- 21 Nisan 2019
- 755
- 2.084
- 33
- 41
Bir şeyi yoktur Mert’in. Minik yakışıklımızbende şuan ateş takıp ediyorum o yuzden normal gidiyor bakalm şimdiye kadar bırdaha olmadı kakası inşallah bir iki sefere mahsustur hastaneler dolu heryer salgından insan kaynıyor kontrole aşıya götürürken bile dıkkat ediyorum o yüzden ufak bırseyde pimpiriklenip gitmek istemiyorm yatırırlarsa daha kötü serviste yatırsalar neyse acilde yatak verıyorlar ana baba günü
Yok öyle bir şey! 3 günlük bebede gaz olduğunu gördüm. 3-4 ayda büyük ölçüde bitiyormuş gaz sorunu, bağırsaklar gelişiyormuş.Hani gaz sancıları 3haftadan önce başlamaz diyorlardıbütün gün emip ağladı. Daha. Şimdi uyudu ama heran uyanabilir.
Evet ortakmis Bursa'dan Antep'e zor olmuştur baya farklı şehirler kültürlerAaa şehirler bile ortak. TEK fark , Ben antepteyim, annem de Bursa’da. Yol 17 saat sürüyo. KararsızımpaZartesi gelse mi, çağırsam mı?
benim de bir kızım olacak nasipse ❤Herkese günaydın.Evet ortakmis Bursa'dan Antep'e zor olmuştur baya farklı şehirler kültürler ne zaman gelicegi belli olmadığı için annem 1 hafta kalabilecek çağırırım 1 hafta içinde dogurmazsam gitmek zorunda kalır ondan beklemek zorundayım ben senin annenin süre sikintisi yoksa cagir bence belki dogumlarimiz da aynı tarihte olur benim oğlum olacak sizin bebeğin cinsiyeti ne acaba?
Ne güldümbenim de bir kızım olacak nasipse ❤
Cnm bizim de var tabi süre sıkıntısı , en fazla 2-3 hafta kalabilir annem başkasıyla evli , uzun süre kocasını bırakamaz. evet çok çok zor oldu Bursa nın göbeğinden kalkıp Antep in ortasına gelmek. İki kültür birbirinden tamamen farklı . Çok uyumsuz biri burda yapamaz Bursa mın özgürlüğünden sonra Antep in kendine has muhafazakar yapısı insanı kuşatıyor. Buranın çarşısı bile 7-8 gibi kapanırdı Üni okurken çok giderdim akşam 8 oldu mu suratıma bakarlardı bu niye dışrıda geziyor bu saatte diye. Şimdi Avm ler arttı gece açık mekanlar arttı, biraz şehir dokusu ve yaşam gelişti, ama hala gece saat 11 de beni dışarıda görseler kp ye haber uçuruyolar senin gelinini var ya şurda şurda gördüm tekti diyorlar. Canın sıkılınca tek başına yürüyüş yapamıyosun gece bu şehirde. Ama çok sıcakkanlı yardımsever halkı var, yemek yemek için yaşıyorlar. Ben buraya 18 imde 58 kg olarak adım attım, 97 yim şurda ❤Boyum saklıyor , Tam bu kadar olmadım ama Arkadaşlarım bana hep bu fotoyu atarlarAl sana Antep kültürü
GünaydınÇevremdeki herkes çocuk görgüsüzü çıktı. Kış günü ev her zaman havalandırılmıyor. Birisinin kalbini kırmamak için zor tutuyorum kendimi. Lohusa sendromuna girerim diye cok korkuyorum. O yüzden burada paylaşmak biraz rahatlatıyo
Bursa tam yaşanacak şehir. aaa ne iş yapıyosjnNe güldümbende onu soracaktım yemek yemek için yaşıyorlar biliyorum 1 yıl marasta üni okudum sonra geçiş yaptım insanları tutucu ve çok iyiler yakın şehirler oldukları için benziyorlar. Ben karadenizliyim eşim Kırıkkale ben çok zorluk yaşadım kültür konusunda yemeklerimiz konuşmaları filan anca anca anlaşıyoruz zor oluyor. İş nedeniyle 9 senedir Bursa'da yaşıyorum güzel buralar ama aileden uzakta çok zor ben çok özlüyorum ailemi. Maşallah kızınız olacak arkadaş geliyor size bir an önce gelseler artık
Evt güzel şehir inşaat mühendisiyim şantiye şefliği yapıyordum hamilelik nedeniyle ara verdim hamileyken şantiye zor. Hep çalıştığım için evde oturmak çok sıkıcı geliyor artık bebeğim gelsede zamanım onla geçse artık diyorum. Sanirim sen orda okurken buldun eşiniBursa tam yaşanacak şehir. aaa ne iş yapıyosjn
o taraflar iyi Göçmen roman ağzı yapar
Benimkinde de oldu ufak sivilce gibi mi ben öpmeme bağladım bugün papatya çayıyla sildim yüzünü ve öpmemeye çalışıyorum
Sezeryan olan biri olarak sana danışıyorum arkadaşım cuma gidiyorum kendimi sürekli telkin ediyorum aman ne var canım herkes oluyor bitti gitti karnında olması daha ağrılı stresli (benim biraz zor geçti) ama sonra kafamda bir şimşek çakıyor ağzımı açıp bağıra bağıra korkuyorum diye ağlayasım geliyor nasıl kendime hakim olacağım bilmiyorum çok şaşkın ve tabiri caizse ödüm kopuyoro gün için önerin nedir troit olduğu için büyük ihtimal genel yapmayacaklar uyandırmakta sıkıntı çıkmıştı yengemde ama kalbim sıkışıyor resmen
Bebek Emerken hafifçe burnunu sıkarsanız kendisi bırakıyor, siz çekmeyin. Emen çocuğu niye bıraktıralım derseniz, insanlık hali, kapı çalıyor, bir şey oluyor.Ne kadar doğru bilmem ama annem bebek emerken kendi bırakana kadar çekmemek lazım hep der.şimdiden tembih ediyor sıkı sıkı bak başında hep olmayacağım çekme ağzından diye neye istinaden diyor bilmem amayapmam bende dikkat et sende bazen büyükler çok doğru şeyler diyor altında bilimsel bişey çıkıyor tabi her dedikleri değil ama
cop cop emerken değil benımkı bıraz nazlı sık sık mola verır keyıfle uzun uzun bekler emer baktım yutmuyor çekmiyor o zaman acaba süt mü gelmiyor diye bakıyormNe kadar doğru bilmem ama annem bebek emerken kendi bırakana kadar çekmemek lazım hep der.şimdiden tembih ediyor sıkı sıkı bak başında hep olmayacağım çekme ağzından diye neye istinaden diyor bilmem amayapmam bende dikkat et sende bazen büyükler çok doğru şeyler diyor altında bilimsel bişey çıkıyor tabi her dedikleri değil ama
bilemedin işte heryer salgın olmasa amaan der geçerim daha yeni yeğenim hastaneye yattı 9 aylık ishal diye gidip influenza mıdır nedir ondan teshis konuldu 3 gün yattı buda 4saat arayla ıkı kere taşırırcasına olunca endişelendim buara hep hastanedeyiz muayene aşı bilmem ne diye cok şükür birdaha kaka yapmadıBir şeyi yoktur Mert’in. Minik yakışıklımızDeniz’in de oldu birkaç kere, hala arada balgam gibi kaka çıkarıyor. Hiç üstünde durmamıştım. Bir hafta boyunca yemyeşil kaka yaptı, gerçek yeşil orman gibiydi kakası o zaman biraz endişelenmiştim. O da normalmiş. Galiba bir şey olduğunda başka semptomlar da oluyor, ateş, sürekli kusma veya sürekli uyku hali gibi gibi bir şeyler. Tek sefer olunca da ciddiye almıyor doktor, birkaç kez tekrarlaması lazım.
Cop cop emerken burnunu sıkarsan bırakır. Malum evden çıkamıyorum, bakkal bile kapıya geliyor. Kapı çalınca sıkıyorum burnunu, kapıya bakıp kaldığımız yerden devam ediyoruzcop cop emerken değil benımkı bıraz nazlı sık sık mola verır keyıfle uzun uzun bekler emer baktım yutmuyor çekmiyor o zaman acaba süt mü gelmiyor diye bakıyormaktif emerken zaten bırakmaz emziği tutuyor ki meme ucunu koparır
Salgın zirve yapmış, aşıya gittiğimde ana kucağına müslin örtü örtüyorum, hiç açmıyorum hastanede. Sadece doktorun yanına girdiğimde açıyorum, eve gelince de kıyafetlerini, kundağını, hastanede ne kullanmışsak, her şeyi yıkıyorum. Bi de gittiğim hastanede yenidoğanlar için ayrı bir bölme var, orda bekliyoruz. Bazen sümüklü çocuklar giriyor, diyorum burası bebekler için, sen abi oldun, abla oldun burda duramazsınbilemedin işte heryer salgın olmasa amaan der geçerim daha yeni yeğenim hastaneye yattı 9 aylık ishal diye gidip influenza mıdır nedir ondan teshis konuldu 3 gün yattı buda 4saat arayla ıkı kere taşırırcasına olunca endişelendim buara hep hastanedeyiz muayene aşı bilmem ne diye cok şükür birdaha kaka yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?