Ben acile geldigimde doktor ellerimin ayaklarimin şisip sismedigini sormustu. Dogum belirtileri olabiliyormus. Normalde sismedi benim ellerim ayaklarim son gunlerde sistiGünaydın anneler❤ mutlu hafta sonları olsun ❤ Civilim de çıtçıtlı uzun kol bodyler, e bebekte de tulumlar indirimde, birkaç tane büyük boy sipariş verdim şimdi, size de haber veriyim dedim . Bir de Bebeğim uyandığımdan beri hareket etmedi pek, canım sıkıldı sağlıkla doğursaydım Bi, bizimkiler acele etmekte haklılar Bi an önce doğsun istiyorlar, hareket etmeyince aklım gidiyor. Ben de onların psikolojisine girdim zaten günlerdir evde iş yapıyordum , şimdi daha da saldırıcam işlere, Bi an önce doğurayım içeride başına Bi iş gelir diye ödüm kopuyor .Rabbim korusun. Gece ellerim balon gibi şişiyor. Hareket bile ettiremiyorum uyku aralarımda.... 38+1 oldum bugün. Zaten son zamanlarda 38 i görsem yeter diyodum. Doğum yapanlar bizlere de dua edinnnnn ❤
Iyi olsunlarda zamanla duzene girer annesiGeceleri uyumayan sürekli memede durmak isteyen gündüzleri sürekli uyuyan ve emzirmek için zorla uyandırdığım bir minnak var düzen yok tabi henüz
Benim eller ayaklar da bugün şişti . Doğum mu geliyor acabaBen acile geldigimde doktor ellerimin ayaklarimin şisip sismedigini sormustu. Dogum belirtileri olabiliyormus. Normalde sismedi benim ellerim ayaklarim son gunlerde sisti
Iyi olsunlarda zamanla duzene girer annesisimdi ne guzel bir tane ☺benim kucuk kizim besik cekip atmaya calisiyor hicbirseyden anlamiyor . Kayinvalidem bir iki gune gideriz diyor , bende eve geldigimden beri evi topluyorum cocuklarla ugrasiyorum karnim feci agriyor. Annemde gelemiyor vize cikmadi nedense bakalim nasil gunler beni bekliyor benim bebis de surekli emmek istiyor , emzik kurtarici gercekten o konuda biraz oyaliyor
Digerleri kacinci haftada oldu canim ? Benimde 3.dogumum oldu . Birinci 42 ikinci 41 buda 40 da dogduBenimde 3. Dogumum erken gelir dedim ama gecen ilk hissettigimde gittigimde siki bir sekilde kapali dedi acilma falan yoktu sancilar bendede var ama onemsiz dedi sancilaradaacilman basladigi icin sanslisin bence devami gelir
Benim son hafta sistiBenim eller ayaklar da bugün şişti . Doğum mu geliyor acaba
Ilkinde erken dogacak dediler rahim boyu kisaydi ilaclarla 40. Haftasinda tam gununde geldi ikincide ayni sekilde kisaliktan yatarak gecirdim 37 de geldi ayaga kalktigim gunDigerleri kacinci haftada oldu canim ? Benimde 3.dogumum oldu . Birinci 42 ikinci 41 buda 40 da dogduacilma yumusama birden olabilir sıkma canini. Ben 39+2 de gittim hic acilma yoktu 39+6 gecesi dogdu . Ikincisinde de 33.haftada 1 cm aciklik vardi doktor her gittigimde erken dogabilir diyordu 41+2de dogdu. Insallah sizinde kolay dogumunuz olur
Bana da doktor 1 haftaya doğar dedi. Şancı grip alt karnımı yakıp gidiyor . Sende nasil başladı sancı. Karnımda top gibi sertleşme oluyor .Benim son hafta sistinet bir bilgimi bilmiyorum doktor ozellikle bunu sordu dogum yaptim ama.suan hic sismedigim kadar sistim niye bilmiyorum , dün gece fena sistim ellerimi kapatamiyorum
Canım gaz problemim yok çıkarabiliyorum. Büyük tuvaletimde sorun var ama şimdilik rahatsız etmiyo. Ama beni mahvetti bu ağrı.Donunu sevsinler senin. Şimdi kırmızı don giyersin büyüyüp killaninca o kutup ayilarina donersin
Gaz sancısı omuzlara da vuruyor. Gorumceme olmuştu
Adaçayı iç hızlandırıyomuş Allah yardımcımız olsunBenim oğlan doğmuyorgerçekten çok strese girdim 38+1de 2cm açıklık ve sancı vardı su an hiç bişey yok nişan da gelmedi eşimin izninin bitmesine 5gün kaldı sinirden ölücüm cidden 40doldu bugun itibariyle
ellerimi uyandım yeni , şuanda kapatamıyorum bile balon gibi aynı. Kollarım deligibi kaşınıyor gece yatmadan bulgur pilavı yemiştim tuzlu tuzlu iyi gelmedi . Sağ ayağım da gün içinde şişmişti bu son zamanlar hiç geçmiyor başıma ne geleceğini de bilmiyorum Çarşamba çatı muayenem var korku filmi gibi , arkadaşlarım en çok çatı muayenesinden kork dediler çok acıyo dediler verdiler gazıBen acile geldigimde doktor ellerimin ayaklarimin şisip sismedigini sormustu. Dogum belirtileri olabiliyormus. Normalde sismedi benim ellerim ayaklarim son gunlerde sisti
Iyi olsunlarda zamanla duzene girer annesisimdi ne guzel bir tane ☺benim kucuk kizim besik cekip atmaya calisiyor hicbirseyden anlamiyor . Kayinvalidem bir iki gune gideriz diyor , bende eve geldigimden beri evi topluyorum cocuklarla ugrasiyorum karnim feci agriyor. Annemde gelemiyor vize cikmadi nedense bakalim nasil gunler beni bekliyor benim bebis de surekli emmek istiyor , emzik kurtarici gercekten o konuda biraz orymoyaliyor
Benim son hafta sistinet bir bilgimi bilmiyorum doktor ozellikle bunu sordu dogum yaptim ama.suan hic sismedigim kadar sistim niye bilmiyorum , dün gece fena sistim ellerimi kapatamiyorum
Gaz sancısı o, 2.ve 3.gün bende de vardı.Canım gaz problemim yok çıkarabiliyorum. Büyük tuvaletimde sorun var ama şimdilik rahatsız etmiyo. Ama beni mahvetti bu ağrı.
Kızlar nolur bana akıl verin. Dün spinal anestezi ile bebeğimi dünyaya getirdim. Bugün sağ omzumdan başlayıp aynı yönde böbreğime doğru bir ağrı meydana geldi. Resmen ameliyat yerimin ağrısını unutturdu bana. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı ? Nefes almakta bile zorlanıyorum
benim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var, yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .
hahaa ay çok iyiydiDonunu sevsinler senin. Şimdi kırmızı don giyersin büyüyüp killaninca o kutup ayilarina donersin
Gaz sancısı omuzlara da vuruyor. Gorumceme olmuştu
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. Ameliyat ağrımın önüne geçti resmenGaz sancısı o, 2.ve 3.gün bende de vardı.
Gaz çıkarabilmiştim büyük tuvaletimi de yapıyodum. Onun önemi yok, operasyonla ilgili bi yan etki.
İnşallah geçer canım. Teşekkür ederim bilgi verdiğin içinAmeliyatin yan etkisi alt karin ile ilgili ameliyatlarda gorulen bisey. Gaz cikardikca geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?