- 2 Kasım 2012
- 1.023
- 962
- 323
ben 37+4 üm , ne güzel 40 haftayı görmüşsün. keşke benim bebe de 40 haftaya dek içeride beklese ya , benim aöf Anadolu Üni nin 18 ocak da sınavları var onlara girmek istiyorum da zor gibiAmin canim , hepsi saglikla dogsunda gerisi onemli degil. 15 gun var aramizdaamin canim Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Ben yurtdisindayim evet. Gercekten yakininin olmamasi cok zor. Anneme vize cikarsa gelecek insallah gelebilir. O tembellik banada vuruyor ama 2 tane cocuk var ne evin isi bitiyor ne onlarin istekleri yat kalk yapiyorum mecbur
ben de aklima geldikce yiyorum ama gunde 3 4 tane :) benimkine de en son 3 hafta once 3200 dedi sonraki hafta 3200 civari dedi ama salladi bence . kilo almiyorsa sorun olarak görmeliydi .bakalim yarin kac diyecek merak ediyorim.ilk bebek mi sizin?Yaa hurma yemeye başladım ama ben onların pek etki edeceğini sanmıyorum nedensebi de işin komik yani bebek hep geriden gidiyodu simdi atak yapmış 3300 oldu bi an önce gelsin yoksa zorlancaz bende kpss bakıyodum ama saldım artık nasıl olsa doğunca yarım kalıcak diye öyle bekliyorum bos bos.
İnşallah bozulmaz senin ki ama benim gurbetlik durum beni mahvetti her şeye ağlıyorum bebeğe bakıp duvara bakıp... Bide biz eşimin ailesi ile yaşıyoruz. Kaynanam ın her yaptığı sinirime gidiyor. Hamikeyken de böyleydi sonlara doğru arttı rüyamda hep kadını i görüyorum... Çok pis taktım... Velhasıl annemi deli gibi arıyorum ne işim var benim buralarda diye sonra bunları düşünüp daha çok ağlıyorum zor çok zor...Hafsa koyalim dedi esimoyle kaldi hic bakip dusunemedim . Begendigim isimlerin burda okunusu cok tuhaf oluyordu. Kendimi cok yorgun hissediyorum , onu dusunmek bile zor geliyor artik. Belki poposudur bende oyle hissediyorum sag kaburgamin altinda yuvarlak hissediyorum. Insallah donmemistir. Sanki hic dogmayacak gibi hissediyorum cokda sinirli birsey oldum , bu gurbette olmak da cok zormus hic akraba arkadas yok . Benim psikoloji simdiden bozuldu
sizinkiler çok şekermiş ben de bugün sipariş verdim acil dediğim için bu cumarttsi ye dek anca kargoya verirlermiş ayrı ayrı yerlerden aldım şunlar.. herşey çok pahalı yahu . Ben kokulu sabun tercih ettim çok hoşuma gitti melek kanatlılar cicili bicili eteklidaha düne kadar kapı süsü ve takı yastığını gereksiz buluyordum Kardeşim ve yakın Bi kız arkadaşım ikna edip zorla aldırdılar doğuma yetişir mi Allah bilir ☺
Bi heyecanla verdim siparişiinşaallah yetişirler cnm Seninkilerde çok tatlı pembişpembiş
Cocuk yapmisim salatayi da kendin yap dimi ala alaBenimki de bana habire çay getir diyo çıldırıciiim Bi de yemek yapmşt myanına salata yap diyo
Tahminler her zaman tutmaya biliyor canim. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bende 40 lari gormekten biktimben 37+4 üm , ne güzel 40 haftayı görmüşsün. keşke benim bebe de 40 haftaya dek içeride beklese ya , benim aöf Anadolu Üni nin 18 ocak da sınavları var onlara girmek istiyorum da zor gibi(( bebeğin 15 ocak ı bile beklemicek diyo dr um . İnşaAllah ailenden biri gelebilir vize işini çözüp. Daha benim hastanevalizim de hazır değil bebişin hazır, bugün kirli duvarları sildik kardeşimle sağolsun, sıra gelmedi çok yorulduk bugün hazırlıcaktık yarına kaldı artık senin herşey hazır mı
Sende yurtdisinda misin canim ? Beraber yasama işi cok zor ya . En zor bu hamileligim gecti saglik olarak yanimda kimse yoktu ama psikolojik olarak en rahat bu hamileligimdi. Benimde diger hamileligimde kayinvalidem cok batardiİnşallah bozulmaz senin ki ama benim gurbetlik durum beni mahvetti her şeye ağlıyorum bebeğe bakıp duvara bakıp... Bide biz eşimin ailesi ile yaşıyoruz. Kaynanam ın her yaptığı sinirime gidiyor. Hamikeyken de böyleydi sonlara doğru arttı rüyamda hep kadını i görüyorum... Çok pis taktım... Velhasıl annemi deli gibi arıyorum ne işim var benim buralarda diye sonra bunları düşünüp daha çok ağlıyorum zor çok zor...
belki çok çiş yapmadığı için şimdilik sadece alt kısımları mavileşiyordur takip et bakalım hiç bir bezinde mi mavi olmadıBenim de var o gösterge ben de neden hep sarı diyorum bir işe yaramıyor bunlar diye ay panik oldum normal mi bu durum ya
Aynen ilk bebek senin de mi öyle ☺ Benim damarda direnç var bi de 3ü ya geçer ya az geçer demişti ☺ Valla napsak da doğsa bakalım sana ne dicek yarın. Ultrason yanılabiliyo diyolar ya belki de ondandır ya o ölcerkenki haline de baglı. Benim kafası biraz önden gidyo ondan cekiniyorum normali zorlar dye 39+4düdünben de aklima geldikce yiyorum ama gunde 3 4 tane :) benimkine de en son 3 hafta once 3200 dedi sonraki hafta 3200 civari dedi ama salladi bence . kilo almiyorsa sorun olarak görmeliydi .bakalim yarin kac diyecek merak ediyorim.ilk bebek mi sizin?
Ben kaldımm artık gelsinm 39+2 oldumdoğum yapan arkadaslar gözünüz aydın RABBİM size bagislasin yavrularınızı DOĞUM YAPMAYAN KALDIMI ATTIK ZAMAN GECMIYOR
Gözün aydin canim Rabbim anali babali buyutsun. Sanada gecmis olsun. Kacti sarilik degeri ?İyi geceler hepinize. Ben de bugün sabah 9:45te sezaryen doğum yaptım. Sarılığı yüksek olduğu için bebek ışın almak için yoğun bakımda. 37+5te 48cm 2880 gr doğdu.
Bende varim canimdoğum yapan arkadaslar gözünüz aydın RABBİM size bagislasin yavrularınızı DOĞUM YAPMAYAN KALDIMI ATTIK ZAMAN GECMIYOR
Doğar doğmaz mı sarılığı yüksek çıktı? Benim sürüm gelmedi hala pazartesi sabahı sezaryen olmuştum formül mamayla besliyoruz ikizlerimi bi sıkıntı yaşamadık çok şükürİyi geceler hepinize. Ben de bugün sabah 9:45te sezaryen doğum yaptım. Sarılığı yüksek olduğu için bebek ışın almak için yoğun bakımda. 37+5te 48cm 2880 gr doğdu.
Gözün aydin canim. Daha cok yenisin birazcik toparlan ilgilenirsin canim sıkma canini , yardimci olan birileri varsa dinlen ki hemen toparlanabilesin :) insallah kisa zamanda iyi olursun.Kızlar ben 6 ocak sabahı doğum yaptım ilizlerim de ben de iyiyi çok şükür ama ameliyat sonrası toparlanmam zaman aldı baya. Önceki kesi yerimi de açıp onarsı doktorum baya ağrım oldu bebişlerimle hiç ilgilenemiyorum neredeyse dualarınızı bekliyorum
Var çok şükür annem ve kayınvalidem ilgileniyolar bende yürümeye çalışıyorumGözün aydin canim. Daha cok yenisin birazcik toparlan ilgilenirsin canim sıkma canini , yardimci olan birileri varsa dinlen ki hemen toparlanabilesin :) insallah kisa zamanda iyi olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?