Çok çok üzüldüm.. allah dayanma gücü versin sana başınız sağolsunMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok üzüldüm.. allah dayanma gücü versin sana başınız sağolsunMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Yaa cok üzüldüm. Rabbim sabrinizi artirsin. Cok zor bir durum. Basiniz sagolsunMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Başınız sağ olsun Allah sana ve eşine sabır versin inşallahMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Merhaba geçmiş olsun. Diş ameliyatı geçirdim demissiniz benimde 20 lik dişim ucu hafif çıkık ama gömülü amleyat gerektiriyor. Yapılır mı yapılmaz mi diye araştırıyorum..bilgi verebilir misiniz
Allah sabrını bol versin, cennette kavuşun inşallahMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Malesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Benimde hamilelik çok zor geçiyor sürekli iğneler ilaçlar kullandım ama doğru diyosun bebek doğduktan sonrası rahat en azından bu stresler yok..Bu son günlere geldikçe bende doğum korkusu da başladı valla bide bu 2. Olduğu için başıma ne geleceğini biliyorum ve çok korkuyorumBen oglumda da boyleydim. Kolestaz kasintilari yuzunden uykuyu unuttum. Halsizim surekli hasta gibiyim. Hamileligin basinda da aylar suren bulantilardan yildim. En azindan diyordum bebegimi kucagima alsam kokusuyla teselli olurdum.. su an da ayni moddayimhamilelik daha zor tabi kisiden kisiye degisir
Bi saglicakla kucagimiza alsaydık![]()
Canim benim basin sagolsun , Rabbim sana ve esine sabir versin. Insallah acilarin tez zamanda diner cok üzüldüm gercektenMalesef bebeğimi kaybettim... meleğim melek oldu.. hakkınızı helal edin hepiniz inşallah yavrularına kavuşursunuz..
Canim benim ya gecmis olsun. Bir hamilelikle olabilecek butun sorunlari yasadin, saglicakla bebisi kucagina alinca ben rahatliyacagim gercektenN Nazlizmir muhtemelen kasilmadir o ama duzensizse problem yok. Duzenliyse mutlaka git doktora.
beybisi35 bizimkiler kesinlikle ocagi beklemiycek. 36 yi gecip yogun bakim endikasyonunu atlatsinlar yeter. 36 oncesi %1 diyorlar yogunbakim icin. Ben aa iyi bisey yok o zaman dedim olur mu cok yuksek bi oran yenidogan icin dediler :)
Sen evde kasilma icin ilac kullanmiyor musun. Ben evde magnezyuma devam ve adalat kullaniyorum. Ayrica benim 37. Haftada dogum yapacagim kesinlesti. Plesantadan dolayi
Canim bir kac gundur giremedim yeni bitirdim okumayi :) cok gecmis olsun. Hamilelik cok guzel ama sorunlar olunca bayagi zorluyor insani. Ilk hamilelik olarak aldigin kilo cok degil de bel fitigi seni cok zorluyor. Rabbim agrilarini dindirir insallah. Eger risk olursa normal dogum aklinda hic kalmasin onemli olan senin sagligin bebisin sagligi. Insallah sicak su ise yararMaşaAllahkendini strese sokma bebişin kilosu gelişimi de gayet iyiymiş temennimiz Bi süre daha içeride kalması ama gelse bile panik olma en riskli süreyi atlatmışsın çok şükür. BENim dr um 32 atlattık mı korkulcak Bi şey yok der hep. Benim yengemin bebekleri hep minicik doğdu 2400 2600 gram kadar doğdular tabi vaktinde doğdular sapasağlam şimdi keratalar . Ciğer geliştirici oldun mu sen. 36. Haftaya girmişsin riskli haftaların bitmiş şükür kendini üzme 37 ve sonrası zaten erken Doğum da sayılmıyor 35 tesin şuan . 1 buçuk hafta daha dursa yeterli ❤
bol bol dinlen
Canim benim ya gecmis olsun. Bir hamilelikle olabilecek butun sorunlari yasadin, saglicakla bebisi kucagina alinca ben rahatliyacagim gercektenplesanta icin kontrolü yine sıkı tut bence , daha yeni bir akrabam ayni sorunu yasadi. 3 gun icinde bebek plesantadan ayrilmisti. Hareketlerini filan dikkat et zaten sen bayagi dikkatlisin. :) bebis kac kilo oldu ?
Benim de 2. Olacak. Beni en cok oglum düşündürüyo. Dogumdan sonrasi onunla zor olacak. İlk gibi olmayacagi kesin. İlgi isteyen baska bi cocuk daha olmasi daha yorucuBenimde hamilelik çok zor geçiyor sürekli iğneler ilaçlar kullandım ama doğru diyosun bebek doğduktan sonrası rahat en azından bu stresler yok..Bu son günlere geldikçe bende doğum korkusu da başladı valla bide bu 2. Olduğu için başıma ne geleceğini biliyorum ve çok korkuyorum![]()
Ben bayadir supurgeye veda ettim tek degilsinEvi supurmekte zorlanan tek ben miyim ya iki oda suprdum tas gibi oldu karnim supurup.silip yemek yapmam lazim![]()
Ben yatağı topluyorum dinleniyorum...iki bulaşık topluyorum dinleniyorum... Ama karnım taş gibi mi oluyor hiç dikkat etmedimEvi supurmekte zorlanan tek ben miyim ya iki oda suprdum tas gibi oldu karnim supurup.silip yemek yapmam lazim![]()
Bende esim yardim ediodu ama oda yoruluyo iste yapim dio. Zor oluyoBen bayadir supurgeye veda ettim tek degilsin
Benm resmen tas gibi oluyo askiya alinms gbi hissediyorm gogsumle kasiklarmn arasi tas oluyo gerilio mu bebek rahatsz mu oluyo ama mecbur yapilcak bu islerBen yatağı topluyorum dinleniyorum...iki bulaşık topluyorum dinleniyorum... Ama karnım taş gibi mi oluyor hiç dikkat etmedim
Evi supurmekte zorlanan tek ben miyim ya iki oda suprdum tas gibi oldu karnim supurup.silip yemek yapmam lazim![]()