2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızcağızımda hafif sarılık çıktı yaa. Her bebekte olurmuş da insan geriliyo. Sürekli meme açık emzirme peşindeyim açık büfe bugün kontrol edecekler
Kızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???
Benim bebeğimde de hafif sarılık var.Hastaneden çıkarken değeri 10du.Doktor bol bol emzirmemi emzirerek geçeceğini söyledi.Şimdi değerine baktırmadım ama rengi açıldı sarı rengi baya gitti.Bol bol emzirmekte fayda var.Sarılık kafada başlarmış vücuda inermiş ordan da ayaklara en son gözlere ayaklara indiğinde hemen doktora götürülmeliymiş.Sarılık halsizlik yapıyormuş bebişleri zorla uyandırıp emzirmek lazım.

Biz de bugün çıkabilirmişiz. Kalsan daha iyi ama kızın evdeydi onu düşünüyodun, eve gidip gelebilirsin de.

Arkadaşlar daha önce sezaryen tecrübesi olan var mı aranızda bilmiyorum ama yara açık şekilde banyoyu ne zaman yapabilirim bant yapıştırarak yaptım iki kez ama bi de bunu öğrenmek istiyorum bebekten dolayı kontrole de gidemedim hastane çok uzak ve hava malum çok soğuk. 24 ünde oldu doğumum. Teşekkürler

Merhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
Hayırlı olsun hep sağlıklı olun inşaallah. Benimki de 2 buçuk kilo doğdu. Çok şükür iyi. Kaçıncı haftada oldu sizinki

Kızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???
Verdikleri ışık bir anda düşürüyor. Şimdi biraz yükselmesi normal. Sana tavsiyem mama takviyesi de yapabilirsin biz o şekilde atlattık. Uyandırmak zor oluyor kilo kaybıda yaşadı kuzum hem anne sütü hem mama verdik atlattık

Artık açık şekilde yapabilirsin bende ilk başta bantlı yaptım. Sonra 2 gün sonra açık yapabilirsin dediler . Islak bırakma iyice kurula

aynen ben de normal dogum bekliyorum.ne zman olacak diye soruyorlar. Her an olabilir iki haftta sonra da olabilir Allah bilir diyorum:) hic alakasi yok bence kiz erkegin erken yada gec gelmesi . ilk oglum 36.haftada oldu .bu heralde 40 i devirecek. bu da erkek canim

peki siz sanciniz aciklik oldugunu hic hissettiniz mi

Benim yara iz kalmasin diye 9 ay kapali kalicak ozel bi bantla o yuzden bilemedim. Ama baska ameliyatimda dikislerim varken bile dus almistim. Bence 15 gun dolunca sorun olmaz

Biz de bugün çıkabilirmişiz. Kalsan daha iyi ama kızın evdeydi onu düşünüyodun, eve gidip gelebilirsin de.
Pazartesi ne kadar hastanede karar kıldık bakalım kızım karnıma hiç dikkat etmiyor biraz toparlanmış olurum hem daha pratik olur bebek için diye

perşembe günü sezaryen oldu Dr cuma akşam bantı çıkardı Cumartesi yani bugün duş olabilirmişim açık bırakarak duşa girmeden ve çıkınca ozonlu zeytinyağ süreceğim

çalıştım ama değdi mi bilmiyorum ki çok zorlandı ayrıca işimden yüzde yüz verim aldığımı zannetmem :) hep oturdum çünkü çok kilo aldım. Rekor bende sanırım 96 oldum 73 ile kalmıştım. bir kulun planı var bir Allah’ın planı var yaradanın dediği oluyor her zaman. Sen kaç hafta kaç günlüksün şimdi cnm. Psikolojim bozuldu geceleri rüyamda doğurmaya çalışıyorum

Kesinlikle tetikliyor. Yada doktor bilerek bir şey yapıyor. İnanın değiyor çekilen acıya Allah yardımcınız olsun. Ben masaj falan yapmadım ama yapmakta fayda var dikişlerim biraz zorluyor

doğumdan 1 hafta sonra kontrole gıtmıştım bantı cıkardı sonra acık sekılde duş aldım silmeden havluyu hafıf bastır cek seklınde kurula ıslak bırakma demişti bır sıkıntı yasamadım

Çantanın bazı eksiklerini daha bugün aldim. p.tesi doguracam gibi geliyor ya hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…