2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben acile geldigimde doktor ellerimin ayaklarimin şisip sismedigini sormustu. Dogum belirtileri olabiliyormus. Normalde sismedi benim ellerim ayaklarim son gunlerde sisti
Geceleri uyumayan sürekli memede durmak isteyen gündüzleri sürekli uyuyan ve emzirmek için zorla uyandırdığım bir minnak var düzen yok tabi henüz
Iyi olsunlarda zamanla duzene girer annesi simdi ne guzel bir tane ☺benim kucuk kizim besik cekip atmaya calisiyor hicbirseyden anlamiyor . Kayinvalidem bir iki gune gideriz diyor , bende eve geldigimden beri evi topluyorum cocuklarla ugrasiyorum karnim feci agriyor. Annemde gelemiyor vize cikmadi nedense bakalim nasil gunler beni bekliyor benim bebis de surekli emmek istiyor , emzik kurtarici gercekten o konuda biraz oyaliyor

Benim eller ayaklar da bugün şişti . Doğum mu geliyor acaba

Benimde 3. Dogumum erken gelir dedim ama gecen ilk hissettigimde gittigimde siki bir sekilde kapali dedi acilma falan yoktu sancilar bendede var ama onemsiz dedi sancilaradaacilman basladigi icin sanslisin bence devami gelir
Digerleri kacinci haftada oldu canim ? Benimde 3.dogumum oldu . Birinci 42 ikinci 41 buda 40 da dogdu acilma yumusama birden olabilir sıkma canini. Ben 39+2 de gittim hic acilma yoktu 39+6 gecesi dogdu . Ikincisinde de 33.haftada 1 cm aciklik vardi doktor her gittigimde erken dogabilir diyordu 41+2de dogdu. Insallah sizinde kolay dogumunuz olur

Ilkinde erken dogacak dediler rahim boyu kisaydi ilaclarla 40. Haftasinda tam gununde geldi ikincide ayni sekilde kisaliktan yatarak gecirdim 37 de geldi ayaga kalktigim gunbunda bi sikinti yok rahim boyu bastan beri olmasi gerektigi gibiydi ve hala yokamin insallah benimde oyle bir anda olur acilma cok gecikmeden tebrik ederim ayrica bebegine kavusmussun

Benim son hafta sisti net bir bilgimi bilmiyorum doktor ozellikle bunu sordu dogum yaptim ama.suan hic sismedigim kadar sistim niye bilmiyorum , dün gece fena sistim ellerimi kapatamiyorum
Bana da doktor 1 haftaya doğar dedi. Şancı grip alt karnımı yakıp gidiyor . Sende nasil başladı sancı. Karnımda top gibi sertleşme oluyor .

Donunu sevsinler senin. Şimdi kırmızı don giyersin büyüyüp killaninca o kutup ayilarina donersin

Gaz sancısı omuzlara da vuruyor. Gorumceme olmuştu
Canım gaz problemim yok çıkarabiliyorum. Büyük tuvaletimde sorun var ama şimdilik rahatsız etmiyo. Ama beni mahvetti bu ağrı.

Benim oğlan doğmuyor gerçekten çok strese girdim 38+1de 2cm açıklık ve sancı vardı su an hiç bişey yok nişan da gelmedi eşimin izninin bitmesine 5gün kaldı sinirden ölücüm cidden 40doldu bugun itibariyle

Adaçayı iç hızlandırıyomuş Allah yardımcımız olsun

ellerimi uyandım yeni , şuanda kapatamıyorum bile balon gibi aynı. Kollarım deligibi kaşınıyor gece yatmadan bulgur pilavı yemiştim tuzlu tuzlu iyi gelmedi . Sağ ayağım da gün içinde şişmişti bu son zamanlar hiç geçmiyor başıma ne geleceğini de bilmiyorum Çarşamba çatı muayenem var korku filmi gibi , arkadaşlarım en çok çatı muayenesinden kork dediler çok acıyo dediler verdiler gazı

benim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var , yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .

Benim son hafta sisti net bir bilgimi bilmiyorum doktor ozellikle bunu sordu dogum yaptim ama.suan hic sismedigim kadar sistim niye bilmiyorum , dün gece fena sistim ellerimi kapatamiyorum

Bana da oldu normal doğumdan sonra 2. Gün acayip şiştim. Bacaklarının derisi öyle bir gerildi ki. Ayak parmaklarını kapatamadım sonra hızlıca attım ama ödemi. Tam vaktinde de tartim bozuldu takip edemiyorum kilomu yaa

Canım gaz problemim yok çıkarabiliyorum. Büyük tuvaletimde sorun var ama şimdilik rahatsız etmiyo. Ama beni mahvetti bu ağrı.
Gaz sancısı o, 2.ve 3.gün bende de vardı.
Gaz çıkarabilmiştim büyük tuvaletimi de yapıyodum. Onun önemi yok, operasyonla ilgili bi yan etki.

Ameliyatin yan etkisi alt karin ile ilgili ameliyatlarda gorulen bisey. Gaz cikardikca geciyor

emdiren anneden selam olsun.
dun sabahtan sonra kudurdu benimki.memeyi aliyor sonra ugrasku emsin.sinirleniyor ağlıyor artik sesi gidiyor.sonra aliyor. agladiginda yalanci emzigi aliyor ama. kafayi yicem yalanciyi anne memesine tercih ediyor.
bide cis cok yapmadi. en fazla 4 kez yapmistir.acaba doymuyor mu yoksa yeni dogdu diye mi

benim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var , yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .

Ben bebek arabamdan cok memnunum ama biraz pahali bisey. Jokerde satiliyor. Silver cross spirit diye bir marka. Buyuk tekerlerkli olmasin ve tek elle acilip kapanabilsin. Tavsiyem budur.

Donunu sevsinler senin. Şimdi kırmızı don giyersin büyüyüp killaninca o kutup ayilarina donersin

Gaz sancısı omuzlara da vuruyor. Gorumceme olmuştu
hahaa ay çok iyiydi doğru tespit inşallah çok çok az kutup ayısı olur hiç olmaz diyeemem insanoğluelimizden geldiğince kibar hoşgörülü yetiştireceğiz bakalm rabbim yardımcımız olsun bir insan yetiştirmek zor gerçekten herkes büyütebilir önemli olan eğitebilmek

Gaz sancısı o, 2.ve 3.gün bende de vardı.
Gaz çıkarabilmiştim büyük tuvaletimi de yapıyodum. Onun önemi yok, operasyonla ilgili bi yan etki.
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ameliyat ağrımın önüne geçti resmen

Hanımlar selam, gözümü açar açmaz yazıyorum gibi oldum ama bir sorunumu danışmam lazım. Geçen bir arkadaş da paylaşmıştı benzer bir şey galiba. Dün çatı muayenem oldu, daha doğrusu yapılmaya çalışıldı ama olmadı Dr kendimi çok kastığımı, ilerleyemediğini söyledi ve istersen haftaya yine deneyelim dedi. Vajinismus benzeri ciddi bir problemim yok, bir buçuk yıla yakındır evliyim ve aslında her ilişkinin başında bir miktar canım yanar, kasılırım, fakat sonrasında uyum sağlarım. Ama ilişki ile çatı muayenesi aynı değil dr af edersiniz ama parmakları soktu, bana kalırsa belli bir yere kadar ilerledi ki ağlama, çığlık vs gibi bir şeyim de olmadı ama yine de kendimi çok kasmışım. Haftaya gel dedi ama haftaya da bir şey değişmeyeecek gibi. Ben b öyle diyince de sezaryen planlayalım dedi. Ama şuan görünürde bunun dışında bir problemim olmadığı için henüz ilk çocuğumda planlı bir sezaryenden yana değilim. Sezaryen çok kötü nasıl olur gibi bir düşüncem yok lakin doğal olan yöntem neyse önce onu bi denemek isterim de görünen o ki beceremeyeceğim gibi. Yok mu bunu atlatmanın bir yolu? Haftaya kadar kendimi nasıl hazırlayabilirim? Bir de tek çatı ile kalmayacak doğumda da gelip gidip kontrol edecekler o da gerdi. Dünden beri günüm mahvoldu ya :/ Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. şuan kadınların ne kadar zorluklara katlandıklarını ve ne kadar muhteşeme olduklarını bir kez daha anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…