2020 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Artik o ridki alacaksin csnemeddn bilemezsin
Benim de ameda. Bi de manuel var. Elimde sagarken evi dolasabilmek hosuma gidiyo diye bazen manuel sagiyorum. Benim bebis cok kilo kaybetti basta sarilik oldu. Mecbur mama basladim. Sonrasinda ds mamayi azaltmaya çalıştım ama yinr yetersiz kilo aldi. O yuzden sagarak cogatip sonra mamayi azaltmaya calisicam. Su an kilosu geriden geliyo. 2800 dogdu

Çalışmıyorum ama bebeği bırakmam gereken bir iki durum oldu sırf bu yüzden makina kiraladım bir aylığına. Elle sağımda sütüm gelmiyor.

Ayrıca mochi yi çok duyuyorum ama ne kadar etkili bilemedim

R refikaaydin ne yaptın gittin mi doktora? Hayırlı haberler vardır inşallah
Haberlerim maalesef iyi değil. Avm denilen artiervenöz malformasyon çıktı. Beyin damar yumağı. Gözün içinden başlamış oluşmaya. Kuzum saatli bomba gibi. Patlarsa göz kaybı oluşabilir. Acil tedavi edilmezse kalp yetmezliği oluşur.. filan falan. Daha bir Sürü kötü şey... Yarın tedavi için görüşeceğiz. Herkesin yapabileceği bir tedavi değil. Allah’a emanet çocuğum.
İyi haber ise bu teşhisin konabilmesi, normalde belirti veren bir hastalık değilmiş, ergenlikte beyin kanamasıyla teşhis edilirmiş.

Nasıl ya hani kitleydi bi kaç görüş alsaydın. Kvc mi bakıyor beyin cerrahı mı cnm acil şifalar ya çok üzgünüm hangi hastaneye gitmiştin

Benimki de poşette daha uzun uyuyor. Ama onun içinde bulunuyormuş gibi geldiği için mecbur kalmadıkça koymuyorum

Korseler de yukarıda toplanmıyor da bizim karinlar su an büyük diye alttan pirtliyo gibi oluyo. Yoksa simsiki korseler

İncelmişsindir ondandır o. Kopça daraltınca düzelir bence

Ya 2 gündür de takmıyorum ha. Gideyim takayım bari. Boşa mı para verdik

Maşallah ya ben de düzenli kullanayim bari. Ilk incelme görünce inanmamıştım ben de. Belde 5cm fark vardi ama karin çevremi ölçmemiştim.dedim yukardakiler aşağıya inmiş olmasın

Hangi marka aldın?

Sakin umutsuzluğa kapılma. Ne güzel teşhis net artık. Tedavisi de yapılır böylece. Hepimiz dUacisi olucaz. Ilk ilaç duadır biliyosun

R refikaaydin tek bekar ben olayım ya :) şaka bi yana en çok desteğe ihtiyacın oldugu zaman oldugunu söyle lütfen birde seni suçlayan görümce mi vardı onlarda derslerini alsalar eşinde onun ezikliğini yaşasa. Sen denizcim için güçlü olmalısın kimseye kulak asma ensesini Bi kokla öp bütün dert sıkıntı gidiyor

2 2kedi_1deli baston süpürge var ama zayıf çekiyo diye kullanmıyordum. Kangurunun kullanımını da çözemedim bir türlü. Sizler gibi sling alayim madem ben de. Kediyi 6 ayda bir evde traş ediyoruz ama üşümesin diye mart ayını bekliyorduk
Kedileri tanıyor mu artık ne güzel bizimki farkında değil hala

Çok geçmiş olsun bebekler çok güçlü oluyor çok çabuk iyileşiyorlar biliyorsunuz. Acilen geçsin gitsin bu sıkıntı başınızdan inşaallah

Xiaomi handhald aldim . Gonul dyson isterdi tabi kayinbiladerde philips almis o da memnun.

Tanimiyo ama hareket olunca bakiyo bende zorla dokunduruyorum tabi kedilerin patiyi tutuyoruz ne olur ne olmaz. Valla az cekiyo cok cekiyo kullan. Kangurunun da videolarini izle

Refika Allah korusun kuzucuğu, size de güç versin. Diyecek pek bir şey bulamıyorum Teşhis konulduysa inşallah şifasını da bulursunuz. Bol bol dua edeceğim kuzucuk için.

Çok geçmiş olsun canım , erken farkedilmesi sevindirici bunu da atlatırsınız Allah'ın izni ile.Eğer içine sinmeyen bir şeyler varsa Ankaradaki doktorları da bir araştır alanında uzman olan.Rabbim kolaylıklar versin işiniz rast gitsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…