2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de sigaraya başlayacağım günü iple çekiyorum hahaha! Bırak di mi! Kaç aydır içmemişsin, hamileyken birkaç kere içmiştim, 2 tane de Doğum yaptığım gün içtim, hala tadı damağımda rica ederim bu konudan bahsetmeyin

insanlar gerçekten anlayışsız okurken sınır oldum ne guzelmiş o bebekler için ayrı yer bızde hastanede köşe kapmaca oynuyoruz neresi sakinse oraya baktım durduğum yerde bırı öksürüyor hapşırıyor hoppp uzaklaş rabbım hepsını korusun cok küçükler

Hastanede kiİm sag memeyi emerken hemsire geldi ilk yarim saat icinde mutlaka yapilmasi gereken muayene var dedi iste tansiyon kanama kontrolu vs. Biraktirdi bebege memeyi. Kiz o gun kustu mu napti sag memeyi emmedi hala sol memede sagdan daha fazla sut geliyo sag az emildi diye
Ben marasta yasiyorum yazdan beri. Esim antepli antepe de cok gidiyoruz. Marasla antep kiyas goturmez. Ne sehir ne insan yonunden..
Antep kipir kipir gayet yasayan bi sehir. İcinde yasamadim tabi ama saat kacta nereye gidersek gidelim gayet canlı mekanlar dolu dolu. Zaten turizm faktoru var basli basina yeter bi sehre.
Marastan once van’daydik. Hic beklemezsin ama maras gelismislik/ sehir yasanirligi acisindan van’in eline su dokemez. Ölü gibi burası yav

Ya kizlar ben asiri bir sekilde tatliya ve cikolataya dustum hamileyken boyle yemiyordum. Deliricem oyle boyle degil. Sasirdim ne yapicagimi birakmam lazim. kizin yuzu isilik oldu belki de benim yuzumden oldu
Ay çikolata gaz yapıyor gazsız tatlılara düşmelisin ben öyle yapıyorum bol kuru meyveli kek yapıyorum Mavi’yi babasına paslayıp. Çırpması 15 pişmesi 45 dakika. Yağını şekerini tariften biraz az koyuyorum. Hem tatlı isteğimi bastırıyor hem de kuru meyvelerden biraz vitamin aldığıma inanıyorum. Deneyebilirsin

Canım sakın ha sakın evde sigara içirme. Sigara senin kırmızı çizgin olsun. Kim küsüyorsa küssün. Kimse senin bebeğinden önemli değil.

mesleğin güzel benim inşaat mühendisi arkadaşlar vardı üni de habire ellerinde devasa dosyalar, bişiler çizerlerdi ne zevkli derdim.bebiş gelsin cumartesi den sonra gelsin benim inşaAllah evet üniversiteden bana hatıra kalan kocacığım oldu 2. Sınıftan beri üstelik devam ediyor kaç yıl oldu sayısını unuttum 2011 Den bu yana sanırım. 6 yıl flört 7. Yıla evlilik 2 buçuk yıldır da evliyiz onun yüzünden çakıldım kaldım buraya. Kendi ailem bi hayrımı göremedi senede bir zor görüşüyoruz

Hayirlisiyla isallah doğar insan duyunca hemen merak ediyor ya

normal Doğum için bekliyoruz annemi ne zaman çağırsam memleketten? 38+6 oldum şu saat itibariyle .... annem hastanedeyken benim yanımda olsunstşyorum ne zaman çağırsam bilemedim
Normal doğum olduğu icin ne zaman dogacagi belli olmaz ama annen uygunsa yani gelince orda zor durumda kalabilecek biri yoksa 39 olmussun gelebilir bence

Keşke bütün doğumlar sizinki kadar olsa nasip

Cikolata krizi fenaaa tatli krizi fenaaa. Gaz yapmayan ne var ki ya. Baska hic bir tatli isimi gormuyor. Gazini gectim cocugun yuzu isil isil ya.

Diğer yerleri tam bilmediğimden dogrudur . Yemek kültürleri aynıdır diye düşündüm en azindan. Evt Maraş merkezde öyle ama üniversite çevresi ulaşımı çok kötüydü şuan öyle mi bilmiyorum. Eminim ki gelişmiştir. Marasta en çok aradığım şey yorem döner hamilelikte hep aklıma geldi benim için gidip yiyın

Yemekleri eh benziyodur ama bi antep degil
Uni cevresi dahil yollar gayet guzel. Eli yuzu duzgun, muhafazakar, tam ic anadolu tarzi aile sehri
Yorem döner’i bilmiyorum sanayinin icinde kohne bi yere gittik bikac kez ora mi acaba

Cikolata krizi fenaaa tatli krizi fenaaa. Gaz yapmayan ne var ki ya. Baska hic bir tatli isimi gormuyor. Gazini gectim cocugun yuzu isil isil ya.
Dün akşam 10’da baklava söyledim hep tatlıya düşkündüm. Şimdi de süt şekerli, vücuda şeker lazım diye kendimi kandırarak gönlümce yiyorum. Doğumdan çıkınca kilo vermiştim, fazlasıyla aldım. Acaba tatlıdan mı çocuğun yüzü? Şekerden değildir herhalde ya. Son zamanlarda yediklerini kademeli olarak kes, mesela 3 gün çikolata yeme, diğer tatlılara devam et, olmadı 3 gün tatlı yeme, bal ve pekmez ye sadece. O şekilde anlaşılabilir. Bi de kıyafetlerini bebek deterjanıyla yıkayacaksın, belki de kıyafetten oluyor. Denizde de var azıcık, öpüyorum, yalıyorum. Ondan oluyor diye aldırmadım.

Ya kizlar ben asiri bir sekilde tatliya ve cikolataya dustum hamileyken boyle yemiyordum. Deliricem oyle boyle degil. Sasirdim ne yapicagimi birakmam lazim. kizin yuzu isilik oldu belki de benim yuzumden oldu

Ben de çok fena yiyorum. Gelen gıdanım oluyor diye de evde sütlü tatlı, tatlı ve tuzlu kurabiye bulunduruyorum. Gece gündüz ye babam ye. Zaten yemekleri yiyemiyorum gaz olacak diye. Kurubaklagiller lahsna turleei hepsi bana gaz yapiyor. Sadece et mi yiycem ne yiycem bilemedim.

@mavisannesi
O Otimoti benim de uykum kaçtı. Kocayla bebeyi uyuttum, bilgi yarışması izliyorum

Belgesel izleyen de sendin fimi. Nasıl birrr entelijansss. Benim de kitaplarim yatim kalfi ama bos vaktimde sadece telefona bakiyorum ya. 2 de 7-9 yas cocugum var. Is de bitmiyor. Cok ozendim sana

Yıllardır bizim de eşimle böyle bir planımız var. Bu yıl baharda niyetiyiz. Inşallah gidebiliriz

Geçen ben de kontrol için gittim. Kıç kadar bir emzirme odası. Hasta anne bebek giriyo. Diz dize kalıyorsun. Çocuk acıktı giremedim o odaya. Üst katlarda bi dr odası boştu orda emzirdim valla. Koridorda da kose kapmaca oynadim resmen cocuklarla

ay evet evet bende emziremedim 3 tane anne 3de bebek demen gibi 10 metrekare biryer dönerken herkes birbirine çarpıyor cıktım direk eveee

Yemekleri eh benziyodur ama bi antep degil
Uni cevresi dahil yollar gayet guzel. Eli yuzu duzgun, muhafazakar, tam ic anadolu tarzi aile sehri
Yorem döner’i bilmiyorum sanayinin icinde kohne bi yere gittik bikac kez ora mi acaba
Yok merkezde de var birkaç tane şubesi vardi o zamanlar köhne de değildi tabi Antep gastronomi şehri hiçbir şehir ile tam benzemez

Bu emziren hanımlar bu gaz meselesi nedir bebekte mi gaz oluyor sizdemi yemeklerden dolayı?? Emziren kilo verir diyorlar bir umut deyip canimin istediğini yiyorum doğumdan önce??

O Otimoti ben kurubaklagillerden yediğim zaman çocuk daha ıyıydı ya patır patır gaz cıkarıyordu bır suredir yemiyorum özellikle değil denk gelmediği için yoksa hıc yememezlik yapmadım ama cocuk sancıdan kıvranıyor yemeğim bıtsın bır kuru fasulye pilav yapayım
A aydnsn . bebekte oluyor ama neyden kımden çözebilen yok hersey gaz yapıyor miniklerde cıkaramıyorlar gazı benımkı ilk zamnlar maşallah yerı göğü titretıyordu osururken şimdi ıgghh yok nazar ettım cocuguma..
bebek yogun bakımdayken süt sagıyordum baya kilo verdım emzırırkende iyiydi baslarda şimdi şimdi canım bırseyler cekıyor yoksa kılo verılıyor ama yınede abartmadan ye her bunye aynı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…