanki. Hele kendi sancinla olunca cok daha rahat oluyoramin inşaAllah kolay olur hepimizin doğumu❤ Hayatımda hep hastanelerden korkmuşumdur girmeye çekinirdim maazAllah iğne falan yaparlar diye hiç hastaneye gitmezdim kaçardım. Okula aşıcılar gelince de kaçardım çocukken . Artık bu saatten sonra alışmalıyım nazlanmak da bir yere kadar. Geçen hafta hastanede kolumda damar bulamadılar kadın elimden girmek istedi elimi delecekseniz ilaç falan istemem kalsın dedim. Çok pis korkuyom Bu bebekleri Bi şekilde doğurmalıyız Allah’ın izniyle sağlıkla olsunlar.
Evet canım özelde yapıcam. Ama direkt çengele alıyolar. Dogumda pek psikolojimi düşüneceklerini sanmıyorum. Hayırlısı bakalım canım. Rabbim herkesin evladını sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah.Özelde mi yapacaksin peki canim dogumunu ? Eger ozelse catala cikmadan dogum yapip yapamayacagini sorabilirsin. Ben 2.yi yurtdisinda yaptim dizlerimin üstünde yatakta dogdu. Farkli bir tecrübe oldu , eger bacaklarini acamiyorsan deneyebilirsin. Ama arkadasinda dedigi gibi güclü olmalisin , senin bebegin icin hangisi daha iyiyse onu sec ve diger secenegi dusunme asla. Rabbim yardimcimiz olsun. Hepimiz kolayca dogum yapacagiz insallah , guzel dusunelim
Çengele almak ne demek oluyor ay ne kadar korkutucuEvet canım özelde yapıcam. Ama direkt çengele alıyolar. Dogumda pek psikolojimi düşüneceklerini sanmıyorum. Hayırlısı bakalım canım. Rabbim herkesin evladını sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Aaaaa 42 haftada bebek iyice irileştikçe irileşirHiiccc korkma canim , kendini kasmazsan gercekten gelip geciyor . Sanci cekerken bile , sanci geliyor sanki canin cok yaniyor ama sanvi geciyor ya o ara bile rahatlayip unutuyorsun sanki. Hele kendi sancinla olunca cok daha rahat oluyorkorkmaz rahat olursan bebekte daha rahat dogar . Ben ilk kizimi catala cikinca bir dakika olmadan dogurdum hemde hic sesim cikmiyordu pirt diye dogdu , Rabbim hepimize oyle kolay dogum nasip etsin. Hastanelerde bizim icin var ama Rabbim kimseyi muhtac etmesin oralara gitmeye. Ilk dogumda nefret etmistim 42.haftayi gecmisti dogmamisti kizim. 40.haftadan sonra iki gunde bir gidiyordum. Allahim dogsun daha gelmeyecegim hastaneye dedim , dedim ama nerden demistim hastanelerde kalmistim.
Kaç saat aralıklarla besledin ve ne kadar mama verdin cnm ?????bana anlatır mısın cnm ??? Buarada 35+5 de doğurdum 9 günlük 2.470 gr 47 cm doğdu 4 gün sonra 2350 düştü şimdi kendi kilosunu yakalamaya ve geçmeye çalışıyoruz. 2-2.30 saatte bi 30-40 cc sütümü sağıp veriyorum. Akşamda mama veriyorum. Yeterli olur mu bilmiyorum ama öyle yapıyorum hala hastanedeyiz.Verdikleri ışık bir anda düşürüyor. Şimdi biraz yükselmesi normal. Sana tavsiyem mama takviyesi de yapabilirsin biz o şekilde atlattık. Uyandırmak zor oluyor kilo kaybıda yaşadı kuzum hem anne sütü hem mama verdik atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?