Kızcağızımda hafif sarılık çıktı yaa. Her bebekte olurmuş da insan geriliyo. Sürekli meme açık emzirme peşindeyim açık büfebugün kontrol edecekler
Benim bebeğimde de hafif sarılık var.Hastaneden çıkarken değeri 10du.Doktor bol bol emzirmemi emzirerek geçeceğini söyledi.Şimdi değerine baktırmadım ama rengi açıldı sarı rengi baya gitti.Bol bol emzirmekte fayda var.Sarılık kafada başlarmış vücuda inermiş ordan da ayaklara en son gözlere ayaklara indiğinde hemen doktora götürülmeliymiş.Sarılık halsizlik yapıyormuş bebişleri zorla uyandırıp emzirmek lazım.Kızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???
Biz de bugün çıkabilirmişiz. Kalsan daha iyi ama kızın evdeydi onu düşünüyodun, eve gidip gelebilirsin de.Ben iyiyim bugün taburcu edecekler, bebek de iyi aslında biberondan içebiliyor bazende göğsümü tutuyor ne zaman çıkar dedim çocuk Dr una çıkmadan 1 gün önce söylerim diyor cins bi Dr dur kendisi. Eve çıkınca süt mü getiririm sık sık emzirmeye mi gelirim ya da taburcu olmasam mı kararsızım siz nasılsınız?
Hayırlı olsun hep sağlıklı olun inşaallah. Benimki de 2 buçuk kilo doğdu. Çok şükür iyi. Kaçıncı haftada oldu sizinkiMerhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
Bana da oluyor bugün . Son durumun ne acabakizlar 10-20 dkda bir alt karnima sanci giriyor ve karnim kaskati oluyor. bugun kontrolum var. ama ben cok endişeleniyorum dogum mu bu acaba. cok düzenli sancilar 2 saattir
Verdikleri ışık bir anda düşürüyor. Şimdi biraz yükselmesi normal. Sana tavsiyem mama takviyesi de yapabilirsin biz o şekilde atlattık. Uyandırmak zor oluyor kilo kaybıda yaşadı kuzum hem anne sütü hem mama verdik atlattıkKızlar bişey soracağım size. Sarılık değerimiz 24.75 çıktı sonra hastaneye yatırdık 7 kadar düştü dün sabah 9.1 oldu gece de 10 olmuş. Önce düşüp sonra yükselmesi normal mi ???
Artık açık şekilde yapabilirsin bende ilk başta bantlı yaptım. Sonra 2 gün sonra açık yapabilirsin dediler . Islak bırakma iyice kurulaArkadaşlar daha önce sezaryen tecrübesi olan var mı aranızda bilmiyorum ama yara açık şekilde banyoyu ne zaman yapabilirim bant yapıştırarak yaptım iki kez ama bi de bunu öğrenmek istiyorum bebekten dolayı kontrole de gidemedim hastane çok uzak ve hava malum çok soğuk. 24 ünde oldu doğumum. Teşekkürler
aynen ben de normal dogum bekliyorum.ne zman olacak diye soruyorlar. Her an olabilir iki haftta sonra da olabilir Allah bilir diyorum:) hic alakasi yok bence kiz erkegin erken yada gec gelmesi . ilk oglum 36.haftada oldu .bu heralde 40 i devirecek. bu da erkek canimBirde herkes tekerleme gibi kız çocuğu erken dogarmis gününü beklemezmis lafı , benimde ne olucagi belli değil ilk doğum ya , sezeryan olsa günüm belli olur en azından . Böyle bilmeden beklemek daha zor tecrübesizlik acemilik :)) bel ve kasık ağrım dan başka bişey yok akıntım fazla o da normalmiş bakalım keyfi ne zaman isterse ozaman gelir bebeğim , sağlıkla gelsinde . Sizin cinsiyet nedir
peki siz sanciniz aciklik oldugunu hic hissettiniz miHayır kontrol için geldim sancım ve açıklığım varmış.
Sabaha kadar sancıları durdurmaya çalıştılar ama açıklık arttı. Tansiyonum gayet iyyidi. Benim de genel anestezi oldu. Nasılsınız ?
kontrolunuz ne zman acaba ? bizi de bilgilendirin :)kizlar 10-20 dkda bir alt karnima sanci giriyor ve karnim kaskati oluyor. bugun kontrolum var. ama ben cok endişeleniyorum dogum mu bu acaba. cok düzenli sancilar 2 saattir
Arkadaşlar daha önce sezaryen tecrübesi olan var mı aranızda bilmiyorum ama yara açık şekilde banyoyu ne zaman yapabilirim bant yapıştırarak yaptım iki kez ama bi de bunu öğrenmek istiyorum bebekten dolayı kontrole de gidemedim hastane çok uzak ve hava malum çok soğuk. 24 ünde oldu doğumum. Teşekkürler
Hiç hissetmedim. Sancıların durması için ilaç verdiler ama açılma artmaya devam etmişpeki siz sanciniz aciklik oldugunu hic hissettiniz mi
Pazartesi ne kadar hastanede karar kıldık bakalım kızım karnıma hiç dikkat etmiyor biraz toparlanmış olurum hem daha pratik olur bebek için diyeBiz de bugün çıkabilirmişiz. Kalsan daha iyi ama kızın evdeydi onu düşünüyodun, eve gidip gelebilirsin de.
Arkadaşlar daha önce sezaryen tecrübesi olan var mı aranızda bilmiyorum ama yara açık şekilde banyoyu ne zaman yapabilirim bant yapıştırarak yaptım iki kez ama bi de bunu öğrenmek istiyorum bebekten dolayı kontrole de gidemedim hastane çok uzak ve hava malum çok soğuk. 24 ünde oldu doğumum. Teşekkürler
çalıştım ama değdi mi bilmiyorum ki çok zorlandı ayrıca işimden yüzde yüz verim aldığımı zannetmem :) hep oturdum çünküİzin için zamanlaman da güzel olmuş ben de 32.hafta çalışabilir aldım 33 te doktor çalışamaz yaptı bir hafta çalışabildim eğer herşey yolunda gitseydi karne gününe kadar çalışacaktım sonraya aktaracaktımhiç bir şey planladığın gibi olmuyor maşallah güzel olmuş senin baya başından çalışabildin birde hasta halinle olumlu giden de şeyler var iyi düşün sonra bizim gibi rapor derdine girmeyeceksin.Güzel güzel yat yuvarlan evde
Kesinlikle tetikliyor. Yada doktor bilerek bir şey yapıyor. İnanın değiyor çekilen acıya Allah yardımcınız olsun. Ben masaj falan yapmadım ama yapmakta fayda var dikişlerim biraz zorluyorBenim doktor da çatı muaynesini 38de yapıyorum tetiklemesin diye demişti demek ki etkisi varmış. Var dedi mi doktor da ☺ Yarın olucam ben de ve vajinal muayne de hiç olmamıştım birwz gerginim normal bişi oldugunu biliyorum ama insan rahat olamıyo ki acıyo da olabilir o da mesele değil snlik bişi ama ben eskiden kalma bi kendini kasma durumum var perine masajı falan yapmayı düşünemiyorum. Nasıl doğum yapcaz bakalımböyle böyle aşıcam inşallah. Ay cok az kaldı bizim de nasıl olcak inşallah kolaylıkla olur. Ama o an katlanılıyor geçen bi sürec değil mi motive ediyorım kendimi Bebişe kavuşcaz
doğumdan 1 hafta sonra kontrole gıtmıştım bantı cıkardı sonra acık sekılde duş aldım silmeden havluyu hafıf bastır cek seklınde kurula ıslak bırakma demişti bır sıkıntı yasamadımArkadaşlar daha önce sezaryen tecrübesi olan var mı aranızda bilmiyorum ama yara açık şekilde banyoyu ne zaman yapabilirim bant yapıştırarak yaptım iki kez ama bi de bunu öğrenmek istiyorum bebekten dolayı kontrole de gidemedim hastane çok uzak ve hava malum çok soğuk. 24 ünde oldu doğumum. Teşekkürler
MaşaAllahMerhaba uykusuzlar. Kızım bugün öğlen 12de sezaryenle doğdu. 2buçuk kilo 49 cm.
İkimiz de iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?