Daha önce de yazmıştım. Ben de 3 kilo verdim, bilinçli olarak diyet yaptım şeker dengesi için.Arkadaşlar aranızda hamile kaldığınızdan bu yana kilo veren varmı ben 2 ayda nerdeyse 3 kg vermişim normal mi bu yani iştahsızlık var ve cnm hiç bişey yemek istemiyor
Teşekkür ederiz. Hatay, yaş 30, ikinci hamilelikGunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Sağol canım bende şimdi gidiyorumcanım benim de o haftalarda artmıştı idrarda enfeksiyon çıktı toz bi ilaç verdi gece uyumadan suya karıştırıp içmem için şu an bir sorunum yok doktorunla paylaş istersen.
Susuz kalinca derimiz kuruyor ya, bu kuruluk da kasintiyi tetikledigini dusundum..biz elimizden geleni yapalim da..ins aynilarini yasamayiz. Cok gecmis olsunCok bulantim vardi surekli kusuyordum. Suyu da az icebiliyordum ictigimi de kusarken cikariyordum muhtemelen. Vucudum susuz kalmis olabilir. Gerci cok serum aldim ama suyun yeri ayri tabi. Arasinda baglanti var mi bilemedim hic aklima gelmedi acikcasigerci ben normalde de cok su icmiyorum maalesef
2.gebeliğim.ama hatırladığım kadarıyla onla 4 ayda falan başlamıştım krem kullanmaya.çatlama da olmamıştı hiç.bu gebeliğimde karnım erken büyüdü gibime geliyor.şimdiden hamile pantolonuna geçeceğim neredeyse.giyen var mı aranızda bu arada.
Günaydın , açık kahve akıntınız oluyor mu ? Benim dünden beri azda olsa var
Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
Amin inşallahEvet kalçamda yer kalmadı benimde hala devam ediyprum iğneye böyle güle oynaya gitmeyi çok isterdim kontrole hep bi korku ile gidiyorum Allah kimsenin başına vermesin .
Merhaba istanbul kartaldan katiliyorum bende. 22 yaşındayım ilk gebelik 69kiloyla başladım , yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :))Gunaydin kizlar grup kurucusu ben gorunuyorum artik simdi herkes nereden, yas kac, kacinci hamilelik ve cinsiyeti belli olanlar yazsin en genis vakitte hazirlayacagim cizelge
kuzu kaç haftalıktı senin bebişBizde doktordan geldik sukurler olsun hersey yolundabebegimiz iyi 2li tarama icin kan alindi ense kalinligi guzel ddi sorun yok dedi olmasi gerekn gununden 3 gun one gecms %60 kiz olabilir ama 2 hafta sonra kesinlestrblrz ddi saglikla gelsinlerde insallah
Kızlar, tiroidimi ölçtürdüm. 2.35 çıktıay çok rahatladım ❤❤
Ay ne güzel bir haber canım gözün aydınKızlar, tiroidimi ölçtürdüm. 2.35 çıktıay çok rahatladım ❤❤
Yok daha değilCinsiyeti belli mi ?
Migren taşı var mentollü onu öneririim faydasını gördümkizlar yine migrenim tutmaya basladi bu hafta 2. oluyor. ilac icmek istemiyorum ne yapsam
Benimde belli değil daha 10. Haftadayız bakalım 2 hafta sonra belli olur İnşAllah hayırlısıylaYok daha değilsenin
Canım okaliptus ve lavanta yağı deneyebilirsin bir arkadaşım bunlarla enseye masaj yapıyor faydasını gördü. Geçmiş olsunkizlar yine migrenim tutmaya basladi bu hafta 2. oluyor. ilac icmek istemiyorum ne yapsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?