2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ben de öyle okudum anne sutunde atik cok olmuyormus. Oglum da haftada bir yapardi ikina ikina morarirdi yavrum. Lavman bile yapildi el kadarken. Ama mama aliyordu onunku sindirim sorunuydu
Yenidoganda durum ne ben de bilmiyorum. Doydugunu kakali cisli bezden anlarsiniz yaziyo her yerde. Kaka yapmiyo sebebini araştırıyorum anne sutu aliyosa normal yaziyo. Doymuyo mu yoksa sut aldigindan mi nasil anliycam kafam allak bullak. Bi de bilirubin meselesi var. Bildigim kakayla atiliyo yoksa sarilik artiyo..
cisle de atilir mi ki acaba. Kafamda deli sorular
Doktor kontrolumu one cekiyim bari kafayi yemeden

5 saat cektim ama cok sıktı sancilarim 3 dkda bir falan geliyodu hic dinlendirmiyordu
Suni sancida oyle oluyor canim , kendi sancinin suni ile alakasi yok gercekten. Iyiki cok cektirmemisler. 2 gun suni sanci verdikleri oluyor. Geldi gecti cok sukur simdi ne guzel bebisin yaninda

Canim bebegin ters oldugu belliydi zaten ama dr uma cok guvendim 7 cm acikligin var zaten olur bu is dedi ve deyim yerindeyse çatır çatır doğurttu:)cok sukur bebek iyi ama bir daha normal dogum ku asla:)
Canim sen makat gelis dogum yaptiysan normali haydi haydi yaparsin masallah subhanallah. Kanama neden olmus acaba dogumdan önce ? Hic duymamistim kanama olani ?

Ben çişle atılıyor diye biliyorum sarılık 3-5 gün arası pik yaparmış, kontrolün bu aradaysa sıkıntı yok

Canim sen makat gelis dogum yaptiysan normali haydi haydi yaparsin masallah subhanallah. Kanama neden olmus acaba dogumdan önce ? Hic duymamistim kanama olani ?
Canim açılma kanamasi dediler.
Bu arada baska bir mevzuya daha deginmek istiyorum.ağda doğumu tetikler mi? Bunla ilgili bircok yazi fln okumustum agda ya gitmeden once.bir kesim kesinlikle etkilemez desede bir kisim da genelde bikac gin icinde dogum yaptigindan bahsediyordu.ben de 24 unde agda yaptirdim 25 sabahi dogurdum etkilemismidir yorum sizin :)

çok geçmiş olsun inşallah iyisindir hem makat doğum hem sezaryen çok zor bir kombinasyon cidden. Neyseki iyi bir şekilde sonuçlanmış doğum hikayeniz

Bilmiyorum ben tetikledigini dusunmuyorum bence o senin sansin ya 25 inde agda planin olup 24unde dogursaydin

Doyduğunu çişten anlıyoruz. Kakayı haftada bir kere de yapabilir sorun değil dedi doktorum. Çişli bez sayıyorum. Doktor 8 beslenmeden en az 6 çişli bez saymamı söyledi. 6dan az olursa çocuk doymuyordur dedi. Ona göre hesaplayabilirsin. Şimdi yeniden başladım çişli bez saymaya, sürekli memede olunca insan şüpheye düşüyor, acaba çocuk doymuyor mu endişesi yaşıyor. Aslında doyduğunu düşünüyorum, gazdan dolayı olduğuna Eminim, yne de işte..

Chek B Bebishgeliyor Naberr Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın güzel anneler şükür ki sağlıkla Doğuran arkadaşlar bizleri de unutmayın bize de dua edin B Bebishgeliyor yazını aksiyon filmi seyreder gibi kelimesi kelimesine okudum çok heyecan dolu ve zor olmuştur Allah yardımcın olmuş şükür ikiniz de sağlıksınız daha güzel haber olabilir mi plasenta niye ayrılmadı 2 dk ile 30 dk arasında ayrılıyormuş hemencecik mi aldılar seni ameliyata

Aa super ben de illa kakaya taktim kafayi. Cisli bez saymaya devam o zaman
Bi de bizde de gaz var galiba. Her aglamasini acligina baglayinca surekli soktum ağzına emzirmek icin. Gazini cikarmayi unuttum sabinin

Kızlar kapı süsü satın almak istiyorum Bi de hediyelikler. Nereden alabilirim internetten ? Var mı tavsiyeniz güvenilir bir yer. Gerçi çok geç kaldım ama bebişin adını anca belirledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…