2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bio gaia ve sap simplex kullaniyorum. Baska ne kullanabilirim diye sordum bunlar etki etmedi dedim. Bisey etki ediyosa hepsi ediyor etmiyosa hic birinden cévap alamiyoruz baska yapicak bisey yok dedi. Peki dedim

Kızımda birkaç damla denemiş 3.de biogaidan sonuç almıştım. Doktorum hangisinin yaradığını sen deneyerek bulacaksın demişti öyle de oldu. Diğerlerinden de dene derim ben

Ayy kıyamam kücük kız tepki göstermiş sana o da daha minnak annesi ama olsun ilerde iyi ki doğurmuşsun anne der kız kardeş olması çok güzel bir sey
Aynen canim ya oda bana tepki gosterdi . Hic beklemiyordum. Ne anladida oyle yapti bilmiyorum bakalim eve gidince ne yapacak senin minnak napiyor ?

Cok uzuluyorum boyle olunca cocuklara. Kardesi olsa ne yapardi acaba ? Cocugun yapisiyla alakali belkide , insallah duzelir . Cocuklar buyuyunce de oynarlar belki o zaman alisir .

Kızımda birkaç damla denemiş 3.de biogaidan sonuç almıştım. Doktorum hangisinin yaradığını sen deneyerek bulacaksın demişti öyle de oldu. Diğerlerinden de dene derim ben

2 taneyi eledik en azindan valla cevremde ki annelerde hep yani seyi soyledi ise yaramiyor falan diye .. bana kalsa hepsini alicam

Çok emmiştir muhtemelen, sürekli aynı şekilde ve fışkırarak kusarsa dikkat edin diyor doktorlar

bebis 2260 dogdu 2100 su an. kilo almiyor bir hafta oldu dogum yapali. cildircam ya hep de emiyor, dr boyle giderse mamaya baslicaz dedi. emmesinde hic bi sıkıntı yok

Aynen canim ya oda bana tepki gosterdi . Hic beklemiyordum. Ne anladida oyle yapti bilmiyorum bakalim eve gidince ne yapacak senin minnak napiyor ?
Geceleri uyumayan sürekli memede durmak isteyen gündüzleri sürekli uyuyan ve emzirmek için zorla uyandırdığım bir minnak var düzen yok tabi henüz

Çok emmiştir muhtemelen, sürekli aynı şekilde ve fışkırarak kusarsa dikkat edin diyor doktorlar
Çok şükür bir defa kustu o şekilde. Şimdi tek memeyi veriyorum ikisini birden verince fazla geldi sanırm dediğiniz gibi. 37+2 de doğdu kuzum gelişimini dışarda tamamlamaya çalışıyor onun da etkisi var sanırım

Doğum yapanlar ocak için cok guzel giriş yaptınız maşallah darısı doğurmayanların başına kolaylıkla doğursunlar inşallah sizlerde sağlıkla büyütün bebişleri

bebis 2260 dogdu 2100 su an. kilo almiyor bir hafta oldu dogum yapali. cildircam ya hep de emiyor, dr boyle giderse mamaya baslicaz dedi. emmesinde hic bi sıkıntı yok

canım emmesinde sıkıntı yok ama bebek çok küçük emerkensütten aldığı enerjiden fazla kalori harcıyor büyük ihtimalle bence sütünü sağ ver ben de başta emziriyordum kuvöze yanına çıkıp sonra biberona geçtik 3 kg fln olsun tekrar denerim emzirmeyi de

Biberona anne sütü koyup veriyorum yanlış anlaşılma olmasın

Bizim minik kuş da eve geldi çok şükür 2 gün oluyor, maalesef ancak 1800 olabildik gr gr takip edeceğiz normal bebek boyutlarınakadar uzun bir yol bizi bekliyor. Ben de çok hastayım geceleri çok terliyorum biberonla uğraşırken terim soğuyor öksürük geçmiyor kısır döngü.. bugün de tansiyonum yüksek çıktı iyi gidiyordu halbuki

aa seninde 1800 gr le hastaneden cıktı bızımde öyleydi 21 aralıkta cıktık 2500 dü perşembe günücabucak toparlasn inşallah

aa seninde 1800 gr le hastaneden cıktı bızımde öyleydi 21 aralıkta cıktık 2500 dü perşembe günücabucak toparlasn inşallah

ya evet inşallah toparlarız Dr a eprotin başlayalım diyorum yok kilo almazsa başlayalım diyor Zübeyde hanımdan taburcu olurken kızıma direkt başlamıştık neden Zaman kaybediyoruz zaten sütü sağıp biberonakoyuyorum içine o proteinide atayım ama Dr çok yetersiz buradaki ne olacak bilmiyorum kilomuz

Olabilir benim minikte iki memeyi verince fazlasını kusuyor çünkü

Kızlar sizin miniklerin gaz sancıları ne zman başladı? Bizim 9.günümüz bugün biraz erken başladı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…