Bende òyle olmasindan korkuyorum. Kizim eltimin cocuklarini bile kiskaniyor. Kardesi olunca herkes daha beter olacak bu sakin yalniz birakma diyor. Zor bir dönem bizi bekliyor. Allah yardimcimiz olsunBen de kizima soruyorum. Kardesin dogunca neler degisti hayatinda diye, beni bir kenara attin yuzume bile bakmiyorsun diyo4 yasinda. Halbuki bebek baslarda surekli uyudugundan hep onunla oynuyorum uzulmesin diye. Ama yine de kotu hissediyor demek ki cok uzdu beni
geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bende ikizlere hamileyim haftaya salı günüe sezeryana gün verdi çok korkuyorum.Nasıl geçti bilgi verir misin ikizlerle hayat nasıl?Kızlar ben 6 ocak sabahı doğum yaptım ilizlerim de ben de iyiyi çok şükür ama ameliyat sonrası toparlanmam zaman aldı baya. Önceki kesi yerimi de açıp onarsı doktorum baya ağrım oldu bebişlerimle hiç ilgilenemiyorum neredeyse dualarınızı bekliyorum
Bennnnnnndoğum yapan arkadaslar gözünüz aydın RABBİM size bagislasin yavrularınızı DOĞUM YAPMAYAN KALDIMI ATTIK ZAMAN GECMIYOR
Doğduğunda belli olur kan grubuna göre. Eşimle vardı bebek de pozitif ben negatif.Gecmis olsun canim . Benimde var bebekle kan uyusmazligim bakalim dogdugunda olacak mi . Neden pompaya izin vermiyorlar onu anlamadim.
Bezdeki sarı çizginin maviye dönmesinden anlarsın, bol süt ver gerekirse mama da ver fototerapilik değilse senin ki süt mama tek çare bir de güneşlet evde cam yakınındaBizde de sarılık var sınırda ama benn çiş yaptığını anlamıyorum hep kaka görüyorum
Çok geçmiş olsunİyi geceler hepinize. Ben de bugün sabah 9:45te sezaryen doğum yaptım. Sarılığı yüksek olduğu için bebek ışın almak için yoğun bakımda. 37+5te 48cm 2880 gr doğdu.
Ben de normalde cuma günü gidecektim kontrole ama gripten dolayi dün gittim . Annemle gittik busefer . Eşim varken yüzünü hiç göstermemisti ama dün çok güzel pozlar verdi bize. Dil bile uzattıGünaydınsabahın köründe kontrole gittim nst de oynadı durdu keyfi yerindeymiş keratanın , sancı falan çıkmadı bizim sıpanın şimdilik gelesi yok haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak bugün yapacaktı korktum istemedim 37+5 im en azından 38 olmak istedim uykusuz kaldım kafayı vurup yatıcam benimki tekmelemezse ❤☺ nerdeyse 9 aylık oldum bebişimin yüzünü ultrasonda bir kere göremedim sürpriz yumurta
3060 gr 49 cm olmusuz. Senin bebegin kilosu ne kadar olmuş .Günaydınsabahın köründe kontrole gittim nst de oynadı durdu keyfi yerindeymiş keratanın , sancı falan çıkmadı bizim sıpanın şimdilik gelesi yok haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak bugün yapacaktı korktum istemedim 37+5 im en azından 38 olmak istedim uykusuz kaldım kafayı vurup yatıcam benimki tekmelemezse ❤☺ nerdeyse 9 aylık oldum bebişimin yüzünü ultrasonda bir kere göremedim sürpriz yumurta
bazen çok hızlı nefes alıyor evet ama bazen de o kadar yavaş ki sanki nefes almıyormuş gibi genelde ağladıktan sonra acıkırsa huzursuzsa hızlı nefes alıyor gibi geldi bana onun dışında normal benımkının
Bende pazartesi olacağım kısmetse çatı muayenesi günlerimiz yakındı seninle M MMihrimahhGünaydınsabahın köründe kontrole gittim nst de oynadı durdu keyfi yerindeymiş keratanın , sancı falan çıkmadı bizim sıpanın şimdilik gelesi yok haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak bugün yapacaktı korktum istemedim 37+5 im en azından 38 olmak istedim uykusuz kaldım kafayı vurup yatıcam benimki tekmelemezse ❤☺ nerdeyse 9 aylık oldum bebişimin yüzünü ultrasonda bir kere göremedim sürpriz yumurta
Evet canım çok şükür sağolasınsonucta çiş yapıyor bu guzel birşey ben 3 4 saatte bır değişiyorum bezini mavi oluyor bazen azcık sarı kalabılıyor kac çişte hepsi mavi oluyor bılemıyorumyeterli çişte mavi oluyor diye bakma yarısıda mavı olsa çiş yapıyor demek ki
Maşallah yavrularaKızlar ben 6 ocak sabahı doğum yaptım ilizlerim de ben de iyiyi çok şükür ama ameliyat sonrası toparlanmam zaman aldı baya. Önceki kesi yerimi de açıp onarsı doktorum baya ağrım oldu bebişlerimle hiç ilgilenemiyorum neredeyse dualarınızı bekliyorum
Mama yerine sütümü 35 ml sağıp versem olmaz mı acabaBezdeki sarı çizginin maviye dönmesinden anlarsın, bol süt ver gerekirse mama da ver fototerapilik değilse senin ki süt mama tek çare bir de güneşlet evde cam yakınında
Ben de oğlum nasıl davranacak çok merak ediyorum, 4 yaş fark olacak aralarında. Doğmasın diyor aradaBen de kizima soruyorum. Kardesin dogunca neler degisti hayatinda diye, beni bir kenara attin yuzume bile bakmiyorsun diyo4 yasinda. Halbuki bebek baslarda surekli uyudugundan hep onunla oynuyorum uzulmesin diye. Ama yine de kotu hissediyor demek ki cok uzdu beni
Kan uyuşmazlığı iğnesi yapılmış mıydı hamileyken?Kan uyuşmazlığımız var bebekle aramızda o yüzden oluyormuş
Değeri söylemedi de sınırdaymış o yüzden hemen aldılar. Süt sağıp vermemi istiyolar ama pompaya da izin vermiyo anca 1ml sağabiliyorum o çok kötü.
Amin amin hepinize çok teşekkür ederim
3400 olmuş kilomuz kıpır kıpır yerinde duramayan bir bebek3060 gr 49 cm olmusuz. Senin bebegin kilosu ne kadar olmuş .
Günaydınsabahın köründe kontrole gittim nst de oynadı durdu keyfi yerindeymiş keratanın , sancı falan çıkmadı bizim sıpanın şimdilik gelesi yok haftaya çarşamba çatı muayenesi yapacak bugün yapacaktı korktum istemedim 37+5 im en azından 38 olmak istedim uykusuz kaldım kafayı vurup yatıcam benimki tekmelemezse ❤☺ nerdeyse 9 aylık oldum bebişimin yüzünü ultrasonda bir kere göremedim sürpriz yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?