- 11 Ekim 2018
- 456
- 511
- 103
Benim artı 400 doğdu canımBebeği doğan arkadaşlar bebeklerinizin kiloları genel olarak nasıl ultrasona göre + mı - mi doğdular
Bebek çikolatası ben dsipariş vermedim dahaBizde de durum farksız değil anca karar verdik isme ve bugün sipariş onayı bekliyorum kapı süsü yastık çikolata kolonya set yaptırıyorum 270 TL bebek Çikolatası inst buldum
Sorma canım ben mutluluktan ağladım sütüm gelinceacaba prematüre bebeklerde kullanabılır mıyız evde var acı elma yağı ayağına sürüyorsak aslında zararıda olmaz ama bilmiyorum işe yaradı mı peki gaz problemi çözülmüş müydü
bizimkide sevmiyor alt değiştirmeyi kıyamet koparıyor ayaklarını uzatmıyor çekiyor kendine kaskatıağla ağla içi cıkıyor yavrumun sonrada memede sakinleşiyor bugün onu farkettim doktor demişti ağlar meme ister gazı olur meme ister falan baktım aşt değişirken ağlayan cocuk aranıyor ağzı açık ağlıyor dedim acıktı galıba iki emdi sustu neyse saatler sonra baktım yine aranıyor dedim emzireyim anaa patır patır gaz çıkardı uyudu haha canım benımkı erkek 2 3 defa çişini yaptı öyle elim komple çiş aslında çişi var mı erkeklerde anlaşılıyormuş ama ben acemi ilk cocugum bilemedim
ne güzel sütün gelmiş çok sevındım istedikçe emzirben mama kullanmıyorm ama biberonla vermek durumundayım prematüre olduğundan 2 saatte bir biberon rutin aralarda isterse acıkırsa emzirme yapıyorum dönüşümlü gidiyor..bir kaç gün sadece emzir bakalım sık mı isteyecek belki uzun emmeyi öğrenir ben kaka saymıyorum ama bezi çişli mi diye dikkat ediyorm
Bakamadım buraya ne zamandır ne durumdasınsizinle günümüz ayni takipteyim sizi :) ara ara sertlesiyor ve yuruyemez hale geliyorum sadece o var baska belirti yok bende. hic alttan muayenede yapmadi. sali kontrolüm bakalim ne diyecek.bu hafta git haftaya gel demesinden sıkıldım
benım aldığım bezlerde hep çiş çizgisi var boşken çizgi sarı ama çiş olduğunda mavileşiyor çizgi tamamem mavi olduğunda bol bol çiş yapmış oluyorSorma canım ben mutluluktan ağladım sütüm gelince. Ben neden anlamıyorum işediğini ya nerden anlarım? Biberonla mama mı veriyorsun kendi sütün mü
bazen çok hızlı nefes alıyor evet ama bazen de o kadar yavaş ki sanki nefes almıyormuş gibi genelde ağladıktan sonra acıkırsa huzursuzsa hızlı nefes alıyor gibi geldi bana onun dışında normal benımkınınKızlar bebeğiniz nasıl nefes alıyor.güya 2. Çocuk ama herşeyi unutmuşum resmen.sanki oğlum biraz hızlı alıyor gibi geldi.hoş daha dün muayenedeydik.kalbini falan dinledi doktorumuz ama aklıma takıldı şimdi
ben de dedim arkadas gruba girmedi kesin dogurdu :)) benim de kontrol yarin ama bende de bi belirti yok cok sıkıldım bu durumdan. dedigin gibi arayan hala dogurmadin mi diyorBakamadım buraya ne zamandır ne durumdasınay ben de dün gittim ama yok bi hareket sancı cıktı ama düzenli değil açıklık muaynesi yapmadı. Artık yavastan dogsa iyi olcak sıpa herkes arıyo annemi sürekli bağırcam birine artık haftaya pazartesi gel doğum olmazsa dedi 40+1 oluyo normali deneriz dedi. Napsak da hızlansa yürüyorum ama
Benim de var o gösterge ben de neden hep sarı diyorum bir işe yaramıyor bunlar diye ay panik oldum normal mi bu durum yabenım aldığım bezlerde hep çiş çizgisi var boşken çizgi sarı ama çiş olduğunda mavileşiyor çizgi tamamem mavi olduğunda bol bol çiş yapmış oluyorkendi sütümü veriyorum aptamil eoprotin prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebekler için anne sütü zenginleştirici koyuyorum içine
Erkek o konuda cok fenaBizim de hafif sarılığımız var bol bol emzirmek lazımmış sen yine tecrübeliymişsin benim bir de ilk her şeye evhamÇiş kaka yapıyor ama hiç saymadım bu konuda bir fikrim yok sadece kaka rengi döndü ona dikkat ettim bir de çiş kaka konusunda altını değiştirirken kıyamet kopuyor ve son moda altı değişirken çiş yapıyor erkek olsa yüzümüz gözümüz ne hale gelirdi
Hafsa koyalim dedi esimSen ne isim koycaksın canım ❤ Bu arada benim bebeğin de geri döndüğünü düşünüyorum korkuyorum gebelik başından beri baş geliş olan kızım son dk golü atçak galiba karnımın şekli değişti sanki sağ kaburgamın altında başı var gibi şişlik var 2 gündür kız kardeşimle diyoruz acaba bu çocuk ters mi döndü seninle aynı kaygıyı paylaşıyorum
Hafsa koyalim dedi esimoyle kaldi hic bakip dusunemedim . Begendigim isimlerin burda okunusu cok tuhaf oluyordu. Kendimi cok yorgun hissediyorum , onu dusunmek bile zor geliyor artik. Belki poposudur bende oyle hissediyorum sag kaburgamin altinda yuvarlak hissediyorum. Insallah donmemistir. Sanki hic dogmayacak gibi hissediyorum cokda sinirli birsey oldum , bu gurbette olmak da cok zormus hic akraba arkadas yok . Benim psikoloji simdiden bozuldu
fotoları paylaştım cnm sipariş verdim bunlarNe karar verdiniz
Yaa hurma yemeye başladım ama ben onların pek etki edeceğini sanmıyorum nedenseben de dedim arkadas gruba girmedi kesin dogurdu :)) benim de kontrol yarin ama bende de bi belirti yok cok sıkıldım bu durumdan. dedigin gibi arayan hala dogurmadin mi diyoryürümüyorum da ben hava cok soguk yağmurlu. bekliyorum oylece hafta sonu sinavlarim var ona da calismadim doguracam diye . yeni basladim calismaya
Amin canim , hepsi saglikla dogsunda gerisi onemli degil. 15 gun var aramizdavaktiyle doğsun inşallah sağlıkla canım aramızd a kaç gün var
Sen yurtdışındaydın di mi öyle hatırlıyorum senin iş daha zor Allah yardımcın olsun kız kardeşim geldi benim o olmada evimde hiçbir işim dönmez popişimde iş yok benim ya tembellik ruhuma işledi kilodan
Cok guzellermis canimfotoları paylaştım cnm sipariş verdim bunlar
Benimki de bana habire çay getir diyo çıldırıciiim Bi de yemek yapmşt myanına salata yap diyoEvde bir cocuk daha olunca dinlenmek, tembellik yapmak zor. Öglene kadar kreste. Gelince basliyor maraton. Onu da uzmek istemiyorum. Etkinlik, kitap okuma, geri dönüsum, boyama derken evde baska is yapmasam bile yoruluyorum. Bugün illa köfte diye tutturdu. Kalkip yaptim. Oturup kalkmam baya zorlasti tabi. Esim aradi köfte yaptim diyorum yanina sogan salatasi yap diyodedim emrin olur kocacim. Isteklerini sabah cikmadan liste yap aksama pisireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?