2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah gruptaki bebişler artmış. Rabbim doğum yapan annelere kolaylık versin Aslında Bir liste yapılsaydı daha net görürdük kimlerin olduğunu.

doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın RABBİM size bagislasin yavrularınızı DOĞUM YAPMAYAN KALDIMI ATTIK ZAMAN GECMIYOR

bir de ben varım, 39 dan önce gelsin istemiyorum daha hastane çantamı bile hazırlamadım evde de hummalı temizlik modundayız.

Bu arada doğum yapan hanımlar tecrübelisiniz size sormak istiyorum, ne giydiniz? Gecelik elzem mi ben pek sevmiyorum da onu. Bir de götürdüğünüz ya gereksizmiş dediğiniz bir şey var mı ya da şu çok gerekli dediğiniz?

Gecelik wc de kolaylık sağlıyo. Pijamayı indir paçalarını tut zor geliyo bana.hep gecelik tercih ediyorum ben bu yüzden. Benim çamtamdan gereksiz hiçbi şey çıkmadı neredeyse hepsini kullndım yetmedi evden istettim bebek sayısı 2 bende o yüzden kıyafet çok kirlendi ihtiyaç duyuldu

benim ikinci olcak insallah. ilki 36+4 te doğmuştu. normal kontrol diye gittim 4 cm aciklik ile doguma alındım her sey cok hizli gelişmişti. bundan biraz korkuyorum acikcasi bakalim ne diyecek yarın. acikliga falan da bakmadi hiç. sizinkine neden bakti .bebek aşağıda falan mıydı. ilkinde bebek cok asagida diye bakmıştı bana

Benim 38de çatı muaynesi yaptı orda öyle dedi sancı da vardı hafif yılbaşını geçirir ama gelir gibi demişti ama bi hareket yok simdi bugün cok hareketli acaba ilgisi var mıdır inşallah bu da öyle kolayca olur inşallah ya cok telaşlıyım

Ben de kizima soruyorum. Kardesin dogunca neler degisti hayatinda diye, beni bir kenara attin yuzume bile bakmiyorsun diyo 4 yasinda. Halbuki bebek baslarda surekli uyudugundan hep onunla oynuyorum uzulmesin diye. Ama yine de kotu hissediyor demek ki cok uzdu beni

ohh kıyafet derdi yok ne güzel hazırlıcam yarın cnm ben de . Ben de Hollanda’da doğmuşum. oradaki komşuları hep anneme yardım etmişler hatta o zaman evde doğurtmakvarmış. ebeyi eve çağırmışlAr gelmiş hastaneden. Telefon yokmuş bizimkiler o zaman fakir tabi orda, gurbette yalnızlar. Yandaki yabancı komşusu demiş alın anahtarımızı sizin doğurma gününüz yaklaştı gece girip hastaneden ebe çağırtırsınız bizi uyandırmayın bile gelin istediğinizde Telefonu kullanın demişler . Çok destek çıkmışlar sağolsunla.inşaAllahoralarda sana yardımcı olacak birileri olur işin rast gitsin❤ Seni çok iyi anlıyorum ben de yurtiçinde gurbette sayılırım Antep’te yaşıyorum kimsem yok kp ve kvler hariç.onlara da her başın sıkışınca ağız burun eğecekleri bile bile istemek çok koyuyor bana.Okuldaki arkadaşlarım ben gelip ben yapılacaksa yapayım vs teklif ediyorlar ama ben çok gururlu biriyim kimseden birşey istememiyorym kötü huyum var, hatta arkadaşlar canın ne çekiyosa yapayımgetireyim diyorlar benyük olmaktan imtina ediyorum

sincazli maşaAllah Allah’ın ne şanslı kulusun ikizlerin olmuş güle güle büyüt Allah yardımcın olsun çok sevinçli haber . Acil şifalar diliyorum bebeklerin iyiler ya sen sen çok iyi olacaksın tez zamanda toparlarsın dualarımız seninle

Hollanda da cok guzelmis daha gitmek nasip olmadi ☺burda da insanlar cok yardimsever gercekten. Nasil bir guven varki evinin anahtarini vermisler ne guzel . Suan burda da oyle istersen evde dogum yapabiliyorsun. Ilk dogum yaptiginda ebe eve geliyor yardimci oluyor , bebegin kilosunu olcuyor dikislerin varsa kntrol ediyor vs. Ilk bebek icin cok iyi ama ikincide ucuncude zaten tecrubeli oluyorsn .bir komsum var sagolsun cok yardimci oluyor . En azindan birsey olsa cocuklari birakip gidebilirim . Yardimci olmak isteyenlerde oluyor senin dedigin gibi hem yük olmak istemiyorum hemde yardim edip bunu dile getiren cok oldu ondan nefret de ettim. Esim sagolsun her konuda yardimci oluyor sadece insan kiz kiza oturmak , annesine caya gitmek filan istiyor

Canim nasil bir denge kurulacak gercekten bilmiyorum. Saat 1 olmus kizim yatagindan kalkmis hic benimle yatmiyorsun diye agliyor. Baska zamanlarda agladiginda da kardesimi öpüyorsun beni öpmüyorsun diye soyleniyor. 5 bucuk yasinda buyuk kizim ikincisi bir bucuk yasinda . Bakalim yeni bir kardes gelince hangisine bakabilecegim Allah yardimcimiz olsun .

Doğar doğmaz mı sarılığı yüksek çıktı? Benim sürüm gelmedi hala pazartesi sabahı sezaryen olmuştum formül mamayla besliyoruz ikizlerimi bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
Kan uyuşmazlığımız var bebekle aramızda o yüzden oluyormuş
Gözün aydin canim Rabbim anali babali buyutsun. Sanada gecmis olsun. Kacti sarilik degeri ?
Değeri söylemedi de sınırdaymış o yüzden hemen aldılar. Süt sağıp vermemi istiyolar ama pompaya da izin vermiyo anca 1ml sağabiliyorum o çok kötü.
MaşaAllah annesi Allah analı babalı büyütsün acil şifalar sarılık herkeste oluyor tez zamanda geçsin inşaAllah
Amin amin hepinize çok teşekkür ederim

Değeri söylemedi de sınırdaymış o yüzden hemen aldılar. Süt sağıp vermemi istiyolar ama pompaya da izin vermiyo anca 1ml sağabiliyorum o çok kötü.
Gecmis olsun canim . Benimde var bebekle kan uyusmazligim bakalim dogdugunda olacak mi . Neden pompaya izin vermiyorlar onu anlamadim.

Evet canım biz balkanlardayız. Keşke öyle bir imkanımız olsa da uzak olsak el mecbur parasızlık. İnşallah en yakın zamanda bize de kısmet olur ayrı ev uzaklık

Evet sadece alt kısımları mavileşiyor. Yeterli çişte mi komple mavi oluyor
sonucta çiş yapıyor bu guzel birşey ben 3 4 saatte bır değişiyorum bezini mavi oluyor bazen azcık sarı kalabılıyor kac çişte hepsi mavi oluyor bılemıyorum yeterli çişte mavi oluyor diye bakma yarısıda mavı olsa çiş yapıyor demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…