2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma canım ben mutluluktan ağladım sütüm gelince. Ben neden anlamıyorum işediğini ya nerden anlarım? Biberonla mama mı veriyorsun kendi sütün mü

Kızlar bebeğiniz nasıl nefes alıyor.güya 2. Çocuk ama herşeyi unutmuşum resmen.sanki oğlum biraz hızlı alıyor gibi geldi.hoş daha dün muayenedeydik.kalbini falan dinledi doktorumuz ama aklıma takıldı şimdi

Bakamadım buraya ne zamandır ne durumdasın ay ben de dün gittim ama yok bi hareket sancı cıktı ama düzenli değil açıklık muaynesi yapmadı. Artık yavastan dogsa iyi olcak sıpa herkes arıyo annemi sürekli bağırcam birine artık haftaya pazartesi gel doğum olmazsa dedi 40+1 oluyo normali deneriz dedi. Napsak da hızlansa yürüyorum ama

Sorma canım ben mutluluktan ağladım sütüm gelince. Ben neden anlamıyorum işediğini ya nerden anlarım? Biberonla mama mı veriyorsun kendi sütün mü
benım aldığım bezlerde hep çiş çizgisi var boşken çizgi sarı ama çiş olduğunda mavileşiyor çizgi tamamem mavi olduğunda bol bol çiş yapmış oluyor kendi sütümü veriyorum aptamil eoprotin prematüre ve düşük doğum ağırlıklı bebekler için anne sütü zenginleştirici koyuyorum içine

bazen çok hızlı nefes alıyor evet ama bazen de o kadar yavaş ki sanki nefes almıyormuş gibi genelde ağladıktan sonra acıkırsa huzursuzsa hızlı nefes alıyor gibi geldi bana onun dışında normal benımkının

ben de dedim arkadas gruba girmedi kesin dogurdu :)) benim de kontrol yarin ama bende de bi belirti yok cok sıkıldım bu durumdan. dedigin gibi arayan hala dogurmadin mi diyor yürümüyorum da ben hava cok soguk yağmurlu. bekliyorum oylece hafta sonu sinavlarim var ona da calismadim doguracam diye . yeni basladim calismaya

Benim de var o gösterge ben de neden hep sarı diyorum bir işe yaramıyor bunlar diye ay panik oldum normal mi bu durum ya

Erkek o konuda cok fena Nerelerde fiskirtmadi ki oglum. Bi de ilk olunca hazirliksiz yakalandim hep kiz o konuda daha usturuplu

Hafsa koyalim dedi esim oyle kaldi hic bakip dusunemedim . Begendigim isimlerin burda okunusu cok tuhaf oluyordu. Kendimi cok yorgun hissediyorum , onu dusunmek bile zor geliyor artik. Belki poposudur bende oyle hissediyorum sag kaburgamin altinda yuvarlak hissediyorum. Insallah donmemistir. Sanki hic dogmayacak gibi hissediyorumcokda sinirli birsey oldum , bu gurbette olmak da cok zormus hic akraba arkadas yok . Benim psikoloji simdiden bozuldu

vaktiyle doğsun inşallah sağlıkla canım aramızd a kaç gün var
Sen yurtdışındaydın di mi öyle hatırlıyorum senin iş daha zor Allah yardımcın olsun kız kardeşim geldi benim o olmada evimde hiçbir işim dönmez popişimde iş yok benim ya tembellik ruhuma işledi kilodan

Eklentiler

• 46B589AC-4747-4336-9821-936445B6FB7D.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 23165BDE-82C2-4B39-A21F-072093376C74.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 094E4832-DC7B-48BE-996E-82B623D188F5.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 20
  • 39FAD754-47E2-4561-AB2F-88C9B1D38FF9.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 26
  • 67916971-C9A6-4799-974C-577CC8BE7291.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 21
  • 8601F49B-4407-49FE-A3C5-B39F70F8D2B9.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 21
Yaa hurma yemeye başladım ama ben onların pek etki edeceğini sanmıyorum nedense bi de işin komik yani bebek hep geriden gidiyodu simdi atak yapmış 3300 oldu bi an önce gelsin yoksa zorlancaz bende kpss bakıyodum ama saldım artık nasıl olsa doğunca yarım kalıcak diye öyle bekliyorum bos bos.

Amin canim , hepsi saglikla dogsunda gerisi onemli degil. 15 gun var aramizda amin canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Ben yurtdisindayim evet. Gercekten yakininin olmamasi cok zor. Anneme vize cikarsa gelecek insallah gelebilir. O tembellik banada vuruyor ama 2 tane cocuk var ne evin isi bitiyor ne onlarin istekleri yat kalk yapiyorum mecbur

Evde bir cocuk daha olunca dinlenmek, tembellik yapmak zor. Öglene kadar kreste. Gelince basliyor maraton. Onu da uzmek istemiyorum. Etkinlik, kitap okuma, geri dönüsum, boyama derken evde baska is yapmasam bile yoruluyorum. Bugün illa köfte diye tutturdu. Kalkip yaptim. Oturup kalkmam baya zorlasti tabi. Esim aradi köfte yaptim diyorum yanina sogan salatasi yap diyo dedim emrin olur kocacim. Isteklerini sabah cikmadan liste yap aksama pisireyim

Benimki de bana habire çay getir diyo çıldırıciiim Bi de yemek yapmşt myanına salata yap diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…