2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

36.Haftada kontrole gittik 34.hafta ile arasında 400 Gr almıştı.37de gittik 100 Gr almış.2490 civarı
,İlk gebelik.Doktor 38de fazla kilo almazsa,sezeryan ile alalım diyor.Disardw daha fazla kilo alır düşüncesinde.Birde normal doğumun acisina dayanamayacaksan beklemeye gerek yok diyor.İlk olduğu için 40 kadar beklenmeli mi,kiloyu az alması sezeryan için sebeb mıdır

Ben de oldum çatı muayenesi ve cok kolay ne ağrı ne sizi . Rahat olman lazım . 1 dk bile sürmüyor. Doğumda da öyle sürekli yapmıyorlar . Bana toplam 2 veya 3 kere yaptılar sonra bebek doğmuştu zaten . Öyle korkulacak birsey değil . Etraftaki kişiler çok etkiliyor ama boşver onları

Ben bebek arabamdan cok memnunum ama biraz pahali bisey. Jokerde satiliyor. Silver cross spirit diye bir marka. Buyuk tekerlerkli olmasin ve tek elle acilip kapanabilsin. Tavsiyem budur.
ne kadara aldın, çok pahalı almamalıyıZ herşeyde uçtuk buna bari çok vermeyelim dedik

canım ben de tecrübeli değilim bu Çarşamba çatı muayene yaptırıcam ilk defa ben de korkuyorum muhtemelen kasarım da, dün görümcem saniyelik birşey o dedi korkma dedi, benim hiç acımadı dedi. arkadaşlarım ise en çok çatı muayenesinden kork dedileranlamadım hangisine inansam .. çatı muayenesi gerçekten 10-15 saniyelik bişiyse bu acıya katlanmaya çalışalım, derin nefes al kendini rahat bırak Bi de öyle dene . Hiç Bi sebep yokken normal denenmeden planlı sezaryen yapmak hem bebişe hem anneye haksızlık olur. Önce normal doğumu deneyelim baktık beceremiyoZ olmuyo, duruma göre sz der zaten dr larımız.

Çok güzel moral oldu yazdıkların inşaAllah bizim de senin gibi ağrısız sızısız olur Çatı muayenemiz.

Çok güzel moral oldu yazdıkların inşaAllah bizim de senin gibi ağrısız sızısız olur Çatı muayenemiz.
Beni de çok korkutmuslardi ama öyle değilmiş . Ben de artık kimseyi dinlemiyorm. Zor doğum hikayesi anlatanlari da dinleyip geçiyorum . Her doğum kendine özel sonuçta . Acı ağrı eşiği fln değişik herkesin .

Aynen M MMihrimahh çok güzel demişsin bunu yapan doktorların normal doğum ilruğraşmak istemediğini düşünüyorum ben. Hem bebeğe hem anneye haksızlık. Çatı muayenesinden hiç korkma ilk gebelikte ki çatı muayene mi hiç mi hiç hatırlamıyorum canım yansa iz bırakırdı bir kaç saniyelik olay

Canım geçenlerde yazan kişi bendim çatı muyanesiyle ilgili :)) ben de vajinusmus yaşadım. O yüzden sezaryene karar verdik, aslında çatı muaynesinde bişey yoktu, bi de benim doktorum aşırı kibar biri. Ona rağmen kendimi kastım. 10 ocakta sezaryenle doğum yaptım, gel gör ki çok pişmanım. Ameliyat yerimin acısını geçtim kas ağrılarım başladı. Bebeğimi zor emziriyorum.tabiki hiçbir acı kalıcı değil, şükür günden güne geçiyor. İnşallah sen normal yaparsın canım, tabi vücudun uygunsa.

sen kendini nasil rahat edeceksen o sekilde yaptir.takma kafana doguyorlar bi sekilde bebekler. bende 2. normal dogumu yaptim ama 1.si cok kolaydi bunda cok daha zorlandim.
nasil rahat edeceksen oyle yap

ne kadara aldın, çok pahalı almamalıyıZ herşeyde uçtuk buna bari çok vermeyelim dedik

Ya aslinda soyle bisey var aslinda buna paraverilmeliymis. Ben kiz kardesimin bebek arabasinida kullandim kendiminkinide inan benim ki yag gibi kayiyor hic yorulmuyorum. Onun ki yoruyor o ucuz olsun diye dusunmustu cok durumuda yoktu. Ama simdi mecbur degistirdi. Jokerin internet sayfasindan canli destege urunun fiyatini falan sor indirim gelicek mi de. Bazen canli destekle konusurken indirim hakki veriyorlar. 3500 4bin arasi ama bi konus. Dedigim gibi indirim yapabiliyorlar. Bide bu markayi sadece joker getiriyor. Internet satislarida yok sadece magazada var. Baska modeller icinde konus. Ben indirim almistim

ayni durumdayiz hala hic belirti yok . arti vucudumda sivilce gibi seyler cikmaya ve kaşınmaya basladim .stres mi ettim baska bisey mi var bilemiyorum(

benim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var , yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .
Kraft solid travel aldım ben kullanışlı rahat ve sağlam duruyor ama henüz kullanmadım kullananlar memnun bir göz atabilirsin bu aralar indirimde sanırım.

ayni durumdayiz hala hic belirti yok . arti vucudumda sivilce gibi seyler cikmaya ve kaşınmaya basladim .stres mi ettim baska bisey mi var bilemiyorum(
Valla aşırı stres oluyorum artık napıcaz bilmiyorum sivilce ben de de var ödem de olmaya basladı yoktu. Sürekli ağrım var ama bişi ifade etmiyor akıntım artttı sümüksü ama kahverengi değil o yüzden nişan mı onu da bilmiyorum ve bir iki damla kan geldi az önce anlam veremiyorum.

Kızlar benim çevremde bir kaç kişi bebeğine su veriyor ama ben vermiyorum.Sizler veriyor musunuz ? Doktorlar 6 aya kadar vermeyin diyor tabi.

Bana da doktor 1 haftaya doğar dedi. Şancı grip alt karnımı yakıp gidiyor . Sende nasil başladı sancı. Karnımda top gibi sertleşme oluyor .
Benimde ara ara sancim oluyordu. Sali gunu sıklaşmaya basladi . Gece 2 de daha sık gelmeye basladi sonra gecti. Carsamba gunu gece 23.52 de dogdu. Ama cok stres yaptim onun etkilediginden eminim. Insallah seninki daha da hizli ve kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…