Bu iş böyle arkadaşlarUyumayan cocuk yapmisim arkadaslar. Deliricem valla. Surekli memede ve emiyor oynamiyor. Agzindan sut falan akiyor emdigi belli. Birakiyoruz 5 dakika 10 dakika rahat sonra deli gibi aglamalar basliyor. Gazi var belli gecmiyor. Damlalar ise yaramiyor. Dun gece 2 kasik rezene cayi verdim yok yine yok.
Napicagimi sasirdim. Onu memede tutuyorum otururu pozisyonda kafami arkaya verip uyukluyorum.
Hayir doymuyor mu desem gercekten emiyor. Bu kadar emmeye ben bile doyarim o derece.
Aymira Alya koyuyoruz canım kocam tutturdu :)))))Ne koycaksin canim bebisin adini ? Ben yaptirmadim o yuzden bilmiyorum
Guzelmis canim cok hos Aymira cok hosuma gittiAymira Alya koyuyoruz canım kocam tutturdu :)))))
Aynı durumdayız biz de gece sabaha kadar memedeydik memede uykuya dalıyor yerine koyduğumda viyak viyak bağırıyor tekrar meme açılıyor emiliyor doymuyor gibi bir ara istifra etti sonra yine emmeye devam iliğim kurudu.Şimdi de uyandıramıyorum vurdu kafayı yattı.Dengesiz yaşıyoruz.Uyumayan cocuk yapmisim arkadaslar. Deliricem valla. Surekli memede ve emiyor oynamiyor. Agzindan sut falan akiyor emdigi belli. Birakiyoruz 5 dakika 10 dakika rahat sonra deli gibi aglamalar basliyor. Gazi var belli gecmiyor. Damlalar ise yaramiyor. Dun gece 2 kasik rezene cayi verdim yok yine yok.
Napicagimi sasirdim. Onu memede tutuyorum otururu pozisyonda kafami arkaya verip uyukluyorum.
Hayir doymuyor mu desem gercekten emiyor. Bu kadar emmeye ben bile doyarim o derece.
Bizim de hafif sarılığımız var bol bol emzirmek lazımmış sen yine tecrübeliymişsin benim bir de ilk her şeye evhamBen de ara ara olumsuz moda giriyorum sonra geri toparlayip emzirmeye devam ediyorum. Oyle sut dolmuyo agzi ama yetiyordur insallah.
Bi de cis yapiyo ama dun geceden beri kaka yapmadi. Geri evham yaptim. Anne sutu alan bebekte olurmus. Hafif sariligi da var. Elim mamaya bi gidiyo sonra geri kendimi motive ediyorum. Dengeyi kurmak cok zormus.
Bi atlatsaydik su donemleri hayirlisiyla. Oglumda cok yipranmistim
Geçen hafta gittiğimde 290 gr dı benim doktor 39 haftada alıyor sezaryanamerhaba bende sezaryan olacağım 38 hafta görünüyor sizinki bebeğinizin kg kaç acaba benim bebekte 38 hafta ile uyumlu erken mi diye tereddüt ediyorum
Gaz için Eylül Öztürk bir damla önermişti kullananlar çok memnun kalıyorlarmış benim sorun olursa kullanacağım istersen bir bakUyumayan cocuk yapmisim arkadaslar. Deliricem valla. Surekli memede ve emiyor oynamiyor. Agzindan sut falan akiyor emdigi belli. Birakiyoruz 5 dakika 10 dakika rahat sonra deli gibi aglamalar basliyor. Gazi var belli gecmiyor. Damlalar ise yaramiyor. Dun gece 2 kasik rezene cayi verdim yok yine yok.
ocak bebekleri hem aceleci hem obur çıktılar demekUyumayan cocuk yapmisim arkadaslar. Deliricem valla. Surekli memede ve emiyor oynamiyor. Agzindan sut falan akiyor emdigi belli. Birakiyoruz 5 dakika 10 dakika rahat sonra deli gibi aglamalar basliyor. Gazi var belli gecmiyor. Damlalar ise yaramiyor. Dun gece 2 kasik rezene cayi verdim yok yine yok.
acaba prematüre bebeklerde kullanabılır mıyız evde var acı elma yağı ayağına sürüyorsak aslında zararıda olmaz ama bilmiyorum işe yaradı mı peki gaz problemi çözülmüş müydüBu iş böyle arkadaşlarben oğlumun 9 günlükken 16 saat uyumadığını biliyorum hep gazdan bunlar geçecek ama biraz fazla sabır istiyor acı elma yağı sürerdim ben ayağının altına karnına havlu ısıtırdım ya da sıcak su torbası saç kurutma makinadı sesi kaydetmiştik cihaza onunla bütünleşmiştik
bizimkide sevmiyor alt değiştirmeyi kıyamet koparıyor ayaklarını uzatmıyor çekiyor kendine kaskatıBizim de hafif sarılığımız var bol bol emzirmek lazımmış sen yine tecrübeliymişsin benim bir de ilk her şeye evhamÇiş kaka yapıyor ama hiç saymadım bu konuda bir fikrim yok sadece kaka rengi döndü ona dikkat ettim bir de çiş kaka konusunda altını değiştirirken kıyamet kopuyor ve son moda altı değişirken çiş yapıyor erkek olsa yüzümüz gözümüz ne hale gelirdi
ne güzel sütün gelmiş çok sevındım istedikçe emzirDoğum yapan annelere bir sorum olucak sütüm geldi şükür. Gelmicek diye çok üzülmüştüm. Şimdi emiyor ama ben yetip yetmediğini anlamıyorum emiyor memeyi bırakıyor ama hemen yine meme arıyor. Doğduğunda da mama takviyesi almıştık 3 saat arayla yine devam önce meme sonra mama böyle olan var mı? Bebeğime daha şimdiden mama vermek üzüyor beni. Hipp kullanıyoruz mama olarak 35 ml
Bizim de hafif sarılığımız var bol bol emzirmek lazımmış sen yine tecrübeliymişsin benim bir de ilk her şeye evhamÇiş kaka yapıyor ama hiç saymadım bu konuda bir fikrim yok sadece kaka rengi döndü ona dikkat ettim bir de çiş kaka konusunda altını değiştirirken kıyamet kopuyor ve son moda altı değişirken çiş yapıyor erkek olsa yüzümüz gözümüz ne hale gelirdi
Canim bebegin ters oldugu belliydi zaten ama dr uma cok guvendim 7 cm acikligin var zaten olur bu is dedi ve deyim yerindeyse çatır çatır doğurttu:)cok sukur bebek iyi ama bir daha normal dogum ku asla:)
sizinkiler çok şekermiş ben de bugün sipariş verdim acil dediğim için bu cumarttsi ye dek anca kargoya verirlermiş ayrı ayrı yerlerden aldım şunlar.. herşey çok pahalı yahu . Ben kokulu sabun tercih ettim çok hoşuma gitti melek kanatlılar cicili bicili etekliBen bunları yaptırdım ama 10-15 gün arası sürdgelmeleri
Kapı süsü 65tl +11 tl kargo parası @pleksi_aaadunyası
Anahtarlık tanesi 5tl +kargo parası (3,5 yapan yerlerde var ben nazar boncuklu istediğim için o fiyata yaptırdım. @didomela
Magnetlerde tanesi 2,75 +11 tl kargo parası aynı bagnetleri başka sayfalarda 10 tl fiyat aldım @pleksi_abay
Bizde de sarılık var sınırda ama benn çiş yaptığını anlamıyorum hep kaka görüyorumBen çişle atılıyor diye biliyorum sarılık 3-5 gün arası pik yaparmış, kontrolün bu aradaysa sıkıntı yok
Doğum yapan annelere bir sorum olucak sütüm geldi şükür. Gelmicek diye çok üzülmüştüm. Şimdi emiyor ama ben yetip yetmediğini anlamıyorum emiyor memeyi bırakıyor ama hemen yine meme arıyor. Doğduğunda da mama takviyesi almıştık 3 saat arayla yine devam önce meme sonra mama böyle olan var mı? Bebeğime daha şimdiden mama vermek üzüyor beni. Hipp kullanıyoruz mama olarak 35 ml
Ben de öyleyim canım hatta çoğumuzOff uykusuz her gece yaklaşık 48 saatte 1 saat uyumuşum. Uykusuzluktan midem bulanıyor. Bebiş uyuyuncada şimdi uyanır diye uyuyamıyorum. Bakalım nasıl alışacağım bu düzene
Sen ne isim koycaksın canımGuzelmis canim cok hos Aymira cok hosuma gittiBenimkinide babasi soyledi ben dusunemiyorum bile dogursam yeter diye bakiyorum gece cok sancim oldu korkuyorum ki geri döndü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?