2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben de 40+2 yim cati muayenesi yapmadi. persembe yine cagirdi nst baglayacak sanci cikmazsa pzts suni vercem dedi. iki gündür yürüyorum. eski kasilmalar bile kalmadi;((
Benim suan var kasilmam vajinada ağrı bugun halıları sildim hergun 6 7 hurma yiyorum tesbih cekiyorum namazlarimi ihmal etmem hic cok şükür kılabiliyorum ama acilmam varmi şüphedeyim bakmadi hic doktor yürüyemiyorum pek uzun süre cevrem musait degil ama evde egzersiz yapiyorum Allah sonumuzu hayırlı etsin nolacak bende bilemiyorum kara kara hergün düşünüyorum valla

Slm kızlar bnm bebiş 2 gündür kakasını yapamiyorbugun tam 20 gunluk olduk zeytinyagi icir dediler sonra biride tatli badem yağı dedi ama hala cok minik kıyamadım napsam ki bi fikri olan var mi?
Pamuklu kulak çöpünün ucuna vazelin sür ya da zeytin yağına batır ve poposunu uyar canım o zaman rahat gaz çıkararak kakasını yapabilir.Benim komşunun oğlu da kaka yapamazdı annesi bu şekilde kaka yaptırırdı umarım faydasını görürsün.

Ne güzel maşallah Allah kabul etsin

Kızlar memenin boşalıp boşalmadığını nasıl anlarım sıkınca ikisindende hep aynı geliyor siz emzirdikten sonra sütünüz akmaya devam ediyor mu

Ay ne güzel ya baya kaynaşmış sizinkiler, darısı bize

.
Cnm gaz cikartmada hic sorun yasamiyor sadece dunve bugun kakasini yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…