2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende òyle olmasindan korkuyorum. Kizim eltimin cocuklarini bile kiskaniyor. Kardesi olunca herkes daha beter olacak bu sakin yalniz birakma diyor. Zor bir dönem bizi bekliyor. Allah yardimcimiz olsun

geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende ikizlere hamileyim haftaya salı günüe sezeryana gün verdi çok korkuyorum.Nasıl geçti bilgi verir misin ikizlerle hayat nasıl?

Gecmis olsun canim . Benimde var bebekle kan uyusmazligim bakalim dogdugunda olacak mi . Neden pompaya izin vermiyorlar onu anlamadim.
Doğduğunda belli olur kan grubuna göre. Eşimle vardı bebek de pozitif ben negatif.
Yeni olduğu için çok yara yaparmış 3günden önce kullanamazmışım. Elimle de anca 1 çay kaşığı geliyo mama veriyolar gerisine.

Günaydın sabahın köründe kontrole gittim nst de oynadı durdu keyfi yerindeymiş keratanın , sancı falan çıkmadı bizim sıpanın şimdilik gelesi yok haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak bugün yapacaktı korktum istemedim 37+5 im en azından 38 olmak istedim uykusuz kaldım kafayı vurup yatıcam benimki tekmelemezse ❤☺ nerdeyse 9 aylık oldum bebişimin yüzünü ultrasonda bir kere göremedimsürpriz yumurta

Ben de normalde cuma günü gidecektim kontrole ama gripten dolayi dün gittim . Annemle gittik busefer . Eşim varken yüzünü hiç göstermemisti ama dün çok güzel pozlar verdi bize. Dil bile uzattı dil uzatirkenki fotosu bile var. Cuma tekrar gidecez çatı muayenesi var ama alıştım ben artık korkmuyorum . Zor olmuyor zaten

3060 gr 49 cm olmusuz. Senin bebegin kilosu ne kadar olmuş .

Aynen tarif ettiğin gibi bizimde

Bende pazartesi olacağım kısmetse çatı muayenesi günlerimiz yakındı seninle M MMihrimahh bizimkini de detaylı da gördük az çok yüzünü bi daha yok plasenta ile dipdibe eli yüzünde göstermiyor 37+0 dım dün 3160 52 cm senin bebeğin ne kadar oldu

Evet canım çok şükür sağolasın

Maşallah yavrularaÖnceki keside ne sorun vardı

Ben de oğlum nasıl davranacak çok merak ediyorum, 4 yaş fark olacak aralarında. Doğmasın diyor arada

Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmış mıydı hamileyken?

Maka kullananlar hangi marka aldiniz ve memnun musunuz? Oglumda sma kullandim ama hep kabizdi. Mamadan mi kaynakli bilmiyorum ama değiştirmek istiyorum

Syni bende sen gibiyim 38 haftam ustelik dun gittim komtrole herseyi iyi kanala girmis.
48 cm civari 2900 kilo.
Mantar oldugumdan fitil verdi doguma kadar 2 3 gunde bir kullan bebek yutmasin dogumda dedi

Su cati muaynesine neden takiliyorsunuz ki kizlar.vajinal kontrolle ayni sey.korkutmayin kendinizi bukadar.

Benimde 9 yasindaki oglum gun sayiyor kardesi dogsun diye ama ben bile bebek dogduktan sonra yalniz bırakmayacağım. Dikkatli olun kizlar cocuknapacagi belli olmaz. Felaket tellalligi yapmak istemiyorum ama neler duyuyoruz[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…