Canım bizim 12:30 anne emzirme saati 45 dk sonra anne baba görüşü başlıyordu 30 dk ardından 15:30 yine 45 dk emzirme saati başlıyordu sadece anneler en son 6 seansı emzirme saati oluyordu biz 6 ya kalmıyorduk o ara anne baba görüşü oluyormuydu bilmiyorum ama ilgi alaka çok ii di annesi babası gelmeyen bebeği kucağına alıp benim güzel gözlüm yakışıklım suratını sevdiğim diyen hemşirelere denk geldim o ara da zaten duygusaldım hep ağlayarak çıkıyordum anneleri niye gelmiyor diye.Bağcılar medipolde doğum yaptım Ilgaz da orada yattı çok memnun kaldık hem doktorlarımızdan hem benim doktorlarımdan perinatolog olsun kadın doğumcum olsun muamele çok iyi herşey pahalı ama insan yerine koyuyorlar ve güven veriyorlar.Birde yoğun bakım oda oda numaralı 1 numaralılar prematüre 2 numara atıyorum sarılık 3 numara başka bişey 4 numara büyük sıkıntı olmayıp gözetim altı gibi olan aşamalı oda değiştirenler oluyordu iyiye gidiyorsa işler.Kardeşim ama sen biraz fazla evhamlısın kendine zarar olur hamileliğin de bile her şey iyi gidiyorken çok takıyordun şimdide böyle takıyorsun benim sütüm beş gün sıfırdı abartmıyorum olumlu düşün biraz enerji çok önemli bebeğini bile etkilersin yani kızma bana olur mu bizde geçtik bu yollardanİnşaAllah gerçekten yıpratıcı.küvözde Babaya bebeği göstermiyorlar çok kötü Bi hastane politikaları var. Bebekleri yalnızca anneler görebiliyor günde sabah 10 ve akşam 6 da yarım saat sadece. Bebeği küvözde kalan Kızlar sizlerin küvözde kaç saat görüş hakkınız vardı ve babalara görmek serbest miydi ? Sözde özel hastanedeyim , yenidoğan yoğun bakım ünitesi tam bir fiyasko! Bozuk bir de süt sağma makineleri var koca hastanede! EMZİRme odası doktorun nöbetinde uyuduğu bir oda haline gelmiş, odaya bir bilgisayar koymuşlar emzirme odasında doktor evrak işi yapıyor deyip yalan söylüyor hemşireler. Dr çağırıyoruz gözler şiş uykulu, koltukta uyumuş emzirme odasında. Hemşireler maske bone takmıyor bir karış makyaj, içeride 480 gramlık bir bebek yatıyor ona bakan hemşirin saç sakal birbirine karışmış. Çocuğumu buradan bir kurtarayım her yere şikayet edicem.

Son düzenleme: