siz kac haftaliksiniz ?Keske banada cati muayenesi yapilsa bilirim ne durumdayim en azından
benim acikliga hic bakmadi . agrilarim da cok oysaki . ama 0 sanci işteAy hadi inşallah sağ salim kavuşsaydık simdi napsam arttırmak icinacıklığı bilemedim. Aslında çatı muaynesi yapmak icin yapmadı yapmışto benim zaten uyarmak icin yapıcam dedifarklıydı çatıdan. Açıklık olunca yukarda olsa da suyu patlatabiliyoruz yerleşiyo dedi kanala İnşallah sıklaşır sancılar da sağ salim alırız kucagımıza ya
onlardan once popo deligini uyarin parmaginizla yada kulak çöpüyle.Slm kızlar bnm bebiş 2 gündür kakasını yapamiyorbugun tam 20 gunluk olduk zeytinyagi icir dediler sonra biride tatli badem yağı dedi ama hala cok minik kıyamadım napsam ki bi fikri olan var mi?
bana yapıldı da nolduki dr 1 cm daha var doguma deyip 8 gun sonrasina kontrol verdi.ben 3.gun dogurdum.Keske banada cati muayenesi yapilsa bilirim ne durumdayim en azından
Meme başının büyük olmasıyla alakası yok bazı bebekler almıyorlar kızım silikon meme ucunu almıştı sonra onu da bıraktı.Az da olsa alıyorsa mutlaka alır sonra ısrarla devam et vermeye.Benim zilli memeye tuttuğumda kafasını çeviriyordu2900 dogdu.hemzire 20 ser dk 2 gogusten emmelu dedi.eger emmezse 1 olcek mama verirsin dedi. hemsirenin demesine gore ac kaliyor diye dusunuyorum.ama bugun saglik ocgindaki ebeyle konuştum hemsirenin dediginin yarisi yeterlu kucuk daha diyor emmesinin güçlenmesi zaman aliyor dedi.ya bildiğiniz acemi anneyim.
canim soymuyor diyedusundugum icin 2 kez versum biberinu oda meme alsiktan sonra tekrR memeyi tutmak istemedigi icindi. meme basim var hatta annemler buyuk buyuk diyip duruyor.sinirlenip napim yarisini kesip atimmi dedim.
gogus ucum var canim.sorun benim sipanin tutmaması
Hafiften gözlerinde var canım, bi de burnunda az bişey belli belirsiz. Yine de canım sıkılıyor. Elimden geldiğince sürekli emziriyorum.
Benim suyum geldi 15:30 gibi 22:30 da sezaryana alındım doğum başlamıyor yani acikliginla alakalı doğumKızlar suyum geldi galiba, su gelince hemen doğum başlıyor mu?
Ben kesinlikle normal dogumdan yanayim tabi bu demek degilki tek dogru budur insanlarin secimlerine karismak kadar sacma bisey yok ayrica sezeryan bence cok daha zor ameliyat yani birde iyilesme surecini dusununce resmen iskence anneye. Neden sezeryan olmak bencillikmis anlamadim bende herkesin agri esigi baskadir nasil rahat olacaksaniz oyle dogurun kimene yaniÇok haklısınız. Yok sezaryen bencillik yok bilmem ne ben de sezaryen olacagim insanlar yorum yaparken birileri incinir mı diye düşünmüyor. Doğum şekli ne olursa olsun her anne evladını düşünür önce kimse de kimseyi bencillikle sunla bunla yargilayamaz
Degisebiliyor ben suyum geldikten 1 saat sonra dogurmustum siz dogurmasaniz bile susuz kalan bebek evdr beklemez hastaneye gidin benceKızlar suyum geldi galiba, su gelince hemen doğum başlıyor mu?
Manuel el pompasıyla sağsanızaya bu göğüsler icin bi care soyleyin bana geberiyorum. patlicaklar resmen. cok sisti ve sertler. elektrikli fayda eder mi
Panik yapmadan hastaneye gidin. Allah çok kolay bir doğum nasip etsin hayırlısıyla kavuştursun bebeğinizeKızlar suyum geldi galiba, su gelince hemen doğum başlıyor mu?
NEden ÇaTı MUAYENESİ yapmıyor ki haftan günün kaç şuanKeske banada cati muayenesi yapilsa bilirim ne durumdayim en azından
Hemen doğum başlamaz açıklıkla alakalı ama hemen doktora git bence bebek için suyu azalıyor sonuçta Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahKızlar suyum geldi galiba, su gelince hemen doğum başlıyor mu?
Yarin tam 39 hafta oluyor canımsiz kac haftaliksiniz ?
39 hafta bilmiyorum nst usg yolluyor eve cok meraktayim kasilmalarim agrim var bende anlayamadimki niye yaomaz acabaNEden ÇaTı MUAYENESİ yapmıyor ki haftan günün kaç şuan
ben de 40+2 yim cati muayenesi yapmadi. persembe yine cagirdi nst baglayacak sanci cikmazsa pzts suni vercem dedi. iki gündür yürüyorum. eski kasilmalar bile kalmadi;((Yarin tam 39 hafta oluyor canım
Cok haklisin valla bende anlamadim surekli takip etmeye calisan biriyim normal dogum isteyen biriyim ama sezeryana giderse durumum elden gelecekbirsey yok cocugumuz saglikli olsunda bizim seçimimiz degilki ikiside AllahtanYa burada sezaryen ve normal Doğum kavgasına neden girildi anlamıyorum, her doğum özeldir, gerekli olan neyse doktorlar onu yapıyor, burda kimse sezaryen aşıklısı değil, çoğu insan mecbur kaldığı için sezaryen oluyor, kimisinin çatısı dar , kimi insanda açılma olmuyor, kiminin kordonu dolanıyor, kimi asla normal Doğum yapamaz diyor dr u, veya plasenta yaşlanmasından veya suyu gelmesinden , mekonyum aspirasyonu tehlikesi vs bebek içeride risk altında olduğu zaman acilen alınması gerekebiliyor sz ile , belki bebiş derhal alınmasa içeride başına iş gelebiliyor. Hepsinin tıbbi geçerli sebepleri var. kiminin de benim öğrt Arkadaşım gibi normal Doğumu sırf zevkten istemez , sezaryen yaptı sonra da pişmanım dedi o da onun seçimiydi , burada insanları yargılamak da hoş değil lakin Uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum sezaryen olanlara haksızlık eden birini de görmedim daha , bu serzenişte bulunan anne adayı veya anne Arkadaşım, siz kimin ne lafına alındınız ? burda Kimse keyfinden sezaryen olmuyor hem olsa nolur kendi tercihi . Böyle sezaryeni savunmayan ve de normal doğumu isteyen insanlara posta koymak da nahoş, ben burda hiç sezaryen olanlara çirkin bir söz eden birilerine rastlamadım, sadece normal Doğumu daha çok tavsiye eden arkadaşlar henüz doğurmayan ve korkanları, motive etmek amaçlı , övmüşlerdir veya faydalarını yazmışlardır bunda kötü birşey görmüyorum. Sıkı takipçiyim burda son zamanlarım olduğu için belki ve okuduklarıma bakarak söylüyorum, sizin anladığınız gibi sezaryen olanları yerden yere vurmuş hiç kimse yok burada, iyi niyetlerinden normalden korkmayın diyorlar ☺ Veya önceden sz olmuş olanlar acı çektikleri için uyarıyorlardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?