2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ben 60 cc mama verdim günde 6 kere . 2 saatte bir de emzirdim. Uyandırmak çok zor oldu ama. Doktor kilo düşüşü olduğu için 6 kere mama ver demişti 90 cc . 90 cc çok fazla geldi içemedi hepsini bende 60 verdim. Bende 36+2 de 3200 doğum yaptım

Sagolun Bende 11 li ve 5 li hastane cikisi. 2 tane de tulumlu takim koydum. Battaniye zaten hastane cikisinda var. Bir tane de kalin koydum. Müslin almadim ben. Birde kundak tarzi disari cikarken bebegi koyabilecegimiz bisey koydum. Bunlari onceden hazirlamistim ama hasta bezi gögüs ucu kremi pisik kremi. Burun aspiratorünu filan bugün aldim. Birde bebek bakim örtüsü.

Dün ilk defa 50 cc verdim hepsini çıkardı korktum bende 30-40 cc veriyorum kilo farkı var cnm ondan seninki 60 cc alıyor. Ben korkuyorum vermeye. Pazartesinden itibaren 45 cc yapıcam bakalım.

Yani asil senin psikolojin degil mi onemli olan ? Ozel oldugu icin belki istegini onemserler dedim ama doktorunla konus en dogrusu hangisiyse onu yap gücsüzlük filan dusunme her anne güclüdür

Ya kizlar buzluga süt atayim yedek olsun diye sagmaya calisiyorum sagarken süt gelmiyor deliricem 20 cc anca cikti. Ama benim kiz emiyor. Tabi simdi kafamda deli sorular bu cocuk doymuyor olabilir mi?

yok benimki cok iri degildi. 56cm 3kilo 300 gr di cokta kolay dogdu. Biraz daha erken dogsa daha kucuk olacakti demekki . Simdi cok paylasiliyor dogumlar ondan galiba korkuyor insan. Ben niyeyse hic korkmuyordum . Ama hic dogum izlememistim. Gerci simdi gordukce kendim bile dogururum diyorum hersey normalse. Turkiyede dogum yaptigimda kesik attiklari icin galiba igne vurmuslardi hicbirsey anlamamistim. Birdaki dogumda dikis atarken bile direk diktiler , evde dogurmaktan farki yoktu ☺

Gözun aydin canim , hosgelmis minigimiz sütünde gelir insallah , gelmiyor diye dusunme , az da gelse bebegin emdigi cok doyurucudur. Eger doymuyorsa mama verebilirsin ama sütün gelecektir kesinlikle tersini dusunme
Çok teşekkür ederim darısı tüm hamilelerin başına böyle su gibi bir şey geliyor ama su yani onu mu vermem lazım acaba

canım biz 5 sepet çamaşır yıkadık tüm 11 ve 5 li setlerin parçaları birbirine karıştı. Ben şöyle yaptım 1 penye battaniyenin içine 1 müslin battaniye 1 içlik zıbın, 1 çorap 1 ağız bezi 1 önlük 1 alt üst takım 1 şapka 1 eldiven koyup battaniyenin içine sardım. Bunun gibi 4 tane takım yaptım. Bi de videolarda izlemiştim hemşireler bTtanyie içinde 5 parça olsun diyodu (alt üst takım, şapka eldiven koyup sarın diyolardı )

Kilosu iri değilmiş boyu uzunmuş seninkinin 42 haftayı doldurup doğuran çok çevremde bebeleri nasıl tosuncuk lar Bi görsen 4500 kilo falan doğan var boylarını çok hatırlamıyorum

Çok teşekkür ederim darısı tüm hamilelerin başına böyle su gibi bir şey geliyor ama su yani onu mu vermem lazım acaba
Amin canim bizde hayirlisiyla kavusuruz insallah yavrularimiza canim birden bembeyaz gelmez ki zaten . Genelde 3.gun tam gelir diyorlar. Herkeste degisebilir. Ama ilk gelen sarimsi su gibi olan süt cok besleyiciymis. Merak etme doymazsa kakasini yapmaz aglar huzursuz olur. Eger oyle olursa sende mama verirsin . Ama mutlaka gelir sütün

Kilosu iri değilmiş boyu uzunmuş seninkinin 42 haftayı doldurup doğuran çok çevremde bebeleri nasıl tosuncuk lar Bi görsen 4500 kilo falan doğan var boylarını çok hatırlamıyorum
Kocaman kocaman gozlerini acmisti ellerine yapisti hemen ellerini emiyordu boyuna hemsirelerde uzun demisti bende diyordum zaten normali 55cm mis 56cm e niye uzun diyorlar. Ikincisi 52cm dogdu bakalim bu bebis nasil dogar. Kendimi dogurmus cok merak ediyorum

bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah sütünü sağmayı denedin mi ilk süt sarı ve koyu kıvamlı olur ilk 2 3 ml gelmişti sağdıkça arttı 2 gece hastanede kaldım cıkarken iki şırınga yanı 20 ml süt cıkıyordu baya bir sarı oluyor doğumdan 3 4 gün sonra artık rengi açılıyor inşallah bol bol sütün olur

Hemşireler dün şırıngayla verdiler bugün de biberonla verdiler süt ama benim değil tabi memeyi tutuyor bir iki çekiyor alışsın istiyorum ama boşa yoruluyor tabi

Çok teşekkür ederim hepimizin ki inşallah ucunu sıkıyoruz su geliyor. Sarı ve koyu kıvamlı değil. Normal doğum yaptım niye gelmedi anlayamadım

Çok teşekkür ederim hepimizin ki inşallah ucunu sıkıyoruz su geliyor. Sarı ve koyu kıvamlı değil. Normal doğum yaptım niye gelmedi anlayamadım
belki ucunu sıksam benımde su gelirdi ama bana bebek yogun bakımda dıye pompa getirdiler sen bilirsin tabi ama hastanede varsa pompa deneyebilirsin hem bebek memede yorulmamış olur hemde belki çekerken kanalların açılır süt akışı olur

Benim doktor uzerinde orgu battaniye gorup kesinlikle yün orgu seyler kullanma dedi. Butun yelekleri hirkalari yolladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…