- 13 Temmuz 2019
- 109
- 140
- 23
doğum yapan arkadaslar gözünüz aydın RABBİM size bagislasin yavrularınızı DOĞUM YAPMAYAN KALDIMI ATTIK ZAMAN GECMIYOR
Gecelik wc de kolaylık sağlıyo. Pijamayı indir paçalarını tut zor geliyo bana.hep gecelik tercih ediyorum ben bu yüzden. Benim çamtamdan gereksiz hiçbi şey çıkmadı neredeyse hepsini kullndım yetmedi evden istettim bebek sayısı 2 bende o yüzden kıyafet çok kirlendi ihtiyaç duyulduMaşallah gruptaki bebişler artmış. Rabbim doğum yapan annelere kolaylık versin ☺ Aslında Bir liste yapılsaydı daha net görürdük kimlerin olduğunu.
bir de ben varım, 39 dan önce gelsin istemiyorum daha hastane çantamı bile hazırlamadımevde de hummalı temizlik modundayız.
Bu arada doğum yapan hanımlar tecrübelisiniz size sormak istiyorum, ne giydiniz? Gecelik elzem mi ben pek sevmiyorum da onu. Bir de götürdüğünüz ya gereksizmiş dediğiniz bir şey var mı ya da şu çok gerekli dediğiniz?
benim ikinci olcak insallah. ilki 36+4 te doğmuştu. normal kontrol diye gittim 4 cm aciklik ile doguma alındım her sey cok hizli gelişmişti. bundan biraz korkuyorum acikcasiAynen ilk bebek senin de mi öyle ☺ Benim damarda direnç var bi de 3ü ya geçer ya az geçer demişti ☺ Valla napsak da doğsa bakalım sana ne dicek yarın. Ultrason yanılabiliyo diyolar ya belki de ondandır ya o ölcerkenki haline de baglı. Benim kafası biraz önden gidyo ondan cekiniyorum normali zorlar dye 39+4düdün
doktora gidince ne oluyor bu bebelere . gecenlerde gece doguruyorum sandim sabah hastaneye gittim gram sancı yok :)Bende varim canimhic doguracak gibi degilim. Ara ara sancim oluyor ama doktora gidince hicbir sıkıntim yok
Benim 38de çatı muaynesi yaptı orda öyle dedi sancı da vardı hafif yılbaşını geçirir ama gelir gibi demişti ama bi hareket yok simdibenim ikinci olcak insallah. ilki 36+4 te doğmuştu. normal kontrol diye gittim 4 cm aciklik ile doguma alındım her sey cok hizli gelişmişti. bundan biraz korkuyorum acikcasibakalim ne diyecek yarın. acikliga falan da bakmadi hiç. sizinkine neden bakti .bebek aşağıda falan mıydı. ilkinde bebek cok asagida diye bakmıştı bana
Bende evde sancidan kivraniyorum , oturup kalkamiyorum. Doktora gidince ne biryerim agriyor nede sancim oluyordoktora gidince ne oluyor bu bebelere . gecenlerde gece doguruyorum sandim sabah hastaneye gittim gram sancı yok :)
Ne guzel iste ikiside yaninda bakarlar bebislereVar çok şükür annem ve kayınvalidem ilgileniyolar bende yürümeye çalışıyorum
Evde bir cocuk daha olunca dinlenmek, tembellik yapmak zor. Öglene kadar kreste. Gelince basliyor maraton. Onu da uzmek istemiyorum. Etkinlik, kitap okuma, geri dönüsum, boyama derken evde baska is yapmasam bile yoruluyorum. Bugün illa köfte diye tutturdu. Kalkip yaptim. Oturup kalkmam baya zorlasti tabi. Esim aradi köfte yaptim diyorum yanina sogan salatasi yap diyodedim emrin olur kocacim. Isteklerini sabah cikmadan liste yap aksama pisireyim
ohh kıyafet derdi yok ne güzel hazırlıcam yarın cnm ben de . Ben de Hollanda’da doğmuşum. oradaki komşuları hep anneme yardım etmişler hatta o zaman evde doğurtmakvarmış. ebeyi eve çağırmışlAr gelmiş hastaneden. Telefon yokmuş bizimkiler o zaman fakir tabi orda, gurbette yalnızlar. Yandaki yabancı komşusu demiş alın anahtarımızı sizin doğurma gününüz yaklaştı gece girip hastaneden ebe çağırtırsınız bizi uyandırmayın bile gelin istediğinizde Telefonu kullanın demişler . Çok destek çıkmışlar sağolsunla.inşaAllahoralarda sana yardımcı olacak birileri olur işin rast gitsin❤ Seni çok iyi anlıyorum ben de yurtiçinde gurbette sayılırım Antep’te yaşıyorum kimsem yok kp ve kvler hariç.onlara da her başın sıkışınca ağız burun eğecekleri bile bile istemek çok koyuyor bana.Okuldaki arkadaşlarım ben gelip ben yapılacaksa yapayım vs teklif ediyorlar ama ben çok gururlu biriyim kimseden birşey istememiyorym kötü huyum var, hatta arkadaşlar canın ne çekiyosa yapayımgetireyim diyorlar benyük olmaktan imtina ediyorumTahminler her zaman tutmaya biliyor canim. Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. Bende 40 lari gormekten biktimbirde bu kez doktorum uzakta trafik olunca daha da uzuyor . 40 dan sonra gün aşiri gitmek zor benimde annem ordan hazirladi gonderdi sagolsun. Pijamalarimi filan annem gonderdi bir tane hastane cikisi , birde ben aldim tulum. Burda hastaneden cikana kadar bebek hastanenin kiyafetini giyiyor. O yuzden daha cok benim kiyafetlerim , biberon emzik filan koydum aklima gelenleri . sende hazirla ne olur ne olmaz , hic belli olmaz dogum
MaşaAllah annesi Allah analı babalı büyütsün acil şifalar sarılık herkeste oluyor tez zamanda geçsin inşaAllahİyi geceler hepinize. Ben de bugün sabah 9:45te sezaryen doğum yaptım. Sarılığı yüksek olduğu için bebek ışın almak için yoğun bakımda. 37+5te 48cm 2880 gr doğdu.
ben de doğurmadan kaldım 37+5 iz bugündoğum yapan arkadaslar gözünüz aydın RABBİM size bagislasin yavrularınızı DOĞUM YAPMAYAN KALDIMI ATTIK ZAMAN GECMIYOR
Hollanda da cok guzelmis daha gitmek nasip olmadi ☺burda da insanlar cok yardimsever gercekten. Nasil bir guven varki evinin anahtarini vermisler ne guzel . Suan burda da oyle istersen evde dogum yapabiliyorsun. Ilk dogum yaptiginda ebe eve geliyor yardimci oluyor , bebegin kilosunu olcuyor dikislerin varsa kntrol ediyor vs. Ilk bebek icin cok iyi ama ikincide ucuncude zaten tecrubeli oluyorsn .ohh kıyafet derdi yok ne güzel hazırlıcam yarın cnm ben de . Ben de Hollanda’da doğmuşum. oradaki komşuları hep anneme yardım etmişler hatta o zaman evde doğurtmakvarmış. ebeyi eve çağırmışlAr gelmiş hastaneden. Telefon yokmuş bizimkiler o zaman fakir tabi orda, gurbette yalnızlar. Yandaki yabancı komşusu demiş alın anahtarımızı sizin doğurma gününüz yaklaştı gece girip hastaneden ebe çağırtırsınız bizi uyandırmayın bile gelin istediğinizde Telefonu kullanın demişler . Çok destek çıkmışlar sağolsunla.inşaAllahoralarda sana yardımcı olacak birileri olur işin rast gitsin❤ Seni çok iyi anlıyorum ben de yurtiçinde gurbette sayılırım Antep’te yaşıyorum kimsem yok kp ve kvler hariç.onlara da her başın sıkışınca ağız burun eğecekleri bile bile istemek çok koyuyor bana.Okuldaki arkadaşlarım ben gelip ben yapılacaksa yapayım vs teklif ediyorlar ama ben çok gururlu biriyim kimseden birşey istememiyorym kötü huyum var, hatta arkadaşlar canın ne çekiyosa yapayımgetireyim diyorlar benyük olmaktan imtina ediyorum
Canim nasil bir denge kurulacak gercekten bilmiyorum. Saat 1 olmus kizim yatagindan kalkmis hic benimle yatmiyorsun diye agliyor. Baska zamanlarda agladiginda da kardesimi öpüyorsun beni öpmüyorsun diye soyleniyor. 5 bucuk yasinda buyuk kizim ikincisi bir bucuk yasinda . Bakalim yeni bir kardes gelince hangisine bakabilecegimBen de kizima soruyorum. Kardesin dogunca neler degisti hayatinda diye, beni bir kenara attin yuzume bile bakmiyorsun diyo4 yasinda. Halbuki bebek baslarda surekli uyudugundan hep onunla oynuyorum uzulmesin diye. Ama yine de kotu hissediyor demek ki cok uzdu beni
Kan uyuşmazlığımız var bebekle aramızda o yüzden oluyormuşDoğar doğmaz mı sarılığı yüksek çıktı? Benim sürüm gelmedi hala pazartesi sabahı sezaryen olmuştum formül mamayla besliyoruz ikizlerimi bi sıkıntı yaşamadık çok şükür
Değeri söylemedi de sınırdaymış o yüzden hemen aldılar. Süt sağıp vermemi istiyolar ama pompaya da izin vermiyo anca 1ml sağabiliyorum o çok kötü.Gözün aydin canim Rabbim anali babali buyutsun. Sanada gecmis olsun. Kacti sarilik degeri ?
Amin amin hepinize çok teşekkür ederimMaşaAllah annesi Allah analı babalı büyütsün acil şifalar sarılık herkeste oluyor tez zamanda geçsin inşaAllah
Gecmis olsun canim . Benimde var bebekle kan uyusmazligim bakalim dogdugunda olacak mi . Neden pompaya izin vermiyorlar onu anlamadim.Değeri söylemedi de sınırdaymış o yüzden hemen aldılar. Süt sağıp vermemi istiyolar ama pompaya da izin vermiyo anca 1ml sağabiliyorum o çok kötü.
Evet canım biz balkanlardayız. Keşke öyle bir imkanımız olsa da uzak olsak el mecbur parasızlık. İnşallah en yakın zamanda bize de kısmet olur ayrı ev uzaklıkSende yurtdisinda misin canim ? Beraber yasama işi cok zor ya . En zor bu hamileligim gecti saglik olarak yanimda kimse yoktu ama psikolojik olarak en rahat bu hamileligimdi. Benimde diger hamileligimde kayinvalidem cok batardihele 2.de nefret etmistim ama cok sukur simdi uzagiz esim bile cok gorusmek istemiyor. Simdi gelecekler yarin ben kontrole gittigimde cocuklarin yaninda durmak yardimci olmak icin esim diyor hemen gelmelerine gerek yok aslinda biri krese gidiyor digerini de gotururuz uzak olup iyi olmak en iyisi.
Evet sadece alt kısımları mavileşiyor. Yeterli çişte mi komple mavi oluyorbelki çok çiş yapmadığı için şimdilik sadece alt kısımları mavileşiyordur takip et bakalım hiç bir bezinde mi mavi olmadı
sonucta çiş yapıyor bu guzel birşey ben 3 4 saatte bır değişiyorum bezini mavi oluyor bazen azcık sarı kalabılıyor kac çişte hepsi mavi oluyor bılemıyorumEvet sadece alt kısımları mavileşiyor. Yeterli çişte mi komple mavi oluyor
Rabbim size helal bol bol para versin , uzaklardan ev tutup rahat edebilesin insallah canimEvet canım biz balkanlardayız. Keşke öyle bir imkanımız olsa da uzak olsak el mecbur parasızlık. İnşallah en yakın zamanda bize de kısmet olur ayrı ev uzaklık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?