Ne koycaksin canim bebisin adini ? Ben yaptirmadim o yuzden bilmiyorumKızlar kapı süsü satın almak istiyorum Bi de hediyelikler. Nereden alabilirim internetten ? Var mı tavsiyeniz güvenilir bir yer. Gerçi çok geç kaldım ama bebişin adını anca belirledik
Uykuya dalamasanda gözlerini kapatarak uyumaya çalış o bile dinlendirir seni. Sende dinlenmelisinki beneğine faydalı olabilesin. Eşin yardımcı olmuyormu akşamları bile 2 saat bebeği gözlemlese başka odada bebk uyandığında seni uyandırsın bebek uyuduktan sora tekrar bida uyusan bence çok faydalı olurOff uykusuz her gece yaklaşık 48 saatte 1 saat uyumuşum. Uykusuzluktan midem bulanıyor. Bebiş uyuyuncada şimdi uyanır diye uyuyamıyorum. Bakalım nasıl alışacağım bu düzene
Kızlar kapı süsü satın almak istiyorum Bi de hediyelikler. Nereden alabilirim internetten ? Var mı tavsiyeniz güvenilir bir yer. Gerçi çok geç kaldım ama bebişin adını anca belirledik
Off uykusuz her gece yaklaşık 48 saatte 1 saat uyumuşum. Uykusuzluktan midem bulanıyor. Bebiş uyuyuncada şimdi uyanır diye uyuyamıyorum. Bakalım nasıl alışacağım bu düzene
İnternette hep gaz sancisi 2-3 haftalikken baslar yaziyo. Ben de saniyodum simdii olmaz daha varElifakca gaz Çıkaramıyoruz biz de. Gaaaarrk diye geğirirdikten sonra tüm yediklerini kusuyor.
Artık hiç gaz çıkarmıyorum, bıraktım peşini, 1 saate ciyaklamaya başlıyor gaz sancısından, o zaman rahat rahat çıkarıyoruz.
Bizde de durum farksız değil anca karar verdik isme ve bugün sipariş onayı bekliyorum kapı süsü yastık çikolata kolonya set yaptırıyorum 270 TL bebek Çikolatası inst buldumKızlar kapı süsü satın almak istiyorum Bi de hediyelikler. Nereden alabilirim internetten ? Var mı tavsiyeniz güvenilir bir yer. Gerçi çok geç kaldım ama bebişin adını anca belirledik
Doğuma yakın zamanda yaptırıyor herkes e tabi doğal olarak doğuma hazırlık sonuçta denk geliyor benceCanim açılma kanamasi dediler.
Bu arada baska bir mevzuya daha deginmek istiyorum.ağda doğumu tetikler mi? Bunla ilgili bircok yazi fln okumustum agda ya gitmeden once.bir kesim kesinlikle etkilemez desede bir kisim da genelde bikac gin icinde dogum yaptigindan bahsediyordu.ben de 24 unde agda yaptirdim 25 sabahi dogurdum etkilemismidir yorum sizin :)
Kızlar kapı süsü satın almak istiyorum Bi de hediyelikler. Nereden alabilirim internetten ? Var mı tavsiyeniz güvenilir bir yer. Gerçi çok geç kaldım ama bebişin adını anca belirledik
Slm hanımlar sizleri takip ediyorum ama çoktandır yazamadım Benimde son haftam haftaya sezaryen olucam Allah’ın izniyle heycan korku hepsi bi arada ben hediyelik ve süslerimi aldım bu gün elime ulaştı siteden ürünlerden memnun kaldım isterseniz oraya bakın
merhaba bende sezaryan olacağım 38 hafta görünüyor sizinki bebeğinizin kg kaç acaba benim bebekte 38 hafta ile uyumlu erken mi diye tereddüt ediyorumSlm hanımlar sizleri takip ediyorum ama çoktandır yazamadım Benimde son haftam haftaya sezaryen olucam Allah’ın izniyle heycan korku hepsi bi arada ben hediyelik ve süslerimi aldım bu gün elime ulaştı siteden ürünlerden memnun kaldım isterseniz oraya bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?