2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu iş böyle arkadaşlar ben oğlumun 9 günlükken 16 saat uyumadığını biliyorum hep gazdan bunlar geçecek ama biraz fazla sabır istiyor acı elma yağı sürerdim ben ayağının altına karnına havlu ısıtırdım ya da sıcak su torbası saç kurutma makinadı sesi kaydetmiştik cihaza onunla bütünleşmiştik

Aynı durumdayız biz de gece sabaha kadar memedeydik memede uykuya dalıyor yerine koyduğumda viyak viyak bağırıyor tekrar meme açılıyor emiliyor doymuyor gibi bir ara istifra etti sonra yine emmeye devam iliğim kurudu.Şimdi de uyandıramıyorum vurdu kafayı yattı.Dengesiz yaşıyoruz.

Bizim de hafif sarılığımız var bol bol emzirmek lazımmış sen yine tecrübeliymişsin benim bir de ilk her şeye evham Çiş kaka yapıyor ama hiç saymadım bu konuda bir fikrim yok sadece kaka rengi döndü ona dikkat ettim bir de çiş kaka konusunda altını değiştirirken kıyamet kopuyor ve son moda altı değişirken çiş yapıyor erkek olsa yüzümüz gözümüz ne hale gelirdi

merhaba bende sezaryan olacağım 38 hafta görünüyor sizinki bebeğinizin kg kaç acaba benim bebekte 38 hafta ile uyumlu erken mi diye tereddüt ediyorum
Geçen hafta gittiğimde 290 gr dı benim doktor 39 haftada alıyor sezaryana

Doğum yapan annelere bir sorum olucak sütüm geldi şükür. Gelmicek diye çok üzülmüştüm. Şimdi emiyor ama ben yetip yetmediğini anlamıyorum emiyor memeyi bırakıyor ama hemen yine meme arıyor. Doğduğunda da mama takviyesi almıştık 3 saat arayla yine devam önce meme sonra mama böyle olan var mı? Bebeğime daha şimdiden mama vermek üzüyor beni. Hipp kullanıyoruz mama olarak 35 ml

Gaz için Eylül Öztürk bir damla önermişti kullananlar çok memnun kalıyorlarmış benim sorun olursa kullanacağım istersen bir bak

Eklentiler

• C88CEF81-8C0F-4069-BA06-934EE6D0F561.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 44
ocak bebekleri hem aceleci hem obur çıktılar demek ben iki saatte bir sağarak biberonla verıyorum çünkü içine eoprotein diye birşey katıyorum aralarda isterse meme veya bazen sadece memeye tutuyorum ama demen gibi 15 20 dk sonra tekrar başlıyor ağlamaya evet süt geliyor ve yutkuna yutkuna içiyor belli ama kısa duruyor maksimum 7 dk dinlene dinlene gaz desen baş belası sütü 10 dakikada içiyorsa gazını cıkarmak 15 20 dk sürüyor uykuya daldıysa da sürekli uyanıp uyanıp kıvranıyorinşallah geçecek bu günlerde

acaba prematüre bebeklerde kullanabılır mıyız evde var acı elma yağı ayağına sürüyorsak aslında zararıda olmaz ama bilmiyorum işe yaradı mı peki gaz problemi çözülmüş müydü
bizimkide sevmiyor alt değiştirmeyi kıyamet koparıyor ayaklarını uzatmıyor çekiyor kendine kaskatı ağla ağla içi cıkıyor yavrumun sonrada memede sakinleşiyor bugün onu farkettim doktor demişti ağlar meme ister gazı olur meme ister falan baktım aşt değişirken ağlayan cocuk aranıyor ağzı açık ağlıyor dedim acıktı galıba iki emdi sustu neyse saatler sonra baktım yine aranıyor dedim emzireyim anaa patır patır gaz çıkardı uyuduhaha canım benımkı erkek 2 3 defa çişini yaptı öyle elim komple çiş aslında çişi var mı erkeklerde anlaşılıyormuş ama ben acemi ilk cocugum bilemedim
ne güzel sütün gelmiş çok sevındım istedikçe emzir ben mama kullanmıyorm ama biberonla vermek durumundayım prematüre olduğundan 2 saatte bir biberon rutin aralarda isterse acıkırsa emzirme yapıyorum dönüşümlü gidiyor..bir kaç gün sadece emzir bakalım sık mı isteyecek belki uzun emmeyi öğrenir ben kaka saymıyorum ama bezi çişli mi diye dikkat ediyorm

Ayy o bizde de var. Her alt actigimizda isiyor. Bide basiyor yaygarayi. Kaka yaptigida olmuyor degil

Canim bebegin ters oldugu belliydi zaten ama dr uma cok guvendim 7 cm acikligin var zaten olur bu is dedi ve deyim yerindeyse çatır çatır doğurttu:)cok sukur bebek iyi ama bir daha normal dogum ku asla:)
Ben de asla diyenlerdenim ama yine normal doğum tercih ederim olmuş bi kere diğerleri hep daha kolay olur diiiyorlar

hastaneden geldım kontrolum vardı yatış yapıp doguma alıyordu sonra vazgectık tansıyon yukselmesınden dolayı yüzümün bır tarafı şişti ve bebeğin suyu azalmış sanırım tansıyondan rısklı artık yatıralm senı en gec yarın sezeryan dedı ama ben eve gelmek ıstedım annemlerı aradım ankaradan gelceklrr kzııma bakıcak kımse yok çünkü doktorda sabah 9da gel ozaman dedi bakalm ya yarın ya da ertesu gun alalım duruma göre dedı çok korktum heyecanlandm acaba yatmamakta hatamı ettımkı

sizinkiler çok şekermiş ben de bugün sipariş verdim acil dediğim için bu cumarttsi ye dek anca kargoya verirlermiş ayrı ayrı yerlerden aldım şunlar.. herşey çok pahalı yahu . Ben kokulu sabun tercih ettim çok hoşuma gitti melek kanatlılar cicili bicili etekli daha düne kadar kapı süsü ve takı yastığını gereksiz buluyordum Kardeşim ve yakın Bi kız arkadaşım ikna edip zorla aldırdılar doğuma yetişir mi Allah bilir

Eklentiler

• 5FDEF6BC-51F5-4918-89B4-06D5D9859280.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
  • 8548D55B-013B-46FF-A724-601B987F96BB.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 42
  • AE4A59C7-F5A5-47DF-9DB1-894D04FD8AF1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 30
  • AC631BFE-571A-4C91-93A2-C69691E9E983.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 77256272-9738-4D66-948E-2BBE1566A557.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 44
  • B661A34B-DCBD-4996-916F-7942155F7C94.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 34

Merak etme hepimizin durum ilk baslarda ayni

Guzelmis canim cok hos Aymira cok hosuma gitti Benimkinide babasi soyledi ben dusunemiyorum bile dogursam yeter diye bakiyorum gece cok sancim oldu korkuyorum ki geri döndü diye
Sen ne isim koycaksın canım Bu arada benim bebeğin de geri döndüğünü düşünüyorum korkuyorum gebelik başından beri baş geliş olan kızım son dk golü atçak galiba karnımın şekli değişti sanki sağ kaburgamın altında başı var gibi şişlik var 2 gündür kız kardeşimle diyoruz acaba bu çocuk ters mi döndü seninle aynı kaygıyı paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…