Ben de oldum çatı muayenesi ve cok kolay ne ağrı ne sizi . Rahat olman lazım . 1 dk bile sürmüyor. Doğumda da öyle sürekli yapmıyorlar . Bana toplam 2 veya 3 kere yaptılar sonra bebek doğmuştu zaten . Öyle korkulacak birsey değil . Etraftaki kişiler çok etkiliyor ama boşver onlarıHanımlar selam, gözümü açar açmaz yazıyorum gibi oldum ama bir sorunumu danışmam lazım. Geçen bir arkadaş da paylaşmıştı benzer bir şey galiba. Dün çatı muayenem oldu, daha doğrusu yapılmaya çalışıldı ama olmadıDr kendimi çok kastığımı, ilerleyemediğini söyledi ve istersen haftaya yine deneyelim dedi. Vajinismus benzeri ciddi bir problemim yok, bir buçuk yıla yakındır evliyim ve aslında her ilişkinin başında bir miktar canım yanar, kasılırım, fakat sonrasında uyum sağlarım. Ama ilişki ile çatı muayenesi aynı değil dr af edersiniz ama parmakları soktu, bana kalırsa belli bir yere kadar ilerledi ki ağlama, çığlık vs gibi bir şeyim de olmadı ama yine de kendimi çok kasmışım. Haftaya gel dedi ama haftaya da bir şey değişmeyeecek gibi. Ben b öyle diyince de sezaryen planlayalım dedi. Ama şuan görünürde bunun dışında bir problemim olmadığı için henüz ilk çocuğumda planlı bir sezaryenden yana değilim. Sezaryen çok kötü nasıl olur gibi bir düşüncem yok lakin doğal olan yöntem neyse önce onu bi denemek isterim de görünen o ki beceremeyeceğim gibi. Yok mu bunu atlatmanın bir yolu? Haftaya kadar kendimi nasıl hazırlayabilirim? Bir de tek çatı ile kalmayacak doğumda da gelip gidip kontrol edecekler o da gerdi. Dünden beri günüm mahvoldu ya :/ Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. şuan kadınların ne kadar zorluklara katlandıklarını ve ne kadar muhteşeme olduklarını bir kez daha anladım.
ne kadara aldın, çok pahalı almamalıyıZ herşeyde uçtuk buna bari çok vermeyelim dedikBen bebek arabamdan cok memnunum ama biraz pahali bisey. Jokerde satiliyor. Silver cross spirit diye bir marka. Buyuk tekerlerkli olmasin ve tek elle acilip kapanabilsin. Tavsiyem budur.
canım ben de tecrübeli değilim bu Çarşamba çatı muayene yaptırıcam ilk defa ben de korkuyorum muhtemelen kasarım da, dün görümcem saniyelik birşey o dedi korkma dedi, benim hiç acımadı dedi. arkadaşlarım ise en çok çatı muayenesinden kork dedileranlamadım hangisine inansam .. çatı muayenesi gerçekten 10-15 saniyelik bişiyse bu acıya katlanmaya çalışalım, derin nefes al kendini rahat bırak Bi de öyle dene . Hiç Bi sebep yokken normal denenmeden planlı sezaryen yapmak hem bebişe hem anneye haksızlık olur. Önce normal doğumu deneyelim baktık beceremiyoZ olmuyo, duruma göre sz der zaten dr larımız.Hanımlar selam, gözümü açar açmaz yazıyorum gibi oldum ama bir sorunumu danışmam lazım. Geçen bir arkadaş da paylaşmıştı benzer bir şey galiba. Dün çatı muayenem oldu, daha doğrusu yapılmaya çalışıldı ama olmadıDr kendimi çok kastığımı, ilerleyemediğini söyledi ve istersen haftaya yine deneyelim dedi. Vajinismus benzeri ciddi bir problemim yok, bir buçuk yıla yakındır evliyim ve aslında her ilişkinin başında bir miktar canım yanar, kasılırım, fakat sonrasında uyum sağlarım. Ama ilişki ile çatı muayenesi aynı değil dr af edersiniz ama parmakları soktu, bana kalırsa belli bir yere kadar ilerledi ki ağlama, çığlık vs gibi bir şeyim de olmadı ama yine de kendimi çok kasmışım. Haftaya gel dedi ama haftaya da bir şey değişmeyeecek gibi. Ben b öyle diyince de sezaryen planlayalım dedi. Ama şuan görünürde bunun dışında bir problemim olmadığı için henüz ilk çocuğumda planlı bir sezaryenden yana değilim. Sezaryen çok kötü nasıl olur gibi bir düşüncem yok lakin doğal olan yöntem neyse önce onu bi denemek isterim de görünen o ki beceremeyeceğim gibi. Yok mu bunu atlatmanın bir yolu? Haftaya kadar kendimi nasıl hazırlayabilirim? Bir de tek çatı ile kalmayacak doğumda da gelip gidip kontrol edecekler o da gerdi. Dünden beri günüm mahvoldu ya :/ Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. şuan kadınların ne kadar zorluklara katlandıklarını ve ne kadar muhteşeme olduklarını bir kez daha anladım.
Çok güzel moral oldu yazdıkların inşaAllah bizim de senin gibi ağrısız sızısız olur Çatı muayenemiz.Ben de oldum çatı muayenesi ve cok kolay ne ağrı ne sizi . Rahat olman lazım . 1 dk bile sürmüyor. Doğumda da öyle sürekli yapmıyorlar . Bana toplam 2 veya 3 kere yaptılar sonra bebek doğmuştu zaten . Öyle korkulacak birsey değil . Etraftaki kişiler çok etkiliyor ama boşver onları
aaa günümüz çok yakınmış ben de 38+2 yimDogum yapanlar Rabbim sağlıkla anali babalı buyutmelerini nasip etsin isallah darısı diger hamilelere beklemek son zamanlar o kadar zorki Allah hepimizi kurtarsin bende 38+4 deyim hayirlisi olsun isallah
Evet yakınmış hayırlısıyla isallah doğumumuz yakin gibi Allahim kolaylik sağlasınaaa günümüz çok yakınmış ben de 38+2 yim
Beni de çok korkutmuslardi ama öyle değilmiş . Ben de artık kimseyi dinlemiyorm. Zor doğum hikayesi anlatanlari da dinleyip geçiyorum . Her doğum kendine özel sonuçta . Acı ağrı eşiği fln değişik herkesin .Çok güzel moral oldu yazdıkların inşaAllah bizim de senin gibi ağrısız sızısız olur Çatı muayenemiz.
Aynen M MMihrimahh çok güzel demişsin bunu yapan doktorların normal doğum ilruğraşmak istemediğini düşünüyorum ben. Hem bebeğe hem anneye haksızlık. Çatı muayenesinden hiç korkma ilk gebelikte ki çatı muayene mi hiç mi hiç hatırlamıyorum canım yansa iz bırakırdı bir kaç saniyelik olaycanım ben de tecrübeli değilim bu Çarşamba çatı muayene yaptırıcam ilk defa ben de korkuyorum muhtemelen kasarım da, dün görümcem saniyelik birşey o dedi korkma dedi, benim hiç acımadı dedi. arkadaşlarım ise en çok çatı muayenesinden kork dedileranlamadım hangisine inansam .. çatı muayenesi gerçekten 10-15 saniyelik bişiyse bu acıya katlanmaya çalışalım, derin nefes al kendini rahat bırak Bi de öyle dene . Hiç Bi sebep yokken normal denenmeden planlı sezaryen yapmak hem bebişe hem anneye haksızlık olur. Önce normal doğumu deneyelim baktık beceremiyoZ olmuyo, duruma göre sz der zaten dr larımız.
Canım geçenlerde yazan kişi bendim çatı muyanesiyle ilgili :)) ben de vajinusmus yaşadım. O yüzden sezaryene karar verdik, aslında çatı muaynesinde bişey yoktu, bi de benim doktorum aşırı kibar biri. Ona rağmen kendimi kastım. 10 ocakta sezaryenle doğum yaptım, gel gör ki çok pişmanım. Ameliyat yerimin acısını geçtim kas ağrılarım başladı. Bebeğimi zor emziriyorum.tabiki hiçbir acı kalıcı değil, şükür günden güne geçiyor. İnşallah sen normal yaparsın canım, tabi vücudun uygunsa.canım ben de tecrübeli değilim bu Çarşamba çatı muayene yaptırıcam ilk defa ben de korkuyorum muhtemelen kasarım da, dün görümcem saniyelik birşey o dedi korkma dedi, benim hiç acımadı dedi. arkadaşlarım ise en çok çatı muayenesinden kork dedileranlamadım hangisine inansam .. çatı muayenesi gerçekten 10-15 saniyelik bişiyse bu acıya katlanmaya çalışalım, derin nefes al kendini rahat bırak Bi de öyle dene . Hiç Bi sebep yokken normal denenmeden planlı sezaryen yapmak hem bebişe hem anneye haksızlık olur. Önce normal doğumu deneyelim baktık beceremiyoZ olmuyo, duruma göre sz der zaten dr larımız.
sen kendini nasil rahat edeceksen o sekilde yaptir.takma kafana doguyorlar bi sekilde bebekler. bende 2. normal dogumu yaptim ama 1.si cok kolaydi bunda cok daha zorlandim.Hanımlar selam, gözümü açar açmaz yazıyorum gibi oldum ama bir sorunumu danışmam lazım. Geçen bir arkadaş da paylaşmıştı benzer bir şey galiba. Dün çatı muayenem oldu, daha doğrusu yapılmaya çalışıldı ama olmadıDr kendimi çok kastığımı, ilerleyemediğini söyledi ve istersen haftaya yine deneyelim dedi. Vajinismus benzeri ciddi bir problemim yok, bir buçuk yıla yakındır evliyim ve aslında her ilişkinin başında bir miktar canım yanar, kasılırım, fakat sonrasında uyum sağlarım. Ama ilişki ile çatı muayenesi aynı değil dr af edersiniz ama parmakları soktu, bana kalırsa belli bir yere kadar ilerledi ki ağlama, çığlık vs gibi bir şeyim de olmadı ama yine de kendimi çok kasmışım. Haftaya gel dedi ama haftaya da bir şey değişmeyeecek gibi. Ben b öyle diyince de sezaryen planlayalım dedi. Ama şuan görünürde bunun dışında bir problemim olmadığı için henüz ilk çocuğumda planlı bir sezaryenden yana değilim. Sezaryen çok kötü nasıl olur gibi bir düşüncem yok lakin doğal olan yöntem neyse önce onu bi denemek isterim de görünen o ki beceremeyeceğim gibi. Yok mu bunu atlatmanın bir yolu? Haftaya kadar kendimi nasıl hazırlayabilirim? Bir de tek çatı ile kalmayacak doğumda da gelip gidip kontrol edecekler o da gerdi. Dünden beri günüm mahvoldu ya :/ Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. şuan kadınların ne kadar zorluklara katlandıklarını ve ne kadar muhteşeme olduklarını bir kez daha anladım.
ne kadara aldın, çok pahalı almamalıyıZ herşeyde uçtuk buna bari çok vermeyelim dedik
ayni durumdayiz halaBenim oğlan doğmuyorgerçekten çok strese girdim 38+1de 2cm açıklık ve sancı vardı su an hiç bişey yok nişan da gelmedi eşimin izninin bitmesine 5gün kaldı sinirden ölücüm cidden 40doldu bugun itibariyle
Denedim de aslında ama yok yani napcam bilmiyorumAdaçayı iç hızlandırıyomuş Allah yardımcımız olsun
Kraft solid travel aldım ben kullanışlı rahat ve sağlam duruyor ama henüz kullanmadımbenim acilen bebek arabası + puset tavsiyesine ihtiyacım var, yarın bakmaya çıkıcaZ en sona onu bıraktık . Ne marka aldınız ve fiyat nedir bana önerebilir misiniz .
Valla aşırı stres oluyorum artık napıcaz bilmiyorum sivilce ben de de var ödem de olmaya basladı yoktu. Sürekli ağrım var ama bişi ifade etmiyorayni durumdayiz halahic belirti yok . arti vucudumda sivilce gibi seyler cikmaya ve kaşınmaya basladim .stres mi ettim baska bisey mi var bilemiyorum (
Mama verdigimde veriyorum bir iki cay kasigi dilinde pamukcuk gibi kaliyo cocugunKızlar benim çevremde bir kaç kişi bebeğine su veriyor ama ben vermiyorum.Sizler veriyor musunuz ? Doktorlar 6 aya kadar vermeyin diyor tabi.
Benimde ara ara sancim oluyordu. Sali gunu sıklaşmaya basladi . Gece 2 de daha sık gelmeye basladi sonra gecti. Carsamba gunu gece 23.52 de dogdu. Ama cok stres yaptim onun etkilediginden eminim. Insallah seninki daha da hizli ve kolay olurBana da doktor 1 haftaya doğar dedi. Şancı grip alt karnımı yakıp gidiyor . Sende nasil başladı sancı. Karnımda top gibi sertleşme oluyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?