Dün akşam 10’da baklava söyledimhep tatlıya düşkündüm. Şimdi de süt şekerli, vücuda şeker lazım diye kendimi kandırarak gönlümce yiyorum. Doğumdan çıkınca kilo vermiştim, fazlasıyla aldım. Acaba tatlıdan mı çocuğun yüzü? Şekerden değildir herhalde ya. Son zamanlarda yediklerini kademeli olarak kes, mesela 3 gün çikolata yeme, diğer tatlılara devam et, olmadı 3 gün tatlı yeme, bal ve pekmez ye sadece. O şekilde anlaşılabilir. Bi de kıyafetlerini bebek deterjanıyla yıkayacaksın, belki de kıyafetten oluyor. Denizde de var azıcık, öpüyorum, yalıyorum. Ondan oluyor diye aldırmadım.
Çok geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhatle büyütmeni nasip etsin atlattın bu şekilde düşünGünaydın ben de çarşamba gece 3.35de kucagıma aldım oğlumu. 40+3de oldu. 5cm kadar sancı hissetmedim ama sonrası gelmedi bebek kanala bi türlü inemedi suyumu patlatınca 7cm oldu sancılar sıklastı doktor sürekli kanala inmesi için elle müdehale etti 7cmde epidural takıldı ama bebek kalp atışları cok yavasladı çok korktuk ölümden döndü bebek bana oksijen bağlanıp serum takıldı cok kötü anlar yaşadımbi süre düzelmedi kaybetmek üzereyken ölümden döndü kanala inmediği icin kordondan süphelendilrr daha sonra suniyle birlikte her sancı geldiğinde doktor elini sokup kanalı acmaya çalıştı ve bunu 10dan fazla yaşadım. Cok kez pes ettim ama doktorum cok ugrastı. Bebeğin kordonu kısaymış o yüzden kanala inememiş kucagıma veremediler kesmeden kordonu o yüzden böyle zorlu bi süreç yaşadım dikişlerimi kaç diye sormadım fazla cünkü smdi alışmaya çalışıyoruz oturamadığım icin emzirmekte zorlanıyorum bakalım inşallah cabuk toparlarız.
çok geçmiş olsun iyisiniz di mi canım şimdi ? Allah korumuş çok şükür , kıyamam ya çok üzüldüm valla yaşadığın talihsizliğe , neyse ki sağlıkla sonunda almışsın bebişini kucağına , Mutku son.Günaydın ben de çarşamba gece 3.35de kucagıma aldım oğlumu. 40+3de oldu. 5cm kadar sancı hissetmedim ama sonrası gelmedi bebek kanala bi türlü inemedi suyumu patlatınca 7cm oldu sancılar sıklastı doktor sürekli kanala inmesi için elle müdehale etti 7cmde epidural takıldı ama bebek kalp atışları cok yavasladı çok korktuk ölümden döndü bebek bana oksijen bağlanıp serum takıldı cok kötü anlar yaşadımbi süre düzelmedi kaybetmek üzereyken ölümden döndü kanala inmediği icin kordondan süphelendilrr daha sonra suniyle birlikte her sancı geldiğinde doktor elini sokup kanalı acmaya çalıştı ve bunu 10dan fazla yaşadım. Cok kez pes ettim ama doktorum cok ugrastı. Bebeğin kordonu kısaymış o yüzden kanala inememiş kucagıma veremediler kesmeden kordonu o yüzden böyle zorlu bi süreç yaşadım dikişlerimi kaç diye sormadım fazla cünkü smdi alışmaya çalışıyoruz oturamadığım icin emzirmekte zorlanıyorum bakalım inşallah cabuk toparlarız.
Allah bağışlasın gözünüz aydın doğumun zor olmuş belli geçmiş olsun normalmi oldu bu durumda yoksa sezeryanami cevirdiler sağlıkla buyurun inşallah bebeğiniziGünaydın ben de çarşamba gece 3.35de kucagıma aldım oğlumu. 40+3de oldu. 5cm kadar sancı hissetmedim ama sonrası gelmedi bebek kanala bi türlü inemedi suyumu patlatınca 7cm oldu sancılar sıklastı doktor sürekli kanala inmesi için elle müdehale etti 7cmde epidural takıldı ama bebek kalp atışları cok yavasladı çok korktuk ölümden döndü bebek bana oksijen bağlanıp serum takıldı cok kötü anlar yaşadımbi süre düzelmedi kaybetmek üzereyken ölümden döndü kanala inmediği icin kordondan süphelendilrr daha sonra suniyle birlikte her sancı geldiğinde doktor elini sokup kanalı acmaya çalıştı ve bunu 10dan fazla yaşadım. Cok kez pes ettim ama doktorum cok ugrastı. Bebeğin kordonu kısaymış o yüzden kanala inememiş kucagıma veremediler kesmeden kordonu o yüzden böyle zorlu bi süreç yaşadım dikişlerimi kaç diye sormadım fazla cünkü smdi alışmaya çalışıyoruz oturamadığım icin emzirmekte zorlanıyorum bakalım inşallah cabuk toparlarız.
merhaba canim. annen sana yakin mesafede mi acaba ? biz iki saatiz annemle. dun sabah sancim artti. anne biz dr a gidiyoruz hazirlan gel dedim. bindi arabaya o gelmeden dogum oldu :) anneler olmadan inan daha kolay oluyor. bizden cok onlar sanci cekiyor merak endise duyuyolar. ilk dogumumda da yalnizdim. annem gelmeden dogurmustum :)normal Doğum için bekliyoruz annemi ne zaman çağırsam memleketten? 38+6 oldum şu saat itibariyle .... annem hastanedeyken benim yanımda olsunstşyorum ne zaman çağırsam bilemedim
Çok çok geçmiş olsunGünaydın ben de çarşamba gece 3.35de kucagıma aldım oğlumu. 40+3de oldu. 5cm kadar sancı hissetmedim ama sonrası gelmedi bebek kanala bi türlü inemedi suyumu patlatınca 7cm oldu sancılar sıklastı doktor sürekli kanala inmesi için elle müdehale etti 7cmde epidural takıldı ama bebek kalp atışları cok yavasladı çok korktuk ölümden döndü bebek bana oksijen bağlanıp serum takıldı cok kötü anlar yaşadımbi süre düzelmedi kaybetmek üzereyken ölümden döndü kanala inmediği icin kordondan süphelendilrr daha sonra suniyle birlikte her sancı geldiğinde doktor elini sokup kanalı acmaya çalıştı ve bunu 10dan fazla yaşadım. Cok kez pes ettim ama doktorum cok ugrastı. Bebeğin kordonu kısaymış o yüzden kanala inememiş kucagıma veremediler kesmeden kordonu o yüzden böyle zorlu bi süreç yaşadım dikişlerimi kaç diye sormadım fazla cünkü smdi alışmaya çalışıyoruz oturamadığım icin emzirmekte zorlanıyorum bakalım inşallah cabuk toparlarız.
Bence de danismalisin vakit kaybetme inşallah önemli bişey değildir geçmiş olsunKızlar ben dün ciğer geliştirici iğne oldum bilmiyorum belki onun yan etkisi mi biliyorum karnım ve göğüslerim kırmızı uyandım biraz da ateş var gibi anlamadım bu şekilde yan etki yaşayan varmı.Doktorumu arayacağım ama buraya yazayım dedim
Oyyy maşaAllah sanaKızlar bebeğimin göz kapağında kırmızımsı izler var doğum lekesi nasıl birsey, inşallah geçicidir bu izler değil mi?
Çok tatlı minik ay parçam kıyamıyoruz hiç o kadar minnakki Eki Görüntüle 2577275
Anneannesi ile kızım
Kızlar bebeğimin göz kapağında kırmızımsı izler var doğum lekesi nasıl birsey, inşallah geçicidir bu izler değil mi?
Çok tatlı minik ay parçam kıyamıyoruz hiç o kadar minnakki Eki Görüntüle 2577275
Anneannesi ile kızım
Çok terliyorum özellikle geceleri şıpır şıpır vajinada mantar olmuş sanırım antibyotik ten yanma ve batma oluyor sizde de var mı böyle şeyler? mantar için sirkeli tuzlu su kullanıyorum ama çare olmıcak gibi 40 gün geçsede rahatlasak yahu.
Bu arada ben kaynanamlarla yaşıyorum bugün kaynanam evden kaçtı bahanesi de kocası ben dişlerimi yaptırmaya gidiyorum orda akrabalarımda kalıcam dedi. Ama çok büyük kısmı benden kaynaklı. Kaynanam benden çok lohusa noluyor bu millete anlamıyorum. Ben taa istanbuldan göt kadar memlekete geldim bide milleti çekiyorum vallahi tası tarağı toplayıp istanbula gidesim var. Kaynanam ın yaptıkları da bıktırdı kadına bi haller oldu yeminle taa doğumdan önce başlamıştı son zamanlarda iyice abarttı oğlu bebeği görmeye toplu gelsinler sende yorulma demiş anneside tamam sorana fikriye kimseyi istemiyor derim demiş ben konuyu bile bilmiyoken sabah bir kalktım surat yapıyor cevap vermiyor sorun ne dedim sne çocuğu dolduduyorsun diyor. Anlamadım dedim sneden böyle böyle diyo ee dedim benim haberim yok oğlunuz demiş öyle yapalım diye ne aşka dedim başladım bne ağlamaya tansiyonum çıktı 170 e 130 sütüm kesildi yüzüm gözüm şişti hala çocuk seni böyle görmesin parlamaosn diyor gırtlağını sıkıcaktım. Ondan önceside var tabi dolapları sürekli açmalar kendisi kocası lap diye odaya dalmalar ben hastanede sancı çekerken eşim bana çikolata uzattı aldım ama sinirle çünkü sancım vardı o an güldü sinsi sinsi bir bakış attım kaçtı ben başka odaya geçtim gelmesin sancım çekiyim diye oğluyla kendi bana bakıyor hasi eşim neyse senn ne işin var diyesim geldi diyemedim ama bu gülmelee felan çok oluyor sizce psikolojik sorunları olabilir mi bşr de bana kullan diyor benim bi şeyim yok konuştum rahatladım dedim bu gülme olayını felan sordum çünkü sen kızarak aldın çikolatayı diyo çünkü sancı çekiyordum napsaydım sen ona mı takıldın ben orda sancı çekerken dedim hemen hemen her şeyi konuştuk annamlere de bir atarlılar çocuk doğdu onlara sadece kameradan gösterdim çok yaklatorma dedi çocuğa hastanede üç gün kaldım sakın annen gelmesin dedim evde de bunlar oldu işte ama konuştuktan sonra benim tansiyonum normale dönmeye başladı kadını içime dert etmişim hasranese de rüyamda görüyordum bugün de eşine kızarak li kaçtı güya ama bana giderken diyoki sen yaparsın artık işleri ben işten korkmam dedim valla kız büyüsün annemlere ziyarete diye gidicem gelmicem öyle sıkılıyor canım boşanmaksa boşanma ya gelir eşim ya da boşanırız o kadar bunaldım
Hiç noktalama felan yok allahım kusura bakmayın :)
Ah allahım neyi nasıl yapsam bilmiyorum...Valla zor is bir an evvel evi ayirmaya bakicaksin..
Gece terleme olayi ilk zamanlarda bende fenaydi yastik yorgan degistiriyodum. Simdi de var daha az. Mantar icinde oyle seylerle ugrasma daha beter yapma doktora git ilac versin.
Ben de mantarım, fitil yazdı iki tane , yumurta kapıya dayandı doğurdum doğurucam hala tedavi görüyorumÇok terliyorum özellikle geceleri şıpır şıpır vajinada mantar olmuş sanırım antibyotik ten yanma ve batma oluyor sizde de var mı böyle şeyler? mantar için sirkeli tuzlu su kullanıyorum ama çare olmıcak gibi 40 gün geçsede rahatlasak yahu.
Bu arada ben kaynanamlarla yaşıyorum bugün kaynanam evden kaçtı bahanesi de kocası ben dişlerimi yaptırmaya gidiyorum orda akrabalarımda kalıcam dedi. Ama çok büyük kısmı benden kaynaklı. Kaynanam benden çok lohusa noluyor bu millete anlamıyorum. Ben taa istanbuldan göt kadar memlekete geldim bide milleti çekiyorum vallahi tası tarağı toplayıp istanbula gidesim var. Kaynanam ın yaptıkları da bıktırdı kadına bi haller oldu yeminle taa doğumdan önce başlamıştı son zamanlarda iyice abarttı oğlu bebeği görmeye toplu gelsinler sende yorulma demiş anneside tamam sorana fikriye kimseyi istemiyor derim demiş ben konuyu bile bilmiyoken sabah bir kalktım surat yapıyor cevap vermiyor sorun ne dedim sne çocuğu dolduduyorsun diyor. Anlamadım dedim sneden böyle böyle diyo ee dedim benim haberim yok oğlunuz demiş öyle yapalım diye ne aşka dedim başladım bne ağlamaya tansiyonum çıktı 170 e 130 sütüm kesildi yüzüm gözüm şişti hala çocuk seni böyle görmesin parlamaosn diyor gırtlağını sıkıcaktım. Ondan önceside var tabi dolapları sürekli açmalar kendisi kocası lap diye odaya dalmalar ben hastanede sancı çekerken eşim bana çikolata uzattı aldım ama sinirle çünkü sancım vardı o an güldü sinsi sinsi bir bakış attım kaçtı ben başka odaya geçtim gelmesin sancım çekiyim diye oğluyla kendi bana bakıyor hasi eşim neyse senn ne işin var diyesim geldi diyemedim ama bu gülmelee felan çok oluyor sizce psikolojik sorunları olabilir mi bşr de bana kullan diyor benim bi şeyim yok konuştum rahatladım dedim bu gülme olayını felan sordum çünkü sen kızarak aldın çikolatayı diyo çünkü sancı çekiyordum napsaydım sen ona mı takıldın ben orda sancı çekerken dedim hemen hemen her şeyi konuştuk annamlere de bir atarlılar çocuk doğdu onlara sadece kameradan gösterdim çok yaklatorma dedi çocuğa hastanede üç gün kaldım sakın annen gelmesin dedim evde de bunlar oldu işte ama konuştuktan sonra benim tansiyonum normale dönmeye başladı kadını içime dert etmişim hasranese de rüyamda görüyordum bugün de eşine kızarak li kaçtı güya ama bana giderken diyoki sen yaparsın artık işleri ben işten korkmam dedim valla kız büyüsün annemlere ziyarete diye gidicem gelmicem öyle sıkılıyor canım boşanmaksa boşanma ya gelir eşim ya da boşanırız o kadar bunaldım
Hiç noktalama felan yok allahım kusura bakmayın :)
Biz balkanlardayız canım yurtdışı ailemden de uzaktayım sinirlerim tepemde keşke istanbulda doğursaydım şu tansiyon meselesi fırlamasaydı gidiyordum doktorlar izin vermedi gerçi böyle olmasa bu yüzlerinde göremezdimm iyi oldu da işteBen de mantarım, fitil yazdı iki tane , yumurta kapıya dayandı doğurdum doğurucam hala tedavi görüyorumseni çokdarlamışlar boşanma vs aklına getirme , kocanla halledersin inş, hangi şehirdesin ,kesinlikle imkanın varsa direk ayrı eve çıkın , çekilmez kahırları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?